Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσω διέγερση με meriofert 900 , 300 μονάδες τη μέρα.

Ερώτηση 1: Μετά τη ανασύσταση του φαρμάκου φυλάσσεται ψυγείο ή όχι;  Και για πόσες μέρες; 

Ερώτηση 2: Με τη βελόνα που αναρροφείται το φάρμακο με την ίδια βελόνα γίνεται η έγχυση υποδόρια στην κοιλιά;

Διότι το κουτί έχει μέσα συρριγες 1ml με το βελονάκι, το οποίο είναι κουμπωτό και δεν αλλάζει...

Ευχαριστώ!

Εχω την εντύπωση πως δεν μπαίνει ψυγείο μετά την ανασύσταση. Διάβασε τις οδηγίες και ζήτησε από τον γιατρό σου ή την μαία να σου δωσει λεπτομερείς οδηγίες και να σου δείξει πως κάνεις την ένεση. Νομίζω πως το κουτί μέσα έχει μια προγεμισμενη σύριγγα με το ringer για την ανασύσταση και οι άλλες είναι για να κάνεις την ένεση. Των 150 που έπαιρνα εγώ είχε μια σύριγγα με δύο βελόνες ή μια για την ανασύσταση και η άλλη για να κάνεις την ένεση. 
      Αλλά πρέπει να σου δώσουν λεπτομερείς οδηγίες είτε ο γιατρός είτε η μαία 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Νασια ,αν εχεις ατομο να αγγαρεψεις οπως την αδερφη σου, δεν το συζητω! Θα εχεις το μωρο μετα και δεν θα ειναι ευκολο να πηγαινεις εσυ για ψωνια!!!

NGN τον Γιωργακη τον πήρες καμιά φορά σε υπέρηχο;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νασια ,αν εχεις ατομο να αγγαρεψεις οπως την αδερφη σου, δεν το συζητω! Θα εχεις το μωρο μετα και δεν θα ειναι ευκολο να πηγαινεις εσυ για ψωνια!!!

Ναι ευτυχως ειναι και Θεσ/νικη οποτε βολευει απιστευτα σε ολα τα πραγματα.Ειτε ειναι ψωνια ειτε γεννησω Θεσ/νικη να εχω καποιον κοντα για οτιδηποτε χρειαστω αλλα και να μενει και ο αντρας μου οσο θα ειμαι στην νοσοκομειο και αν χρειαστει νολησια ο μπεμπης θα μπορω να μεινω και εγω εκει...

dev338pr___.png

Ναι τον είχα πάρει μια φορά τον Αύγουστο αλλά δεν νομίζω οτι πολυκατάλαβε τι έβλεπε οπότε δεν τον ξαναπήρα. Δεν θέλω να τον ταλαιπωρώ κιόλας γιατί εγώ φεύγω μεσημέρι και εκείνος εκείνη την ώρα κοιμάται. Θα την δει μια και καλή στο πορτμπεμπέ!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Τουλαχιστον ηρεμησες ριτσακι μου...Αντε σε ευχομαι κανα δυο φορες ακομη να σου ερθει και μετα να μην ξαναερθει γιατι θα εχεις ενα σπορακι στην κοιλιτσα σου...:D:D:D:D:D

Νασια μου συγνωμη που δεν σου απαντησα αμεσως γιατι επεσα ξερη για υπνο.

Σε ευχαριστω για την ευχη σου Νασια μου....:lol:

Εσυ τι κανεις Νασια μου;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Νασια μου συγνωμη που δεν σου απαντησα αμεσως γιατι επεσα ξερη για υπνο.

Σε ευχαριστω για την ευχη σου Νασια μου....:lol:

Εσυ τι κανεις Νασια μου;;

Βρε μην ζητας συγνωμη σιγα καλε και τι εγινε....Καλα ειμαι ριτσακι μου στο μαγαζι και σε λιγακι θα κλεισουμε...Εκλεισα ραντεβου με τον γιατρο την αλλη Δευτερα στις 7 η ωρα...

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

Ngn μουυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!τελεια τα νεα και τα δικα σου!!!!!!πηρε τοσα γραμμαρια η μπουμπουκα σου ε???τελειααααα!!!!!!!!!φτου φτου το κοριτσι!!!!να συνεχισει ετσι και να φτασουμε τα 3 κιλα και βαλεεεεεεεε!!!!!

ναι λιγο εμεινε ακομη ngn μου!!!!δεν πειραζει ξεκουρασου οσο μπορεις!!!!μετα θα τρεχεις!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Κουμπαραααααααααα!!!!!!!!!!!σε εχω χασει!!!!καλα εισαι???????

Νασια μου σε λιγο σχολας....υπομονη!!!!!!!!!!

αγορομμαμυ μου καλα εισαι?????????????

d.gif

Κουμπαραααααααααα!!!!!!!!!!!σε εχω χασει!!!!καλα εισαι???????

Νασια μου σε λιγο σχολας....υπομονη!!!!!!!!!!

αγορομμαμυ μου καλα εισαι?????????????

λιγο ακομα εμεινε 9 η ωρα κλεινουμε.Να παω σπιτι να βγαλω το σουτιεν μου και δεν θελω τιποτα αλλο.Ολη μετα σημερα νιωθω να με σφίγγει και λες και δεν μπορω να παρω ανασα.Γενικα σημερα ολη μερα ειμαι καπως ζοριζομαι να ειμαι καθιστη μονο ξαπλα ηρεμω.

dev338pr___.png

Ααααααααααααα κοριτσιαααααα!!!!!

Βρήκα σήμα κατά τύχη!!!

Είμαι στον δρόμο!!!Σε μιάμιση ωρίτσα το πολύ θα τα πούμε ολαααα!!!!!

Φιλιαααααααα!!!!!

οκ συμπεθερααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σε περιμενουμε!!!!!!!!!!!!!μεχρι να φαω και εγω θα εχεις μπει!!!!!!!!!!!!καλη συνεχεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D

d.gif

Διαφημίσεις

λιγο ακομα εμεινε 9 η ωρα κλεινουμε.Να παω σπιτι να βγαλω το σουτιεν μου και δεν θελω τιποτα αλλο.Ολη μετα σημερα νιωθω να με σφίγγει και λες και δεν μπορω να παρω ανασα.Γενικα σημερα ολη μερα ειμαι καπως ζοριζομαι να ειμαι καθιστη μονο ξαπλα ηρεμω.

Ααχ Νασια μου και εγω συνεχεια εχω ενα βαροε χαμηλα...εν τω μεταξυ η πριγκιπεσσα μου στρυφοργυρισει και με πιεζει...αλλα δεν πειραζει!!!!ας ειναι καλα και ας ποναει η μαμα!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

να βαζεις σουτιεν χωρις μπανελα!!!!

εχω βολευτει πααααααααραααααααααα πολυ με το σουτιεν μπουστακι που διαφιμιζουν στην τηλεοραση......πως λεγεται...κολλησα τωρα.........!!!!!!!

d.gif

Καλησπεραααααααααααα ομορφιες μου!

Τι μου κανετε?

Ααααα καλα,ουτε συνεννοημενες να εισασταν για τον γιατρο!Ολες αυτη την εβδομαδα εχετε και απο κατι!Καλα αποτελεσματα και καλο υπερηχο γλυκιες μου!

Koalaki μου και ηλιοβασιλεμα μου,ουτε και μεις κοιμηθηκαμε καλα τη νυχτα!Ειχε φλεγματα και μυξουλες το γιαβρι μου και δεν μπορουσε να κοιμηθει!Ειμασταν συνεχεις με ορους στη μυτη και με τον αποφρακτηρα μυτης στο χερι!Τελικα σηκωθηκαμε στης 7,αλλα μετα τα γευματα της πεφτει ξερη!

Νασια μουυυ,δεν το προλαβα το παζαρι?Κριμαααα!Και μου αρεσε της Πτολεμαιδας!Δεν πειραζει!Αυτη την εβδομαδα εχει στο Αργος Ορεστικο,μπορει να παω!!!

Πεθεροπληκτες ουκ ολιγες ε?Καλε πρεπει να κανουμε ενα club!!!!Χεχεχεχε!!!

Ριτσακι μου,γιατι μια ξεκιναει και μια σταματαει η περιοδος?

Θαλεια μου,καλα εισαι?

Πατουσιτσααα,τα ματια σου και τα ματια σου με το παζλ!!!!Ειναι ομως για την κορη,οποτε χαλαλιιιι!!!!

Κοριτσια μου,επιστρεφω σε λιγο!

Γεια σου Μαρακι μου τι μου κανεις;;

Η περιοδος μου μια ξεκιναει,μια σταματαει γιατι εχω πολυκυστικες Μαρακι μου....γι'αυτο γινετε αυτο....:mad::mad: και μου σπαει τα νευραααα!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Γεια σου Μαρακι μου τι μου κανεις;;

Η περιοδος μου μια ξεκιναει,μια σταματαει γιατι εχω πολυκυστικες Μαρακι μου....γι'αυτο γινετε αυτο....:mad::mad: και μου σπαει τα νευραααα!!

Ωχ υπομονη Ριτσακι μου....κανονικη ροη θα εχεις αυριο λογικο!!!!

d.gif

Ααχ Νασια μου και εγω συνεχεια εχω ενα βαροε χαμηλα...εν τω μεταξυ η πριγκιπεσσα μου στρυφοργυρισει και με πιεζει...αλλα δεν πειραζει!!!!ας ειναι καλα και ας ποναει η μαμα!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

να βαζεις σουτιεν χωρις μπανελα!!!!

εχω βολευτει πααααααααραααααααααα πολυ με το σουτιεν μπουστακι που διαφιμιζουν στην τηλεοραση......πως λεγεται...κολλησα τωρα.........!!!!!!!

Νομιζω οτι καταλαβα ποια λες.Οντως πρεπει να αγορασω χωρις μπανελες γιατι δεν παει αλλο.Με πιεζει παρα πολυ το σουτιεν.

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...