Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, MK2012 said:

Καλημέρα! Είμαι σε επαγγελματικό ταξίδι από την Παρασκευή, αμέσως μετά την ωοληψια έφυγα και τρέχω πανικόβλητη οπότε δε προλαβαίνω να μπαίνω και δεν είδα πως μου έγραψες χθες. Αύριο θα ξέρουμε …

Καλημέρα, δεν πειράζει μην ανχωνεσαι. Αναμένουμε λοιπόν όταν μπορέσεις να τα νέα σου.

12 hours ago, silvy22 said:

Α μάλιστα

Να ρωτήσει η @Mary85 το γιατρό της για σιγουριά και να γίνει και η αξιολόγηση 

Ναι ότι τις πει ο γιατρός της. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια μου το κάνετε;; Πάει. Θα αλλάξω όνομα προφίλ. Θα γράψω νυχτερίδα.. Παραεγινε το κακό σήμερα.. ΝΥΣΤΑΖΩ και δεν μπορω να κοιμηθώ. Αλλά είναι πολλά σήμερα. Συνεχεια τουαλέτα που το επιδεινώνει ο βήχας, βουλωμενη μυτη! Και όταν βήχα πονάω κιόλας. Αφήστε που κοιμήθηκα με κλάματα.. Φοβάμαι μήπως πάθει τίποτα ο μπεμπουλης μου από το βήχα που έχω. Αν και από οσο ξέρω δεν επιρρεαζεται εμένα μου κόλλησε εκεί. Και ξέρετε αν μου κολλήσει κατι.. Αύριο θέλω να σηκωθώ και νωρίς!

Μποτσακι πάω για βρακιαααα αυριο!

Και μετά θα πάμνε να πάρουμε καθησματακι..

Καλα ότι ειδα ενα γαλακτομπουρεκο κάποια στιγμή στο χαζό facebook και κοιμάμαι και ονειρεύομαι σιροπιαστά! Έλεος!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Μια καλημέρα και από μένα!

Σήμερα κλείνω μία εβδομάδα στο μαιευτήριο, αλλά σε λίγες ώρες παίρνω εξιτήριο! Η πιό δύσκολη αλλά κ σημαντική εβδομάδα της ζωής μου.

Προσεύχομαι πιά για την πιό όμορφη στιγμή, εκείνη που θα έρθω να πάρω και το μπουμπούκι μου από εδώ, ανθισμένο πια λουλουδάκι!

Καλή εβδομάδα σε όλες, καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, και σε όλα τα κορίτσια που έχουν εξετάσεις, γιατρό κτλ

Καλή εβδομάδα σε όλες μας!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!!!!!!!!!!!

May Μου σήμερα φεύγεις και αποχωρίζεσαι την μπεμπούλα σου και σε καταλαβαίνω, πονάς αλλά σκέψου ότι είναι για το καλό της!!! Και εσύ θα πας σπιτάκι σου που σε περιμένει το μεγάλο κοριτσάκι σου και μαζί της θα βρεις το χαμόγελο και την δυναμη να περιμένεις να πάρετε την μπεμπούλα σας στο σπιτικό σας!

Έλλη καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ρίξτο στον υπνο με την πρωτη ευκαιρία!!!!!!

Μποτσάκι σε τρύπησαν ή ακόμη; Καλά αποτελέσματα!!!!!!!!!

Καλημερα κοριτσακια μου.........:-D

Τι κανετε....????? ολες καλα ειστε...?????

Εμεις καλα ειμαστε, ξυπνησαμε 08:15, ηπιαμε γαλα και τωρα παιζουμε με το μπιμπερο μας....:tongue:

ΜΑΥ ΜΟΥ γλυκια σου ευχομαι μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ στη ζωη σου, κατσε ξεκουρασου για να εχεις δυναμεις για τη μπουμπουκα σου που σε περιμενει να την παρεις καπου παρακατω...:-D

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ καλη επιτυχια στις εξετασεις.......:-D

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ εισαι καπως καλυτερα....??????

Οοοοολες οι υπολοιπες τσουπρες τι κανουν...????? ευχομαι να περασαν ενα υπεροχο σκ.......:-D:grin::-D

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Κοαλάκι Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!

Σημερα ξυπνησε με τα χίλια ζόρια η μαθήτριά μου και ετοιμάστηκαμε στο παρά πέντε για σχολείο!

Εγω κανω τα πρωινά μου μαζέματα και θέλω να βγω και στην αγορά για θελήματα μέχρι να πάρω το παιδί.

Τί καλό μαγειρεύεις για σήμερα; ή σου έμεινε από χθες;

Εγώ θα ψήσω τσιπουρίτσες για εμένα και την μικρούλα μου, έχω και χόρτα απο χθες από τη μαμά μου και θα δω τί θα ετοιμάσω και του άντρα μου...ίσως καμιά ομελέτα!

Κοαλάκι Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!

Σημερα ξυπνησε με τα χίλια ζόρια η μαθήτριά μου και ετοιμάστηκαμε στο παρά πέντε για σχολείο!

Εγω κανω τα πρωινά μου μαζέματα και θέλω να βγω και στην αγορά για θελήματα μέχρι να πάρω το παιδί.

Τί καλό μαγειρεύεις για σήμερα; ή σου έμεινε από χθες;

Εγώ θα ψήσω τσιπουρίτσες για εμένα και την μικρούλα μου, έχω και χόρτα απο χθες από τη μαμά μου και θα δω τί θα ετοιμάσω και του άντρα μου...ίσως καμιά ομελέτα!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ καλημερααααα.....ε δεν πειραζει που αργησατε, συμβαινουν αυτα....;)

Ωραια μερα και σημερα για βολτα, ψωνια κλπ......:-D

Εγω τα κλασικα ανοιξα πορτες, παραθυρα να αεριστει το σπιτι, εβγαλα σκουπιδια, πηρα swifer κλπ και σε λιγο θα δωσω τη μαριαννα φρουτο και τοστακι....:-D

Εχω απο εχθες ψαρακι οποτε δεν κανω φαγητο σημερα......

Γιαμ και η τσιπουριτσα και η ομελετιτσα........:-D:grin::-D

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημεραααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Πηγα και πηρα και σαρδελιτσες να φτιαξω στον φουρνο και πηγα και πηρα και ενα γιαουρτι μεγαλο και μολις ηρθα εδω ηταν ολο το πλαστικο ραγισμενο.Μου ηρθε να την παω πισω απο τα νευρα μου.!!Πφφφφφφφφ!!!!!!!!!

Εσεις τι κανετε καλεεεεεεεεεεεεεεεεεε???????????

1sh1p2.png

Καλημεραααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Πηγα και πηρα και σαρδελιτσες να φτιαξω στον φουρνο και πηγα και πηρα και ενα γιαουρτι μεγαλο και μολις ηρθα εδω ηταν ολο το πλαστικο ραγισμενο.Μου ηρθε να την παω πισω απο τα νευρα μου.!!Πφφφφφφφφ!!!!!!!!!

Εσεις τι κανετε καλεεεεεεεεεεεεεεεεεε???????????

Καλημεραααααααα.......:-D:grin::-D

Ολα οκ με τις εξετασεις...??????

Γιαααμ και οι σαρδελιτσες.........:-D

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μια καλημέρα και από μένα!

Σήμερα κλείνω μία εβδομάδα στο μαιευτήριο, αλλά σε λίγες ώρες παίρνω εξιτήριο! Η πιό δύσκολη αλλά κ σημαντική εβδομάδα της ζωής μου.

Προσεύχομαι πιά για την πιό όμορφη στιγμή, εκείνη που θα έρθω να πάρω και το μπουμπούκι μου από εδώ, ανθισμένο πια λουλουδάκι!

Καλή εβδομάδα σε όλες, καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, και σε όλα τα κορίτσια που έχουν εξετάσεις, γιατρό κτλ

Καλή εβδομάδα σε όλες μας!

Καλημερα Μαυ μου!!!!!!!!!!!Με το καλο να πας σπιτακι σου και σε λιγες μερες να συναντηθεις με το ψυχουλακι σου.Κι εμεις προσευχομαστε για σενα και ολα θα πανε καλα!!!!!!

Καλη εβδομαδα και σε σας!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααα.......:-D:grin::-D

Ολα οκ με τις εξετασεις...??????

Γιαααμ και οι σαρδελιτσες.........:-D

Κοαλακι μουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!

Αυριο το απογευμα θα τις παρω.Ο Θεος μαζι μας!!!!!!!!!

Ασε με και τα πηρα στην κρανα με το γιαουρτι.

1sh1p2.png

Κοαλακι μουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!

Αυριο το απογευμα θα τις παρω.Ο Θεος μαζι μας!!!!!!!!!

Ασε με και τα πηρα στην κρανα με το γιαουρτι.

Μια χαρα θα ειναι μαρη οι εξετασεις αλλα και κατι να εχει βγει εκτος ελεγχου αναμενομενο ειναι καθοτι εισαι εγκυοοοοοοος.......:-D:grin::-D

Πεταξε το και πανε παρε αλλο η ειναι μακρυα το μαρκετ....?????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!!!!!!!!!!!

May Μου σήμερα φεύγεις και αποχωρίζεσαι την μπεμπούλα σου και σε καταλαβαίνω, πονάς αλλά σκέψου ότι είναι για το καλό της!!! Και εσύ θα πας σπιτάκι σου που σε περιμένει το μεγάλο κοριτσάκι σου και μαζί της θα βρεις το χαμόγελο και την δυναμη να περιμένεις να πάρετε την μπεμπούλα σας στο σπιτικό σας!

Έλλη καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ρίξτο στον υπνο με την πρωτη ευκαιρία!!!!!!

Μποτσάκι σε τρύπησαν ή ακόμη; Καλά αποτελέσματα!!!!!!!!!

Καλημεραααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!Κουμπαρααααααααα!!!!!!!!!!!!

Το εφαγα το τρυπηματακι μου πρωι πρωι!!!!!!!!!!

Επρεπε να την κανετε κοπανα σημερα αφου σας πλακωσε το παπλωμα!!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσια μου το κάνετε;; Πάει. Θα αλλάξω όνομα προφίλ. Θα γράψω νυχτερίδα.. Παραεγινε το κακό σήμερα.. ΝΥΣΤΑΖΩ και δεν μπορω να κοιμηθώ. Αλλά είναι πολλά σήμερα. Συνεχεια τουαλέτα που το επιδεινώνει ο βήχας, βουλωμενη μυτη! Και όταν βήχα πονάω κιόλας. Αφήστε που κοιμήθηκα με κλάματα.. Φοβάμαι μήπως πάθει τίποτα ο μπεμπουλης μου από το βήχα που έχω. Αν και από οσο ξέρω δεν επιρρεαζεται εμένα μου κόλλησε εκεί. Και ξέρετε αν μου κολλήσει κατι.. Αύριο θέλω να σηκωθώ και νωρίς!

Μποτσακι πάω για βρακιαααα αυριο!

Και μετά θα πάμνε να πάρουμε καθησματακι..

Καλα ότι ειδα ενα γαλακτομπουρεκο κάποια στιγμή στο χαζό facebook και κοιμάμαι και ονειρεύομαι σιροπιαστά! Έλεος!

Καλημερα Ελλη μου!!!!!Περαστικουλια!!!!!!!!

Βρακιαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!ενα σωρο βρακια θελουμε τωρα που το ειπες!

1sh1p2.png

Μια χαρα θα ειναι μαρη οι εξετασεις αλλα και κατι να εχει βγει εκτος ελεγχου αναμενομενο ειναι καθοτι εισαι εγκυοοοοοοος.......:-D:grin::-D

Πεταξε το και πανε παρε αλλο η ειναι μακρυα το μαρκετ....?????

Οχι μαρη διπλα!!!!!!!!!Ειπα να το παρει και να το παω να της το τριψω στην κασιδα της,αλλα θα τσακωθω.Καλα εγω δεν το ειδα.Αυτη η ηλιθια δεν το ειδε την ωρα που το χτυπησε?Και το εβαλε και στη σακουλα!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...