Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Losr είπε:

Ναι αλλά να σου πω κάτι εμένα δεν μου έχουν πει ποτέ τέτοιες βλακείες. Γιατί? Γιατί ξερουν μάλλον ότι δεν πιάνει. Και δεν έχω φωναξει ούτε έχω τσακωθεί ποτε. Μια φορά μια άγνωστη εννοώ ήταν αδερφή ενός συνεργάτη μου με ρώτησε αν έχω παιδάκια και τις είπα όχι. Και επειδή εκείνη είχε πελαγωσει εκείνη την περίοδο που είχε 3. Μου λέει αχ τι τυχερή πόσο σε ζηλεύω. Εκείνη ζήλευε εμένα. Για γέλια. Ξέρεις τι τις απάντησα. Και δεν νευρίασα ούτε τίποτα με ένα ωραίο χαμόγελο τις λέω εμ και εσύ δεν προσεχές. Δεν ασχολήθηκα δεν Μαυρίσα. Χορέψαμε μετά ήπιαμε γιατί ήμασταν και σε εκδήλωση και μετά από κάνα τριμηνο που έμαθε ότι υπάρχει κάποιο θέμα ήρθε μόνη της και μου είπε ρε σορυ που σου πα αυτό τότε δεν το ήξερα. Και τις είπα δεν υπάρχει θέμα δεν παρεξηγηθηκα. Ήξερα ότι δεν ήξερε. Και όλα καλά. Δεν ξέρω ρε κορίτσια εγώ έτσι το βλέπω. Και ξαναλέω ποτέ πότε ποτέ το τονίζω δεν ήρθε κανένας που να γνωρίζω και να μου είπε το οτιδήποτε. Όχι από αγάπη πιστέψτε με γιατί υπάρχουν πολλοί στην οικογένεια μου και στον κύκλο μου που θέλουν να νιώθουν ανώτεροι. Και πιστεύω ότι δεν το κάνανε γιατί και να το κάνανε απλά θα βλέπανε ότι δεν με νοιάζει και δεν περνάει αυτό που λένε. 

Ενσυναίσθηση έχουν οι άνθρωποι που έχουν περάσει δυσκολίες. Άνθρωποι που δεν έχουν περάσει δύσκολιες δεν μπορούν να έχουν ενσυναίσθηση 

Ευγενία πρέπει να έχουμε όλοι 

Συμφωνω με την @kate82 απλα την εχεις γλιτωσει και δεν σου εχει συμβει. Ισως επειδη οπως λες οι περισσοτεροι ξερουν και το θεμα σου κι εχουν τακτ στον περιγυρο σου. Δεν ξερω και την ηλικια σου και το ποσο καιρο εισαι με τον αγαπημενο σου, ισως πλεον εχουν αντιληφθει κι οτι κατι παιζει η οτι δεν θελετε παιδι, γιατι συνηθως τις αγενεις ερωτησεις τις κανουν τα πρωτα χρονια γαμου/σχεσης. Πιστεψε με αν τα ακουγες, τα εβλεπες, τα εισεπραττες , δεν θα ησουν τοσο ψυχραιμη. Επισης καθε ανθρωπος εχει αλλη κραση κι αλλες αντοχες. Κατι που εσενα μπορει να μη σε πειραξει, εμενα μπορει να με πειραξει. Τελος επειδη, το θεμα της γονεικοτητας και της προσπαθειας αποκτησης παιδιου ειναι πολυ λεπτο,  προφανως και περιμενεις εν ετει 2025 ο κοσμος να βουταει τη γλωσσα του στο μυαλο πριν μιλησει κι οταν δεν το κανει, δικαιωμα του καθενος να απαντησει οπως θελει, να απομακρυνθει, να ξεκοψει, να κανει οτι λειτουργει καλυτερα για εκεινον. Εγω αντιστοιχα τη βουταω, σε οποιαδηποτε εγκυο και οσο ευκολα και αν της ηρθε. Δεν θα παω πχ να αρχισω να της λεω για τις αποβολες μου, για τα οσα περασα στην εγκυμοσυνη που μου μου χαρισε το παιδι μου, ουτε να την μαυριζω με ατυχεις ιστοριες φιλων και γνωστων. Αντιστοιχα αυτο λεω οτι θεωρητικα θα επρεπε να κανει και μια αλλη, να μην ερχεται δυο μηνων να μου ζηταει να της σηκωσω το μπουκαλι, να χαιδευει την κοιλια της και να μου λεει ποσο σοκαριστηκε που εμεινε εγκυος με τη μια και τη κολεξιον ματερνιτυ ειναι καλυτερη για τους καλοκαιρινους μηνες. Γενικα η ενσυναισθηση ειναι μεγααααλο πραγμα σε τουτη τη ζωη.

1 hour ago, dimi.tra είπε:

35 😭 δικιά μου είσαι εσύ 😂

Μωρέ καλά τα λες αλλά κάποια πράγματα δεν μπορούμε να τα αποφύγουμε δυστυχώς. Οπότε ή που θα πάρω ένα λεξοτανίλ να είμαι στην κοσμάρα μου ή που θα μαλώσουμε και θα φύγω κυρία! Δεν είναι φίλη μου. Και η αλήθεια είναι πως δεν κρατάω την γλώσσα μου γενικά. Εχω κ εγώ φίλες που το μόνο που τις απασχολεί είναι τα κιλά που θα βάλουν. Αυτές τις έχω κάνει στην άκρη, δεν θα πάρω ευχαριστώ. Γενικά τις φίλες πιο εύκολα τις διαχειρίζεσαι, άλλες κοινωνικές υποχρεώσεις δεν μπορείς να αποφύγεις. Εκεί έχω καταλήξει! Μετά από αποτυχημένη εμβρυομεταφορά δεν είναι εύκολο να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων, όσο ψύχραιμα και να το έχεις πάρει. 

Γιατι η ενσυναίσθηση είναι ανθρώπινη συμπεριφορά και αφορά όλα τα προβλήματα. Δεν περιμένω να αισθανθεί ο άλλος όπως εγώ αλλά δεν θα πω σε έναν καρκινοπαθή ααα τι κρίμα εγώ δεν έχω τίποτα, μια χαρά είμαι, γερή κράση ή ότι ο θεός θέλει να έχεις καρκίνο (παρόμοιο με το ο θεός ξέρει που τα δίνει τα παιδιά που έχω ακούσει και έγινε χαμουλης)! Ομοίως δεν θα πω σε μια κοπέλα που το μόνο που την απασχολεί είναι τα κιλα της εγκυμοσύνης ότι είναι χοντρή ή ότι αυτή φταίει που τρώει. Μην το λες ενσυναίσθηση πες το απλή ευγένεια ρε αδερφέ. Και στην τελική όπως δεν θέλω ο άλλος να μπει στην θέση μου έτσι δεν θα μπω ούτε εγώ στην δική του. Δεν με νοιάζει πόσο εύκολα έμεινες έγκυος, δεν με νοιάζει κ αν στο πέταξε από δυο μέτρα απόσταση κι έπιασες παιδί, δεν με νοιάζει πόσα κιλά έβαλες, δεν με νοιάζει αν μπορείς ή δεν μπορείς να σηκώσεις βάρος κλπ. 

Δεν περιμένεις ο άλλος να μπει στη θέση σου, αλλά περιμένεις να είναι έστω λίγο πιο διακριτικός όταν ξέρει όλη την κατάσταση με λεπτομέρειες και να μην σου πετάει κοτσάνες στις οποίες θα αντιδράσεις. Το λογικό είναι να αντιδράσεις.
      Και μεταξύ μας το έμεινα έγκυος κατά λάθος είναι μεγάλη κοτσάνα προφανώς δεν υπήρχε αντισύλληψη άρα το ήθελες. Δεν σκόνταψες πάνω σε μια 🍆

Συμφωνω σε ολα, με καλυψες απολυτα. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κανενα νεο απο τη Μαρια δεν εχουμε ακομη ε..??????μιλησε καμια μαζι της?????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

α,ετσι ειπε??????οκ!!!!!!!!

ελλη πονακια εχεις....????χαμηλα στην κοιλια...???εγω αυτες της μερες εχω αρκετα....οχι συνεχεια!αλλα εχω...!

Είναι μερες που εχω απο κανένα αλλά δεν με αγχώνει γιατι είναι φυσιολογικό πλεον. Προετοιμάζεται η μήτρα για τον τοκετό σιγα σιγά και κανει συσπασουλες που και που.. Αυτές μας αγχωνουν μόνο αν γίνουν έντονες και με μεγάλη διάρκεια και πολύ συχνές.. Καπου το διαβασα. Κάτσε μα το βρω..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Και δουλειές κανει και μαγειρεύει και απ'ολα! Ισα ίσα απο οταν έμεινα έγκυος το μονο που κανω ειναι να καθαρίζω το δωματιο μου, να πλενω τα ρούχα μου (και του αντρα μου εννοειται) και να μαγειρεύω στον αντρουλη μου οταν εχει φτιάξει καπιο φαγητο που δεν του αρεσει.. Και αυτό θα μου είναι μεγάλη βοηθεια και αφου γεννήσω γιατί θα αγχώνομαι μόνο για το παιδί μου και δεν θα τρέχω να τα προλαβαίνω όλα!

Μπραβο!!τουλαχιστον θα εχεις βοηθεια οταν θα ερθει με το καλο το Μωρακι σου Ελλη μου..:P:p

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Καλημερα κοπελουδες μου..τι κανετε;;;;καλε μια ωρα σας διαβαζα...πωπωπω γλωσσοκοπανες χαχαχαχαχ

Εμεις μια χαρα ειμαστε.Σημερα το απογευμα θα παρω και τηλ τον γιατρο

Θεσ/νικη να κλεισω ραντεβου για υπερηχο και doppler.

Μποτσακι μου πως εισαι σημερα με τα πονακια;;;Το απογευμα εχεις γιατρο;;;Οσον αφορα το ξυρισμα και εγω εχθες ξυριστηκα στα τυφλα και μετα πηρα ενα καθρεφτακι και διορθωσα της ατελειες....χιχιχιχ

Πατουσιτσα μου και εσυ με τα πονακια ολα ενταξει;;;Και εγω επειδη εχω σχεδον καθε μερα σταγονες απο γαλα ο αντρας μου με κοροιδευει... "η καλη μας αγελαδα απο τωρα εχει γαλα".Και στο Internet μπαινω συνήθως μονο απο την δουλεια γιατι οταν ειμαι ολη μερα μπροστα σε ενα pc οταν ειμαι σπιτι δεν τον θελω καθολου τον υπολογιστη γι'αυτο και σ_κ δεν με βλεπετε μεσα.

Ελλη μου πως εισαι εσυ κουκλα μου...Ειλικρηνα ηρωας που μενεις με την πεθερα...Εμεις μενουμε στην ιδια οικοδομη και επειδη εχει και μαζαγι ακριβως απο κατω καθε φορα που θα μας δει ρωταει που εισασταν τι κανατε τι μαγειρεψες ελεγχος ο οποιος με νευριαζει...

May μου τελικα αυριο θα παρεις τα αποτελεσματα;;;

Γειτοννισα μην ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα αφου το αποφασισε ο αδερφος σου να ευχεσαι να ειναι καλα και ευτυχισμενος.Το πανηγυρη τελειωσε την Τεταρτη που μας περασε..

Ηλιοβασιλεμα μου να σου ζησει ο Θοδωρακης....η Αγγελικουλα διαβασα περασε πολυ ωραια.Μπραβο η κουκλιτσα μας...

Ριτσακι μου πως εισαι εσυ κουκλα μου;;;;πανω που ειπες οτι ηρθε ξανασταματησε η ακατανομαστη;;;;

Κοαλακι μου εσυ ολα καλα;;;Το Μαριαννακι μας τι κανει;;;

ngn μου εσυ τι κανεις;;;Και εσυ σημερα η αυριο εχεις γιατρο;;;

Οι υπολοιπες τσουπρες τι κανετε;;;Ειστε ολες καλα;;;

dev338pr___.png

Μπραβο!!τουλαχιστον θα εχεις βοηθεια οταν θα ερθει με το καλο το Μωρακι σου Ελλη μου..:P:p

Ναι έτσι ειναι. Αν και με πείραξε λιγο ότι βοήθησε πολύ την κουνιαδα μου με τον μπέμπη της (η κουνιαδα μου γέννησε τον 15αυγουστο) και εμάς όχι τοσο και ότι πηγε ψωνισα της προάλλες ενα σορο πράγματα για τον άλλο τον εγγονο ενώ για αυτον δεν πηρε τιποτα δινω τόπο στην οργή γιατί τωρα θα μας βάλουν και πετρελαιο το χειμωνα και γιατί μου φαινεται πως μετά το γάμο σαν να μην μιλάει όσο μιλούσε.. (παντρεύτηκα με πολιτικό στις 20 Αυγούστου).. Εγώ τα βασικά που χρειαζόμουν για το παιδι μου τα πηρα.. Από εκει και περα θα έρθουν και τα δώρα οταν με το καλό γεννήσω.. Παντός του εχω κάνει μια γκαρνταρομπα που μου φαίνεται πως για να του τα φορεσω όλα πρεπει να του αλλαζω 2 φορες τη μερα φορμακι. Για να ευχαριστηθουμε κιολας! (παρασυρθηκαμε με τον αντρουλη μου)

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλημερα κοπελουδες μου..τι κανετε;;;;καλε μια ωρα σας διαβαζα...πωπωπω γλωσσοκοπανες χαχαχαχαχ

Μποτσακι μου πως εισαι σημερα με τα πονακια;;;Το απογευμα εχεις γιατρο;;;Οσον αφορα το ξυρισμα και εγω εχθες ξυριστηκα στα τυφλα και μετα πηρα ενα καθρεφτακι και διορθωσα της ατελειες....χιχιχιχ

Πατουσιτσα μου και εσυ με τα πονακια ολα ενταξει;;;Και εγω επειδη εχω σχεδον καθε μερα σταγονες απο γαλα ο αντρας μου με κοροιδευει... "η καλη μας αγελαδα απο τωρα εχει γαλα".Και στο Internet μπαινω συνήθως μονο απο την δουλεια γιατι οταν ειμαι ολη μερα μπροστα σε ενα pc οταν ειμαι σπιτι δεν τον θελω καθολου τον υπολογιστη γι'αυτο και σ_κ δεν με βλεπετε μεσα.

Ελλη μου πως εισαι εσυ κουκλα μου...Ειλικρηνα ηρωας που μενεις με την πεθερα...Εμεις μενουμε στην ιδια οικοδομη και επειδη εχει και μαζαγι ακριβως απο κατω καθε φορα που θα μας δει ρωταει που εισασταν τι κανατε τι μαγειρεψες ελεγχος ο οποιος με νευριαζει...

Γειτοννισα μην ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα αφου το αποφασισε ο αδερφος σου να ευχεσαι να ειναι καλα και ευτυχισμενος.Το πανηγυρη τελειωσε την Τεταρτη που μας περασε..

Ηλιοβασιλεμα μου να σου ζησει ο Θοδωρακης....η Αγγελικουλα διαβασα περασε πολυ ωραια.Μπραβο η κουκλιτσα μας...

Ριτσακι μου πως εισαι εσυ κουκλα μου;;;;πανω που ειπες οτι ηρθε ξανασταματησε η ακατανομαστη;;;;

Καλώς την! Καλέ φτυστε με!!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Νασια μου Καλημερα τι μου κανεις;;;

Οχι ευτηχως δεν σταματησανε μου ηρθε κανονικα και ηρεμησα μαναρακι μου.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Νασια μου Καλημερα τι μου κανεις;;;

Οχι ευτηχως δεν σταματησανε μου ηρθε κανονικα και ηρεμησα μαναρακι μου.

Τουλαχιστον ηρεμησες ριτσακι μου...Αντε σε ευχομαι κανα δυο φορες ακομη να σου ερθει και μετα να μην ξαναερθει γιατι θα εχεις ενα σπορακι στην κοιλιτσα σου...:D:D:D:D:D

dev338pr___.png

Νασια εσύ τα ψωνισες όλα για το μπεμπακι σου;;

Το καροτσι το πηρε η μαμα μου.Το κρεβατακι μαζι με συρταριερα την και στρωμα τα παραγγειλαμε.Για ντουλαπα θα παμε να δουμε αυριο.Απο τα υπολοιπα δεν εχω παρει τιποτα ουτε για μενα ουτε για τον μπεμπη.Οταν θα παμε Θεσ/νικη στον γιατρο θα πανε και jumbo να ψωνισουμε για τον μικρο οτι χρειαζεται και για μενα σιγα σιγα πρεπει να αρχιζω να ψωνιζω.Και στο μεταξυ και εμενα η πεθερα μου μεχρι στιγμης δεν μας εχει πει τιποτα ουτε για να ψωνισει αλλα ουτε να μας δωσει τιποτα λεφτα..Και τα βασικα καροτσι και κρεβατι πηραμε ρουχα θα παρουμε και δεν ξερω με φαινεται λιγο περιεργο....

Α και μην ξεχνιεμαι εχω παρει και μπολικα παμπερς...χαχαχαχαχαχ

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...