Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Αγχώνομαι για το αποτέλεσμα, ρε παιδιά έχω κουραστεί μόνο να δουλεύω σα σκυλί και να μη γίνεται κάτι καλό για  εμένα… Δλδ μια ζωή θα είμαι 12 ώρες στο γραφείο χωρίς προσωπική ζωή και χωρίς παιδί τελικά; Τεσπα, ήθελα να γκρινιάξω λίγο γιατί με έχουν τεντώσει εδώ που είμαι τώρα και σκέφτομαι γιατί τα κάνω όλα αυτά εν τελεί. 

Τα ίδια σκέφτομαι κ εγώ ώρες ώρες αλήθεια έτσι μου ρχεται να πω στον γιατρό άστο θα πάω Ιαπωνία roadtrip ας κάνει καμία άλλη παιδί 🙈 αλλά δεν τολμάω να τα παρατήσω 😭

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Νάσια, δεν το συζητώ.... Και εμείς μελαμίνη φτιάξαμε ντουλάπι κολώνα λευκη μελαμινη στο μπάνιο και μας πήρε 110?...και ενα επιπλο σε αποχρωση φυσικη ξυλου για την κουζινα, αν θυμαμαι καλα γυρω στα 80?....

Που λεφτα για καλυτερες ποιοτητες....;

Ρίτσα να κανεις σαλπιγγογραφία για να προχωρησεις μπροστα...Εγω την εκανα σε πανεπιστημιακο νοσοκομειο και δεν πληρωσα τιποτα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νάσια, δεν το συζητώ.... Και εμείς μελαμίνη φτιάξαμε ντουλάπι κολώνα λευκη μελαμινη στο μπάνιο και μας πήρε 110?...και ενα επιπλο σε αποχρωση φυσικη ξυλου για την κουζινα, αν θυμαμαι καλα γυρω στα 80?....

Ρίτσα να κανεις σαλπιγγογραφία για να προχωρησεις μπροστα...Εγω την εκανα σε πανεπιστημιακο νοσοκομειο και δεν πληρωσα τιποτα.

Ηλιοβασιλεμα μου τωρα που το λες μου εδωσες ιδεα για το μπανιο!!!!!!

Να κανω ενα ντουλαπακι κρεμαστο!!!!!!

1sh1p2.png

Μποτσάκι μου , εμεις δεν ειχαμε καθολου ντουλαπι στο μπανιο και δεν ειχαμε και χωρο....οποτε σκεφτηκα και εφτιαξα το σχεδιο οπως μας βολευε στον κενο χωρο...ακομη και ροδακια εβαλα απο κατω για να μπορω να το τραβαω για το σκουπισμα απο πισω...

Μποτσάκι μου , εμεις δεν ειχαμε καθολου ντουλαπι στο μπανιο και δεν ειχαμε και χωρο....οποτε σκεφτηκα και εφτιαξα το σχεδιο οπως μας βολευε στον κενο χωρο...ακομη και ροδακια εβαλα απο κατω για να μπορω να το τραβαω για το σκουπισμα απο πισω...

Ναι κι εμεις το ιδιο.Απλα δεν εχει χωρο για μακροστενη οποτε ισως κανω ντουλαπι κατω απο την νιπτηρα ενα κι ενα με ραφακια στον τοιχο ψηλα!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

να 'μαι κι εγωωωωωωω!! Κοριτσια τι κανετε? Ριτσακι σε χασαμε!! αντε να κανεις τη σαλπιγγογραφια, και η φιλη μου που εχει θεματα οταν την εκανε της εφυγε ενα αγχος παραπανω... ποτε θα την κανεις??

Ελλη καλα ειστε ε? το καταλαβα οτι δε θα εχεις καρτα αλλα αν δεν εμφανιζοσουν μεχρι αυριο θα σε περναμε, με την ταραχη που πηραμε με τη Μay παντου παει το μυαλο!

Μποτσακι μου γλυκο τι κανετε? ηρεμησες? ξεκουραστηκες? εδω σκεφτομαι εγω ολη μερα τη May, εσυ που εισαι εγκυος θα επηρεαζεσαι περισσοτερο αλλα οκ, ολα πανε καλα οποτε μην ανησυχεις, η May θα μας ενημερωνει!

Ηλιοβασιλεμα τι κανετε κι εσεις?? πως εισαι τωρα? καλυτερα?

to1Np2.png

KCkop2.png

εμεις φτιαξαμε μια στενη κολωνα με 2 ντουλαπια που μεσα εχουν 3 ραφια το καθενα και αναμεσα απο τα 2 ντουλαπια εχει ενα ραφι και ενα συρταρι! ειναι ψηλη δηλαδη,κοντα στα 2μ αλλά πλατος εχει μικρο, περιπου 25εκ και βάθος αρκετό!!!

να 'μαι κι εγωωωωωωω!! Κοριτσια τι κανετε? Ριτσακι σε χασαμε!! αντε να κανεις τη σαλπιγγογραφια, και η φιλη μου που εχει θεματα οταν την εκανε της εφυγε ενα αγχος παραπανω... ποτε θα την κανεις??

Ελλη καλα ειστε ε? το καταλαβα οτι δε θα εχεις καρτα αλλα αν δεν εμφανιζοσουν μεχρι αυριο θα σε περναμε, με την ταραχη που πηραμε με τη Μay παντου παει το μυαλο!

Μποτσακι μου γλυκο τι κανετε? ηρεμησες? ξεκουραστηκες? εδω σκεφτομαι εγω ολη μερα τη May, εσυ που εισαι εγκυος θα επηρεαζεσαι περισσοτερο αλλα οκ, ολα πανε καλα οποτε μην ανησυχεις, η May θα μας ενημερωνει!

Ελα αγορομαμυ μου καλα εισαστε??????Ναι στεναχωρηθηκα πολυ με την Μαυ και αγχωθηκα αλλα ολα καλα θα πανε.Μιλησα μαζι της και συμφωνησαμε οτι ολα θα πανε καλα και τιποτα δεν θα μας το χαλασει!!!!!!!

Θα μπει αργοτερα και στο καφε!!!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσάκια εδώ είμαι αλλά δε θα κάτσω, γιατί από χτες τη νύχτα που μου συνεβη αυτό, είμαι τελείως αυπνη. Πιο πολύ λοιπόν μπήκα να σας ευχαριστήσω πάλι κ να πάρω τη θετική σας ενέργεια κ σκέψη και να σας πω ενολόγοις πως εχουν τα πράγματα για μένα και τη μπέμπα απο εδώ και μπρός..

Η κατάσταση έχει ως εξής: όταν γίνει ρήξη υμένων, το 40-50% οδηγειται σε τοκετό τις επόμενες 12 ώρες. Στόχος μας πρώτος ήταν που περάσαμε αυτό. Στις 3 τα ξημερώματα θα εχει περασει το πρώτο 24ωρο για να βάλω τις επόμενες δύο κορτιζόνες. Την Τετάρτη το πρωί αφαιρείται ο τοκολυτικός ορός που τώρα έχω για να μειώνονται οι συσπασεις. Αφαιρείται την Τετάρτη διότι το φάρμακο είναι ισχυρό κ δεν επιτρέπεται η χρήση του άνω των 48 ωρών. Επιπλέον αφαιρείται η πεταλούδα για να κλείσουν όλες οι είσοδοι μικροβίων. Όταν λοιπόν γίνει ρήξη υμένων το 90% των γυναικών θα οδηγηθεί σε τοκετό τις έπόμενες 72 ώρες. Αυτός ειπναι ο επόμενος στόχος μας, και ο πιό δύσκολος. Ο γιατρός είπε, οτι άμα φτάσουμε κ ξεπεράσουμε αυτόν, πιστεύει οτι θα τις καταφερουμε τις 32 εβδομάδες. Σε οτι αφορά ιστορίες γυναικών που διάβασα οτι παραμείναν με ρήξη υμένων για διαστήματα μεγαλύτερα, αυτό οφείλεται στο οτι ηταν σε πιο προηγούμενες βδομάδες. Το τελικό όριο για όλες ειπναι οι 32, γιαυτό και για μένα το μάξιμουμ διαστημα τέθηκε στις 2 βδομάδες.

Ο στόχος ο δικός μου κ της Μιχαέλας μου είναι η κάθε μέρα που θα φεύγει. Και με τις προσευχες κ την αγάπη σας πιστευω να φύγουν αρκετές... ️

78xyp2.png

RUAmp3.png

Αγορομαμαμμυ μου καλα εισαι;;

Και εγω αυτο πιστευω οτι θα μου φυγει και εμενα...

Σκεφτομαι να την κανω η Νοεβρη,η Δεκεβρη...δηλαδη συντομα...για να ηρεμησω...

Εσυ καλα εισαι Μαναρακι μου...Ο αγορινα σου τι κανει;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Ναι Ηλιοβασιλεμα μου και εγω αυτο πιστευω ...αμα κανω την Σαλπιγγογραφια θα ηρεμησω....

Εγω θα την κανω στο Ρεα και κανει 147 ευρω....

Η Αγγελικουλα σου τι κανει;;

Πως παει στο σχολειο;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

May μου κοριτσακι μου, κοιταξε τωρα να κοιμηθεις λιγακι να παρεις δυναμεις! Και προχωράμε βημα βημα...οτι σου λενε οι γιατροι!!!

Τα τηλέφωνα των κοριτσιών τα εχεις, να μας παίρνεις να σε ακουμε!

Φιλάκια πολλά!

καλησπερα κοριτσια και απο μενα!!!!!!!τρωω μπκλαβα!!!!

η may δεν μπηκε ε???????????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Κοριτσάκια εδώ είμαι αλλά δε θα κάτσω, γιατί από χτες τη νύχτα που μου συνεβη αυτό, είμαι τελείως αυπνη. Πιο πολύ λοιπόν μπήκα να σας ευχαριστήσω πάλι κ να πάρω τη θετική σας ενέργεια κ σκέψη και να σας πω ενολόγοις πως εχουν τα πράγματα για μένα και τη μπέμπα απο εδώ και μπρός..

Η κατάσταση έχει ως εξής: όταν γίνει ρήξη υμένων, το 40-50% οδηγειται σε τοκετό τις επόμενες 12 ώρες. Στόχος μας πρώτος ήταν που περάσαμε αυτό. Στις 3 τα ξημερώματα θα εχει περασει το πρώτο 24ωρο για να βάλω τις επόμενες δύο κορτιζόνες. Την Τετάρτη το πρωί αφαιρείται ο τοκολυτικός ορός που τώρα έχω για να μειώνονται οι συσπασεις. Αφαιρείται την Τετάρτη διότι το φάρμακο είναι ισχυρό κ δεν επιτρέπεται η χρήση του άνω των 48 ωρών. Επιπλέον αφαιρείται η πεταλούδα για να κλείσουν όλες οι είσοδοι μικροβίων. Όταν λοιπόν γίνει ρήξη υμένων το 90% των γυναικών θα οδηγηθεί σε τοκετό τις έπόμενες 72 ώρες. Αυτός ειπναι ο επόμενος στόχος μας, και ο πιό δύσκολος. Ο γιατρός είπε, οτι άμα φτάσουμε κ ξεπεράσουμε αυτόν, πιστεύει οτι θα τις καταφερουμε τις 32 εβδομάδες. Σε οτι αφορά ιστορίες γυναικών που διάβασα οτι παραμείναν με ρήξη υμένων για διαστήματα μεγαλύτερα, αυτό οφείλεται στο οτι ηταν σε πιο προηγούμενες βδομάδες. Το τελικό όριο για όλες ειπναι οι 32, γιαυτό και για μένα το μάξιμουμ διαστημα τέθηκε στις 2 βδομάδες.

Ο στόχος ο δικός μου κ της Μιχαέλας μου είναι η κάθε μέρα που θα φεύγει. Και με τις προσευχες κ την αγάπη σας πιστευω να φύγουν αρκετές... ️

May μου κι εμεις μαζι με σενα και την Μιχαελα σου θα εχουμε αυτον τον στοχο και θα τον στηριζουμε και θα τον πιστευουμε μεχρι να πραγματοποιηθει και μεινε ησυχη γιατι αυτο θα γινει!!!!!!!!!Ειπαμε,δεν θα επιτρεψουμε να στεναχωρηθει καμια μας!!!!!!!!!Ξεκουρασου!!!!

Ειμαστε κοντα σου και σε αγαπαμε πολυ!!!!!!!!Να μας φιλησεις και την Μιχαελα μας!!!!!!!

1sh1p2.png

καλησπερα κοριτσια και απο μενα!!!!!!!τρωω μπκλαβα!!!!

η may δεν μπηκε ε???????????

Συμπεθερααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!Μπακλαβααααααααα????????????Καλε μπηκε η Μαυ μας.Μεσα ειναι!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...