Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Losr είπε:

Καλημέρα, δεν πειράζει μην ανχωνεσαι. Αναμένουμε λοιπόν όταν μπορέσεις να τα νέα σου.

Ναι ότι τις πει ο γιατρός της. 

Αγχώνομαι για το αποτέλεσμα, ρε παιδιά έχω κουραστεί μόνο να δουλεύω σα σκυλί και να μη γίνεται κάτι καλό για  εμένα… Δλδ μια ζωή θα είμαι 12 ώρες στο γραφείο χωρίς προσωπική ζωή και χωρίς παιδί τελικά; Τεσπα, ήθελα να γκρινιάξω λίγο γιατί με έχουν τεντώσει εδώ που είμαι τώρα και σκέφτομαι γιατί τα κάνω όλα αυτά εν τελεί. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

το καταλαβα οτι το εγραψα λαθος, κατοπιν εορτης!!!!!!!!!!!!!

το προλαβες και το ειδες, πριν το διορθωσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ααααααααααααατιμη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ριτσακι μουυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!καλησπερααααααααααααα!!!!!!!!!!καλα εισαι????????που χαθηκες μαρη????????????καλα ειμαστε μαμα και κορη!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

Ειχα δουλειτσες patoysitsa μου γι'αυτο χαθηκα....

Καλα ειμαι patoysitsa μου....εσυ τι νεα;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Πως δεν εγραψες μπεκατσογιος......?????!!!!!!! Χααχχχαααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχχα

χαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχχααχαχαχαχααχχαχααχαχαχαχαχαχααχαχαχχαχαχαχχαχαχααχαχχαχχχααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα πεθανωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!

χααχχαχχχαχχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχχαχχαχχχαχαχχχαχααχχχαχχαχχχαχαχχααχαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

το καταλαβα οτι το εγραψα λαθος, κατοπιν εορτης!!!!!!!!!!!!!

το προλαβες και το ειδες, πριν το διορθωσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ααααααααααααατιμη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλα δεν παλευομαστε!!!!!!!!!!!!!!

χαχααχαχχααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχχαχχχααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η μια κοβει η αλλη ραβει!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχχαααααχαχχχαχαααχχααχαχαχχαχααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Α!!!!!!!!!! Ξεχασα να σας πω! ο Μαρινοπουλος εχει τα μωρομαντηλα παμπερς μιση τιμη (βγαινει 2,48? η τριαδα) και πανες λιμπερο μιση τιμη, α και τενα, μηπως χρειαατει καμιά μας!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::P:p:p:p

Πήγα το απογευμα και ψωνισα και το ειδα!!! Δεν θυμαμαι ποσο κραταει, ισωε Δευτερα και Τριτη μονο!!!

Διαφημίσεις

Α!!!!!!!!!! Ξεχασα να σας πω! ο Μαρινοπουλος εχει τα μωρομαντηλα παμπερς μιση τιμη (βγαινει 2,48? η τριαδα) και πανες λιμπερο μιση τιμη, α και τενα, μηπως χρειαατει καμιά μας!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::P:p:p:p

Πήγα το απογευμα και ψωνισα και το ειδα!!! Δεν θυμαμαι ποσο κραταει, ισωε Δευτερα και Τριτη μονο!!!

Αααααααατιμη......!!!!!! Καλα που το ειπες.....!!!!!!

Μωροματηλα πηραμε πολλαααααα αλλα πανες μπορω να παρω αν προλαβω γιατι πηρα λιγες συσκευασιες......!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοαλάκι πόσες τριαδες μωρομαντηλα πηρες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

χαχαχαχαχαχαχα θα φτασουν μεχρι το νηπιαγωγειο στην Μαριαννα;;;;;;;;;;;:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Συνολικα πηραμε 8 τριαδες μαρηηηηηηηηηηηη........,!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Ενταξει, λογικη ποσοτητα μου φαινεται!!!

Εγω πήρα μονο 2 τριαδες γιατι θα με βγαλουν πολυ καιρο πια....τωρα ελαχιστα τις χρησιμοποιουμε!

Εχω αποθεμα και απο την προσφοτα των lidl στα baby care, αλλιως θα επαιρνα καροτσι ολοκληρο μονο με μωρομαντηλα......αλλα συγκρατηθηκα....!!!!! Χαχα......!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ήρθα πάλι. Έχω καουρες αυτές τις μέρες και δεν μπορώ ούτε το δάχτυλο να κουνησω για να γράψω στο κινητό.

Εγώ έβαλα τον αντρουλη μου έφαγες2 κεφτεδάκια για μένα και τον κουνιαδο μου να φάει ένα λουκάνικο για μένα. Με πείραξαν νομίζω! Χαχαχαχα!

Κοαλακι εμάς είχε την προηγούμενη βδομάδα ο Μαρινόπουλος τις λιμπερο σε προσφορά επιστροφή 50% με την κάρτα.

Εγώ μωρομαντηλα πήρα τα Johnson extra sensitive. Τα οποία δεν τα εβρησκα σε κανένα σούπερ και πήρα 2 τριάδες από τζαμπο 3,99 ?. Και έχω και ένα πακέτο προδερμ από 0 χρόνων που το πήρα με κουπόνια και άλλο ένα τέτοιο Τζόνσον που μου έστειλαν με δείγματα.

Ηλιοβασιλεμα το μπανακι αυτό το πράσινο λέω αλλά δεν το βλέπω να κυκλοφορεί.. Το άλλο το έχουν και τα τζαμπο 40 ευρώ! Θα μου το παρουν οι δικοί μου. Και το καθησματακι με τα λεφτά που μου έδωσαν θα το πάρω άρα σαν να μου το παίρνουν αυτοί είναι.

Πατουσιτσα μπακλαβά τρως;; Φάε και για μένα λίγο γιατί όλο σιροπιαστά ονειρεύομαι..

Μποτσακι μου τι κανείς εσύ;;

Ρίτσα επιτέλους ήρθες!

Ποια άλλη είναι μέσα;;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Κοριτσια μου σας καλυνυχτω ....πιστευω να τα πουμε αυριο...

Φιλακια πολλα σε ολες....Ματσσσ!! Μουτσσσ!!

Καλο ξημερωμα να εχουμε κοριτσια μου.....

Καληνυχτα ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.....,!!!!!!

ΕΛΛΗ ΜΟΥ πηρα μωρομαντηλα γιατι τα ξοδευουμε πολυ, ο ανδρας μου βασικα πηγε και τα πηρε......εχω και μερικα οποτε ειμαστε οκ. Αν βρω θα παρω αυριο καμια 2-3 συσκευασιες πανες γιατι πηραμε μονο 5. Βγαινουν προσφορες πολυ συχνα πλεον οποτε δεν ανησυχω......!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ελλη και εγω τα τζονσον χρησιμοποιουσα τοτε οταν ηταν μπεμπα η κορη μου! αλλα τωρα όποια βρω σε καλη τιμη γιατι πλεον δεν την ενοχλουν στο δερμα οι αλλαγες στις μαρκες και στις διαφορετικες ποιοτητες!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...