Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Αγχώνομαι για το αποτέλεσμα, ρε παιδιά έχω κουραστεί μόνο να δουλεύω σα σκυλί και να μη γίνεται κάτι καλό για  εμένα… Δλδ μια ζωή θα είμαι 12 ώρες στο γραφείο χωρίς προσωπική ζωή και χωρίς παιδί τελικά; Τεσπα, ήθελα να γκρινιάξω λίγο γιατί με έχουν τεντώσει εδώ που είμαι τώρα και σκέφτομαι γιατί τα κάνω όλα αυτά εν τελεί. 

Τα ίδια σκέφτομαι κ εγώ ώρες ώρες αλήθεια έτσι μου ρχεται να πω στον γιατρό άστο θα πάω Ιαπωνία roadtrip ας κάνει καμία άλλη παιδί 🙈 αλλά δεν τολμάω να τα παρατήσω 😭

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Αγορομαμυ μου περαστικά στον μικρό σου! Μπορεί όντως να μην είναι τίποτα!

Κοριτσια εγώ πάνες πήρα δύο πακέτα Babyllino. Μόνο δύο για να δω στην δοκιμή. Τουλάχιστον αν τον πειράξουν δεν θα κλάψω τα λεφτά. Και αν δεν τον πειράξουν θα συνεχίσω με αυτές.

Τώρα έμεινε το μπανακι το οποίο θα μου το πάρουν οι δικοί μου, να πάρω αποστηρωμενες γάζες από το φαρμακείο και μερικές μάσκες γιατί χειμώνας έρχεται και εγώ δεν ξέρω πως θα είμαι όταν γεννήσω. Νομίζω ότι είμαι έτοιμη! Α! Και έναν καδο για τις πάνες θέλω. Στα τζαμπο είχαν έναν τεράστιο και μετά οι άλλοι ήταν πολύ μικροί.. Και όπως είπα να πάρω και το αδιάβροχο. Την Πέμπτη αυτά..

Άσχετο αλλά έχω συνεχώς την εντύπωση οτι χάνω υγρά αλλά πηγαίνω συνεχεια τουαλέτα και το εσώρουχο είναι στεγνό!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αγορομάμυ δεν εχεις καθολου παυσίπονο (ντεπον παιδικό ή αλγοφρεν) να του δώσεις; Μεχρι να επικοινωνησεις με παιδιατρο, αφου εχει πάνω από 38, δωστου αντιπυρετικο!

Ελλη, φανταζομαι το γουρλωμα της αλλης οταν της ειπες οτι προλαβαινεις να γεννησεις σε μια βδομαδα!!!!:rolleyes:

Ναι σου λέω τρελάθηκε! Γουρλωσε τα μάτια όταν με είδε με την κοιλιά αλλά με την ατάκα αυτή την αποτελειωσα!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ σημερα τρωει κ κοιμαται η μουρμουρα μου!!!!!!!ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ περαστικουλια στον Δημητρακη!!!!!!ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ εννοεις θερμομετρο μπανιου?ειδικο καδο για πανες θες να παρεις?σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια για τηνν φιλη μου!!!!!ΕΛΛΗ υπαρχει πολυ χαζος κοσμος!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Εγω κορίτσια δεν είχα πάρει ειδικό καδο για τις πανες...τις εβγαζα εξω απο κουζινα στο καδο της βεραντιτσας μας!

Και θερμόμετρο μπανιου δεν ειχα τοποθετησει....ενα θερμομετρο ειχα διαφημιστικο και το εβαζα για τσεκαρισμα μπανιου ή δωματιου που ειχα την μπεμπα και το ξαναμάζευα!;)

Διαφημίσεις

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ σημερα τρωει κ κοιμαται η μουρμουρα μου!!!!!!!ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ περαστικουλια στον Δημητρακη!!!!!!ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ εννοεις θερμομετρο μπανιου?ειδικο καδο για πανες θες να παρεις?σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια για τηνν φιλη μου!!!!!ΕΛΛΗ υπαρχει πολυ χαζος κοσμος!!!!!!!!!!!!

Βασικά θέλω και θερμόμετρο μπάνιου, αλλά και μετώπου...

Κάδο θα πάρω γιατί αν και μένουμε σε μονοκατοικία δεν μπορούμε να πετάμε έξω τις πάνες γιατί έχουμε γάτες, οπότε δεν αφήνουμε ποτέ σκουπίδια!!!

Μέσα πιστεύω ότι θα βρωμάνε λίγο!!!!

kPAZp2.png

Εγω ειδικο καδο για πανες δεν πηρα, εχω εναν μεγαλο στο μπανιο και καθε πρωι πεταω τα σκουπιδια ουτως η αλλως...:-D

Θερμομετρο μπανιου επισης δεν πηρα, το καλυτερο θερμομετρο για εμενα ειναι ο αγκωνας μας, οσο για πυρετου εχω αμασχαλης υδραργυρου ενος λεπτου....!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

συμφωνω με το κοαλακι ουτε γω πηρα καδο γιατι καθε μερα αδειαζω τα σκουπιδια του μπανιου.θερμομετρο πηρα αλλα δεν το χρησιμοποιησα ποτε το χερι μου ειναι πολυ καλυτερο.κοριτσια χρησιμοποιω πιπιλες mam στην μουρμουρα που ιθα βρω ομως αλυσιδα πιπιλας για τις συγκεκριμενες?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

συμφωνω με το κοαλακι ουτε γω πηρα καδο γιατι καθε μερα αδειαζω τα σκουπιδια του μπανιου.θερμομετρο πηρα αλλα δεν το χρησιμοποιησα ποτε το χερι μου ειναι πολυ καλυτερο.κοριτσια χρησιμοποιω πιπιλες mam στην μουρμουρα που ιθα βρω ομως αλυσιδα πιπιλας για τις συγκεκριμενες?

Επειδη δεν εχουν δακτυλιο εννοεις που θα βρεις....????

Εχει και αλυσιδες που πιανουν πιπιλες χωρις δακτυλιο...εγω εχω και απο τον εναν υμαντα και απο τον αλλον....

Ξυπνησε η μαριαννα μου, ταιζω, αλλαζω και παω μαρκετ, τα λεμε μετα........:-D:grin::-D

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Όπως τα λέτε δίκιο έχετε... δεν θα πάρω θερμόμετρο!!! Το σκεφτόμουν ούτως ή αλλιώς.

Κάδο θα τον δει ο άνδρας μου και θα τον πάρει μόνο αν του αρέσει... δυστυχώς δεν έχουμε σκουπίδια κοντά οπότε δεν τα πετάμε κάθε μέρα. Έχουμε 1 κάδο για ανακυκλώσιμα, ένα κάδο έξω για φυτικά που φτιάχνουμε λίπασμα για τον κηπο...τα φαγητά τα δίνουμε στις γάτες και 1 κάδο για τα υπόλοιπα σκουπίδια που όμως αργεί να γεμίσει αφού τα χωρίζουμε...

Αν πάρουμε τώρα και για πάνες...λέτε ότι το παρακάνουμε? :-) :-) :-) :-) :-)

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια πηρα την παιδιατρο, εδωσα και αντιπυρετικο, τον εκανα και ενα μπανακι. αρχισε να ειναι σαν ζαυλακωμενο το κακομοιρο. θα ξαναπαρω την παιδιατρο να περασει να τον δει!

Ηδη μανουλες να σας ρωτησω, τωρα με τον πυρετο να του δωσω κανονικα την κρεμα του μετα ή καλυτερα να φαει κατι αλλο?

to1Np2.png

KCkop2.png

κοριτσάκια μου γεια σας..τι μου κάνετε????? εγώ πρώτη μέρα που κάθομαι σήμερα και μου φαίνεται πολύ περίεργο!!! Έκανα δουλίτσες το πρωί..έβαλα πλυντήρια και ξεκίνησα να κατεβάζω χειμωνιάτικα..σιγά σιγά να τελειώνω μέχρι την παρασκευή με αυτά για να στρώσω μετά..πφφφ χαμός γίνεται σπίτι!!! τώρα ήρθα στη μαμά μου και θα βγούμε αγορά σε λίγο για τα τελευταία ψώνια!! ελπίζω να μου είστε όλες καλά..πάω να διαβάσω κανένα νεάκι σας μέχρι να βγω...(εμάς ακόμα δε μας σύνδεσαν το internet σπίτι....:mad::mad::mad::evil: )

Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι..τα πράγματα που πήρατε από φαρμακείο για τα μπεμπάκια σας, σας τα πρότεινε κάποιος παιδίατρος?? ρωτάω γιατί μου έδωσε μια φίλη μου μια λίστα που περιείχε και κάποιες συγκεκριμένες κρέμες για παράδειγμα και σκέφτομαι να πάρω αυτές ή ο δικός μου παιδίατρος θα έχει άλλη γνώμη??? εσείς τι πήρατε????

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Γεια σας κορίτσια μου!!!! Τι κάνετε?????????? Εμείς μια χαρούλα!!! Κοιμούνται τα πουλάκια μου και έτσι μπήκα να δω τι κάνετε??????

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ κάνε μπανάκι τον Δημητράκη και πάρε και τον παιδίατρο να δούμε τι θα σου πει. Κρίμα το πουλάκι μου!!!! Περαστικά του!!!!!!!!

Οι υπόλοιπες είστε καλά??????

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Εγώ ξύπνησα και θυμήθηκα πως δεν.σχολίασα για τον κάδο αλλα όπως βλέπω έχετε κάνει ολόκληρη ανάλυση! Εγώ δεν.θέλω ειδικό κάδο για πάνες. Έναν απλό θέλω γθα να τον έχω στο.μπαλκονι έξω από το δωμάτιο.. Καταρχάς ειμαστε πολλά άτομα και αν ειναι κάποιος στο μπάνιο που θα το πετάξω; Μετά ο κάδος του μπάνιου δεν είναι μεγάλος και με δύο-τρείς πάνες θα γεμίζει.

Και για τις πάνες ξέχασα να πω πως και να ήξερα πως δεν θα τον πειράξουν δεν θα έπαιρνα πολλές γιατί τα πρωτα νούμερα τα αλλάζουν γρηγορα και δεν ξέρεις ποσά πακέτα θα χρειαστείς..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Ρε κοριτσια επιτρεπεται να κανείς μπάνιο το παιδί οταν εχει πυρετό;; Εμενα μου είπαν.ότι απαγορευεται γιατί αλλάζει απότομα η θερμοκρασία του σώματος. Μόνο αν εχει μεχρι 37,5 η όταν του πέσει..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...