Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια για όσες έχουν ρωτήσει για τον προεμφυτευτικό πόσο καιρό κάνει τελικά είναι ένας μήνας όχι παραπάνω απλά αργούν από το κέντρο να μας ενημερώσουν ..πήραμε την έγκριση και εμείς και προχωράμε ✌🏼

• Καλή τύχη! 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσιαααααααααα!!!!!!!!!!!!!οοοολες καλα?????????????????????

may μου!!!!!!!!!!!!!!οσο μπορεις να μην στεναχωριεσαι!!!!!!!!!!!θα πηγαινεις καθημερινα και θα βλεπεις την κορακλα σου την ομορφηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το ξερω ειναι πολυ δυσκολη στιγμη ,αλλα ειναι για το καλο ολων σας!!!!!!!!ολα θα πανε τελειααααααααααα!!!!!!!

αχ κοριτσια...........εχω τη μεση μου το γοφο μου.....εκανα χαλαρα καμια δουλιτσα....η Δεσποινα μου,καλα ειναι!!!!!!!!!

κοιμται η υπναρου!μετα τις 1 θα ξεκινησουνε τα οργανα!!!!ιιχιχιχχιχιχιχιχιχιιιιιιιιιι!!!!!εχουμε κανει τη νυχτα μερα!!!!!!!!!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΟΥ ΣΑΙ ΜΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗ?????????????

ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΚΟΛΑΚΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΖΟΥΖΟΥΝΕΣ ΚΑΛΑ???????????????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ήρθα πάλι! Με έπιασε μια μανία για γλυκό. Σαν εθισμένη έκανα! Πήγα πήρα και έφαγα και τώρα σκέφτομαι πως έκανα και γελάω και κλαίω μαζί! Τα Ρεζιλίκια μου λέω..

Ηλιοβασίλεμα τα είδα τα 0-18 αλλά δεν μου γέμιζαν το μάτι για 0. Οπότε πήρα το 0-13 και όταν.με το καλο το αλλάξουμε θα πάρω απευθείας το 9-36..

Εντωμεταξύ είμαι πολύ ματιασμενη. Κοντεύει να σπάσει το κεφαλι μου αλλα δεν έχω καναναν να με ξεματιασει γιατί και η μαμά μου και η πεθερά τους ήρθε περιοδος..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Συμπεθερααααααα τα γκρεμισε η φουρτουνιτσα μας?? χαχαχχαχα!!!! δεν παιζεται η νυφουλα μου, ατσουμπαλη σαν την πεθερουλα της!! κοριτσια δε φανταζεστε ποσο αδεξια ειμαι!!

Ευχαριστω πολυ ολες σας για τα περαστικα που στελνετε στον μικρο μου!!!

Ηλιοβασιλεμα μου και ο μπαμπας μου ολο το επαιζε ποιος θα πειραξει την κορουλα του κλπ κλπ και τελικα του μικροπαντρευτηκα!! οταν καταλαβε οτι εχω σχεση (δε του το ειχα πει ακομα) ηρθε σαν βρεγμενη γατα και με ρωτησε!!! ειχε ο αντρας μου τοτε φανταρο τον αδερφο μου και τον ειχε στα ωπα-ωπα και ειχε γυρισει ο μπαμπας και ειχε πει στη μανα μου "τι καλο παιδι αυτος ο στρατιωτικος, θα ηταν καλος γαμπρος για τη δικια μας" την ειχε ψιλιαστει τη δουλεια, αλλιως δεν πετουσε τετοιες βλακειες, ψαρευε τη μανα μου!! αλλα το επαιξε κινεζα η μανα μου και τελικα ηρθε και ρωτησε εμενα μονος του χαχαχα!! τα ειχα ομως με τον καλο μου ηδη 3 χρονια μεχρι να του το πουμε!!

Ζωουλα, Ριτσακι τι μου κανετε? Ιωαννα??? αυριο εμβολιακι??? αντε δεν ειναι τιποτα, με το που θα την παρεις αγκαλια μετα το τσιμπημα θα ειναι μια χαρα!!!

Αγορομαμμυ μου περαστικα στο μικρουλη σου...

Εγω καλα ειμαι μαναρακι μου...τωρα ξεκουραζωμαι...

Εσυ καλα εισαι;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, κορίτσια!

Αγορομάμυ, περαστικά στο Δημητράκη! Ελπίζω να μην ξαναανεβάσει ο καημενούλης..

Έλλη, είσαι καλύτερα σήμερα;

Ηλιοβασίλεμα, απίστευτη η μικρή! Όσο για το στρώμα που μου είπες, δυστυχώς δεν έχει φερμουάρ - είναι σαν ενηλίκου, σκέψου. Θα πάρω αύριο ένα τηλέφωνο να ρωτήσω για καθαρισμό, πως το κάνουν, γιατί δε θέλω να βάλουν και χημικά...

Νάσια, πες της καλύτερα "πήρα δονητή, να σου τον δείξω;" :tongue:

Μποτσάκι, καλέ, ξαναπήγε δεξιά! Δεν κάνεις καλή δουλειά! :tongue: Και φάτους όλους! Πότε ξανά θα μπορείς να μαλώνεις όποτε θες και να είσαι δικαιολογημένη;;

Ρίτσα, γεια σου! Τελείωσες με το στρώσιμο;

Οι υπόλοιπες ελπίζω καλά!

Εμείς εδώ καλά, μόλις φάγαμε το βραδινό μας και τελειώσαμε και το σιδέρωμα του δεύτερου πλυντηρίου! Αύριο λέω να πλύνω σεντονάκια κλπ.

Μωρε μπλεξανε μαζι μου ασχημα σου λεω!!!!!!!!!χαχαχαχααχαχχαχαχα!!!!!!!!!

Οσο για την μικρη ατιθαση την κοβω.Μην την αγριευεις,με το μαλακο για να την στρωσουμε την σουρτουκω!!!!!!!!

1sh1p2.png

Κοαλάκι, μόνο μη μου πεις ότι είστε προς την πλευρά της Καβάλας, γιατί σε λίγο θα αποδειχτεί ότι σε ξέρω κιόλας! :tongue:

Μια χαρούλα εμείς εδώ αγορομάμμυ, περιμένουμε να τελειώσει ο μπαμπάς μας με κάτι δουλίτσες που έχει για να κάτσουμε λίγο παρεούλα οι τρεις μας.

απολαυστε τις βραδιες με τον μπαμπακα σας!! μετα ισως οταν προκειται να καθεστε να χαλαρωσετε θα σας παιρνει ο υπνος ορθιους!!!:tongue::tongue::tongue: εμενα οπου και να με εβαζες ξεραινομουν στον υπνο,ΟΡΘΙΑ!!

Ριτσακι ξεμπερδεψες με τις δουλειες? καλα και εμεις κατα τ'αλλα!!

Πατουσιτσα, μαρηηηηηη κατσε ξεκουρασου, μην κανεις τιποτα αλλο!!! η μπεμπα θα τα παρει κρανιο και θα σε κλωτσαει ολη νυχτα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Μωρε μπλεξανε μαζι μου ασχημα σου λεω!!!!!!!!!χαχαχαχααχαχχαχαχα!!!!!!!!!

Οσο για την μικρη ατιθαση την κοβω.Μην την αγριευεις,με το μαλακο για να την στρωσουμε την σουρτουκω!!!!!!!!

Άντε μπράβο, την αφήνω πάνω σου, ε; :lol:

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

απολαυστε τις βραδιες με τον μπαμπακα σας!! μετα ισως οταν προκειται να καθεστε να χαλαρωσετε θα σας παιρνει ο υπνος ορθιους!!!:tongue::tongue::tongue: εμενα οπου και να με εβαζες ξεραινομουν στον υπνο,ΟΡΘΙΑ!!

Ενθαρρυντικόοοοοοοοοο!

p8P6p2.png

Πατουσίτσα, με το μαλακόοοοοοοοοο!

Έλλη, σε καταλαβαίνω απόλυτα με το αμόκ για γλυκό! Δεν είσαι η μόνη!

Κοαλάκι, μόνο μη μου πεις από το Δοξάτο!

Χα.....!!!!! Πιο διπλα απο τον αγιο αθανασιο......:-D

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ πλενουμε δοντακια αλλα με σκετο νερο απλα ηταν ο μοναδικος διαδρομος που ειχε προιοντα που αν επεφταν δεν θα παθαιναν ζημια λογω φουρτουυυυυυνας.....και ετσι την πηγα εκει........:tongue::tongue::tongue:

Ο ανδρας μου τωρα ειναι εκπαιδευση και μετα λογω αγ δημητριου και παρελασης ειναι επιφυλακη, καλο νοεμβρη τωρα θα τον δω.....:(

ΖΩΗΤΣΑ ΜΟΥ μενουμε σε ενα χωριο λιγο εξω απο την δραμα.....

ΡΙΤΣΑ ΜΟΥ τι κανεις......????? εστρωσες χαλακια.....???? ολα καλα....???? αντε να ξεκουραστεις τωρα.....;)

koalaki μου...ναι τελειωσα με το στρωσειμω...και τωρα ξεκουραζωμε...

Εσυ τι νεα μαναρακι μου;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλησπερα κοριτσιαααααααααα!!!!!!!!!!!!!οοοολες καλα?????????????????????

may μου!!!!!!!!!!!!!!οσο μπορεις να μην στεναχωριεσαι!!!!!!!!!!!θα πηγαινεις καθημερινα και θα βλεπεις την κορακλα σου την ομορφηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το ξερω ειναι πολυ δυσκολη στιγμη ,αλλα ειναι για το καλο ολων σας!!!!!!!!ολα θα πανε τελειααααααααααα!!!!!!!

αχ κοριτσια...........εχω τη μεση μου το γοφο μου.....εκανα χαλαρα καμια δουλιτσα....η Δεσποινα μου,καλα ειναι!!!!!!!!!

κοιμται η υπναρου!μετα τις 1 θα ξεκινησουνε τα οργανα!!!!ιιχιχιχχιχιχιχιχιχιιιιιιιιιι!!!!!εχουμε κανει τη νυχτα μερα!!!!!!!!!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΟΥ ΣΑΙ ΜΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗ?????????????

ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΚΟΛΑΚΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΖΟΥΖΟΥΝΕΣ ΚΑΛΑ???????????????

Εδωωωωωωωωωωωωωωωω μαρηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!

Τι εχουμε παθει με τα νυχτοπουλια μας?????

1sh1p2.png

Άσχετο θυμάστε που είπα το πρωί ότι έχω μόνιμα ένα συναίσθημα σαν να χάνω υγρά αλλά το εσωρουχο ειναι παντα στεγνό;; Τώρα το απόγευμα και μετά το.νιώθω πιο έντονα αλλα οχι σαν να εχω διαρροή αλλα σαν δονηση.. Δεν μπορω να σας το εξηγήσω καλητερα..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...