Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Αγχώνομαι για το αποτέλεσμα, ρε παιδιά έχω κουραστεί μόνο να δουλεύω σα σκυλί και να μη γίνεται κάτι καλό για  εμένα… Δλδ μια ζωή θα είμαι 12 ώρες στο γραφείο χωρίς προσωπική ζωή και χωρίς παιδί τελικά; Τεσπα, ήθελα να γκρινιάξω λίγο γιατί με έχουν τεντώσει εδώ που είμαι τώρα και σκέφτομαι γιατί τα κάνω όλα αυτά εν τελεί. 

Τα ίδια σκέφτομαι κ εγώ ώρες ώρες αλήθεια έτσι μου ρχεται να πω στον γιατρό άστο θα πάω Ιαπωνία roadtrip ας κάνει καμία άλλη παιδί 🙈 αλλά δεν τολμάω να τα παρατήσω 😭

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

καλα Ριτσακι μου, εδω σπιτι εχουμε αραξει, απο το μεσημερακι και μετα χαλασε ο καιρος και εδω και μου αρεσει πολυυυυ αυτος ο καιρος!! θυμησε μου, Αθηνα μενεις??

Αγορομαμμυ μου Χαλκιδα μενω....

Και απο εβδομαδα λενε...πιο πολυ επιδηνοση του καιρου....:-(:sad:.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οποτε ας προλαβουμε να βαλουμε κανενα πλυντηριο!!!!:tongue::tongue::tongue:

και μου τελειωσε το μαλακτικο!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

οποτε ας προλαβουμε να βαλουμε κανενα πλυντηριο!!!!:tongue::tongue::tongue:

Εσυ λες για πλυντηρια και εγω ειμαι σε δειλημα...να στρωσω η' να μην στρωσω ....δεν ξερω τι να κανω.....:confused::confused:.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Εσυ λες για πλυντηρια και εγω ειμαι σε δειλημα...να στρωσω η' να μην στρωσω ....δεν ξερω τι να κανω.....:confused::confused:.

χμμμμμ αν δεν κρυωνετε μη στρωνεις, παιδεμα στο σκουπισμα!!!!!!!!!ενω χωρις χαλι τσακ μπαμ! βεβαια χωρις χαλι εχεις και το σφουγγαρισμα:rolleyes::rolleyes:

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσιαααααααααααααα!!!!!!!!!Ηρθαααααααααα!!!!!!

Όλα καλα.Ο μπεμπης 2400 κι ο γιατρός είναι πολύ ευχαριστημένος αλλά μου είπε κι άλλη δίαιτα.Πρεπει να πεινασω λέει!!!

Για να δούμε λοιπόν.Αρα μένουμε σε αυτά που τρώμε αλλά στις μισές ποσότητες!!!

Δηλαδή καλημέρα!!!!

Τελοσπάντων αφού είναι καλα το μωρό δεν με νοιάζει απλά στεναχωρήθηκα λιγακι γιατί προσπαθω πολύ!!!!Αλλά μαλλον θελει κι άλλο!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Ριτσακι τελειωσες με της δουλειες σου?????

patoysitsa μου το σαλονι μου εμεινε η' αυριο η' την Παρασκευη θα το κανω και μετα λεω να στρωσω τα χαλια...αλλα ειμαι σε δηλειμα ,να στρωσω η' να μην στρωσω ακομα....δεν ξερω....:rolleyes::rolleyes:.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοριτσιαααααααααααααα!!!!!!!!!Ηρθαααααααααα!!!!!!

Όλα καλα.Ο μπεμπης 2400 κι ο γιατρός είναι πολύ ευχαριστημένος αλλά μου είπε κι άλλη δίαιτα.Πρεπει να πεινασω λέει!!!

Για να δούμε λοιπόν.Αρα μένουμε σε αυτά που τρώμε αλλά στις μισές ποσότητες!!!

Δηλαδή καλημέρα!!!!

Τελοσπάντων αφού είναι καλα το μωρό δεν με νοιάζει απλά στεναχωρήθηκα λιγακι γιατί προσπαθω πολύ!!!!Αλλά μαλλον θελει κι άλλο!!!!

Μποτσακι μου ο μπεμπης ειναι σουπερ!! μπραβο!! πωπω κι αλλη διαιτα?? αμαν!! μολις γεννησεις θα ευχαριστηθεις φαγητο στο ρεα, ειναι υπεροχο!!!! θα τα φας οοοουυυυυυυυυλα!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Μποτσακι μου καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2400 ο μπεμπαρος σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Η γιαγια πώς αντέδρασε; πρώτη φορα ήταν μαζι σας;

Η Διαιτα λοιπον συνεχίζεται.....................γαι το καλό και των δυο σας!!!! Εμείς είμαστε εδώ και τα μακαρονια με ΚΑΛΤΣΕΣ που μαγειρευει το Κοαλάκι μας και θα σου μετραμε τις μερίδες!!!!!!!!!!!!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ και ΡΙΤΣΑΚΙ ουουυυυυυυυυ....!!!!!! Τι κανετε....????

Εγω δεν εχω διλημμα γιατι εστρωσα προ πολλου....!!!!!!

Κοριιιιιτσια μου ερωτηση κρισεως.......!!!!!!!!!!

ATTENTION PLEASE..............

Εχετε μυρμηγκια στο σπιτι η μονο εγω και δεν μπορω να τα εξολοθρευσω και μου εχουν ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..........?????????!!!!!!!!!!!!!!

Αλλα αυτο ηταν....αυριο θα γινω ΤΖΑΚ Ο ΑΝΤΕΡΟΒΓΑΛΤΗΣ.....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ και ΡΙΤΣΑΚΙ ουουυυυυυυυυ....!!!!!! Τι κανετε....????

Εγω δεν εχω διλημμα γιατι εστρωσα προ πολλου....!!!!!!

Κοριιιιιτσια μου ερωτηση κρισεως.......!!!!!!!!!!

ATTENTION PLEASE..............

Εχετε μυρμηγκια στο σπιτι η μονο εγω και δεν μπορω να τα εξολοθρευσω και μου εχουν ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..........?????????!!!!!!!!!!!!!!

Αλλα αυτο ηταν....αυριο θα γινω ΤΖΑΚ Ο ΑΝΤΕΡΟΒΓΑΛΤΗΣ.....!!!!!!!!

συμπεθερα ειχα για ενα διαστημα περυσι... μετα απο αρκετο καιρο καταφερα να ησυχασω, με συνεχεις ψεκασμους στην μπαλκονοπορτα της κουζινας απο την εξω μερια γιατι απο εκει εμπαιναν..

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...