Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Αγχώνομαι για το αποτέλεσμα, ρε παιδιά έχω κουραστεί μόνο να δουλεύω σα σκυλί και να μη γίνεται κάτι καλό για  εμένα… Δλδ μια ζωή θα είμαι 12 ώρες στο γραφείο χωρίς προσωπική ζωή και χωρίς παιδί τελικά; Τεσπα, ήθελα να γκρινιάξω λίγο γιατί με έχουν τεντώσει εδώ που είμαι τώρα και σκέφτομαι γιατί τα κάνω όλα αυτά εν τελεί. 

οχι δεν θα εισαι κοριτσι μου. δες το απλα ως τροπο τωρα να καλυπτεις τα εξοδα των προσπαθειων σου. κι οταν με το καλο γινει το θαυματακι σου, επαναπροσδιορισε τις συνιστωσες στη ζωη σου, δως τους μια μουτζα και πηγαινε βρες κατι πιο ανθρωπινο. ναι μεν δεν θα εχεις το ιδιο εισοδημα πιθανοτατα, αλλα θα εχεις την ψυχικη σου ηρεμια και χρονο με την οικογενεια σου. δες τωρα τη δουλεια σου απλα ως μεσο να φτασεις στον αλλο σκοπο σου, το παιδι. στα λεω απο προσωπικη εμπειρια 😉

• Μου αρέσει 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ, ΝΑΣΙΑ, ΚΟΑΛΑΚΙ, ΖΟΙ (δεν νομίζω να έχουμε ξαναμιλήσει)!!!

Δεν προλαβαίνω να σχολιάζω και πολλά γιατί πηγαινοέρχομαι. Μία θηλάζω, μία κάνω δουλειές, μία παίζω με τον γιο μου. Είμαστε όμως πάρα πολύ καλά. Εσείς από ότι διαβάζω καλά και εσείς!!!!

Ας εισαι εσυ καλα με τα παιδακια σου και ας μην προλαβαινεις να σχολιαζεις....

Ουτος η αλλως σε λιγο καιρο θα ειμαστε και εμεις στην θεση σου....:D:D:D

dev338pr___.png

Δημοσιο κουκλα μου τι να πω...Ζητανε χιλια δυο χαρτια και πρεπει να πας και μακρια απ'οτι καταλαβα γιατι το ικα στην περιοχη σου εκλεισε....

τωρα βρηκε να κλεισει και αυτο!καταλαβες..........???????????:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

γλυκια μου May τι αγωνια εχω απο το πρωι για εσενα!! ευχομαι ολα να πανε καλα, σου ειπαν τι ακριβως συνεβη? απλα ο τραχηλος μπηκε σε φαση τοκετου? ολα να πανε κατ'ευχην κ οπως μου ειχε πει μια φιλη μου μαια, αν το μωρο καβατζωσει τις 30εβδ μετα μη φοβασαι τιποτα!! μονο σε βαρος θα υπολειπεται! εσυ εισαι πολυ κοντα May μου, θα τα καταφερεις και σε σκεφτομαστε ολες! Ειδες πως εκατσαν σουζα και οι αλλες τσουπρες της Μαριας και της Ngn, δε θα μας ξεφυγει η δικια σου!! Σ'αγαπαμε και θα σου κανουμε οση παρεα θελεις τωρα που μπηκες κι εσυ στο κλαμπ των κρεβατωμενων!!!!! :)

to1Np2.png

KCkop2.png

Εκκαθαριστικό εφορίας μπορείς να εκτυπώσεις κι από το ίντερνετ αν δεν κάνω λάθος!

εχω το εκκαθαριστικο της εφοριας!να το βγαλω μια φωτοτυπια??????του 2013!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

εχω το εκκαθαριστικο της εφοριας!να το βγαλω μια φωτοτυπια??????του 2013!!!!

Μωρέ βγάλτο κι έχετο μαζί σου στο ΙΚΑ.. Ποτέ δεν ξέρεις... Επίσης, έχεις κάποιο χαρτί απόλυσης; Εγώ θα έλεγα πάρ'το κι αυτό.. Και την κάρτα του ΟΑΕΔ αν έχεις.. Δεν είναι βαριά, ας είσαι καλυμένη από αυτά που μπορεί να σου ζητήσουν, ξέρω κι εγώ.. :confused::confused:

p8P6p2.png

Μωρέ βγάλτο κι έχετο μαζί σου στο ΙΚΑ.. Ποτέ δεν ξέρεις... Επίσης, έχεις κάποιο χαρτί απόλυσης; Εγώ θα έλεγα πάρ'το κι αυτό.. Και την κάρτα του ΟΑΕΔ αν έχεις.. Δεν είναι βαριά, ας είσαι καλυμένη από αυτά που μπορεί να σου ζητήσουν, ξέρω κι εγώ.. :confused::confused:

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ζωη με χει πιασει σπαστικο γελιο!!!!!!!!!!!!!!!!

εγω λεω να παρω ολο το κομοδινο με ολη την χαρτουρα να ειμαι καλημενη!!!!!!!!!!χαχαχαχχχχαχαχχαχαχαχχααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

d.gif

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

εγω λεω να παρω ολο το κομοδινο με ολη την χαρτουρα να ειμαι καλημενη!!!!!!!!!!χαχαχαχχχχαχαχχαχαχαχχααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μωρέ και το γελάς!!!! Μην ξεχάσεις τους ελέγχους σου από το δημοτικό, έτσι;

p8P6p2.png

α ωραια.........θα περασω και απο την εφορια!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

πατουσιτσα μου εγω ολη την καθυστερηση στην εφορια την ειχα φαει... βεβαια εγω ειχε χρειαστει να παω για να παρω υπευθυνη δηλωση οτι μεχρι τοτε δεν ειχα κανει φορολογικη δηλωση, οποτε εσυ πιθανον να μη χρειαστει να πας!!!

Νασια μου γλυκια τι κανεις?? στο μαγαζι ε? ναι ειναι πολυ αγχωτικο το μεγαλωμα του παιδιου ειδικα οσον αφορα τη σωστη ανατροφη του και συμπεριφορα του!! τα παιδια εμεις τα διαμορφωνουμε σε μεγαλο βαθμο... εμεις θα τους ενισχυσουμε τις καλες τους πλευρες και θα τα βοηθησουμε να παραμερισουν τις πιο ατακτες πλευρες.. θελει μεγαλο αγωνα! και συμμαχια των γονιων πανω απ'ολα!!

Ζωη μου πως εισαι εσυ?? ολα καλα?? Καλη μου και να βαλω ασφαλειες εχει μαθει πλεον να τις ανοιγει και αυτες, πρεπει να ψαξω ισως αλλη μαρκα ασφαλειες!

Συμπεθερα μου νοικοκυρευει και η δικια σου ε???χαχαχαχα θελω να τη δω απο κοντα!!!!!!!!

Τωρα κοιμαται το ζουζουνι μου, του μαγειρεψα ψαρακι, απλωσα κατι ρουχα και κρεμασα μια καινουργια κουρτινα στο δωματιο μας, υπεροχη!! φωτισε το δωματιο! ρε κοριτσια να σας ρωτησω να ριξτε καμια ιδεα, στην κρεβατοκαμαρα εχω πολυ σκουρα επιπλα με αποτελεσμα να φαινεται η παραμικρη σκονη. τι γινεται με αυτο??? σκεφτηκα να φτιαξω τζαμακια να βαλω και κατω απο το τζαμακι να βαλω ενα ανοιχτοχρομο υφασμα σαν καλυψη αλλα να ομορφαινει κιολας για να μη χρειαζεται καθε μερα ξεσκονισμα! δεν ειναι οτι ειναι βρωμικα απλα και το παραμικρο φαινεται, πολλες φορες τα ξεσκονιζω 2 φορες την ημερα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Αυτο θα σε ελεγα κι εγω παρε οτι χαρτι εχεις για να μην ξαναπηγαινεις...

χαχαχαχχαχαχαχχαχχχαχχαχαχαχα

αχαχαχαχαχχχχχχχχχχχχαχχαχχαχαχχαχαχαχαχαχχ

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

May μου το μωράκι σου έχει μια χαρά ανάπτυξη... δεν θα χρειαστεί να μείνει πολύ στο νοσοκομείο...

Έχθες διάβαζα όλη μέρα ιστορίες... στην αμερικη γεννήθηκε μωράκι στην 21 βδομάδα μόνο λίγα γραμμάρια... και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Τα περισσότερα προβλήματα εμφανίζονται κάτω από τις 28 εβδομάδες... ή πάνω από 28 με χαμηλό βάρος...

δεν διάβασα για κανένα μωράκι με πρόβλημα λόγω προωρότητας μετά τις 32 εβδομάδες...

ίσως είναι λάθος που διαβάζω τέτοια γιατί όπως και να έχει στεναχωρούν (και διαβάζεις διάφορες ιστορίες με προβλήματα νεογνών που δεν είναι καν πρόωρα)... αλλά από την άλλη παίρνεις και κουράγιο όταν βλέπεις πόσο έχει προοδεύσει η επιστήμη και ότι και να τύχει αντιμετωπίζεται!!!

kPAZp2.png

Ζωη μου πως εισαι εσυ?? ολα καλα?? Καλη μου και να βαλω ασφαλειες εχει μαθει πλεον να τις ανοιγει και αυτες, πρεπει να ψαξω ισως αλλη μαρκα ασφαλειες!

Μια χαρούλα, η μπέμπα με κουτουλάει! Έμαθε και τις ανοίγει, ε; Μπράβο το μικράκι! Ή άλλη μάρκα ή ηλεκτροφόρο φράχτη!! :tongue:

Όσον αφορά τα σκούρα έπιπλα, έχω δυστυχώς κι εγώ κι απλά το έχω πάρει απόφαση!!

p8P6p2.png

Μια χαρούλα, η μπέμπα με κουτουλάει! Έμαθε και τις ανοίγει, ε; Μπράβο το μικράκι! Ή άλλη μάρκα ή ηλεκτροφόρο φράχτη!! :tongue:

Όσον αφορά τα σκούρα έπιπλα, έχω δυστυχώς κι εγώ κι απλά το έχω πάρει απόφαση!!

μπραβο η μπεμπουλα σου, ειναι τοσο τελεια η αισθηση να σου δινει το παρον το μικρουλι σου με αυτον τον τροπο!! αχ αυτα τα σκουρα επιπλα, προσπαθω κι εγω να το παρω αποφαση αλλα 2,5 χρονια τωρα το παλευω με τον εαυτο μου, χαχαχαχα!!! εσυ εχεις ψωνισει τιποτα για τη μικρουλα σου???

to1Np2.png

KCkop2.png

Αγορομαμυ και εγω εχω φτιαξει τζαμια στο μεγεθος των κομοδινων και της τουαλετας στην κρεβατοκαμαρα μας...για να προστατευουνται κιολας!

Ηλιοβασιλεμα μου εδω εισαι και εσυ?? τι κανετε??? βολευουν τα τζαμια ε? σκεφτομαι να παρω και να μου κανουν στρογγυλεμενες τις γωνιες φυσικα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...