Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσάρες καλησπέρα! Σας έχει συμβεί ποτέ την 3η μέρα του κύκλου να έχετε κοντά 200 οιστραδιόλη, 6 προγεστερόνη αλλά να μην φαίνεται κανένα κυστικό στον υπέρηχο? Όπως καταλάβατε αυτός ο κύκλος μου είναι για κλάματα.. Θυμίζω ότι τον προηγούμενο μήνα έκανα υστεροσκόπηση. Μήπως επηρέασε τις ορμόνες? Πρώτη φορά μου συμβαίνει.. Για ακόμα μια φορά όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει...

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλό βραδυ Αγορομάμυ!!! Φιλάκια στον μικρουλη σου!!!

Ζωούλα καλησπέρα!!! Πώς είσαι; αλήθεια εργαζεσαι; πότε βγαινεις σε αδεια;

Κοαλάκι τί καλό θα φας;

Γιολα μου καλά εισαι; η Βασιλική σου; ενταξει με το σχολειο; Ναι, να πας αν μπορεις να την δεις την Μαυ , πιστευω θα της αρεσει!!!

Εγώ έχω μία επεφυκίτιδα, μία αλλεργία με καντήλες στο σώμα και έρπη σπυράκι στο στόμα. Τί να πω; Κάνω υπομονή μέχρι την επόμενη Πέμπτη (τελευταία μέρα εργασίας μου).

Το κοριτσάκι μου είχε πυρετό από το Σάββατο και έχει χάσει 2 μέρες σχολείο. Αύριο θα την στείλουμε ελπίζω. Αρχίσαν οι ιώσεις. Εσείς; H μικρή σου καλά;

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια μου ....καλο μεσημερι να εχουμε....

Ελεγα να τα πουμε λιγο...αλλα κανω δουλειτσες...κανω το δωματιο μας,βρηκα ευκαιρια γιατι πηγε για δουλειτσα ο αντρουλης μου....

Θα τα πουμε μολις ξεμπερδεψω...δηλαδη το απογευμα....

Φιλακια!!.....σε ολεςςςς!!... τα λεμε...

x8yip2.png?0gPNKwlL

ΑγοροMummy μου και κοαλλακι μου σας ευχαριστω πολυ γιατις κατατοπιστικες σας απαντησεις!! η αληθεια ειναι οτι οσο πλησιαζει ο καιρος ολο και αγχωνομαι αντι να χαλαρωνω!!!!!!

Έλλη μου...πολυ σε ευχαριστηθηκα!!!!!!!! Μπραβο κοριτσαρα μου..κάθε αλλο παρα αδιαβαστη σε επιασαν και αιφνιδιαστηκαν!!!!

αααα κοριτσια δε σας ειπα τα δικα μου νεα....Τελος της εβδομαδας σταματαω απο γραφειο!!!!!!! επιτελους!!!!! ήταν να παω μεχρι τελος του μηνα αλλα δεν αντεχω αλλο είναι η αλήθεια... το συζήτησα, πήρα το οκ και τους χαιρετω!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Αγορομάμυ, δηλαδη την 32η θα γεννησει η Μαυ μας; Και στην Μαρία δεν εγινε ρηξη υμενων, πώς προχώρησε παραπερα σε εβδομαδες;

οχι Ηλιοβασιλεμα μου, στη May εχουν σπασει τα νερα!! γι αυτο δε μπορει να περιμενει παραπανω!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ellie γιατι να πληρωσεις στο πανεπιστημιακο; Δημοσιο ειναι δεν πληρωνεις! Εκτος αν θελεις να ερθει συγκεκριμενος γιατρος που δεν εφημερευει κ φυσικα δεν θα ερθει για την ψυχη της γιαγιας του. Οσο για το θηλασμο(επειδη η κουμπαρα μου εργαζεται εκει) με διαβεβαιωσε οπως κ οι γιατροι οτι ειναι υπερ του θηλασμου κ μονο! Οσο για τημια ωρα αποσταση.. Ετσι καλλιως 2 ωρες επισκεπτηρι εχει αυστηρα κ δεν μπορεις να εχεις συνοδο.

Διαφημίσεις

εχεις δικιο Χριστινα μου, οσο κρυβει τα προβληματα της γινεται η κατασταση σαν το ανεκδοτο με τον γρυλο.. αρχιζει τις φωνες απο το πουθενα ενω στην πραγματικοτητα αλλα ειναι τα θεματα.. κοριτσια γενικα ειμαι πολυ ευαισθητη αλλα στα θεματα που αφορουν τους γονεις μεσα στο σπιτι εχω γινει ΣΚΥΛΑ. Δεν ημουν ετσι, αλλα οταν ειδα οτι αν δε τους κρατουσα σε αποσταση οσο καλοι και αν ειναι (μιλαω για τους δικους μου γονεις) θα μας εσπαγαν τα νευρα. Δεν ειναι καθολου μα καθολου παρεμβατικοι αλλα οπως δε θελω εγω την πεθερα μου ολη την ωρα πανω απο το κεφαλι μου και αποφασισαμε να την εχουμε σε αποσταση ετσι κανω και με τους δικους μου. Εχουν αριστη σχεση με τον αντρα μου αλλα θεωρω δικαιο να εχουν ολοι ιση αντιμετωπιση. Παμε συχνα για φαγητο σπιτι τους αλλα δε τους φερνω συνεχεια σπιτι μου αν εξαιρεσουμε τη μαμα μου που ερχεται καποια πρωινα για βοηθεια!!

Αγορομαμμυ μου ...τι μου κανεις;;

Αχ!! για τις πεθερες λετε ...ε;;

Εγω τι να πω που μενουμε μαζι.....:-( :-(....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοριιιιιτσια μου φαγαμε και η μαριαννα κοιμηθηκε.....

Μολις με ενημερωσε ο ανδρουλης μου οτι ερχεταιιιιιιιιιιι..........

Εγω σας αφηνω να ξαπλωσω λιγουλακι και τα λεμε η το απογευμα αν δεν παμε βολτα και μαρκετ η το βραδυ στο γνωστο μας σημειο (εδω).......!!!!!!!!

Φιλακιααααααααα..................σε οοοοοοολε σας......!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ηλιοβασιλεμα μου ....τι μου κανεις;;

Πως εισαι;;...εισαι καλυτερα;;

Εγω παλευω ....να μαζευτω....

Αντε παλι ....τσουπρες με παρασειρατε και σταματησα τις δουλειες....

Λοιπον ....Φιλακια ...τα λεμε...κοριτσια μου...

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ριτσα καλά ειμαι , ευτυχως!!! 'Εβαλα να φαει φακες η μικρη και ειδα πώς δεν φτανουν και για μενα και για τον αντρα μου που τρωει μια γαβαθα φακες για μεριδα και βραζω αυγο να φαω με μαρουλι....

Γιόλα περαστικά!!! 'Ολα μαζί τα έπαθες!!! Περαστικά και στο κοριτσάκι σου! εμεις ευτυχως ακόμη δεν εχουμε αρρωστησει απο σχολειο, Φτου φτου μην το ματιάσω!!!

Κοαλάκι καλώς να τον δεχτείς τον αντρουλη σου !!! Και η Μαρία θυμάμαι, κατι ειχε πει για νερα....Τελος παντων αφου γεννησε την μπεμπα της και ειναι καλα, δεν εχει σημασια. Κουβεντα κανουμε!!! Και βεβαιως, να πάνε όλα καλά με την Μαυ μας και ας γεννησει την 32η βδομάδα!!!

Ένα καλό κόλπο για το μωρό, πάντως, είναι το "έτσι είπε ο παιδίατρος". Αν έχεις ήδη βρει παιδίατρο (άλλο βάσανο κι αυτό!), μπορείς να το χρησιμοποιείς ως δικαιολογία όποτε βολεύει!

Η αλήθεια είναι και εγώ θα το λέω έτσι μου λέει ο παιδίατρος!!! Αλλά ήδη έχω ακούσει από την πεθερά μου... ότι οι παιδίατροι δεν ξέρουν τι τους γίνεται, ότι αν δεν το φασκιώσω δεν θα κοιμάται και ότι αν δεν βάλω από την αρχή πιπίλα θα κλαίει :rolleyes::rolleyes::rolleyes:!!! Οπότε θα δούμε πόσο θα επεμβαίνει μετά την γέννα! Ο άνδρας μου πάντως δεν θα δέχεται με τίποτα υποδείξεις!

Στεφανιανα και εγώ δεν έχει δεν έχω βρει ακόμα παιδίατρο και είναι μεγάλο άγχος να βρω κάποιον καλό! Και πως θα καταλάβω ότι είναι καλός!!

Πάντως εδώ που τα λέμε αν όλα πάνε καλά δεν έχει λόγο να τσεκάρεις τον τράχηλο κάθε λίγο και λιγάκι... Εμένα τώρα λόγο ότι έχω πρόβλημα μου τον μετράει κάθε φορά στον υπέρηχο... και κάνω υπέρηχο κάθε 2 βδομάδες... αλλά εγώ το ξέρω ότι έχω πρόβλημα... ο ίδιος γιατρός στην αδελφή μου της είχε μετρήσει τον τράχηλο στην β επιπέδου και μετά πάλι στο doppler...

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Stefaniana εγώ ρώτησα το γυναικολόγο μου αν έχει κάποιον να μου προτείνει. Και αν ψάξεις στο ίντερνετ, συνήθως υπάρχουν κάποιοι που τους σχολιάζουν πολύ θετικά.. Από κει και πέρα μιλάς μαζί τους και βλέπεις ποιος σου ταιριάζει περισσότερο, υποθέτω..

Έλλη σωστή σε βρίσκω με τα μπιμπερό και τις πάνες! Όσον αφορά το γιατρό, τι να πεις.... Δυστυχώς υπάρχουν παντού οι καισαρικάκες.. Μπράβο που ήσουν υποψιασμένη όμως!

Ηλιοβασίλεμα εννοείται πως δε θα σκάσεις με τους κουνιάδους και λοιπούς συγγενείς! Σε όποιον δεν αρέσουμε, ξυδάκι! Έχει κάτι μεγάλα μπουκάλια στο Lidl με λιγότερο από 1?. Συμφέρει αν έχεις πολλούς συγγενείς! :tongue:

xrydim νομίζω δε μιλήσαμε, όχι. Καλώς σας βρήκα! Αυτό με τα σαν-πλαστικά μπουκάλια για το μητρικό δεν το είχα ξανακούσει, ευχαριστώ για την πληροφορία! Κι αυτό για τις πιπίλες σημαντικό! Μην απολογείσαι για ό,τι έγραψες - ήταν πολύ χρήσιμα! σε ευχαριστώ!

yola περαστικά και σε σένα και στη μικρή σου!

Ρίτσα νομίζω δεν έχουμε ξαναμιλήσει.. Γεια σου! καλές δουλίτσες!

Κοαλάκι καλώς να τον υποδεχθείς τον αντρούλη σου!

Αγορομάμυ πολύ σωστή σε βρίσκω στην αντιμετώπιση των πεθερικών. Δικό σου σπίτι, δικές σου αποφάσεις.

p8P6p2.png

Χρυντιμ, καλά έκανες και τους είπες να σταματήσεις τέλη της εβδομάδας!!! Άντε καλή ξεκούραση!!!!!!!!!!!!

Μαράκι βορινό, πώς είσαι; η Δημητρούλα σου; Και πάλι συλληπητήρια για τον θείο σου. Διαβασα στο ιντερνετ οτι θα δωσουν δωρεαν ξυλα σε Κοζανιτες με βαση οικονομικα κριτηρια...Για κοιταξτε το, μηπως δικαιουστε κατι.

Στεφανιανα, πώς είσαι; ετοιμη; λίγες μέρες δεν έμειναν μεχρι την Πητ; Καλή λευτεριά!!!!!!

Ζωή, σιγά μην ξοδευτώ ακόμη το ενα ευρω για το ξυδι για αυτους!!!!!!!!!!!χαχαχαχα:P:p:p:p:p:p:p Τους αφήνω να βραζουν στην ξινιλα τους και να το παιζουν και αδικημενοι!!!!!

Ζωή, σιγά μην ξοδευτώ ακόμη το ενα ευρω για το ξυδι για αυτους!!!!!!!!!!!χαχαχαχα:P:p:p:p:p:p:p Τους αφήνω να βραζουν στην ξινιλα τους και να το παιζουν και αδικημενοι!!!!!

:lol::lol: Σωστήηηηηη!

p8P6p2.png

Καλεεεεεεεεεε πιο ξυδι 1?.....???? το καλο θα αγορασεις για αυτους........??????

Το φθηνο μολις 0,29? αν αποφασισεις να τους το προσφερεις......!!!!!!!!!!

Ευχαριστω κοριτσια μου....

Τωρα παω για νανι τελικα, μαζευα τα πλυμενα ρουχα......

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...