Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Τα ίδια σκέφτομαι κ εγώ ώρες ώρες αλήθεια έτσι μου ρχεται να πω στον γιατρό άστο θα πάω Ιαπωνία roadtrip ας κάνει καμία άλλη παιδί 🙈 αλλά δεν τολμάω να τα παρατήσω 😭

ξεκινησες εσυ προσπαθεια διεγερσης ;; η οχι ακομα ; 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ριτσα, πάντως όταν κάνεις σαλπιγγογραφία, να ζητησεις εις διπλουν τα αποτελεσματα για να εχεις το ενα πρωτοτυπο αντιγραφο να το καταθέσεις σαν δικαιολογητικό για επιτροπή Εοπυυ για προκληση ωορρηξιας ή εξωσωματικη...

Η μαθητρια μου ειναι καλά, δόξα τον Θεό!

Εγω ειμαι ακομη σε αναμονη περιοδου...27η μερα σημερα...θα δωσω περιθωριο καμια δεκαρια μερες ακομη και μετα θα παρω πριμολουτ για να προκαλεσω περιοδο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια μου ηρθα και εγωωωωωω.....

Τι κανετε....???? κοιμησα τη μαριαννα και μπηκα να σας βρω....!!!!!!

ΜΑΥ ΜΟΥ γλυκια οοοοολα θα πανε καλα, εφοσον θεσατε σαν στοχο τις 32 εβδ ειμαι σιγουρη οτι θα τον φτασετε και θα καταφερετε να βγειτε νικητριες......!!!!!!!

Ηρεμησε, ξεκουρασου και σωματικα και ψυχολογικα οσο αυτο ειναι εφικτο και εμεις ειμαστε κοντα σου, σε αγαπαμε, σε σκεφτομαστε και ευχομαστε τα καλυτερα.......!!!!!!!!!!!!!

Ολες οι αλλες τσουπριτσες καλα ειναι......?????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσάκια εδώ είμαι αλλά δε θα κάτσω, γιατί από χτες τη νύχτα που μου συνεβη αυτό, είμαι τελείως αυπνη. Πιο πολύ λοιπόν μπήκα να σας ευχαριστήσω πάλι κ να πάρω τη θετική σας ενέργεια κ σκέψη και να σας πω ενολόγοις πως εχουν τα πράγματα για μένα και τη μπέμπα απο εδώ και μπρός..

Η κατάσταση έχει ως εξής: όταν γίνει ρήξη υμένων, το 40-50% οδηγειται σε τοκετό τις επόμενες 12 ώρες. Στόχος μας πρώτος ήταν που περάσαμε αυτό. Στις 3 τα ξημερώματα θα εχει περασει το πρώτο 24ωρο για να βάλω τις επόμενες δύο κορτιζόνες. Την Τετάρτη το πρωί αφαιρείται ο τοκολυτικός ορός που τώρα έχω για να μειώνονται οι συσπασεις. Αφαιρείται την Τετάρτη διότι το φάρμακο είναι ισχυρό κ δεν επιτρέπεται η χρήση του άνω των 48 ωρών. Επιπλέον αφαιρείται η πεταλούδα για να κλείσουν όλες οι είσοδοι μικροβίων. Όταν λοιπόν γίνει ρήξη υμένων το 90% των γυναικών θα οδηγηθεί σε τοκετό τις έπόμενες 72 ώρες. Αυτός ειπναι ο επόμενος στόχος μας, και ο πιό δύσκολος. Ο γιατρός είπε, οτι άμα φτάσουμε κ ξεπεράσουμε αυτόν, πιστεύει οτι θα τις καταφερουμε τις 32 εβδομάδες. Σε οτι αφορά ιστορίες γυναικών που διάβασα οτι παραμείναν με ρήξη υμένων για διαστήματα μεγαλύτερα, αυτό οφείλεται στο οτι ηταν σε πιο προηγούμενες βδομάδες. Το τελικό όριο για όλες ειπναι οι 32, γιαυτό και για μένα το μάξιμουμ διαστημα τέθηκε στις 2 βδομάδες.

Ο στόχος ο δικός μου κ της Μιχαέλας μου είναι η κάθε μέρα που θα φεύγει. Και με τις προσευχες κ την αγάπη σας πιστευω να φύγουν αρκετές... ️

may μου!!!!!!!!!!!!!!!μαναρι μου!!!!!!!!!!!βιαστηκε η ζουζουνιτσα σου!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

κατσε εκει που εισαι πες της!!!!!!!!ρανντεβου σε 2 βδομαδες!!!!

το θεμα ειναι οτι ειναι μια χαρουλα και υγιεστατη η Μιχαελα σου!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

θα περασουνε αυτες οι 2 βδομαδες νερακι και θα την εχεις στην αγκαλιτσα σου την δευτερη κορακλα σου!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

καλη ξεκουραση may μου,καλο ξημερωμα και θα τα πουμε αυριο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μακιαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Κοριτσάκια εδώ είμαι αλλά δε θα κάτσω, γιατί από χτες τη νύχτα που μου συνεβη αυτό, είμαι τελείως αυπνη. Πιο πολύ λοιπόν μπήκα να σας ευχαριστήσω πάλι κ να πάρω τη θετική σας ενέργεια κ σκέψη και να σας πω ενολόγοις πως εχουν τα πράγματα για μένα και τη μπέμπα απο εδώ και μπρός..

Η κατάσταση έχει ως εξής: όταν γίνει ρήξη υμένων, το 40-50% οδηγειται σε τοκετό τις επόμενες 12 ώρες. Στόχος μας πρώτος ήταν που περάσαμε αυτό. Στις 3 τα ξημερώματα θα εχει περασει το πρώτο 24ωρο για να βάλω τις επόμενες δύο κορτιζόνες. Την Τετάρτη το πρωί αφαιρείται ο τοκολυτικός ορός που τώρα έχω για να μειώνονται οι συσπασεις. Αφαιρείται την Τετάρτη διότι το φάρμακο είναι ισχυρό κ δεν επιτρέπεται η χρήση του άνω των 48 ωρών. Επιπλέον αφαιρείται η πεταλούδα για να κλείσουν όλες οι είσοδοι μικροβίων. Όταν λοιπόν γίνει ρήξη υμένων το 90% των γυναικών θα οδηγηθεί σε τοκετό τις έπόμενες 72 ώρες. Αυτός ειπναι ο επόμενος στόχος μας, και ο πιό δύσκολος. Ο γιατρός είπε, οτι άμα φτάσουμε κ ξεπεράσουμε αυτόν, πιστεύει οτι θα τις καταφερουμε τις 32 εβδομάδες. Σε οτι αφορά ιστορίες γυναικών που διάβασα οτι παραμείναν με ρήξη υμένων για διαστήματα μεγαλύτερα, αυτό οφείλεται στο οτι ηταν σε πιο προηγούμενες βδομάδες. Το τελικό όριο για όλες ειπναι οι 32, γιαυτό και για μένα το μάξιμουμ διαστημα τέθηκε στις 2 βδομάδες.

Ο στόχος ο δικός μου κ της Μιχαέλας μου είναι η κάθε μέρα που θα φεύγει. Και με τις προσευχες κ την αγάπη σας πιστευω να φύγουν αρκετές... ️

Ολα καλα θα πανε may μου....και για σενα, και για την Κορουλα σου...

Και θα φυγουν αρκετες μερες ....φιλακια πολλα....

Ξεκουρα σου may μου...γιατι το εχεις και εσυ αναγκη και η μικρουλα σου...Καληνυχτα.....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Συμπεθερααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!Μπακλαβααααααααα????????????Καλε μπηκε η Μαυ μας.Μεσα ειναι!!!!

ελα συμπεθερααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τωρα το ειδααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!εκανα πισω πισω........και τη βρηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

d.gif

Διαφημίσεις

Ριτσα, πάντως όταν κάνεις σαλπιγγογραφία, να ζητησεις εις διπλουν τα αποτελεσματα για να εχεις το ενα πρωτοτυπο αντιγραφο να το καταθέσεις σαν δικαιολογητικό για επιτροπή Εοπυυ για προκληση ωορρηξιας ή εξωσωματικη...

Η μαθητρια μου ειναι καλά, δόξα τον Θεό!

Εγω ειμαι ακομη σε αναμονη περιοδου...27η μερα σημερα...θα δωσω περιθωριο καμια δεκαρια μερες ακομη και μετα θα παρω πριμολουτ για να προκαλεσω περιοδο...

Καλα που μου το ειπες Ηλιοβασιλεμα μου....για το εις διπλουν....

Αν βγει ενταξει δεν νομιζω να κανω κατι θα το αφησω να ερθει απο μονο του....

Εσυ μαναρακι μου εχεις σκεφτει τι θα κανεις με αυτο το θεμα η' οχι ακομα;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοαλακι καλά ειστε; μιλησαμε σημερα; δεν θυμαμαι...

Πως ειναι η Μαριαννα;

Μαρηηηηηηηηηηηηηη μιλησαμε και δε μιλησαμε........!!!!!!!

Αχχαχαχαχαχαχαχαχχαχα.......

Το μεσημερακι που λεγαμε για τα επιπλα και τη σκονη...λιγουλακι μιλησαμε στα πεταχτααααα......!!!!!!!!!

Καλα ειναι η μαριαννα μου, ευχαριστω.....!!!!!

Εσυ ολα καλα....???? η αγγελικουλα....???????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ελα συμπεθερααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τωρα το ειδααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!εκανα πισω πισω........και τη βρηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

patoysitsa μου τι κανεις;;

Πως ειναι η Μπουμπου σου;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοαλακι μου δεν το θυμομουν...σημερα ημουν καπως αλλα ευτυχως τωρα ειμαι καλυτερα, νορμαλ!

Η Αγγελικη μου καλά ειναι, κοιμαται τωρα εδω και λιγη ωρα....

Και καθομαστε με τον αντρα μου στο σαλονι...

Εσενα ο δικος σου πότε θα ξαναρθει; ή ακομη δεν ξερει το προγραμμα του;

Διαφημίσεις

Κοαλακι μου δεν το θυμομουν...σημερα ημουν καπως αλλα ευτυχως τωρα ειμαι καλυτερα, νορμαλ!

Η Αγγελικη μου καλά ειναι, κοιμαται τωρα εδω και λιγη ωρα....

Και καθομαστε με τον αντρα μου στο σαλονι...

Εσενα ο δικος σου πότε θα ξαναρθει; ή ακομη δεν ξερει το προγραμμα του;

Δεν πειραζει καλεεεεε που δεν το θυμοσουν.....!!!!!!

Καλα κανετε και καθεστε παρεουλα, τι πιο ομορφο.....???????!!!!!!!!!!!

Οτι και να ειχες ευχομαι να ηταν περαστικο......,!!!!!!!!

Εμενα μαλλον θα ερθει αυριο η μεθαυριο αν δεν αλλαξει κατι..........

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

May μου το ειπες και μονη σου, η θετικη μας ενεργεια θα σε βοηθησει, μολις αναψα το καντηλακι και προσευχηθηκα για εσενα, και ο αντρας μου μαζι! Ευχομαι να περασουν οχι μονο 2 εβδομαδες αλλα και παραπανω! Καλη δυναμη και υπομονη!

Κοριτσια μου θα σας αφησω νωρις νωρις αποψε, παω να κατσω λιγο με τον καλο μου! μπορει και να ξαναμπω αλλιως καληνυχτα σε ολες σας κοριτσακια μου και ελπιζω απο αυριο να εχουμε μονο καλα νεα στην παρεα μας!

to1Np2.png

KCkop2.png

May μου πολυ καλο που περνας το 24ωρο. Θα περασεις και το επομενο οριο. Εισαι στ ο:Ιασω; αν με αφησεις και θελεις και μπορεις θα μπορουσα να ερθω να σε δω αυριο το απογευμα μετα την δουλεια.

dpTCp2.png

62YBp2.png

patoysitsa μου τι κανεις;;

Πως ειναι η Μπουμπου σου;;

Ριτσακι μουυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!καλησπερααααααααααααα!!!!!!!!!!καλα εισαι????????που χαθηκες μαρη????????????καλα ειμαστε μαμα και κορη!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

d.gif

Οπότε σε λίγες ωρίτσες θα τελειώσεις με την κορτιζόνη για τα πνευμονάκια της Μιχαέλας. Πολύ βασικό! Και μετά μέρα μέρα, θα περάσει ο καιρός. Όλα καλά σας εύχομαι, μάνα και κόρη. Στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια. Κοίτα να κοιμάσαι και να ξεκουράζεσαι για να βοηθάς την κατάσταση όσο γίνεται.. Καλό κουράγιο, κοπέλα μου..

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...