Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 21 minutes ago, little miracle said:

Συμφωνω με την @kate82 απλα την εχεις γλιτωσει και δεν σου εχει συμβει. Ισως επειδη οπως λες οι περισσοτεροι ξερουν και το θεμα σου κι εχουν τακτ στον περιγυρο σου. Δεν ξερω και την ηλικια σου και το ποσο καιρο εισαι με τον αγαπημενο σου, ισως πλεον εχουν αντιληφθει κι οτι κατι παιζει η πιστευουν οτι δεν θελετε παιδι, γιατι συνηθως τις αγενεις ερωτησεις τις κανουν τα πρωτα χρονια γαμου/σχεσης. Πιστεψε με αν τα ακουγες, τα εβλεπες, τα εισεπραττες , δεν θα ησουν τοσο ψυχραιμη. Επισης καθε ανθρωπος εχει αλλη κραση κι αλλες αντοχες. Κατι που εσενα μπορει να μη σε πειραξει, εμενα μπορει να με πειραξει κοκ. Τελος επειδη, το θεμα της γονεικοτητας και της προσπαθειας αποκτησης παιδιου ειναι πολυ λεπτο,  προφανως και περιμενεις εν ετει 2025 ο κοσμος να βουταει τη γλωσσα του στο μυαλο πριν μιλησει κι οταν δεν το κανει, δικαιωμα του καθενος να απαντησει οπως θελει, να απομακρυνθει, να ξεκοψει, να κανει οτι λειτουργει καλυτερα για εκεινον. Εγω αντιστοιχα τη βουταω, σε οποιαδηποτε εγκυο και οσο ευκολα και αν της ηρθε. Δεν θα παω πχ να αρχισω να της λεω για τις αποβολες μου, για τα οσα περασα στην εγκυμοσυνη που μου μου χαρισε το παιδι μου, ουτε να την μαυριζω με ατυχεις ιστοριες φιλων και γνωστων. Αντιστοιχα αυτο λεω οτι θεωρητικα θα επρεπε να κανει και μια αλλη, να μην ερχεται δυο μηνων να μου ζηταει να της σηκωσω το μπουκαλι, να βγαζει την καρεκλα μπροστα μου και να χαιδευει νον στοπ την κοιλια της, καθως μου λεει ποσο σοκαριστηκε που εμεινε εγκυος με τη μια και τι κολεξιον ματερνιτυ ειναι καλυτερη για τους καλοκαιρινους μηνες. Γενικα η ενσυναισθηση ειναι μεγααααλο πραγμα σε τουτη τη ζωη. Κι ακομα κι αν εχω αποκτησει παιδι, το ιδιο συνεχιζουν να με ενοχλουν αυτες οι συμπεριφορες, γιατι παραμενω και θα παραμενω παντα μια υπογονιμη γυναικα. Ειναι καθαρα αυτο που ειπε η @dimi.tra οτι οπως θα σκεφτεις τι να πεις σε οποιοδηποτε ασθενη, ενας νοημων ανθρωπος με στοιχειωδη αντιληψη (θεωρητικα) οφειλει να σκεφτει τι θα πει και σε καποιον που δυσκολευεται να αποκτησει παιδι. 

Συμφωνω σε ολα, με καλυψες απολυτα. 

41 είμαι και προσπαθώ από τα 28 που παντρεύτηκα. Δεν πιστεύω ότι ήμουν τυχερή από τον περίγυρο μου γιατί πραγματικά δεν έχω τον τέλειο και καλό περίγυρο. Απλά τους δώσαμε να καταλάβουν εξ αρχής από τότε ότι εμείς εγώ δηλαδη και ο άντρας μου δεν θα ασχοληθούμε καν. Ήταν τέτοια η αντιμετώπιση μας που και κάποιος να ρωτάτε στις αρχές απλά από το ύφος μας ήξερε ότι δεν θα ξαναρωτήσει. Αυτό προσπαθώ να πω. Συν ότι και κάποια στιγμή κάποια κοπέλα να προσπαθήσει πχ επιδεικτικά να κάνει επίδειξη μπροστά μου πχ χαιδεμα κοιλιά μπορώ να γίνω τόσο αδιαφορη σαν να μην βλέπω τι κάνεις οπότε νιώθανε ότι δεν πιάνει σε μένα και δεν το ξανακάνανε. Ποτε έγγυος φίλη μου δεν μου είπε πιάσε μου αυτό γιατί είναι βαρύ και να μου το επέβαλλε γιατί ήξερε εξ αρχής ότι θα φάει άκυρο. Ναι βοήθησα πολλές φίλες μου στις εγκυμοσύνες τους όταν πραγματικά χρειάστηκε. Προσπαθώ απλώς να σας δώσω μια άλλη οπτική του πως πρέπει να βλέπετε και να αντιμετωπίζετε όλα αυτά. Γιατί εγώ πιστεύω ότι αυτό που βλέπουν οι άλλοι αυτό και σου κάνουν.

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Πατουσιτσα τι έμεινε να αγοράσεις για τη μικρή;;

Αυτο που εμεινε τωρα ειναι.....το καροτσακι το οποιο ειπε θα μας το παρει ο πεθερος μου,το καθησμα αυτοκινητου,τα ρουχακια εξοδου απο το μαιευτηριο,και το μπανακι!

η μαμα μου θα μου παρει αυτα που σας ανεφερα.

και μετα εχω τη διακοσμιση του δωματιου!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εδώ παντός τα έχουν όπως πέρισυ.. 135 ? τώρα που είναι νωρίς και στεγνά και από τελος Σεπτέμβρη αρχές Οκτώβρη τα ρίχνουν στα 115 ? γιατί μετά είναι βρεγμένα γιατί πιάνουν οι ββροχές.

καλα τετοιες τιμες ειχαμε πριν 5 χρονια εδω........:confused::confused::confused::confused::confused:

λισταρχοι!!!!!!

d.gif

κοριτσια μισο να κοψω τα λαχανικα και να τα βαλω να γινονται!!!!!

d.gif

περυσι 190 ευρω πηγε ο τονος!!!φετος 200αρα σιγουρρα!!!!!!!!!

Τι ξυλα patoysitsa μου ...πευκο η' αγρια;;

Γιατι εγω περνω πευκο γιατι ειναι το πιο φτηνο,δηλαδη εδινα 140 ευρω,150 ευρω τον τονο...:confused:

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Τουλαχειστων εχεις βοηθεια απο την Πεθερα σου η' οχι;

Εγω μια εχω και δεν την παλευω...εσυ που εχεις τρεις πως την παλευεις;;:confused:.

Από βοήθεια εχω.. Και φέτος θα βάλουμε πετρέλαιο μόνο για 3 σώματα καλοριφέρ και θα μας το βάλει ο πεθερός μου για το παιδί.. Απλώς θα ήταν αλλιως αν είχα το σπίτι μου και την κουζίνα μου! Δεν πειράζει! Για όλους έχει ο Θεός. Όπως μας βοήθησε και τα βγάλαμε πέρα μέχρι τώρα και για τα έξοδα του παιδιού.. Όλα θα γίνουν σιγά σιγά! Όσο για το πως την παλεύω είπα! Καλά είναι τα το παίζεις και λίγο χαζή ώρες ώρες και να κανείς πως δεν καταλαβαίνεις..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Τι ξυλα patoysitsa μου ...πευκο η' αγρια;;

Γιατι εγω περνω πευκο γιατι ειναι το πιο φτηνο,δηλαδη εδινα 140 ευρω,150 ευρω τον τονο...:confused:

Ριτσα μου περνω απο ξυλα Ελια και Δρυς!

Πευκο ειχα παρει μια χρονια και πετουσε συνεχεια σπιθες!!!και δεν ξαναπηρα...ευτυχως ειχα παρει για δοκιμη και πηρα 1 τσουβαλι τοτε!απο περιεργεια και μονο!

d.gif

Εδώ παντός τα έχουν όπως πέρισυ.. 135 ? τώρα που είναι νωρίς και στεγνά και από τελος Σεπτέμβρη αρχές Οκτώβρη τα ρίχνουν στα 115 ? γιατί μετά είναι βρεγμένα γιατί πιάνουν οι ββροχές.

Σοβαρα οταν ειναι βρεγμενω το ξυλο ριχνουν την τιμη..εδω Χαλκιδα δεν εχει τετοια...αντι να κατεβαζουνε ,τα ανεβαζουνε..αστα να πανε...οτι αρπαξουνε!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Σημερα περιμενουμε και τα αποτελεσματα της may!!!!!!!!!!![/QUOT

Χθες μου είπε πως θα τα πάρει αύριο γιατί ήταν να κάνει και ούρων και το ξέχασε και θα τα πάρει την Τρίτη όλα μαζί..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Σοβαρα οταν ειναι βρεγμενω το ξυλο ριχνουν την τιμη..εδω Χαλκιδα δεν εχει τετοια...αντι να κατεβαζουνε ,τα ανεβαζουνε..αστα να πανε...οτι αρπαξουνε!!!

Εδώ έτσι έκαναν πάντα.. Το καλοκαίρι η τιμή ήταν πάντα πιο ανεβασμένη από ότι το χειμώνα..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Από βοήθεια εχω.. Και φέτος θα βάλουμε πετρέλαιο μόνο για 3 σώματα καλοριφέρ και θα μας το βάλει ο πεθερός μου για το παιδί.. Απλώς θα ήταν αλλιως αν είχα το σπίτι μου και την κουζίνα μου! Δεν πειράζει! Για όλους έχει ο Θεός. Όπως μας βοήθησε και τα βγάλαμε πέρα μέχρι τώρα και για τα έξοδα του παιδιού.. Όλα θα γίνουν σιγά σιγά! Όσο για το πως την παλεύω είπα! Καλά είναι τα το παίζεις και λίγο χαζή ώρες ώρες και να κανείς πως δεν καταλαβαίνεις..

Και εγω απο εξοδα του σπιτιου μας βοηθαη,αλλα απο δουλειες δεν ασχολειτε καθολου ,ολα εγω τα κανω....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Και εγω απο εξοδα του σπιτιου μας βοηθαη,αλλα απο δουλειες δεν ασχολειτε καθολου ,ολα εγω τα κανω....

Και δουλειές κανει και μαγειρεύει και απ'ολα! Ισα ίσα απο οταν έμεινα έγκυος το μονο που κανω ειναι να καθαρίζω το δωματιο μου, να πλενω τα ρούχα μου (και του αντρα μου εννοειται) και να μαγειρεύω στον αντρουλη μου οταν εχει φτιάξει καπιο φαγητο που δεν του αρεσει.. Και αυτό θα μου είναι μεγάλη βοηθεια και αφου γεννήσω γιατί θα αγχώνομαι μόνο για το παιδί μου και δεν θα τρέχω να τα προλαβαίνω όλα!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Ριτσα μου περνω απο ξυλα Ελια και Δρυς!

Πευκο ειχα παρει μια χρονια και πετουσε συνεχεια σπιθες!!!και δεν ξαναπηρα...ευτυχως ειχα παρει για δοκιμη και πηρα 1 τσουβαλι τοτε!απο περιεργεια και μονο!

Και εγω κανονικα με την ξυλοσομπα τετοια ξυλα επρεπε να περνω γιατι το πευκο αμα ειναι βρεγμενο δεν αναβει και με τρωει η μουτζουρα,αλλα δεν βγαινουμε να παρουμε αγρια και περνουμε Πευκο.

Τι να κανουμε!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Σημερα περιμενουμε και τα αποτελεσματα της may!!!!!!!!!!![/QUOT

Χθες μου είπε πως θα τα πάρει αύριο γιατί ήταν να κάνει και ούρων και το ξέχασε και θα τα πάρει την Τρίτη όλα μαζί..

α,ετσι ειπε??????οκ!!!!!!!!

ελλη πονακια εχεις....????χαμηλα στην κοιλια...???εγω αυτες της μερες εχω αρκετα....οχι συνεχεια!αλλα εχω...!

d.gif

Και εγω κανονικα με την ξυλοσομπα τετοια ξυλα επρεπε να περνω γιατι το πευκο αμα ειναι βρεγμενο δεν αναβει και με τρωει η μουτζουρα,αλλα δεν βγαινουμε να παρουμε αγρια και περνουμε Πευκο.

Τι να κανουμε!!

οπως μπορειτε Ριτσα μου!!!!και ο καθενας οτι μπορει κανει!!!!ειναι δυσκολα τα πραγματα για ολους μας!!!!αλλα θα τα καταφερουμε!!!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...