Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σε όλες,

Με λένε Μαίρη είμαι 35 χρονών και ήθελα να μοιραστώ την ιστορία μου με την εξωσωματική και να ζητήσω τη γνώμη σας για την κατάσταση μου, μιας και νιώθω ότι χρειάζομαι μια γνώμη από άτομα που ίσως έχουν περάσει κάτι παρόμοιο.

Έχω κάνει τρεις εμβρυομεταφορές:1η (Σεπτεμβρίος 2024): Επιτεύχθηκε εμφύτευση τους ενός εμβρύου αλλά είχα παλίνδρομη στις 5 εβδομάδες.2η (Ιανουάριος): Αποτυχία εμφύτευσης.3η (Μάρτιος): Και πάλι εμφύτευση του ενός με παλίνδρομη κύηση στις 6 εβδομάδες.Σε όλες τις προσπάθειες έγινε μεταφορά δύο βλαστοκύστεων ΑΒ ποιότητας. Από τα 8 έμβρυα που είχαμε, μένουν πλέον 2 στην κατάψυξη.Η εξωσωματική είναι η μόνη μας επιλογή, καθώς ο σύζυγος μου αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας και είχαμε καταψύξει σπέρμα πριν 4 χρόνια.

Μετά την τελευταία αποβολή νιώθω χαμένη και δεν ξέρω από που να ξεκινήσω.

Από πλευράς μου σε όσα έχουμε ελέγξει δεν υπάρχει κάποιο γυναικολογικό θέμα, οι ορμόνες μου είναι καλές, έχω κάνει διαγνωστική υστεροσκόπηση και βιοψία ενδομητρίου και όλα είναι καθαρά,έχω φυσιολογικό βάρος, ασκούμαι συστηματικά, ο θυρεοειδής μου έχει ελεγχθεί και δεν έχω πρόβλημα με το πάχος του ενδομητρίου. Προσέχω τη διατροφή μου,δεν καπνίζω και δεν πίνω αλκοόλ.

Στις εμβρυομεταφορές ξεκινάω οιστρογόνα τη δεύτερη μέρα του κύκλου,την 7η μέρα συνήθως κάνω υπέρηχο και ήταν και στις 3 μεταφορές το ενδομήτριο παχύ και τη δέκατη μέρα ξεκινάω προγεστερόνη. Οιστρογόνα παίρνω 12 mg τη μέρα πριν τη μεταφορά και ανεβάζει στα διπλασιάζει στα 24 mg μετά τη μεταφορά.αυτό με έχει προβληματίσει τελευταία. Επίσης παίρνω προληπτικά Σαλοσπίρ και αντιπηκτική ένεση.Έχει κάνει κάποια παρόμοιο πρωτόκολλο;

συγγνώμη για το τεράστιο μήνυμα απλά ήθελα να συνοψίσω όσα περισσότερα μπορώ για να δώσω καλύτερη εικόνα. Ευχαριστώ πολύ κορίτσια! 
      Εύχομαι σε όλες τα καλύτερα!☺️

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! όλες καλά;

Θυροειδή νομίζω της εκανα μαζι με τις υπολοιπες εξετάσεις αρχές Αυγούστου αλλά επειδή η παιδίατρός μου δεν πάει καλά, πρέπει να πάω να τις δείξω και σε δερματολόγο να μου πει και αυτη την γνωμη της και όταν παω και στην ενδοκρινολογο , που θελω και για μενα, θα ρωτησω και για την κόρη μου....

Ιωάννα , αν θες, πες μου ημερομηνία γεννησης της μπεμπουλας σου να την συμπληρωσω στη τρελολίστα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπα.........το θυμήθηκε η πεθερά σου Ιωάννα;

Της ψωνίσατε δηλαδή; Καλοφόρετα!!!!!!!!!!

εμενα στην γέννηση της κόρης μου είχε φέρει ενα χρυσο ματακι και τιποτα αλλο...Μας ειχε ταξει να μας παρει την κουνια ή το καροτσι...αλλά φυσικα απλα στα λογια εμεινε....

Δεν περιμένω τιποτα απο εκείνη την πλευρα...όπως και μεχρι τωρα δεν εχει υπαρξει καμία βοήθεια εστω και υπό την μορφή δωρων....

Τις προάλλες μου ειχε πει να ξεκινησει να παιρνει την συνταξη του πεθερου μου και εγω θα της δινω για τα αγγλικα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και της λεω και φετος εχω να την παω εξωσχολικες δραστηριοτητες πχ μπαλετο θελει η μικρη και δεν βγαινουμε να την στειλω και ....μου κριτικαρει και λέει: εμ, μπαλετο δεν ειναι απαραιτητο!!!!

Δικιο εχει μεν, δεν ειναι απαραιτητο...αλλά δηλαδη μεχρι τα 7-9 της που ξεκινανε αγγλικα, δεν χρειαζεται το παιδι τιποτα......

Και φυσικα δεν βασιζομαι σε αυτη............αλλά για το γαμωτο της υπόθεσης, μην τάζεις και μην νομίζεις οτι εισαι καλη γιαγια ή πεθερά....ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ.............

καλημερα κοριτσια!!!!!!ευχαριστω που με θυμηθηκες για τη λιστα αγορομαμη κ ευχαριστω ηλιοβασιλεμα που με προσθεσες!!!!!!Ηλιοβασιλεμα θυροειδη εψαξες τη μικρη για τη τριχοπτωση?εγω εχω θυροειδη,χαμηλο σιδηρο,χαμηλο αιματοκριτη κ πολυκυστικες,οποτε εχω τρελο θεμα με την τριχοπτωση.α κοριτσια χτες με πηρε τηλ η πεθερα κ πηγαμε στα μπενετον να παρει ρουχα για την μικρη!!!!!!!!!!!!!χαχα

Και τωρα να υποθεσω οτι αυτο ειναι το πρωτο βημα....? κατοπιν προτροης ομως, χαχα...!!! Παλι καλα που αγορασε το μωρο ρουχα εν τελει.....

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Τελευταία ενημέρωση 12/10/2013: από Ηλιοβασίλεμα

Όπου ΜΠΛΕ αγορι, ΡΟΖ κορίτσι και ΜΠΛΕ/ΡΟΖ και τα δύο!!!

:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D ΛΙΣΤΑ ΤΡΕΛΟΠΑΡΕΑΣ by Koalaki :-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

Stefaniana >>> έρχεται και ο 2ος Λαρισσαίος στις 7/11

Xrydim >>> δουλευτιαρικο κορίτσι θα βγει και αυτο σαν τη μανα του, θα πάρει ρεπό στις 26/11!!!

Ελλη >>> να το το τρικαλινο στις 02/12

Νάσια >>> Εγκυούλα από Πτολεμαϊδα παρούσα στη παρέα, περιμένει με λαχτάρα τον γιο της στις 05/12

Μποτσάκι >>> γιοκαρος με τα "ουυυυλα" του, θα τα σπασω ολα στις 08/12

Yola >>> κόρη έχει και έρχεται ο γιος να προσέχει την αδερφούλα του, δεν θα περιμένει μέχρι τις 24/12, θέλει ραντεβού ο κύριος κανά 2 βδομάδες νωρίτερα!!!

Σοτσαφι >>> ερχεται το κλωτσοσκουφι στις 15/12, να προλαβει να στολισει με την μαμα και τον μπαμπά το χριστουγενιατικο δέντρο!!!

Ζωή >>> Θεσσαλονικιότικο μπεμπέ και αυτό για 15/12!!!!

Neraidoula7 >>> έρχεται και η μικρή νεραϊδα από Κύπρο στις 17/12!!!

Πατουσίτσα >>> Κόρη, Νέα νύφη Κλεισμένη για τον Μποτσακογιό, αναμένουμε στις 17/12

Christina123 >>> Περιμένει το πρώτο της μπεμπέ να της πει τα κάλαντα στις 24/12

May23 >>> κόρη έχει και έρχεται και η δευτερη η Χριστουγεννιάτικη στις 25/12

Maeve >>> να τος και ο πατρινος στις 27/12

Rafailitsa >>> το όνομα είναι έτοιμο, να σιγουρέψουμε και το φύλο και νατο και το 1ο μπεμπέ της παρέας για το 2014!!!

Συμπεθέρα = Αγορομάμμυ>>> γιο εχει και θα προσπαθήσει λίαν συντόμως για το 2ο!!!!!!!!!!!!!!!

Ηλιοβασίλεμα >>> κορη εχει και στρωνει εδαφος για 2ρο, θα περασει βουνα, λαγκαδια, θαλασσες και ποταμια μα ενα ειναι το σιγουρο "για θιασοοοο την κοβω".

Ρίτσα >>> Θα τα καταφέρει να γίνει μανούλα γιατί το προσπαθεί με όλη της την ψυχή!!!!

Μαρία Thess >>> κοριτσομάνα εκ Κοζάνης!!!

Κοαλακι >>> κορη εχει και δεν στρωνει τιποτα, εκλεισε το εργοστασιο, με κανεναν "συμβιβασμο" ισως ξανα ανοιξει.

Θαλεια >>> γιο αστρωτο επισης, εδω θελουμε μαλλον και υπογραφες εκτος απο τον συμβιβασμο.

ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ:

Ιωάννα >>> φρεσκομανούλα με μια μπεμπούλα από Ορεστιαδα, 22/8/13!!!

Vick >>> Να και η μανούλα η τρίτεκνη, έγιναν τα πρώτα γεννητούρια της παρέας, στις 31/8/2013!!!!!! Να μας ζήσει ο μπέμπης !!!!!!!!!!!!!!

Happymummy >>> Σεβασμός στη πολύτεκνη μαμά!!! Γέννησε και το 4ο μπουμπούκι της παρακαλώ!!!

Μαρακι >>> γιο έχει και η μπέμπα της γεννηθηκε 26/9/13!!!!

Ngn >>> γιο έχει και να και η κόρη γεννήθηκε 1/10/13!!!!!!

Διαφημίσεις

Μπα.........το θυμήθηκε η πεθερά σου Ιωάννα;

Της ψωνίσατε δηλαδή; Καλοφόρετα!!!!!!!!!!

εμενα στην γέννηση της κόρης μου είχε φέρει ενα χρυσο ματακι και τιποτα αλλο...Μας ειχε ταξει να μας παρει την κουνια ή το καροτσι...αλλά φυσικα απλα στα λογια εμεινε....

Δεν περιμένω τιποτα απο εκείνη την πλευρα...όπως και μεχρι τωρα δεν εχει υπαρξει καμία βοήθεια εστω και υπό την μορφή δωρων....

Τις προάλλες μου ειχε πει να ξεκινησει να παιρνει την συνταξη του πεθερου μου και εγω θα της δινω για τα αγγλικα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και της λεω και φετος εχω να την παω εξωσχολικες δραστηριοτητες πχ μπαλετο θελει η μικρη και δεν βγαινουμε να την στειλω και ....μου κριτικαρει και λέει: εμ, μπαλετο δεν ειναι απαραιτητο!!!!

Δικιο εχει μεν, δεν ειναι απαραιτητο...αλλά δηλαδη μεχρι τα 7-9 της που ξεκινανε αγγλικα, δεν χρειαζεται το παιδι τιποτα......

Και φυσικα δεν βασιζομαι σε αυτη............αλλά για το γαμωτο της υπόθεσης, μην τάζεις και μην νομίζεις οτι εισαι καλη γιαγια ή πεθερά....ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ.............

Καλα απαραιτητο δεν ειναι και το να ταζει αλλα ας μη το κανω θεμα....

Χωρις παρεξηγηση ηλιοβασιλεμα μου.....

Αν ηθελε να βοηθησει θα το εκανε με τον ελαχιστο δυνατο τροπο και φυσικα θα ειχε μια θεση εκτιμησης στη καρδια σου........

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μωρέ άμα θέλει να βοηθήσει κάποιος, το κάνει. Κι όχι απαραιτήτως οικονομικά. Καλή καρδιά να υπάρχει και πάντα κάτι καταφέρνεις. Αν δε θες, βέβαια, βρίσκεις άπειρες δικαιολογίες.

Εγώ θυμάμαι τη μια μου τη γιαγιά με τη σύνταξη του ΟΓΑ που μας έδινε λεφτά όταν μας έβλεπε για να πάρουμε σοκολάτα. Αυτά μπορούσε, αυτά έδινε. Όμως το πεντακοσάρικο η γιαγιά το έδινε με τόση αγάπη που άξιζε πολύ περισσότερο από τα πεντοχίλιαρα των θείων και το καταλαβαίναμε μάλιστα από πολύ πολύ μικρά.

Καλή σας μέρα, κορίτσια, και καλό σαββατοκύριακο! Πάω να σύρω τον άντρα μου για ψώνια! :twisted: Φιλιά!

p8P6p2.png

Καλημέρα Κορίτσια! Εγώ έχω δικό μου άνθρωπο που μου λεει το φλυτζάνι και μου βγαίνει πάντα.. Ας πούμε είχε βρει τον Φεβρουάριο ότι υπάρχει μια εγκυμοσύνη (χωρις να ξερει για την κουνιαδα μου) και πως συντομα θα υπάρξει και αλλη και θα γεννηθούν 2 αγόρια. Επίσης είπε πως θα υπάρξει γαμος στο σπιτι (έμεινα έγκυος και τον Αύγουστο παντρεύτηκα) αλλά και έξω από το σπίτι (παντρευτηκε και η κουνιαδα μου). Δεν ήξερε οπως είπα πως η κουνιαδα μου είναι έγκυος ουτε ότι προσπαθουσαμε και εμεις (καλά αυτό κανείς δεν το ήξερε και ούτε θα το μαθει!). Πριν λιγο καιρό μου το ξαναείπε. Βρήκε πως θα περάσω μια μικρή στενοχώρια και άγχος σύντομα (έτρεχα με την πίεση). Ότι θα πάρω λεφτά από κάποιον εκτός σπιτιού (της προάλλες που πήγα στο χωριό μου εδωσε λιγα λεφτά ο μπαμπάς). Προς το παρον αυτά βγηκαν. Είδε πως σύντομα κάνω χαρούμενο δρόμο με παιδί στα χέρια (ότι δηλαδή δεν θα φτασω στην ΠΗΤ αλλα εντάξει αυτό είπαμε πως με το που μπαίνεις στο μήνα σου δεν ξέρεις τι γίνεται) και κάτι αλλά αλλά δεν τα θυμάμαι. Ότι θα κάνω ευχάριστη σηζητηση με ενα Σ και ενα Χ. Με Χ μιλάω κάθε μέρα! Με Σ μιλούσαμε με τον αδερφό μου (που είναι πολυ σπάνιο θέαμα). Καλά εγώ έτσι κι αλλιώς το πιστευω γιατί όσες φορές μου το έχουν πει βγήκε..

Τα νέα σας;;

Ιωάννα με γεια τα ρουχαλάκια!

Ηλιοβασίλεμα τι περίμενες να απαντησει;;

Κοαλακι έφαγε η φουρτουνιτσα μας;;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλημερα κοπελουδες μου τι κανετε;;;;

Εγω καλα ειμαι πηγα πηρα σημερα απορρυπαντικο και μαλακτικο για να πλυνω τα ρουχα του μωρου...:D:D:D:D:D

Ο μπεμπης και αυτος καλα ειναι...

Κοριτσια εχω ερωτησει...

Σουτιεν θηλασμου να παρω τα κλασικα με φαρδιες τιραντες που εχουν κλιπς και κατεβαινει απο μπροστα το σουτιεν η μπορω να παρω και με μπανελες;;;;

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

Εγω καλα ειμαι πηγα πηρα σημερα απορρυπαντικο και μαλακτικο για να πλυνω τα ρουχα του μωρου...:D:D:D:D:D

Κοριτσια εχω ερωτησει...

Σουτιεν θηλασμου να παρω τα κλασικα με φαρδιες τιραντες που εχουν κλιπς και κατεβαινει απο μπροστα το σουτιεν η μπορω να παρω και με μπανελες;;;;

Καλημέρα. Απαγορεύονται οι μπανελες γιατί σφίγγουν το στήθος και μπορει να φραξουν τους πορους και να προκληθει μαστιτιδα. Γενικώς Απαγορεύετε η πίεση στο στήθος και στην εγκυμωσυνη. Εγώ από τον τεταρτο μήνα (που έτσι κι αλλιώς τα δικά μου με εσφιγγαν γιατί ειχε πριστει το στήθος) πήρα 2 βαμβακερα ούτε μπανελες ούτε ενίσχυση.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλημέρα. Απαγορεύονται οι μπανελες γιατί σφίγγουν το στήθος και μπορει να φραξουν τους πορους και να προκληθει μαστιτιδα. Γενικώς Απαγορεύετε η πίεση στο στήθος και στην εγκυμωσυνη. Εγώ από τον τεταρτο μήνα (που έτσι κι αλλιώς τα δικά μου με εσφιγγαν γιατί ειχε πριστει το στήθος) πήρα 2 βαμβακερα ούτε μπανελες ούτε ενίσχυση.

Και κοίτα να τα παρεις μεγαλυτερο νούμερο. Εγώ τα πηρα ον 7ο και τα πήρα 2 νουμερα μεγαλύτερα..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Και κοίτα να τα παρεις μεγαλυτερο νούμερο. Εγώ τα πηρα ον 7ο και τα πήρα 2 νουμερα μεγαλύτερα..

Καλημερα κουκλα μου

Αυτο με το μεγαλυτερο νουμερο το διαβασα κι εγω οτι μετα την γεννα πρήζεται το στηθος πολυ κα ικαλο ειναι να παρεις μεγαλυτερο νουμερο...

dev338pr___.png

Κοριτσια εχω ερωτησει...

Καλημερα ΝΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ....,!!!!!! Εισαι καλα....??????

Εγω δεν πηρα καθολου σουτιεν θηλασμου στην εγκυμοσυνη απλα πηρα αθλητικα μπουστακια (οχι ραμπο) αλλα με ραντες φαρδυες που φοραω ακομα και τωρα. Οταν θηλαζα το σηκωνα και ολα οκ......και δεν επαθα και τιποτα......!!!!!!!!

Σουτιεν θηλασμου με μπανελες δεν υπαρχουν γιατι η μπανελα δεσμευει το ηδη πρησμενο στηθος μια λεχωνας.....

Σημ: αναγραφουν επανω στις οδηγιες ιδανικα ΚΑΙ ΓΙΑ ΘΗΛΑΣΜΟ.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...