Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσάρες καλησπέρα! Σας έχει συμβεί ποτέ την 3η μέρα του κύκλου να έχετε κοντά 200 οιστραδιόλη, 6 προγεστερόνη αλλά να μην φαίνεται κανένα κυστικό στον υπέρηχο? Όπως καταλάβατε αυτός ο κύκλος μου είναι για κλάματα.. Θυμίζω ότι τον προηγούμενο μήνα έκανα υστεροσκόπηση. Μήπως επηρέασε τις ορμόνες? Πρώτη φορά μου συμβαίνει.. Για ακόμα μια φορά όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει...

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Χριστινακι,Ιωαννα και συμπεθερα μου καλα ειμαστε, εστειλα τον μικρο βολτα στις κουνιες με τη γιαγια για να καθαρισω το παρκο του, το εχω βγαλει στο μπαλκονι για να το μαζεψω, επλυνα και ουυυυυυλα τα παιχνιδια! Ιωαννα μου εμεις την πεθερα μου τη βλεπουμε μια φορα στο διμηνο και καθε φορα μας κανει να σκαμε.. τον πρωτο καιρο δεν ηταν ετσι, τωρα τελευταια εγινε, απο οταν πεθανε ο πεθερος μου ξεσαλωσε και εχει ανοιξει το στομα της και δεν ξερει τι λεει!! γενικα εχουμε παθει ανοσια αλλα ο αντρας μου στενοχωριεται καμια φορα... Απο τη μια θα σου ελεγα να τα βαζεις απο το ενα αυτι και να τα βγαζεις απο το αλλο.. εγω ετσι κανω, απλα οταν την εχεις συνεχεια δε μπορειτε να κανετε συνεχεια τους μ@@@ οποτε μια μεταθεση θα ειναι καλη για ολους σας!! να σου πω ετσι ειναι ολες οι πεθερες στην Γκατζολια ή ετυχε η δικια σου?? παω να πλενω και θα ριχνω και εδω μια ματιααααα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερούδια σε όλες! Τι κάνετε;

Η μπέμπα καλά, κουτουλάει, κλασικά. Η μαμά επίσης καλά, προσπαθεί να ξεχωρίσει τα φορμάκια που τους έδωσαν σε μεγέθη κι όλα ίδια της φαίνονται :confused::confused:

Πάντως σήμερα το πρωί έγινε θαύμα! Πήγα στην τράπεζα και μου έδωσαν τη σειρά τους χωρίς κανένα απολύτως παράπονο - αντιθέτως! Σγουάου!

Παρεμπιπτόντως, πέρασα κι από έναν μασούτη κι είχε προσφορά τα babylino -30%, τα "μεσαία" μεγέθη, αν θυμάμαι καλά.

Καλημέρα σε όλες σας!

Υ.Γ. Καλέ εσείς με έχετε μετατρέψει σε παρλαπίπα - κανονικά ποτέ δε μιλάω πολύ, χαχα!

p8P6p2.png

Καλημερα κοριτσια! Ειστε ολες καλα;; Mayμακαρι ολα να πανε καλα κουκλα μου!

Εμεις καλα. Μεγαλωσαμε πολυ κ ολα ειναι πολυ καλα στο τοκοκαρδιογραφημα!

Ιωαννα σε καταλαβαινω! Μενω πανω- κατω με την πεθερα μου κ παροτι δεν ειναι κακια.. Μου σπαει τα νευρα! Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο το να εχεις κοντα την πεθερα! Τωρα κ με το μωρο πολυ φοβαμαι οτι θα τηνεχω μεσα στα ποδια μου αν κ εχω ενημερωσει πως θα ισχυουν ωρες επισκεπτηριου. Κ γενικα οτι μου ερχεται κ ο,τι με πειραζει το λεω! Ελα ομως που δεν καταλαβαινει! Τι να πεις!

Ελλη γιατι δεν πας στο πανεπιστημιακο της Λαρισας να γεννησεις; Εκει δενσε ξεπετανε. Αν δεν εισαι ευχαριστημενη μην επιλεξεις το νοσοκομειο Τρικαλων λογω αποστασης!

Η μπέμπα καλά, κουτουλάει, κλασικά. Η μαμά επίσης καλά, προσπαθεί να ξεχωρίσει τα φορμάκια που τους έδωσαν σε μεγέθη κι όλα ίδια της φαίνονται :confused::confused:

Πάντως σήμερα το πρωί έγινε θαύμα! Πήγα στην τράπεζα και μου έδωσαν τη σειρά τους χωρίς κανένα απολύτως παράπονο - αντιθέτως! Σγουάου!

Παρεμπιπτόντως, πέρασα κι από έναν μασούτη κι είχε προσφορά τα babylino -30%, τα "μεσαία" μεγέθη, αν θυμάμαι καλά.

Καλημέρα σε όλες σας!

Υ.Γ. Καλέ εσείς με έχετε μετατρέψει σε παρλαπίπα - κανονικά ποτέ δε μιλάω πολύ, χαχα!

Καλημερα Ζωη!!! χαιρομαι που ολα ειναι καλα!! οσο για τα φορμακια, πλυντα ολα και αφου ειναι παρομοια μεγεθη δεν πειραζει, θα μεγαλωνει τοσο γρηγορα η μικρη που θα τα φορεσει συντομα!!

Stefaniana καλημερα!! ομορφα νεα για το μωρακι σου, να συνεχισουν ολα τοσο καλα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

αγορομαμη απ οτι εχω συζητησει κ με αλλες ολες οι γκατζολες ιδιες ειναι.να φυγω να ησυχασω.αχ Στεφανιανα εγω της τα λεω συνεχεια αλλα δεν εχει φιλοτιμο κ τσιπα πανω της.

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

αγορομαμη απ οτι εχω συζητησει κ με αλλες ολες οι γκατζολες ιδιες ειναι.να φυγω να ησυχασω.αχ Στεφανιανα εγω της τα λεω συνεχεια αλλα δεν εχει φιλοτιμο κ τσιπα πανω της.

Ιωαννα μου εγω ξερεις τι εχω παρει αποφαση και το λεω και στον αντρα μου γιατι οσο να 'ναι οχι μονο στενοχωριεται που μου φερεται περιεργα η μανα του αλλα ντρεπεται κιολας οσο να'ναι.. του λεω οτι η μανα του δεν ειναι οτι εχει κατι προσωπικο μαζι μου, πραγματικα. οποια κι αν ειχε διπλα του για γυναικα παλι το ιδιο θα ηταν, το ιδιο ισχυει και για τον αδερφο του που ειναι τοσο καλο παιδι οπως και η συνυφαδα μου, αψογη! τι τραβανε και εκεινοι οι καημενοι! πραγματικα το πιστευω αυτο και παρηγορουμαι... ευτυχως την εχω μακρυααααααα! ΚΑΜΙΑ δεν εχει τσιπα πανω της, εκμεταλλευονται τη γονεϊκη σχεση και νομιζουν οτι μπορουν να κανουν ο,τι θελουν!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημέρα σε όλες σας!

αχ αυτο το ξεδιαλεγμα κ γω ειχα κατα μπερδευτει οταν τα ξεχωριζα γιατι καποια δεν ειχαν νουμερα ειχε κοψει τις ετικετες για να μην ενοχλει το μωρο

αλλα ειναι το πιο ωραιο ν ασχολεισαι μ αυτα τα μικροσκοπικα ρουχαλακια.

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Ιωαννα μου εγω ξερεις τι εχω παρει αποφαση και το λεω και στον αντρα μου γιατι οσο να 'ναι οχι μονο στενοχωριεται που μου φερεται περιεργα η μανα του αλλα ντρεπεται κιολας οσο να'ναι.. του λεω οτι η μανα του δεν ειναι οτι εχει κατι προσωπικο μαζι μου, πραγματικα. οποια κι αν ειχε διπλα του για γυναικα παλι το ιδιο θα ηταν, το ιδιο ισχυει και για τον αδερφο του που ειναι τοσο καλο παιδι οπως και η συνυφαδα μου, αψογη! τι τραβανε και εκεινοι οι καημενοι! πραγματικα το πιστευω αυτο και παρηγορουμαι... ευτυχως την εχω μακρυααααααα! ΚΑΜΙΑ δεν εχει τσιπα πανω της, εκμεταλλευονται τη γονεϊκη σχεση και νομιζουν οτι μπορουν να κανουν ο,τι θελουν!

ακριβως το ιδιο πιστευω κ εγω!!!!!!ευτυχως που δεν την ακουει ο αντρας μου γιατι θα τον ειχα χωρισει σιγουρα.αυτη θα χασει!!!γιατι αν φυγουμε δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναρθουμε με μεταθεση εδω

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Διαφημίσεις

ακριβως το ιδιο πιστευω κ εγω!!!!!!ευτυχως που δεν την ακουει ο αντρας μου γιατι θα τον ειχα χωρισει σιγουρα.αυτη θα χασει!!!γιατι αν φυγουμε δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναρθουμε με μεταθεση εδω

τι βαθμο εχει ο αντρας σου?? τουλαχιστον αν εχετε πολλες μεταθεσεις ακομα για παραμεθωριο να δηλωνετε νησια!! ε ρε και να πατε Μυτιληνη πως θα κανει!!!! χαχαχαχ, ειμαι ΚΑΚΙΑΑΑΑΑΑ!

Ριτσακι καλα ειμαστε!!! αντε θα σε περιμενουμε!!

to1Np2.png

KCkop2.png

τι βαθμο εχει ο αντρας σου?? τουλαχιστον αν εχετε πολλες μεταθεσεις ακομα για παραμεθωριο να δηλωνετε νησια!! ε ρε και να πατε Μυτιληνη πως θα κανει!!!! χαχαχαχ, ειμαι ΚΑΚΙΑΑΑΑΑΑ!

Ριτσακι καλα ειμαστε!!! αντε θα σε περιμενουμε!!

Να πανε να πανεεεεεεεεε........!!!!!!! Χαχα....!!!!!! Εγω ειμαι πιο κακια....?????

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ουουυυυυυ......!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Η δικιά μου πεθερά είναι πολύ καλή μαζί μου και νιώθω άσχημα να παραπονιέμαι... δεν μου λέει ποτέ κάτι κακό και ίσα ίσα παίρνει το δικό μου μέρος σε ότι θέλω.

Αλλά τον άνδρα μου τον αγχώνει πάρα πολύ... του γκρινιάζει για τα πάντα. Από το πρωί που θα ξυπνήσει έχει παράπονα μαζί του. Δυστυχώς μένουμε μακριά και όποιος έρθει πρέπει να μένει μαζί μας... Τώρα μένει η μαμά μου και ο άνδρας μου έχει ηρεμήσει!!!! Αφού δεν θέλει με τίποτα να φύγει η μαμά μου γιατί θα πρέπει να ξαναρθει η δικη του!!! Όλο αυτό βέβαια επηρεάζει και μένα... γιατί δεν μπορώ να τους ακούω να τσακώνονται συνέχεια. Άσε που κρύβει τα προβλήματα υγείας που έχει και ίσα ίσα επιβαρύνει τον εαυτό της!!!

kPAZp2.png

Κοριιιιιιιιτσιααααα τωρα βλεπω τη σελ του μαρινοπουλου....

Εχθες και σημερα εχει -50% τα μωρομαντηλα και τις πανες pumpers (active fit και easy up), ειχε γραψει και εχθες το βραδυ σχετικο μηνυμα το ηλιοβασιλεμα...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσάκια μου ομορφα καλή σας μέρα!!!!!Τι κάνετε καλεεεεεεεεε???

Καινούργια μέρα σημερα κι ελπίζω να είναι καλύτερη από την χθεσινή!!!

Εμείς καλα είμαστε έχουμε φερει με τον άντρα μου την πεθερά μου για ένα τσεκ απ στο νοσοκομείο κι εγώ περιμένω στο αυτοκίνητο γιατί δεν πατάω με τίποτα μέσα στα μικρόβια!!!!

Και μιας και μιλάτε για πεθερες να σας πω ότι η δική μου δεν μιλάει καθόλου.Οπου την παμε πάει δεν ενοχλεί ποτέ κι αν ποτέ πει καμία βλακεία σαν μεγάλη γυναίκα την τακτοποιεί ο άντρας μου.Αν κι εμένα προσωπικά δεν μου έχει πει ποτέ τίποτα!!!!

Εσείς οοοοοοοοοολες είστε καλααααα?????

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...