Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , linaa είπε:

Τα οιστρογόνα απτήν στιγμή που κάνεις εμφύτευση είναι σωστά. Ούτε προκαλούν αποβολές . Τα mg τα αποφασίζει ο γιατρός ανάλογα τα κιλά το ιστορικό Κτλ. Οπότε για να κανείς εμφύτευση είναι οκ 

Να πας σε αιματολογι κορίτσι μου μήπως και υπάρχει κάτι μικρό ,αν και είμαι σίγουρη ότι απλά ήταν τυχαίο ή κάποια ανωμαλία εμβρύου ??? Κάνατε καρυότυπο εμβρύου ή δεν προλάβατε?

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ελλη δεν λεω για το συγκεκριμενο περιστατικο που εγινε με σενα!!!!

Εμενα τοτε που ημουν εγκυος και ειχα παει σε υπηρεσία, ο υπάλληλος ρώτησε τον ανθρωπο που ειχε κανονικα σειρα, αν μπορει να εξυπηρετησει πρωτα την εγκυο, δηλαδη εμενα και ετσι περασα μπροστα...Ουτε πηγα εγω να χωθω εστω για ερωτηση , απλά με είδε στη σειρά που περιμενα ο υπαλληλος, ουτε επεσα σε αγενη ανθρωπο....

Ναι παιδί μου το κατάλαβα. Διάβαζα το μήνυμα μου και όντως δεν.βγήκε όπως το εγραφα! Εγώ ρώτησα γιατί αν δεν ήθελε άλλη σφραγίδα ποιος ο λόγος να περίμενα πάνω από μια ώρα; Αφού μου είπε για σφραγίδα είπα να πάρω νούμερο και αυτή δεν με άφησε.. Οπως ας πούμε χθες το μεσημέρι όταν ξεμπερδεψα πήγα απο τη γραμματεια να σφραγισω την εξεταση την μια για να τα δώσω στο μικροβιολογικο και γυρνάει ένας και λεει αύριο έλα να στο σφραγισουμε και να κλεισεις ραντεβου για το μικροβιολογικο. Νι να έρθω για το ραντεβου αλλα αυτό μου ειπαν να το δώσω σήμερα. Και πάλι καλα ήρθε μια κοπελίτσα καιλει αυτο σφραγίζεται αλλά η κοπέλα δεν κλείνει ραντεβου. Οι έγκυες ετσι ερχονται και ξινησε τα μούτρα αυτός και μου το σφράγισε η κοπέλα το χαρτί..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι παιδί μου το κατάλαβα. Διάβαζα το μήνυμα μου και όντως δεν.βγήκε όπως το εγραφα! Εγώ ρώτησα γιατί αν δεν ήθελε άλλη σφραγίδα ποιος ο λόγος να περίμενα πάνω από μια ώρα; Αφού μου είπε για σφραγίδα είπα να πάρω νούμερο και αυτή δεν με άφησε.. Οπως ας πούμε χθες το μεσημέρι όταν ξεμπερδεψα πήγα απο τη γραμματεια να σφραγισω την εξεταση την μια για να τα δώσω στο μικροβιολογικο και γυρνάει ένας και λεει αύριο έλα να στο σφραγισουμε και να κλεισεις ραντεβου για το μικροβιολογικο. Νι να έρθω για το ραντεβου αλλα αυτό μου ειπαν να το δώσω σήμερα. Και πάλι καλα ήρθε μια κοπελίτσα καιλει αυτο σφραγίζεται αλλά η κοπέλα δεν κλείνει ραντεβου. Οι έγκυες ετσι ερχονται και ξινησε τα μούτρα αυτός και μου το σφράγισε η κοπέλα το χαρτί..

Ελλη κυκλοφορουν πολλαααα βληματα!! καλα εγω δε θα μπορουσα να μιλησω ετσι σε τοσο μεγαλο ανθρωπο, θα πηγαινα απλως να κανω τη δουλεια μου και δε θα του εδινα σημασια!! αλλα αν ετσι ενιωθες καλα εκανες, μη τα κρατας μεσα σου!! τελικα τη δουλεια την εκανες???

to1Np2.png

KCkop2.png

Γλυκες μου ηρθα και εγω....κοιμηθηκε η μαριαννα μολις.....

Ολες καλα.....????? εδω εβρεξε το μεσημερακι........

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ τι κανετε...???? γιατι ειχατε γκρινια το πρωι......??????

Εμεις καλα ειμαστε, μαθαμε να δειχνουμε που ειναι η μυτουλα μας , τα αυτακια μας, το στοματακι μας κλπ......

Ναι κατα πασα ποθανοτητα το youtopar αποσυρθηκε για λογους ασφαλειας γιατι το πορισμα που διαβασα μεταξυ αλλων αναφερει οτι ο λογος ηταν η συσταση επιτροπησ φαρμακοεπαγρυπνισης του εοφ, κοινως σημανε ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ μετα την ολοκληρωση των ελεγχων για την ορθοτητα του φαρμακου.......

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ηρθες απο το περπατημα......?????? εφαγες φαγακι......??????

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ βρηκες χαλακι.....????? εγω ακομα οχι......!!!!!!!!

Τα αλλα κοροτσακια τι κανουν......??????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Εμεις καλα ειμαστε, μαθαμε να δειχνουμε που ειναι η μυτουλα μας , τα αυτακια μας, το στοματακι μας κλπ......

Ναι κατα πασα ποθανοτητα το youtopar αποσυρθηκε για λογους ασφαλειας γιατι το πορισμα που διαβασα μεταξυ αλλων αναφερει οτι ο λογος ηταν η συσταση επιτροπησ φαρμακοεπαγρυπνισης του εοφ, κοινως σημανε ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ μετα την ολοκληρωση των ελεγχων για την ορθοτητα του φαρμακου.......

Ελα Κοαλακι μου!!!!!καλησπερα!!!!!!!!!κοιμηθηκε η νεραιδα????????

μπα...στο ψαξιμο και εγω..............

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

συμπεθερα μου μαλλον δοντακια τον ταλαιπωρουν γιατι τριζει ολη μερα τα δοντια και εχει πολλα σαλια και δαγκωνει τα παντα, πραγμα που δεν εκανε!!! εμαθε να δειχνει η τζουτζουκα μας?? πες της να ερθει να τα δειξει και στο γαμπρο που δειχνει μονο το πουλι του και τα αυτια του, χαχαχα!! να σου πω ρε συμπεθερα, απο τον τοκετο κ μετα εχεις καθολου τριχοπτωση? εμενα ολο μου πεφτουν μαλλια και δε μπορω@!!! βγαζω και πολλες νεες φυτρες, δεν ειναι οτι μου μειωθηκαν τα μαλλια ευτυχως!

to1Np2.png

KCkop2.png

συμπεθερα μου μαλλον δοντακια τον ταλαιπωρουν γιατι τριζει ολη μερα τα δοντια και εχει πολλα σαλια και δαγκωνει τα παντα, πραγμα που δεν εκανε!!! εμαθε να δειχνει η τζουτζουκα μας?? πες της να ερθει να τα δειξει και στο γαμπρο που δειχνει μονο το πουλι του και τα αυτια του, χαχαχα!! να σου πω ρε συμπεθερα, απο τον τοκετο κ μετα εχεις καθολου τριχοπτωση? εμενα ολο μου πεφτουν μαλλια και δε μπορω@!!! βγαζω και πολλες νεες φυτρες, δεν ειναι οτι μου μειωθηκαν τα μαλλια ευτυχως!

Αχ το καημενουλι σε καταλαβαινω γιατι εμενα απο την αρχη εβαζε τα παντα στο στομα της και επιπλεον ειχε σαλια, τωρα τελευταια τριζει και εμενα τα δοντια της.....!!!!!!!

Εεεε δεν πειραζει κατι ειναι και το πουλι.........χαχχαχαχαχ........!!!!!!!

Ναι εχω τριχοπτωση απο τον τοκετο και μετα μεχρι και τωρα.......!!!!!!!!

Και επειδη δενω τα μαλλια μου για ευνοητους λογους η κατασταση εγινε χειροτερη αλλα οπως γραφεις και εσυ πεφτουν μεν αλλα βγαινουν αλλα.......

Και να φανταστεις επαιρνα σιδηρο πολυ μετα τον τοκετο........!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ελα Κοαλακι μου!!!!!καλησπερα!!!!!!!!!κοιμηθηκε η νεραιδα????????

μπα...στο ψαξιμο και εγω..............

πατουσιτσα μου γλυκια εδω εισαι κ εσυ?? να σου πω,εσυ που μενεις Αθηνα γιατι δεν πας μια βολτα στην Καβαλας που εχει και τα αιων που εχουν πολυ καλες προσφορες και καλα χαλια? να σε ρωτησω και κατι ασχετο γιατι την τελευταια φορα σε πηραμε απο τα μουτρα... με το τοξοπλασμα ολα ενταξει ε?? το σκεφτομουν την ωρα που εκανα μπανιο χαχαχα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Αχ το καημενουλι σε καταλαβαινω γιατι εμενα απο την αρχη εβαζε τα παντα στο στομα της και επιπλεον ειχε σαλια, τωρα τελευταια τριζει και εμενα τα δοντια της.....!!!!!!!

Εεεε δεν πειραζει κατι ειναι και το πουλι.........χαχχαχαχαχ........!!!!!!!

Ναι εχω τριχοπτωση απο τον τοκετο και μετα μεχρι και τωρα.......!!!!!!!!

Και επειδη δενω τα μαλλια μου για ευνοητους λογους η κατασταση εγινε χειροτερη αλλα οπως γραφεις και εσυ πεφτουν μεν αλλα βγαινουν αλλα.......

Και να φανταστεις επαιρνα σιδηρο πολυ μετα τον τοκετο........!!!!!!!!!

πωπω κι εγω επαιρνα σιδηρο και ασβεστιο για 7 μηνες μετα... τι καλα που ηταν στην εγκυμοσυνη, τριχα δεν εχανα! ο οργανισμος μας ηταν στα καλυτερα του τοτε νομιζω!! εχω και σκουρα μαλλια και ανοιχτο πλακακι και ολη μερα μαζευω τριχες, τα νευρα μου σου λεω!!:lol::lol:

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοαλακι μουυυυυυυυυυυ!Ναι γυρισα και τωρα συμμαζευω λιγο!Αργοτερα εινι να φαω σουπιτσα!Βρε κοριτσια ειμαι πεσμενη χωρις λογο!Ορμονικο να ειναι?

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

πωπω κι εγω επαιρνα σιδηρο και ασβεστιο για 7 μηνες μετα... τι καλα που ηταν στην εγκυμοσυνη, τριχα δεν εχανα! ο οργανισμος μας ηταν στα καλυτερα του τοτε νομιζω!! εχω και σκουρα μαλλια και ανοιχτο πλακακι και ολη μερα μαζευω τριχες, τα νευρα μου σου λεω!!:lol::lol:

Εγω παλι εχω κεραμιδοκαφε πλακακι και ξανθα μαλλακια (ανταυγειες) οποτε λαμποκοπουν και μολις τις βλεπω και εμενα με πιανουν τα νευρα μου.......!!!!!!!!

Και τριχα δεν επεφτε (κεφαλι) και τριχα δεν εβγαινε (ποδια κλπ)............

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοαλακι μουυυυυυυυυυυ!Ναι γυρισα και τωρα συμμαζευω λιγο!Αργοτερα εινι να φαω σουπιτσα!Βρε κοριτσια ειμαι πεσμενη χωρις λογο!Ορμονικο να ειναι?

μποτσακι μου και ορμονικο να μην ειναι, ειναι σιγουρα ανθρωπινο!! εχουμε ολοι τα πανω μας κ τα κατω μας, κι εγω ειμαι καπως ετσι σημερα!! σου βγαινει ισως και λιγο το αγχος που αθελα σου εχεις για την εγκυμοσυνη, τον τοκετο,το μωρακι σου και τον ερχομο του και ολα οσα πρεπει να τακτοποιησεις μεχρι τοτε...

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλα θα κανεις να φας........

Ναι εαν δεν υπαρχει λογος κατα πασα πιθανοτητα ειναι ορμονικο, πολυ συχνο φαινομενο στην κυηση και οχι μονο...........

Θα περασει απο μονο του, οπως ηρθε ετσι θα φυγει κιολας..........

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Αγορομαμυ μου τι κανετεεεεεεε?????????Καλε εμενα τα μαλλια σταματησαν να πεφτουν αυτο τον μηνα.Την τελευται πενταετια ηταν δραμα!Και μολις εμεινα εγκυος το ιδιο.!Περουκα εφτιαχνες αμα τα μαζευες απο κατω κι οπως λες κι εσυ μαυρα σε ανοιχτο πλακακι!Δηλαδη βασανο!!!!!!!!Απο φυτρα δεν το συζηταω!Πολυ αλλα και πολυ πτωση!

1sh1p2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!

Η τριχόπτωση είναι πολύ σπαστική...εμείς και οι μαμά και κόρη μαδαμε....και πίνουμε και σίδηρο αλλα ακόμη δεν γλυτωσαμε απο τριχες...

Της μικρής εχουν αραιωσει πολυ τα μαλλια και δεν ξερω μηπως χρειαζεται και τπτ εξτρα εκτος του σιδηρου για να δυναμωσουν και να πυκνωσουν!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...