Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , linaa είπε:

Τα οιστρογόνα απτήν στιγμή που κάνεις εμφύτευση είναι σωστά. Ούτε προκαλούν αποβολές . Τα mg τα αποφασίζει ο γιατρός ανάλογα τα κιλά το ιστορικό Κτλ. Οπότε για να κανείς εμφύτευση είναι οκ 

Να πας σε αιματολογι κορίτσι μου μήπως και υπάρχει κάτι μικρό ,αν και είμαι σίγουρη ότι απλά ήταν τυχαίο ή κάποια ανωμαλία εμβρύου ??? Κάνατε καρυότυπο εμβρύου ή δεν προλάβατε?

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοαλάκι καναμε μονο αιματολογικες εξετασεις και βρεθηκε η φεριτινη της και ο σιδηρος πολυ χαμηλα!!! 2 μηνες πινει σιδηρο. Στους 3 μου ειπε η παιδιατρος να της κανω επαναληπτικη αιματος....

Τί μπορεί να είναι άλλο εκτος της σιδηροπενίας;

αχ αυτο με την τριχα στο ποδαρι, καθε τρεις μερες χρειαζομουν ξυρισμα που για εμενα ηταν πολυ καλα επειδη εχω τριχα, και τωρα χρειαζομαι καθε μερα και παλι το ποδι ειναι αγριο!! τωρα τις αφηνω να ξεκινησω κερι ολο το χειμωνα να ησυχασω.. ευτυχως εχω μεν τριχοφυϊα αλλα με πιανουν καλα οι μεθοδοι αποτριχωσης! εχω κανει και laser σε προσωπο κ χερια!

Αααα εγω δεν ειχα που δεν ειχα τριχα γενικα εδω και 5 χρονια που κανω αποτριχωση εξαφανιστηκαν οι περισσοτερες......

Laser κανω και εγω............αλλα οχι στα ποδια γιατο εχω ανοιχτοχρωμη τριχα και δεν πιανει......

ΕΛΛΗ ΜΟΥ τι κανεις καλεεεε.......??????? ο μπεμπουκος σου......????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ελα αγορομαμμυ μου!!!!!!!!!Σαλαμινα μενω μαναρακι μου!!!!!!κοιταξα σημερα εδω...αλλα τιποτα...ολο βλακειες εχει.....και πανακριβα!!!!!!!!!!!

για να μπω Αθηνα πρεπει να ειμαι απελπισμενη!!!!!!!!αχχαχαχαχαχαχαχχααχαχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

α,ναι με το τοξοπλασμα μια χαρα!!!!!!!!!!!θα ξανακανω αυτο το μηνα!!!!μου ειπε ο γιατρος να κανω!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

λογικα αυτη θα ειναι και η τελευταια φορα που θα κανεις ολες τις εξετασεις νομιζω ή τον επομενο μηνα το πολυ!!!! πστουσιτσα μου δεν πας Αθηνα ουτε για τον γιατρο, τον εχεις εκει?

to1Np2.png

KCkop2.png

χαχαχαχα, ειναι το παιδακι μιας φιλης μου ετσι..και χειροτερα!!! ειναι αφασια απλα το κακο ειναι οτι γελαμε εμεις οι μεγαλοι με αυτα που τους μαθαινουμε και μετα τα μαλωνουμε για να μη τα λενε παραεξω... τουλαχιστον ετσι επαθε η φιλη μου, πηγε το παιδι προνηπιο και πηγαινε το μπινελικι συννεφο:tongue::tongue::tongue: καλα δε μιλαω για την περιπτωση του μικρου που λες, αυτα που λεει δεν ειναι τιποτα μωρε!! εχει πλακα που ξερουν ποτε να κολλησουν την ατακα!

Εγώ έχω τον πεθερό μου φωνακλα και βρίζει με το παραμικρό. Σκέφτομαι αυτό το παιδί μου θα γίνει εξπέρ. Δεν νομίζω να πει μαμ πρώτα..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Κοαλάκι καναμε μονο αιματολογικες εξετασεις και βρεθηκε η φεριτινη της και ο σιδηρος πολυ χαμηλα!!! 2 μηνες πινει σιδηρο. Στους 3 μου ειπε η παιδιατρος να της κανω επαναληπτικη αιματος....

Τί μπορεί να είναι άλλο εκτος της σιδηροπενίας;

Αφου απεκλεισες το παθολογικο με τις αιματολογικες και βρεθηκε μονο σιδηροπενια υπαρχει περιπτωση να ειναι οργανικο, δλδ καποιο ειδος μυκητα η ακομα και αυτοανοσο. Μπορει επισης να ειναι ενδειξη ενδοκρινολογικης αιτιολογιας.

Συνηθως η παιδικη τριχοπτωσξ οφειλεται σε σιδηροπενια και κακη διατροφη αλλα ορισμενες φορες συνυπαρχουν και αλλοι παραγοντες......!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Αααα εγω δεν ειχα που δεν ειχα τριχα γενικα εδω και 5 χρονια που κανω αποτριχωση εξαφανιστηκαν οι περισσοτερες......

Laser κανω και εγω............αλλα οχι στα ποδια γιατο εχω ανοιχτοχρωμη τριχα και δεν πιανει......

ΕΛΛΗ ΜΟΥ τι κανεις καλεεεε.......??????? ο μπεμπουκος σου......????

Καλά είμαι. Και ο μπεμπουλης μου. Κλωτσάει. Μερικές φορές νιώθω λίγο τρελή. Έχει κάνα δύο μέρες που όταν ξαπλωνω στα πλαγια πονάω λίγο από το τεντωμα που κάνει. Χθες βράδυ είχε δύο ώρες να κλωτσάει πλευρά να τεντώνεται νόμιζα θα μου ανοίξει την κοιλιά! Τι έχει να γίνει όταν μεγαλώσει κι άλλο;;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

αν δε βαριεσαι να δεις πατουσιτσα εδω ειναι αυτο που πηρα στον μικρο, εκει που λεει χαλια χειροποιητα-colori το πρωτο με τις μερες που γραφει! δεν ειναι καθολου παιδικο αλλα ειπαμε αφου θα το πληρωσουμε τσιμπημενο ας το παρουμε απευθειας εφηβικο!

http://www.biokarpet.gr/products.html

to1Np2.png

KCkop2.png

Εγώ έχω τον πεθερό μου φωνακλα και βρίζει με το παραμικρό. Σκέφτομαι αυτό το παιδί μου θα γίνει εξπέρ. Δεν νομίζω να πει μαμ πρώτα..

αχ κριμα μωρε. δε λεω, γελαω με τα παιδακια που πετανε kinky ατακες αλλα δε θα ηθελα να τον μαθω ετσι τον μικρο!! εχει πολλααα χρονια μπροστα του για να τα μαθει κι αυτα:tongue::tongue::tongue: να υποθεσω οτι αν του πεις να μη βριζει δεν παιζει να υποχωρησει ετσι???

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Πατουσιτσα δεν βρήκες τίποτα να σου αρέσει;;

Ηλιοβασίλεμα τι κανείς;;

Μποτσακι τι μαζεύεις πάλι;;

Αγορομαμυ άλλαξε πλακάκι για να μην βλέπεις τις τρίχες.. (χαχαχα!)

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Εμενα παντως κοριτσια δεν μου αρεσει καθολου που μαθαινουν τα μωρα να μιλανε ετσι!Το θεωρω πολυ χοντροκομενο και λαθος αυτο που κανουν!!!!!!!

Απαπαπαπααπππααππαπα!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

λογικα αυτη θα ειναι και η τελευταια φορα που θα κανεις ολες τις εξετασεις νομιζω ή τον επομενο μηνα το πολυ!!!! πστουσιτσα μου δεν πας Αθηνα ουτε για τον γιατρο, τον εχεις εκει?

εδω ειναι μαναρακι μου ο γιατρος μου!!!!!!δεν εχω και ενα κινητρο να πεταχτω απεναντι!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

αχ κριμα μωρε. δε λεω, γελαω με τα παιδακια που πετανε kinky ατακες αλλα δε θα ηθελα να τον μαθω ετσι τον μικρο!! εχει πολλααα χρονια μπροστα του για να τα μαθει κι αυτα:tongue::tongue::tongue: να υποθεσω οτι αν του πεις να μη βριζει δεν παιζει να υποχωρησει ετσι???

Βασικά το είπα με χιούμορ. Εννοείτε πως δεν θα βρίζει μπροστά στο παιδί είναι αυστηρός σε τέτοια. Αλλά μεγαλώνοντας φυτρώνουν εκεί που δεν τα σπέρνεις.. Έλεγα φαντάζομαι να μαγειρεύω και να έρθει να μου πει: μαμά τι είναι μακακας; Να του πω που το άκουσες εσύ αυτό; και να πει: παππούς μπαμπά πριν ετσω!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Εμενα παντως κοριτσια δεν μου αρεσει καθολου που μαθαινουν τα μωρα να μιλανε ετσι!Το θεωρω πολυ χοντροκομενο και λαθος αυτο που κανουν!!!!!!!

Απαπαπαπααπππααππαπα!!!!!!!!!!!

Παρομοιως γιατι απο εκει ξεκινουν ολα........

Απο ενα αστειο και μετα μεγαλωνοντας υιοθετουν την συγκερκιμενη συμπεριφορα αφου μην ξαχναμε τα μωρα-παιδια εχουν μυαλο και μνηνη σφουγγαρι.......

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...