Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια για όσες έχουν ρωτήσει για τον προεμφυτευτικό πόσο καιρό κάνει τελικά είναι ένας μήνας όχι παραπάνω απλά αργούν από το κέντρο να μας ενημερώσουν ..πήραμε την έγκριση και εμείς και προχωράμε ✌🏼

• Καλή τύχη! 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλησπέρα Ζωούλα!!!!

Α...εμένα το δικο της στρωμα εχω την εντυπωση οτι ειχε φερμουαρ απο την μεση και πάνω (σε σχημα Π στο στρωμα)....Θυμάμαι, όμως, που μου ειχε πει η Μαρια οταν καθαριζε τα στρωματα απο λικνο και κουνια, για την μπεμπα της, ειχε αγορασει ενα ειδικο σπρευ απολλυμαντικο που της συστησε γιατρος και ειναι ειδικο για απολυμανσεις στρωματων στα νοσοκομεια! Αν την ξαναπετυχουμε μεσα, να την ρωτησουμε ή να της τηλεφωνησω αυριο να την ρωτησω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα, κορίτσια!

Αγορομάμυ, περαστικά στο Δημητράκη! Ελπίζω να μην ξαναανεβάσει ο καημενούλης..

Έλλη, είσαι καλύτερα σήμερα;

Ηλιοβασίλεμα, απίστευτη η μικρή! Όσο για το στρώμα που μου είπες, δυστυχώς δεν έχει φερμουάρ - είναι σαν ενηλίκου, σκέψου. Θα πάρω αύριο ένα τηλέφωνο να ρωτήσω για καθαρισμό, πως το κάνουν, γιατί δε θέλω να βάλουν και χημικά...

Νάσια, πες της καλύτερα "πήρα δονητή, να σου τον δείξω;" :tongue:

Μποτσάκι, καλέ, ξαναπήγε δεξιά! Δεν κάνεις καλή δουλειά! :tongue: Και φάτους όλους! Πότε ξανά θα μπορείς να μαλώνεις όποτε θες και να είσαι δικαιολογημένη;;

Ρίτσα, γεια σου! Τελείωσες με το στρώσιμο;

Οι υπόλοιπες ελπίζω καλά!

Εμείς εδώ καλά, μόλις φάγαμε το βραδινό μας και τελειώσαμε και το σιδέρωμα του δεύτερου πλυντηρίου! Αύριο λέω να πλύνω σεντονάκια κλπ.

Γεια σου Ζωη μου....τι μου κανεις;;

Ναι τελειωσα με το στρωσιμο...και τωρα ξεκουραζωμαι Ζωη μου....

Και εμενα μου εχει μεινη σιδερω...αλλα λεω να ξεκουραστω λιγο και μετα....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλησπέρα Ζωούλα!!!!

Α...εμένα το δικο της στρωμα εχω την εντυπωση οτι ειχε φερμουαρ απο την μεση και πάνω (σε σχημα Π στο στρωμα)....Θυμάμαι, όμως, που μου ειχε πει η Μαρια οταν καθαριζε τα στρωματα απο λικνο και κουνια, για την μπεμπα της, ειχε αγορασει ενα ειδικο σπρευ απολλυμαντικο που της συστησε γιατρος και ειναι ειδικο για απολυμανσεις στρωματων στα νοσοκομεια! Αν την ξαναπετυχουμε μεσα, να την ρωτησουμε ή να της τηλεφωνησω αυριο να την ρωτησω!

Σε ευχαριστώ πολύ κούκλα μου, μην μπεις όμως σε τόσο κόπο. Όταν τη δούμε θα τη ρωτήσουμε και θα το ψάξω κι εγώ. Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!

Γεια σου Ζωη μου....τι μου κανεις;;

Ναι τελειωσα με το στρωσιμο...και τωρα ξεκουραζωμαι Ζωη μου....

Και εμενα μου εχει μεινη σιδερω...αλλα λεω να ξεκουραστω λιγο και μετα....

Ε μετά από τόσες δουλειές χρειάζεσαι και λίγη ξεκούραση, σίγουρα. Χαλαρά! Εδώ όλα καλά :)

p8P6p2.png

Ιωαννα, περιμένετε και θα τα ακούσετε και εσείς από τα αστεράκια σας!!!!

Ρίτσα καλά περάσετε; Ναι η μικρούλα μου της αρεσει που γνωρίζει καινουρια παιδακια και ειναι χαρουμενη!

Πήρα τηλέφωνο το πρωί να μου γραψει συνταγη τα φαρμακα μου και επανελεγχο θυροειδους και ξεχασα να κλεισω ραντεβου...γκρρρρ!!! Και μετα δεν μπορούσα να ξαναπιάσω γραμμή! Και εχει και αναμονή 20-25 μέρες τουλάχιστον....

Σε ευχαριστώ πολύ κούκλα μου, μην μπεις όμως σε τόσο κόπο. Όταν τη δούμε θα τη ρωτήσουμε και θα το ψάξω κι εγώ. Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!

Ε μετά από τόσες δουλειές χρειάζεσαι και λίγη ξεκούραση, σίγουρα. Χαλαρά! Εδώ όλα καλά :)

Χαιρομε Ζωη μου ....που εισαι καλα...

Οντως θελω λιγη ξεκουραση γιατι ξεπατωθεικα....Χαχα!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου ηρθα και εγωωωωω....τι κανετε...?????

Εμεις καλα, πηγαμε μαρκετ καταδεφησαμε ενα ραφι με παιδικες οδοντοκρεμες, ψωνησαμε και ηρθαμε......:-D:grin::-D

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ αφου ξανα εκανε πυρετο η γαμπρος μαλλον δεν ειναι δοντακια, αυτα που δινεις για να μην αφυδατωθει ειναι οκ, περαστικα και υπομονη....

Και λιγο χυμο πορτοκαλι για να ενισχυσεις την αμυνα τους αν θελεις δωσε...

Επισης πολυ καλα εκανες που τον μπανιαρισες, γιατι ο πυρετος ως γνωστων προκαλει αυξηση της θερμοκρασιας επομενως με το μπανακι την ισσοροπησες......

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ τι ρομαντικη η αγγελικουλα σου.....!!!!!!!

Κουκλιτσα σκετη....!!!!!!!

ΧΡΥΝΤΙΜ ΜΟΥ δεν ειναι απαραιτητο να παρεις αυτα που αναγραφει η λιστα, οτι σου κανει και σε βολευει απο ολες τις αποψεις ειναι το καλυτερο για εμενα, αλλωστε στην πραξη θα το δεις....!!!!!!

Ολα τα αλλα κοριτσακια ειναι καλα.....?????????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ιωαννα, περιμένετε και θα τα ακούσετε και εσείς από τα αστεράκια σας!!!!

Ρίτσα καλά περάσετε; Ναι η μικρούλα μου της αρεσει που γνωρίζει καινουρια παιδακια και ειναι χαρουμενη!

Πήρα τηλέφωνο το πρωί να μου γραψει συνταγη τα φαρμακα μου και επανελεγχο θυροειδους και ξεχασα να κλεισω ραντεβου...γκρρρρ!!! Και μετα δεν μπορούσα να ξαναπιάσω γραμμή! Και εχει και αναμονή 20-25 μέρες τουλάχιστον....

Ναι Ηλιοβασιλεμα μου καλα περασαμε....με εχει τρελανει και η Βαφτηστικα μου με το ναζι της...αστα να πανε....:lol::lol:.

Βρε την Αγγελικουλα...το μαναρακι μου...

Ωχ!!πως την πατησες...αντε παλι στην αναμονη Ηλιοβασιλεμα μου...

x8yip2.png?0gPNKwlL

Οδοστρωτήρας η Μαριάννα;;;:tongue::tongue::tongue::P:p:p:p Τα πλένει τα δοντάκια της; της βαζεις και οδοντόκρεμα;

Εσυ Κοαλάκι μου καλά; ο άντρας σου θα ξανάρθει σε καμιά βδομάδα;

Εμεις καλα, πηγαμε μαρκετ καταδεφησαμε ενα ραφι με παιδικες οδοντοκρεμες, ψωνησαμε και ηρθαμε......:-D:grin::-D

Δεν είστε και παραθαλάσσιοι να πεις ότι έπιασε φουρτούνα κι έπεσαν μόνες του οι οδοντόκρεμες!!

Μέσα στη Δράμα μένετε, αν επιτρέπεται; Εϊναι η νουνά μου από εκεί.

p8P6p2.png

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ αφου ξανα εκανε πυρετο η γαμπρος μαλλον δεν ειναι δοντακια, αυτα που δινεις για να μην αφυδατωθει ειναι οκ, περαστικα και υπομονη....

Και λιγο χυμο πορτοκαλι για να ενισχυσεις την αμυνα τους αν θελεις δωσε...

Επισης πολυ καλα εκανες που τον μπανιαρισες, γιατι ο πυρετος ως γνωστων προκαλει αυξηση της θερμοκρασιας επομενως με το μπανακι την ισσοροπησες......

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ τι ρομαντικη η αγγελικουλα σου.....!!!!!!!

Κουκλιτσα σκετη....!!!!!!!

ΧΡΥΝΤΙΜ ΜΟΥ δεν ειναι απαραιτητο να παρεις αυτα που αναγραφει η λιστα, οτι σου κανει και σε βολευει απο ολες τις αποψεις ειναι το καλυτερο για εμενα, αλλωστε στην πραξη θα το δεις....!!!!!!

Ολα τα αλλα κοριτσακια ειναι καλα.....?????????

koalaki μου τι μουκανειςςςςς;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ πλενουμε δοντακια αλλα με σκετο νερο απλα ηταν ο μοναδικος διαδρομος που ειχε προιοντα που αν επεφταν δεν θα παθαιναν ζημια λογω φουρτουυυυυυνας.....και ετσι την πηγα εκει........:tongue::tongue::tongue:

Ο ανδρας μου τωρα ειναι εκπαιδευση και μετα λογω αγ δημητριου και παρελασης ειναι επιφυλακη, καλο νοεμβρη τωρα θα τον δω.....:(

ΖΩΗΤΣΑ ΜΟΥ μενουμε σε ενα χωριο λιγο εξω απο την δραμα.....

ΡΙΤΣΑ ΜΟΥ τι κανεις......????? εστρωσες χαλακια.....???? ολα καλα....???? αντε να ξεκουραστεις τωρα.....;)

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Συμπεθερααααααα τα γκρεμισε η φουρτουνιτσα μας?? χαχαχχαχα!!!! δεν παιζεται η νυφουλα μου, ατσουμπαλη σαν την πεθερουλα της!! κοριτσια δε φανταζεστε ποσο αδεξια ειμαι!!

Ευχαριστω πολυ ολες σας για τα περαστικα που στελνετε στον μικρο μου!!!

Ηλιοβασιλεμα μου και ο μπαμπας μου ολο το επαιζε ποιος θα πειραξει την κορουλα του κλπ κλπ και τελικα του μικροπαντρευτηκα!! οταν καταλαβε οτι εχω σχεση (δε του το ειχα πει ακομα) ηρθε σαν βρεγμενη γατα και με ρωτησε!!! ειχε ο αντρας μου τοτε φανταρο τον αδερφο μου και τον ειχε στα ωπα-ωπα και ειχε γυρισει ο μπαμπας και ειχε πει στη μανα μου "τι καλο παιδι αυτος ο στρατιωτικος, θα ηταν καλος γαμπρος για τη δικια μας" την ειχε ψιλιαστει τη δουλεια, αλλιως δεν πετουσε τετοιες βλακειες, ψαρευε τη μανα μου!! αλλα το επαιξε κινεζα η μανα μου και τελικα ηρθε και ρωτησε εμενα μονος του χαχαχα!! τα ειχα ομως με τον καλο μου ηδη 3 χρονια μεχρι να του το πουμε!!

Ζωουλα, Ριτσακι τι μου κανετε? Ιωαννα??? αυριο εμβολιακι??? αντε δεν ειναι τιποτα, με το που θα την παρεις αγκαλια μετα το τσιμπημα θα ειναι μια χαρα!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ιωαννα, αυριο κανετε το πρωτο σας εμβόλιο; Αντε καλή αρχή!!!!!!!!

Συνηθως οι μαμάδες είναι πιο ψυχραιμες, οι μπαμπαδες πονανε παραπανω απο τα μωρα!!!

Κοαλάκι, μόνο μη μου πεις ότι είστε προς την πλευρά της Καβάλας, γιατί σε λίγο θα αποδειχτεί ότι σε ξέρω κιόλας! :tongue:

Μια χαρούλα εμείς εδώ αγορομάμμυ, περιμένουμε να τελειώσει ο μπαμπάς μας με κάτι δουλίτσες που έχει για να κάτσουμε λίγο παρεούλα οι τρεις μας.

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...