Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Losr είπε:

41 είμαι και προσπαθώ από τα 28 που παντρεύτηκα. Δεν πιστεύω ότι ήμουν τυχερή από τον περίγυρο μου γιατί πραγματικά δεν έχω τον τέλειο και καλό περίγυρο. Απλά τους δώσαμε να καταλάβουν εξ αρχής από τότε ότι εμείς εγώ δηλαδη και ο άντρας μου δεν θα ασχοληθούμε καν. Ήταν τέτοια η αντιμετώπιση μας που και κάποιος να ρωτάτε στις αρχές απλά από το ύφος μας ήξερε ότι δεν θα ξαναρωτήσει. Αυτό προσπαθώ να πω. Συν ότι και κάποια στιγμή κάποια κοπέλα να προσπαθήσει πχ επιδεικτικά να κάνει επίδειξη μπροστά μου πχ χαιδεμα κοιλιά μπορώ να γίνω τόσο αδιαφορη σαν να μην βλέπω τι κάνεις οπότε νιώθανε ότι δεν πιάνει σε μένα και δεν το ξανακάνανε. Ποτε έγγυος φίλη μου δεν μου είπε πιάσε μου αυτό γιατί είναι βαρύ και να μου το επέβαλλε γιατί ήξερε εξ αρχής ότι θα φάει άκυρο. Ναι βοήθησα πολλές φίλες μου στις εγκυμοσύνες τους όταν πραγματικά χρειάστηκε. Προσπαθώ απλώς να σας δώσω μια άλλη οπτική του πως πρέπει να βλέπετε και να αντιμετωπίζετε όλα αυτά. Γιατί εγώ πιστεύω ότι αυτό που βλέπουν οι άλλοι αυτό και σου κάνουν.

Κορίτσια μου παρακολούθησα την συζήτηση σας ,εμένα προσωπικά η άποψη μου είναι μην ασχολείστε μην δίνετε σημασία στο τι λένε ο ένας και ο άλλος μην δίνετε σημασία στο τι κάνουν μπροστά σας ,γράψτε τους θα πονέσει περισσότερο,σωστή βάση στην ηρεμία σας ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο μας ,τα λέω σε εσάς για να τα ακούω και εγώ χαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημέρα σε οοοολες τις πρωινές τσουπρες! Τι κάνετε;; Εγώ βαριέμαι και θέλω να πάω για περπάτημα αλλά σήμερα πονάω υπερβολικά χαμηλά. Νιώθω λες και θα γεννήσω αν περπατήσω λίγο παραπανω! Χαχα! Πολύ έντονη πίεση! Άσε που δεν.έχω παρέα για να πάω για περπάτημα γιατί ο αντρουλης μου μαστορευει! Και ο μπεμπης μου πρωινός σήμερα. Κάνει χαμό στην κοιλιά μου..

Συμπεθερα μπαίνω από το κινητό και θέλει κάτι ρυθμίσεις για να μπω στο YouTube που δεν κατέχω.. Σε πρόλαβα η φύγατε;; Καλα να περάσετε και να μου προσεχείς τη νύφη..

Αγορομαμυ τελικά έχει πέσει ίωση στα ηλεκτρικά. Εγώ πλυντήριο άλλαξα πέρισυ, φέτος πήρα σίδερο γιατί το αλλο τα έφτυσε αφού πρώτα μου έβγαλε την πίστη, και ελπίζω μέχρι να βγει ο χρόνος να πάνε να πάρουμε μια κουζίνα. Αν δεν είχα τα έξοδα του μπέμπη θα είχα ήδη πάρει..

Ριτσακι τι κανείς;; Μου φαίνετε πως εμείς έχουμε πιο πολύ αγωνία από σένα για την Δευτέρα.. Όλα καλα να πάνε κορίτσι μου! Και γρήγορα με ένα μωράκι στην κοιλίτσα σου! (αν δεν έχεις ήδη.. ;) )

Καλημερα Ελλη μου...καλα ειμαι μαναρακι μου...

Μαναρακι μου τι εννοεις (οτι εχετε πιο αγωνια εσεις απο μενα για την Δευτερα).ε;;

Σε ευχαριστω μαναρακι μου....

Ο Μπεμπουλης σου ζωηροτατος σημερα Ελλη μου...ε;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια μου,δυστυχως ηρθε η ωρα να σας χαιρετησω!:-(

Καλο Σ/Κ σε ολες!

Να περαστε ομορφααααα!

Θα τα πουμε απο Δευτερα!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ,νιωθεις πιεση?Εμ,κατεβαινει ο γαμπρος!Οταν νιωθεις πιεση,σου ρχετε να πας τουαλετα για το ''χοντρο'' σου?

καλα να περασετε!!!!!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Κοριτσια μου' date='δυστυχως ηρθε η ωρα να σας χαιρετησω!:-(

Καλο Σ/Κ σε ολες!

Να περαστε ομορφααααα!

Θα τα πουμε απο Δευτερα!

[b']ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ[/b],νιωθεις πιεση?Εμ,κατεβαινει ο γαμπρος!Οταν νιωθεις πιεση,σου ρχετε να πας τουαλετα για το ''χοντρο'' σου?

Μαρακι μου ναι θα μαγειρεψω σημερα....

Καλα να περασεις μαναρακι μου σ/κ...θα τα πουμε απο Δευτερα....ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοριτσια μου,δυστυχως ηρθε η ωρα να σας χαιρετησω!:-(

Καλο Σ/Κ σε ολες!

Να περαστε ομορφααααα!

Θα τα πουμε απο Δευτερα!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ,νιωθεις πιεση?Εμ,κατεβαινει ο γαμπρος!Οταν νιωθεις πιεση,σου ρχετε να πας τουαλετα για το ''χοντρο'' σου?

Οχι πάντα. Έτσι κι αλλιώς δεν.είχα ποτε πρόβλημα δυσκοιλιότητας. Με τοσες σαλάτες πήγαινα καθε μερα (εκτος από ένα διάστημα ). Απλως πονάει όλο το αημειο από τον κολπο εως τον πρωκτό..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Ριτσακι μου δεν ξερω για τις άλλες αλλά εγώ προσωπικά κοντεύω να σκάσω γιατο ειμαι τόσο σίγουρη που αν σε είχα κοντά θα σου αγόραζα εγώ η ίδια ενα τεστ απο το φαρμακείο και ας έκανες την Δευτέρα χοριακη..

Ιωαννακι μου σήμερα δεν.είμαι και πολύ πρωινή. Συνηθως αφου ξυπναω συνεχεια το βράδυ το πρωί με πονανε τα κοκκαλα μου οποτε από τις 8:30 ξυπνάω. Σήμερα ξύπνησα στις 9:30. Αν εννοεις πρωινή στο καφε τότε ναι! Θα συμφωνήσω.. Η μουρμούρα κάνει νάνι η ξύπνησε;;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Ριτσακι μου δεν ξερω για τις άλλες αλλά εγώ προσωπικά κοντεύω να σκάσω γιατο ειμαι τόσο σίγουρη που αν σε είχα κοντά θα σου αγόραζα εγώ η ίδια ενα τεστ απο το φαρμακείο και ας έκανες την Δευτέρα χοριακη..

Ιωαννακι μου σήμερα δεν.είμαι και πολύ πρωινή. Συνηθως αφου ξυπναω συνεχεια το βράδυ το πρωί με πονανε τα κοκκαλα μου οποτε από τις 8:30 ξυπνάω. Σήμερα ξύπνησα στις 9:30. Αν εννοεις πρωινή στο καφε τότε ναι! Θα συμφωνήσω.. Η μουρμούρα κάνει νάνι η ξύπνησε;;

Μαναρακι μου την Δευτερα θα μαθουμε την αληθεια...Και να εισαι σιγουρη οτι οποια και να ειναι τα αποτελεσματα θα σας τα πω αμεσως μαναρακι μου....

Αυτην την φορα ειμαι πιο ψυχραιμη...την Δευτερα θα μαθουμε την αληθεια....

Να ξερετε οτι σας ευχαριστω για ολα ...και σας νιαζωμαι και σας ΑΓΑΠΑΩ....κοριτσια μου....:-D:grin:.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Μαναρακι μου την Δευτερα θα μαθουμε την αληθεια...Και να εισαι σιγουρη οτι οποια και να ειναι τα αποτελεσματα θα σας τα πω αμεσως μαναρακι μου....

Αυτην την φορα ειμαι πιο ψυχραιμη...την Δευτερα θα μαθουμε την αληθεια....

Να ξερετε οτι σας ευχαριστω για ολα ...και σας νιαζωμαι και σας ΑΓΑΠΑΩ....κοριτσια μου....:-D:grin:.

Και εμείς σ'αγαπαμε! ;)

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Και εμείς σ'αγαπαμε! ;)

Το ξερω Ελλη μου ...Και ειπαμε την Δευτερα θα ειστε οι πρωτες που θα το μαθετε....Θα μπω παλι σε καμια ωριτσα περιπου γιατι κατι θελει να δει ο αντρουλης μου στο Υπολογιστη....τα λεμε....:D:D.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!! Σημερα χουζουρευουμε ολη μερα μαμα και κορη...μονο το φαι μας εβαλα να μαγειρεψω!!!! Η μαθητρια εκανε κοπάνα απο το μαθημα της μουσικοκινητικης....;) Και σε καμια ωρα θα πεταχτουμε στην αγορα για να ψωνισουμε αθλητικα παπουτσια της μικρης!

Όσο για τα ηλεκτρικα αναγκαιο κακο...ειναι η αλλαγη τους...Εμεις , ετσι οπως το υπολογιζω, το επόμενο που θα πρέπει να αλλάξουμε ειναι η κουζινα, την οποία την εχω απο φοιτητρια, τουλαχιστον 10-12 χρονια! Τις κανει ολες τις λειτουργιες της αλλα αρχιζει να μην ψηνει σωστα ειδικα τα γλυκα που θελουν προσοχη!

Καλοριζικη Ριτσα η κουζινα!!!! 600?;;; Αντε καλη εξόφληση!!!

Ιωαννα ενταξει με την εξαγωγη; Εγω οταν ειχα βγαλει τον φρονιμητη γιατι ειχε χαλασει, το βγαλσιμο δεν με ενοχλησε αλλα το μετεπειτα ηταν βαρυ...Ουτε να φαω μπορουσα , πονουσα πολυ σε ολη την πλευρα που ηταν το δοντι μεχρι και το αυτι....χαλια μιλαμε!

Ελλη πήγες για περπάτημα; ή ακόμη πονάς;

Μαράκι βορινο καλό ταξίδι και καλό διημερο!!! Τελικά στο σχολειο λογω χεριου, τυλιξα για καθε παιδακι σοκοφρετακι και 2 καραμελες ζελεδακια σε ζελοφαν με κορδελες σε μορφη καραμελας και τα κερασαμε στους συμμαθητες της!!!! Και για το σπιτι εφτιαξα ενα σιροπιαστο γλυκο (μυρμηγκατο απο συνταγες της παρεας) που το προσαρμοσα στα δικα μου γουστα πχ μειωνοντας τα αυγα ή βαζοντας σαντιγυ απο πανω και χρωματιστη τρουφα και εγινε αναρπαστο!!!

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααααααααααα ακομα κοριτσια μου....ειστε καλα......??????

Εμεις καλα ειμαστε, ξυπνησαμε στις 8 και τωρα χοροπηδαμε στο σαλονι...:tongue::tongue::tongue: μεχρι να διαλυσει, χαχαχαχαχχχαχαχ....!!!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ ευτυχως που μου τη χαρισες μαρηηηηηηη.....:tongue::tongue::tongue:

Ειστε καλαααα.....????????

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥΥΥΥ τι κανετε...??????? ναι μαρη υπαρχει πλυντηριο-στεγνωτηριο μαζι οπως ειπε και το ΜΑΡΑΚΙ ΜΑΣ αλλα ειναι λιιιγο πιο μεγαλο απο ενα 8κιλο πλυντηριο, εχει και αυτο ομως τα υπερ και τα κατα του....;) υπαρχουν ομως και οι στηλες (πανω-κατω) που εξοικονομουν χωρο...ιδιως οταν το μπανιο ειναι πολυ στενο!!!!

Τα υπολοιπα κοριτσακια οοοοοολα ειναι καλα.....????????

Αααα σημερα τρωμε γεμιστααααα...............:P:p

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσιααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!Καλημερουδιαααααααααα!!!!!!!!!!!!

Ξυπνησαμε κι εμεις κατα τις 11.Καλα ειμστε!!!!!!!!!

χτυπησαμε και την ενεσουλα μας το βραδυ μας πηρε λιγο απο κατω αλλα ολα ενταξει!!!!!!!

Εχθες δεν προλαβα να μπω γιατι πηγαμε να παρω δωρο του αντρουλη μου που δεν βρηκα κιολας και μετα μπηκαμε Χοντο και πηρα δωρα σε μενα!!!!!

Σας ευχαριστω ολες για τις ευχουλες σας!!!!!!!!!!!

Και μετα πηγαμε για φαγητο τωρα τι φαγητο αφηστε το καλυτερα!!!!!!!!!!

χαχαχαχααχαχαχαχαααααααααα!!!!!!!!!!!αφαγια λεγεται αυτο!!!!!!!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ μου και ΕΛΛΗ και ΜΑΡΙΑ μου σας καταλαβαινω με τα δοντια.20 χρονια εκανα να το παρω αποφαση να τα φτιαξω και φυσικα επιδη χαλουσαν κι απο τον φοβο μου δεν πηγαινα εκανα πολλες εξαγωγες και πολλες απονευρωσεις με αποτελεσμα να βαλω θηκουλες και το στοματακι μου να ειναι πεντακαθαρο και να το χαιρομαι!!!!!!!!!!!Μουτζωνω τον εαυτο τοσα χρονια που τα αφησα αλλα φοβομουν παρα πολυ κι ευτυχως βρηκα μια κοπελιτσα με υπομονη και με εβαλε κατω χωρις να πονεσω ποτε και μου εφτιαξε ενα στομα μουρλιααααααααα!!!!!!!!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΥ μου τι κανετε?Ο Δημητρακης μας καλυτερα ετσι?Περαστικουλια του μωρε!!!!!!!!Αααααααααααχ φιλεναδα κι εμεις με το πλυντηριο θεμα.10 χρονια το εχω απο τοτε που εμενα μονη μου και τα εχει φτυσει.Μολις στυβει αν εχω την πορτα του σπιτιου ανοιχτη φευγει απο το μπανιο και αρχιζει και κατεβαινει απο τις σκαλες!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχχχχχααχαχχχαχαχαα!!!!!!!!!!!!!!Μιλαμε για καρουτα!!!!!!!!!Τωρα μετα τις γιορτες κι εμεις θα παρουμε!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μου τι ομορφα πραγματακια εφτιαξες στο κοριτσακι σου με τα χερακια σου!!!!!!!!Τελεια!!!!!!!!!Καλα ψωνιααααααααα!!!!!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ μουυυυυυυυυυυυ τι κανετε σημερα??????Αλωνιζει το Μαριαννακι?Εχει και τον μπαμπα εδω,ποιος την χαρη της!!!!!!!!!

Αααααααααααααααααα μαρηηηηηηηηηηηηηη να χαιρεσαι την Νικολουλη!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

NGN μου τι κανετε?Τα βλασταρακια σου????????Εγω ναι δεν την γλυτωσα την ινσουλινη αν και δεν μπορω να καταλαβω γιατι με τις τιμες που εχω.Τελοσπαντων για το πρωι γινεται οτι γινεται αλλα εμενα με στεναχωρει που με τοση προσπαθεια η κοιλιτσα του μπεμπη μου εξακολουθει να μεγαλωνει!!Λιγες μερες μεινανε θα περασουν!!!!!!!!!!!

MAY μου διαβασα τα νεακια της τοσοδουλας μας!!!!!!!!!!Τελειααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!Πηρε φορα και δεν την σταματαει τιποτα την μικρη μας!!!!!!!!!!Αντεεεεεεεεεε προχωραμεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μαρηηηηηηηηηηηηηηηη???????????

Πολυ υπνοοοοοοοοοοοοοοο??????????Κοιμησου να φτιαξει επιδερμιδα η νυφουλα μου!!!!!!!!!!!

Τα αλλα κοριτσακια??????Νασια,Ζωη,Ριτσα,Χρηστινα,Σοτσαφι οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολες καλααααααααααα???????????????

1sh1p2.png

Καλημερααααααααααα.........ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥ...

Τι κανετεεεεε.......??????? ο μπεμπαροοοοος......????????

Χαχαχχααχχαχαχαχααχαχχαχααχχα ευχαριστωωωωωωω για τις ευχες.....στη φιλη μου τη νικολουλη....:tongue::tongue::tongue:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημερααααααααααα.........ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥ...

Τι κανετεεεεε.......??????? ο μπεμπαροοοοος......????????

Χαχαχχααχχαχαχαχααχαχχαχααχχα ευχαριστωωωωωωω για τις ευχες.....στη φιλη μου τη νικολουλη....:tongue::tongue::tongue:

χαχχαχχχαχαχχχαχαχαχαχαχαααααααααα!!!!!!!!!!!!

Καλα ειμαστε εσεις????????Ετοιμαζομαστε για μαρκετ.Εχει πολυ ωραια μερα σημερα!!!!!!!!!

1sh1p2.png

χαχχαχχχαχαχχχαχαχαχαχαχαααααααααα!!!!!!!!!!!!

Καλα ειμαστε εσεις????????Ετοιμαζομαστε για μαρκετ.Εχει πολυ ωραια μερα σημερα!!!!!!!!!

Και εμεις καλα ειμαστε, μολις εβαλα τη φουρτουνα για υπνο ενω ο ανδρας μου εφυγε πριν ωρα και πηγε στη μαμα του...

Και εδω το ιδιο, υπεροχη μερα, αναψα λιγο θερμανση το πρωι να "σπασει" το σπιτι για το μωρο και δεν ξερω πωσ να την ξεφορτωθω τωρα....:tongue::tongue::tongue: και σε συνδυασμο με τον ζεστο ηλιο ηρθε και εδεσε, για τοσο ζεστη μιλαμε....!!!!!! Δεν μπορουσα να ανοιξω και παραθυρα γιατι ειχε καπνα απο κατι που καιγανε και ειμαι με το φανελακι, φανταστειτε....!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...