Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σε όλες,

Με λένε Μαίρη είμαι 35 χρονών και ήθελα να μοιραστώ την ιστορία μου με την εξωσωματική και να ζητήσω τη γνώμη σας για την κατάσταση μου, μιας και νιώθω ότι χρειάζομαι μια γνώμη από άτομα που ίσως έχουν περάσει κάτι παρόμοιο.

Έχω κάνει τρεις εμβρυομεταφορές:1η (Σεπτεμβρίος 2024): Επιτεύχθηκε εμφύτευση τους ενός εμβρύου αλλά είχα παλίνδρομη στις 5 εβδομάδες.2η (Ιανουάριος): Αποτυχία εμφύτευσης.3η (Μάρτιος): Και πάλι εμφύτευση του ενός με παλίνδρομη κύηση στις 6 εβδομάδες.Σε όλες τις προσπάθειες έγινε μεταφορά δύο βλαστοκύστεων ΑΒ ποιότητας. Από τα 8 έμβρυα που είχαμε, μένουν πλέον 2 στην κατάψυξη.Η εξωσωματική είναι η μόνη μας επιλογή, καθώς ο σύζυγος μου αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας και είχαμε καταψύξει σπέρμα πριν 4 χρόνια.

Μετά την τελευταία αποβολή νιώθω χαμένη και δεν ξέρω από που να ξεκινήσω.

Από πλευράς μου σε όσα έχουμε ελέγξει δεν υπάρχει κάποιο γυναικολογικό θέμα, οι ορμόνες μου είναι καλές, έχω κάνει διαγνωστική υστεροσκόπηση και βιοψία ενδομητρίου και όλα είναι καθαρά,έχω φυσιολογικό βάρος, ασκούμαι συστηματικά, ο θυρεοειδής μου έχει ελεγχθεί και δεν έχω πρόβλημα με το πάχος του ενδομητρίου. Προσέχω τη διατροφή μου,δεν καπνίζω και δεν πίνω αλκοόλ.

Στις εμβρυομεταφορές ξεκινάω οιστρογόνα τη δεύτερη μέρα του κύκλου,την 7η μέρα συνήθως κάνω υπέρηχο και ήταν και στις 3 μεταφορές το ενδομήτριο παχύ και τη δέκατη μέρα ξεκινάω προγεστερόνη. Οιστρογόνα παίρνω 12 mg τη μέρα πριν τη μεταφορά και ανεβάζει στα διπλασιάζει στα 24 mg μετά τη μεταφορά.αυτό με έχει προβληματίσει τελευταία. Επίσης παίρνω προληπτικά Σαλοσπίρ και αντιπηκτική ένεση.Έχει κάνει κάποια παρόμοιο πρωτόκολλο;

συγγνώμη για το τεράστιο μήνυμα απλά ήθελα να συνοψίσω όσα περισσότερα μπορώ για να δώσω καλύτερη εικόνα. Ευχαριστώ πολύ κορίτσια! 
      Εύχομαι σε όλες τα καλύτερα!☺️

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλα ειμαστε κοαλακι μου!!!!!!Η φουρτουνιτσα μας κοροιδευει ολο τον κοσμο????????χαχααχαχαχαχααχαχαχ!!!!!!!!!!!!!

Μαλλον μονο εμενα κοροιδευει, αχαχαχαχχαχαχαα......:tongue::tongue::tongue:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αφηστε που μου ειπε τις προαλλες οτι καποιο αγοκαι φιλουσε καποια κοριτσακια στα βυζάκια στο διαλειμμα;;;;; Να εγινε στα αληθεια ή να μπερδευτηκε η δικια μου;;;; Την εχω ξαναρωτησει αλλα μου λεει οτι αυτη ηταν με αλλες φιλες της και το ειδε πιο μακρυα...Της λεω οτι δεν αφηνουμε τους αλλους να μας πειραζουν τα ρουχα ή να μας φιλανε γιατι εχουν μικροβια και μου λεει ναι βρε μαμα, χαζη ειμαι!;

Δεν ξερω...αν μου ξαναπει κατι, θα το αναφερω στη δασκαλα!

χαχαχαχχα μαρη και ξερω ενα μαγαζι στην παλτεια της Ορεστιαδας, γωνιακο, που οταν ημασταν εμεις τουλαχιστον εφτιαχνε τα καλυτερααααααααα!!!!!!!!

Χριστινακι τι καλα που κανατε αλλαγες, και πλησιαζει και η ακομα καλυτερη ανανεωση στη ζωη σας, το μωρακι σας!!!!! αντε ολα να συνεχισουν ετσι ομορφα! εχεις και τη μανουλα, τελεια!

παω να φαω και ερχομαι!!!

ποιο μαγαζι εννοεις ?

η ορεστιαδα παντως εχει πολυ φαι κ καλο

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Ναι σημερα εκανα την δευτερη αλλα με εχει παρει λιγο απο κατω!

Θα συνερθω ομως που θα παει!!!!!!!!!

Κοτοπουλακι και μαρουλακι φυσικα!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστουμεεεεεεεε!!!!!!

Αααα δεν θελω ητοπαθειες.......ανεεεεεεεεεεεεεεεεεεεβα.......!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μαλλον μονο εμενα κοροιδευει, αχαχαχαχχαχαχαα......:tongue::tongue::tongue:

Μαρη να την μαθεις να κοροιδευει και τους αλλους!!!!!!!!χαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!

Μωρο ειναι ποιος θα το παρεξηγησει??????????

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Αααα δεν θελω ητοπαθειες.......ανεεεεεεεεεεεεεεεεεεεβα.......!!!!!!!!!!!!!!

Θα ανεβω μαρηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!Ηταν για κανα δυωρο η κακοκεφια μου κκαι η ανησυχια μου.Τωρα ολα κομπλε!!!!!!!!

1sh1p2.png

Μποτσακι η ινσουλινη σε επηρεαζει κάπως; δηλαδη φερνει καποιο συμπτωμα πχ φουσκωμα ή ζαλαδα;

Κανε υπομονη για λιγες μερες μονο θα τρυπιεσαι ακομη!!!

Μαρη να την μαθεις να κοροιδευει και τους αλλους!!!!!!!!χαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!

Μωρο ειναι ποιος θα το παρεξηγησει??????????

Ε ναι θα την μεταμορφωσω σε πρακτορ ΘΒ αλλα ΦΜ (φουρτουνα μαριαννα) θα κοροιδευει αλλα κανενας δεν θα το αντιλαμβανεται.........αχαχαχχαχαχχααα...!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μποτσακι η ινσουλινη σε επηρεαζει κάπως; δηλαδη φερνει καποιο συμπτωμα πχ φουσκωμα ή ζαλαδα;

Κανε υπομονη για λιγες μερες μονο θα τρυπιεσαι ακομη!!!

Ελα ηλιοβασιλεμα μου.Δεν εχω καταλαβει κατι.Χθες και σημερα την εκανα.Ναι κανω η γυναικα αν και πιστευω οτι απλα εχω μεγαλο μωρο και τιποτα παραπανω,τελοσπαντων!!!!!!!Δεν μπορω να μην παρω τα μετρα μου!!!!!!!!

1sh1p2.png

Μια χαρα ειναι και θα γεννηθει ο μπεμπαρος σου αλλα εσυ φυσικα και θα κανεις τα παντα, εστω και προληπτικα!!!!

Κλεισατε ημερομηνια για την κτ; 26/11 ειπες;

Διαφημίσεις

Κοριτσια ο άντρας μου λέει ότι γενναω. Πονάω χαμηλά στην κοιλιά και κάτι πετρώματα είχα πριν. Τον έβαλα και έπιασε την κοιλιά μου και λέει: κοτρωνα! Και χαμηλά προς τον πρωκτό και με έπιασε και η μέση μου. Εγώ λεω ότι δεν έπρεπε να περπατήσω τοσο και πως είναι επειδή κουράστηκα.. Τι του λες τώρα;;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Θα ανεβω μαρηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!Ηταν για κανα δυωρο η κακοκεφια μου κκαι η ανησυχια μου.Τωρα ολα κομπλε!!!!!!!!

Ε ναι αν ηταν και εγω να φαω κοτοπουλακι και μαρουλακι θα σκαρφαααααλωνα........χαχαχααχχαχαχχαχ......!!!!!!!!

Στειλε μαρηηη και εδω λιιιιγο....!!!!!

Τι να εφαγε αραγε η ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ η ατιμηηηηηηηηη....??????!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσια ο άντρας μου λέει ότι γενναω. Πονάω χαμηλά στην κοιλιά και κάτι πετρώματα είχα πριν. Τον έβαλα και έπιασε την κοιλιά μου και λέει: κοτρωνα! Και χαμηλά προς τον πρωκτό και με έπιασε και η μέση μου. Εγώ λεω ότι δεν έπρεπε να περπατήσω τοσο και πως είναι επειδή κουράστηκα.. Τι του λες τώρα;;

βρε ΕΛΛΗ λες να ηρθε η ωρα?

εχεις υγρα?

τον γιατρο τον πηρες τηλ?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...