Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , linaa είπε:

Τα οιστρογόνα απτήν στιγμή που κάνεις εμφύτευση είναι σωστά. Ούτε προκαλούν αποβολές . Τα mg τα αποφασίζει ο γιατρός ανάλογα τα κιλά το ιστορικό Κτλ. Οπότε για να κανείς εμφύτευση είναι οκ 

Να πας σε αιματολογι κορίτσι μου μήπως και υπάρχει κάτι μικρό ,αν και είμαι σίγουρη ότι απλά ήταν τυχαίο ή κάποια ανωμαλία εμβρύου ??? Κάνατε καρυότυπο εμβρύου ή δεν προλάβατε?

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλησπερα κοπελουδες μου;;;;

Τι κανατε;;;;Εμεις καλα ειμαστε μανα και γιος και ξαλαφρωσα απο το μεσημερι που σας τα ειπα....

Παντως βλεπω πολλες τα εχουμε μαζεμενα με τις πεθερες....χαχαχαχαχ

Εμεις τον δικο μας θα τον πουμε Βασιλη,το ονομα του πεθερου μου που ειναι και το πρωτο εγγονι στην οικογενεια....

Αν ηταν κοριτσακι θα το βγαζαμε Ελενη,το ονομα της μαμας μου αν και βεβαια πριν καν μεινω εγκυος με λεει μια μερα η πεθερα μου αν κανεις κοριτσι δεν θελω να βγαλεις το ονομα μου δεν με αρεσει (Ρεβεκα) αλλα να βγαλεις το ονομα της γιαγιας (της πεθερας της Αγαπη τη λενε)γιατι δεν ειναι και λιγο που σας εδωσε σπιτι(Ειναι σε οικοδομη και με αντιπαροχη πηρε διαμερισματα για ολα τα εγγονια)και λεω και εγω ενταξει και εμενα ο παππους μου με αφησε το σπιτι στο χωρια αρα να το πουμε Παναγιωτα.....

με την λογική της πεθεράς σου, έπρεπε να το παίξεις το όνομα, όποιος δωσει την πιο καλή τιμή, κερδίζει!!χαχαχα

πάντως εμένα μου αρέσουν και το ελένη και το ρεβεκα και το αγάπη!!! αλλά μια και είναι αγόρι το Βασίλης είναι ωραιότατο!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

για να δουμε πως θα πάει, η γιατρός μου είπε οτι όσο περνάει ο καιρός, και μεγαλώνει το μωρό , τόσο επιβαρύνει το ζάχαρο, οπότε είναι λογικό βδομάδα με τη βδομάδα να είναι παρπα΄νω οι μετρήσεις!!για αυτό και θέλει εντατική παρακολούθηση και οποιαδήποτε στιγμή δεν φτάνει η διατροφή προχωράμε σε ινσουλίνη, αν ξεπερασουμε τα όρια φυσικά!εμένα το νηστιας ηταν 75 μετά 78 και το μεσημερι 102 , βέβαια έφαγα φασόλια!!

wellion λέγετε το μηχανάκι μου

πολύ όμορφο το ονοματάκι σας...

καλά του τα είπες , να αγιάσει το στόμα σου!!αντε και εμένα μου την έχουν δώσει όλοι, γαιδούρια , τόσο καιρό ρε κορίτσια χρησιμοποιώ τρένο δυο φορές την μέρα, άντε να μου έχουν δώσει θέση 3 φορές όλες κι όλες , γυρνούν με κοιτάν και κάνουν πως δεν με βλέπουν!!αλλά ο δικός σου το παράκανε!!

κάλα κάνει κορίτσι μου, να τιμήσετε τον άνθρωπο που έφυγε τόσο νέος!!αχ με συγκίνησες, πρέπει να είναι περίφανος ο άντρας σου που σε έχει!!και είσαι τόσο ευαίσθητη και σωστή!! και έιναι και ωραίο όνομα χριστουγεννίατικο δώρο το μωρό , χριστουγεννιάτικο όνομα!!

Σε ευχαριστω Σοτσαφακι μου!!!!!!!!Να πανε ολα καλα για ολες μας πρωτα ο Θεος και θα ερθουν και τα ονοματακια στην ωρα τους!

Α ετσι σου ειπε η γιατρος ε?Αμ ετσι εξηγειτα!Οτι ειπε και στην Μαυ.

1sh1p2.png

με την λογική της πεθεράς σου, έπρεπε να το παίξεις το όνομα, όποιος δωσει την πιο καλή τιμή, κερδίζει!!χαχαχα

πάντως εμένα μου αρέσουν και το ελένη και το ρεβεκα και το αγάπη!!! αλλά μια και είναι αγόρι το Βασίλης είναι ωραιότατο!!

Οντως ειναι ολα πολυ ωραια!!!!!!Και το Ρεβεκα και το Αγαπη ειναι Βιβλικα ονοματα!!!!!!Και τα αλλα δυο πολυ ωραια!!!!!!!

Ναι βγαλτο δημοπρασια!!!!!!!!χιχιχιχιχχιχιχιχιχι!!!!!!!

1sh1p2.png

χαχαχχαχαχχα

δικιο εχεις.....

Ναι και οταν ερθει με το καλο το 2ο και ειναι παλι αγορι θα του δωσω μαλλον το ονομα του παππου μου Παναγιωτης γιατι αυτος με μεγαλωσε,ο μπαμπας μου σκοτωθηκε οταν ημουν 3 μηνων οποτε εγινε θυσια για εμας και δεν ακουσε απο κανεναν το ονομα του.Εμενα ειχαν σκοπο να με πουνε Παναγιωτα και επειδη γεννηθηκα Γερμανια με δηλωσαν σαν Παναγιωτα αλλα επειδη μετα εγινε αυτο με τον μπαμπα μου με εβγαλαν Παναγιωτα-Αθανασια αλλα με φωναζουν με το ονομα του μπαμπα εννοειτε.....

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

Οντως ειναι ολα πολυ ωραια!!!!!!Και το Ρεβεκα και το Αγαπη ειναι Βιβλικα ονοματα!!!!!!Και τα αλλα δυο πολυ ωραια!!!!!!!

Ναι βγαλτο δημοπρασια!!!!!!!!χιχιχιχιχχιχιχιχιχι!!!!!!!

Η γιαγια του αντρα μου που μας εδωσε λεφτα για την κουνια οταν εμαθε πως ειμαι εγκυος και πριν μαθει οτι ειναι αγορο ειπε θα μας δωσει εως και χιλια ευρω για να παρουμε οτι χρειαζεται το δωματιο του παιδιου αλλα μολις εμαθε οτι ειναι αγορι η τιμη επεσε στα 500 ευρω.Νομιζε και αυτη πως αμα βγει κοριτσι θα το ονομαζα Αγαπη....Αλλα ειπαμε παντα κανονιζουν χωρις τον ξενοδοχο....

χαχαχαχαχ

dev338pr___.png

Τί να σας πω και εγώ για πεθερά και κουνιάδους;;;;;;;;; Δεν αρχίζω γιατί και εγώ δεν θα έχω τελειωμό.....Το δίκιο μου ετσι και αλλιώς δεν το βρίσκω...οπότε αδιαφορω και ο καθένας την ζωη του!

Όσο αφορά τους ηλικιωμένους και τις εγκύους είναι περίεργη η κατάσταση....Δεν θα απαιτούσα από κάποιον ηλικιωμένο, αν ημουν εγκυος, να παρω την σειρα του λόγω σεβασμου προς τον μεγαλύτερο....Ναι, ενας αλλος που δεν είναι ηλικιωμένος ούτε εγκυος, ναι το θεωρω γαϊδουριά να ειρωνευτεί ή να κάνει ότι δεν βλέπει μια εγκυο ή μια ηλικιωμένη.....Αλλά και πάλι δεν θα τσακωνόμουν γιατί και καλά είμαι έγκυος και έχω εγω προτεραιότητα...Οποιος θέλει να είναι ευγενικός, το κάνει χωρίς εξαναγκασμούς!!!!

Διαφημίσεις

Τί να σας πω και εγώ για πεθερά και κουνιάδους;;;;;;;;; Δεν αρχίζω γιατί και εγώ δεν θα έχω τελειωμό.....Το δίκιο μου ετσι και αλλιώς δεν το βρίσκω...οπότε αδιαφορω και ο καθένας την ζωη του!

Όσο αφορά τους ηλικιωμένους και τις εγκύους είναι περίεργη η κατάσταση....Δεν θα απαιτούσα από κάποιον ηλικιωμένο, αν ημουν εγκυος, να παρω την σειρα του λόγω σεβασμου προς τον μεγαλύτερο....Ναι, ενας αλλος που δεν είναι ηλικιωμένος ούτε εγκυος, ναι το θεωρω γαϊδουριά να ειρωνευτεί ή να κάνει ότι δεν βλέπει μια εγκυο ή μια ηλικιωμένη.....Αλλά και πάλι δεν θα τσακωνόμουν γιατί και καλά είμαι έγκυος και έχω εγω προτεραιότητα...Οποιος θέλει να είναι ευγενικός, το κάνει χωρίς εξαναγκασμούς!!!!

Εγώ δεν του πήρα τη σειρά. Να ρωτήσω πήγα και επειδή στην γραμματεία με είδαν ότι είμαι έγκυος μου έβαλαν τις σφραγιδες για να μην περιμένω μια ώρα. Νευριασα γιατί ήρθε και με έσπρωξε χωρίς να τον.νοιάζει. Και τον εβρισα γιατί γύρισε και είπε να μην γεννήσω. Τι του φταίει το παιδάκι μου;;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Ελλη δεν λεω για το συγκεκριμενο περιστατικο που εγινε με σενα!!!!

Εμενα τοτε που ημουν εγκυος και ειχα παει σε υπηρεσία, ο υπάλληλος ρώτησε τον ανθρωπο που ειχε κανονικα σειρα, αν μπορει να εξυπηρετησει πρωτα την εγκυο, δηλαδη εμενα και ετσι περασα μπροστα...Ουτε πηγα εγω να χωθω εστω για ερωτηση , απλά με είδε στη σειρά που περιμενα ο υπαλληλος, ουτε επεσα σε αγενη ανθρωπο....

Τί λέτε για ονομάτα και απαιτησεις απο πεθερικα , ακομη και απο κουνιαδους;;;

Εμενα 9μηνων που την βαπτισα , δεν με ειχαν καν ρωτησει πώς θα την πούμε κανενας απο σοι του αντρα μου...Και κατα την διαρκεια του μυστηριου, που ειπε η νονα το όνομα, βλεπω την κουνιαδα που χαμογελασε με ικανοποιηση στη μανα της και συγκινημενη ανακουφιστηκε που ακουστηκε το ονομα της πεθεράς!!!!

Επρεπε να της εχω κανει χουνερι, αλλά με ειχαν φαει οι γονεις μου να σεβαστω τα εθιμα και να ευχαριστησω τον αντρα μου...και ευτυχως μου αρεσε το ονομα της....

Ηλιοβασιλεμα μου καλησπερα τι κανεις;;;

Και εγω σημερα ημουν στην τραπεζα πηρα το νουμερο και καθομουν και καποια στιγμη με ειδε η ταμιας και με φωναζει να παω και με λεει καλα γιατι περιμενεις αλλη φορα θα ερχεσαι απευθειας και την λεω ασε καλυτερα να περιμενω απο το να ακουω τον καθενα να μουρμουριζει γιατι του πηρα την σειρα.Ειχα παει παλι σε τραπεζα την αλλη φορα και η κοπελα που ηταν να σειρα της με κανει νοημα και με λεει ελα εσυ να μην περιμενεις και πεταγεται ξαφνικα ο μπροστινος μου και λεει καλα και εγω τι περιμενω τοση ωρα και εσυ δινεις την σειρα και η ταμιας του λεει σας παρακαλω κυριε η κοπελα ειναι εγκυος και εχει προτεραιοτηα και το βουλωσε οποτε απο το να ακουω τον καθε βλακα καλυτερα ας περιμενω...

Στο μεταξυ αν τελικα ειχα κοριτσακι τι γελιο θα ειχαμε οσον αφορα το ονομα....

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...