Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Αγχώνομαι για το αποτέλεσμα, ρε παιδιά έχω κουραστεί μόνο να δουλεύω σα σκυλί και να μη γίνεται κάτι καλό για  εμένα… Δλδ μια ζωή θα είμαι 12 ώρες στο γραφείο χωρίς προσωπική ζωή και χωρίς παιδί τελικά; Τεσπα, ήθελα να γκρινιάξω λίγο γιατί με έχουν τεντώσει εδώ που είμαι τώρα και σκέφτομαι γιατί τα κάνω όλα αυτά εν τελεί. 

Τα ίδια σκέφτομαι κ εγώ ώρες ώρες αλήθεια έτσι μου ρχεται να πω στον γιατρό άστο θα πάω Ιαπωνία roadtrip ας κάνει καμία άλλη παιδί 🙈 αλλά δεν τολμάω να τα παρατήσω 😭

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Σοτσαφακι μου τι κανεις.....????

Η χθεσινη ηταν δυσκολη νυχτα.......μια με το θανατο του θειου της μαριασ και επειτα με την επειγουσα εισαγωγη της μαυ στο μαιευτηριο....

Αντε και εσυ απο αυριο και μετα να ξεκουραστεις......

Κοριτσια μου γεια σας....

koalaki μου ...καλα εισαι;;

Μαρακι μου να ζησεις να τον θυμασε τον θειο σου,και σε καταλαβαινω πως νιωθεις γιατι και εγω εχω χασει Ανθρωπους που αγαπουσα πολυ ....

Πρωτα εχασα τον πεθερο μου...και μετα απο 19 μηνες την Μανουλα μου...

Και ακομα μου λειπουν πολυ...

Κουραγειο Μαρακι μου....

Κοριτσια η may μας τι επαθε;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ξυπνησε η ζουζούνα εεε?? ωραία!!

ριτσάκι μου τι κάνεις ??τι νέα???

η μαυ μας έχει ένα βιαστικό μωράκι, σπάσαν τα νερά της και τώρα μας γράφει απο το νοσοκομείο απου θα κάνουμε παρέα σε αυτή και στο μπεμπάκι της για να μείνουν στην κοιλίτσα τουλάχιστον μέχρι την 32η βδομάδα!! είναι καλά και οι δύο τους πάντως!!

Κοριτσια μου γεια σας....

koalaki μου ...καλα εισαι;;

Μαρακι μου να ζησεις να τον θυμασε τον θειο σου,και σε καταλαβαινω πως νιωθεις γιατι και εγω εχω χασει Ανθρωπους που αγαπουσα πολυ ....

Πρωτα εχασα τον πεθερο μου...και μετα απο 19 μηνες την Μανουλα μου...

Και ακομα μου λειπουν πολυ...

Κουραγειο Μαρακι μου....

Κοριτσια η may μας τι επαθε;;

Καλα ειμαι ριτσακι μου.....

Εσυ που χαθηκες καλεεεεεεε ?????? ολα καλα??????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ξυπνησε η ζουζούνα εεε?? ωραία!!

ριτσάκι μου τι κάνεις ??τι νέα???

η μαυ μας έχει ένα βιαστικό μωράκι, σπάσαν τα νερά της και τώρα μας γράφει απο το νοσοκομείο απου θα κάνουμε παρέα σε αυτή και στο μπεμπάκι της για να μείνουν στην κοιλίτσα τουλάχιστον μέχρι την 32η βδομάδα!! είναι καλά και οι δύο τους πάντως!!

Καλα ειμαι sotsafi μου...εσυ καλα μου εισαι;;

Ωραια που ειναι καλα Μαμα και Κορη....

Ολα καλα θα πανε may μου...Μην ανησυχεις μαναρακι μου.....:P:p.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηη ηρθες.......??????????

Ηρθαααααααααααα και τα εχω δει ολα κωλυομενα μιλαμε!!!!!!!!

Αφου τωρα θα ξαπλωσω λιγο γιατι δεν μπορω να ηρεμησω!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Καλα ειμαι ριτσακι μου.....

Εσυ που χαθηκες καλεεεεεεε ?????? ολα καλα??????

Καλα ειμαι koalaki μου....απλος Παρασκευη και Σαββατο εμπλεξα με τις δουλειες και Κυριακη ειχαμε φυγει απο το πρωι για βολτα και γυρισαμε αργα το βραδυ....

x8yip2.png?0gPNKwlL

May μου να ξέρεις ότι με ταρακούνησες πάρα πολύ. Τα θεωρούμε όλα ότι θα πάνε όπως τα έχουμε σχεδιάσει και ο Θεός γελάει...

Φυσικά εύχομαι για σένα ειδικά να πάνε μέχρι τέλους όλα καλά που θα πάνε αφού είσαι στα καλύτερα χέρια μέσα σε ειδικούς και να ξέρεις ότι φίλης μου κοριτσάκι στιν 31η εβδομάδα μετά από προεκλαμψία και μόλις 1100 γραμμαρίων είναι τώρα 4 χρονών και μια χαρά. Δεν είναι το επιθυμητό τώρα μια γέννηση ακόμα αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρεις να κρατηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο για να σου βγει τσουπωτούλα.

Εύχομαι για το παιδάκι σου το πρώτο να γυρίσεις γρήγορα κοντά του γιατί θαχει κι αυτό τρομάξει με την ξαφνική σου απουσία.

Θα προσεύχομαι για σένα και την κορούλα σου.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Ηρθαααααααααααα και τα εχω δει ολα κωλυομενα μιλαμε!!!!!!!!

Αφου τωρα θα ξαπλωσω λιγο γιατι δεν μπορω να ηρεμησω!!!!!!!!!!

Μποτσακι μου τι μου κανειςςς;;;

Εγω καλα ειμαι....απλος εχω ΜΠΛΕΞΕΙ με τις δουλειες.....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Καλησπερα κουκλες μου..Τι κανετε;;;Εγω πριν λιγο ηρθα στο μαγαζι πηγα να δω για ντουλαπα και σε εναν αλλον,Η ιδια ντουλαπα με τις ιδιες διαστασεις ο πρωτος με ειπε 285? χωρις παταρι και 410? με παταρι και αυτος που πηγα τωρα 195? χωρις παταρι και 285 με παταρι....Διαφορα ο πρωτος ο εξυπνακιας ε;;;;

dev338pr___.png

Τι κανετε κοριτσια μου?????

Ειχα ξαπλωσει λιγο γιατι ταραχτηκα με την Μαυ μας!!!!!!!!!!

Ειστε καλα?

Ριτσακι,Νασια μου,Σοτσαφακι μου?

καλα ειμαι μποτσακι μου...

Ευτυχως ολα ειναι καλα με την May μας...Εσυ τι κανεις;;;;

dev338pr___.png

Καλησπέρα κοριτσια μου. Εγώ δεν είχα κάρτα. Με ειδοποίησε για την MAY το Ηλιοβασίλεμα και μάζεψα ότι ψηλά υπήρχαν στο σπίτι να βάλω ίντερνετ.

MAY μου, γλυκό μου κορίτσι, όλα καλα θα πάνε. Βλέπεις τα μωράκια της παρέας μας είναι δυνατά και κρατιούνται μέχρι τέλους. Προσευχηθηκα για σένα! Σε αγαπάμε πολύ όλες και σε σκεφτόμαστε...

Πραγματικά έπαθα σοκ την ώρα που το διάβασα.. Αφού ήμουν στην κουζίνα και πάλι καλα στεκόμουν δίπλα στην καρέκλα και εκατσα. Οι άλλοι φοβήθηκαν τη έπαθα..

Διαβασα τα νέα σας.. Εγώ όπως τα ξέρετε. Σήμερα πήγα πήρα λάχανο για σαλάτα.. Πίεση δεν ξαναανεβασα ευτυχώς. Και αποφάσισα τελικά, μετά από πολύ διάβασμα να πάω να πάρω καθησματακι για τον μπέμπη μου. Και ψάχνω για ένα μπανακι άλλο της fisher price το rainforest και δεν μπορώ να το βρω πουθενά.. Είναι παλιό μοντέλο (πριν το aquarium, δηλαδή αυτό που λέω να πάρω) και μάλλον δεν κυκλοφορεί πλέον..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

καλα ειμαι μποτσακι μου...

Ευτυχως ολα ειναι καλα με την May μας...Εσυ τι κανεις;;;;

Καλα μαναρακι μου ειμαστε,αγχωμενη ειμαι λιγακι γιατι μεχρι τελευταια στιγμη δεν ξερουμε πως θα ερθουν τα πραγματα αλλα πιστευω οτι ολα θα πανε καλα για ολες μας παρ'ολες τις δυσκολιες μας!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...