Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσω διέγερση με meriofert 900 , 300 μονάδες τη μέρα.

Ερώτηση 1: Μετά τη ανασύσταση του φαρμάκου φυλάσσεται ψυγείο ή όχι;  Και για πόσες μέρες; 

Ερώτηση 2: Με τη βελόνα που αναρροφείται το φάρμακο με την ίδια βελόνα γίνεται η έγχυση υποδόρια στην κοιλιά;

Διότι το κουτί έχει μέσα συρριγες 1ml με το βελονάκι, το οποίο είναι κουμπωτό και δεν αλλάζει...

Ευχαριστώ!

Εχω την εντύπωση πως δεν μπαίνει ψυγείο μετά την ανασύσταση. Διάβασε τις οδηγίες και ζήτησε από τον γιατρό σου ή την μαία να σου δωσει λεπτομερείς οδηγίες και να σου δείξει πως κάνεις την ένεση. Νομίζω πως το κουτί μέσα έχει μια προγεμισμενη σύριγγα με το ringer για την ανασύσταση και οι άλλες είναι για να κάνεις την ένεση. Των 150 που έπαιρνα εγώ είχε μια σύριγγα με δύο βελόνες ή μια για την ανασύσταση και η άλλη για να κάνεις την ένεση. 
      Αλλά πρέπει να σου δώσουν λεπτομερείς οδηγίες είτε ο γιατρός είτε η μαία 

• Μου αρέσει 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!!!!!!!καλα εισαστε οοοολες????

Η Δεσποινα μου και εγω,μια χαρουλα ειμαστε!!!!!μαγειρευουμε!!!!!!!!!!

το μενου σημερα εχει ψαροσουπα!!!!!!!!!!

απο ψαρακια:κοκκινοψαρο,σκορπινα,και κατι αλλα που ειναι για σουπα....ουτε που τα θυμαμαι!!!!

θα γινει σφαγη σημερα!!!!χιχιχιχιχιχχιχιχιχιχιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!

απο το πρωι τρεχω για εξωτερικες δουλειες.....κουραστηκα η ευλογημενη!!!!!!!!!!!

παω να διαβασω ΝΕΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλα κανει ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου,ασε τον αντρα,που ειναι και γιος,να τα φερει εις περας!Πως ειναι το παλικαρι σου?Καλυτερα?

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ,τοτε το παιδακι σας θα εχει εναν υπεροχο πατερα!

Πραγματικα,ορισμενοι ανθρωποι εχουν το χαρισμα να προσελκυουν τα μικρα!Οπως ο αδερφος μου,που αν τον δει κανεις θα πει πως φαινεται αγριος(εχει μουσι,ειναι μελαχρινος,απειρες φορες τον σταματησε η αστυνομια:lol::lol:),κι ο μως τα μικρα(ξαδερφακια,παιδια φιλων) τρελενονται για αυτον!Εσυ εισαι ετοιμη για την αφιξη του μωρου?Τελειωσες με τα ψωνια?

Ζωη μου,μαλλον πρεπει να ανοιξουμε και θεμα ''ΟΙ ΠΕΘΕΡΟΠΛΗΚΤΕΣ''!Εκει να δεις τι εχει να γινει!Φτυαρι και γρατσ γρουτσ!!!!Χαχαχαχα!Απο που εισαι,εαν επιτρεπεται?Και γω Θεσσαλονικη μεγαλωσα και γεννηθηκα,αλλα καταγομαι απο Κιλκις!Το πατρικο μου ειναι δυτικα!

έχεις δίκιο με αυτό που λες για το χάρισμα... Να σου πω την αλήθεια εμένα δεν με πολυθέλουν τα μωράκια!!!:rolleyes:

Η μαμά μου από την άλλη δεν υπήρχει περίπτωση να πάρει αγκαλιά τα εγγόνια της και να μην σταματήσουν να κλαίνε... νομίζω ότι είναι ωραία καθησυχαστική η φωνή της και αισθάνονται ασφάλεια όταν μιλάει!

Εννοείται πεθερόπληκτρες!!! χαχαχα...

Η αδελφή μου να δείτε τι έχει τραβήξει και κάνει υπομονή...

ως και στείρα την είπε η πεθερά της!!! επειδή απέβαλε...

Ακόμα και τώρα που ο άνδρας της δεν πληρώνεται και τον έχουν να δουλευεί ανασφάλιστος κάνει υπομονή! Και τους βλέπει εκείνους να ζουν μια χαρά...

kPAZp2.png

Κοαλάκι μας το είχε αναφέρει η May... η φαρμακοπειός μας :-)

Ο γιατρός μου είπε ότι το φάρμακο κυκλοφορεί από τοτε που ήταν φοιτητής και δεν παίζει να έχει κάτι... το απέσυραν για οικονομικούς λόγους... βγαίνει καινούριο ενέσιμο, το οποίο θέλουν να προωθήσουν!!

Πριν λίγο καιρό είχε βγει ενέσιμο με ενδοφλεβια που χρειζόσουν standard νοσοκομείο για να το πάρεις και άπειρα λεφτά!!!! Τώρα το νέο που θα κυκλοφορήσει είναι ενδομυικό, οπότε θα μπορεί να στο κάνει κάποιος στο σπίτι!!!

Πατουσίτσα εμεις σήμερα φτιάξαμε κις λορέν... Ο άνδρας μου ήθελε πολύ καιρό!!!

Το έφτιαξε η μαμά μου.. δεν το είχε ξαναφτιάξει αλλά βγήκε πολύ καλό!!!

kPAZp2.png

Κοριτσακια μουυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!Τι κανετεεεεεεεεεεε????????????

εγ ξυπνησα στις 7.30 για να παω ικα να γραψω της 119 μερες του τοκετουκαι μετα ηρθα και ξεραθηκα παλι.Εσεις οοοοοοοοοοοολες καλα?

Εμεις μια χαρα!!!!!!!!!!!

Τωρα θα μαγειρεψουμε μοσχαροσουπα!!!!!!!!!

Παω να διαβασω νεακια!!!!!!!!!!!!

Συμπεθεραααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!Τρεξιμο σημερα απο το πρωι?????????Το καλυτερο φαι θα φατε σημερα!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

έχεις δίκιο με αυτό που λες για το χάρισμα... Να σου πω την αλήθεια εμένα δεν με πολυθέλουν τα μωράκια!!!:rolleyes:

Η μαμά μου από την άλλη δεν υπήρχει περίπτωση να πάρει αγκαλιά τα εγγόνια της και να μην σταματήσουν να κλαίνε... νομίζω ότι είναι ωραία καθησυχαστική η φωνή της και αισθάνονται ασφάλεια όταν μιλάει!

Εννοείται πεθερόπληκτρες!!! χαχαχα...

Η αδελφή μου να δείτε τι έχει τραβήξει και κάνει υπομονή...

ως και στείρα την είπε η πεθερά της!!! επειδή απέβαλε...

Ακόμα και τώρα που ο άνδρας της δεν πληρώνεται και τον έχουν να δουλευεί ανασφάλιστος κάνει υπομονή! Και τους βλέπει εκείνους να ζουν μια χαρά...

α καλη ειναι βλεπω κ της αδελφη σου!!!!εμεις ειμαστε με τον αντρα μου μαζι απ το 2005 απλα ειχαμε πει οτι δεν θελαμε να κανουμε παιδι απο νωρις κ μ ειχε φαει η πεθερα κ γιατι ?γιατι δεν κανετε παιδι?μηπως συμβαινει κατι?κ της λεω αν εννοεις οτι εγω μπορει να χω προβλημα εισαι πολυ γελασμενη γιατι εγω εχω παει στο γιατρο κ εχω ψαχτει καταλαβες??

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Το φαρμακο αποσυρεται λογω συστασησ τησ Φαρμακοεπαγρύπνησης Επιτροπήσ Αξιολόγησης Κινδύνων (ΚΔΕ) και η συγκεκριμενη επιτροπη δεν εχει να κανει με τον οικονομικο παραγοντα...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

αγορομαμη αυτο που λες για να τους γηροκομισεις μου το πε κ η δικια ,μου λεει να εσυ θα μας δεις που εισαι κ νοσημευτρια κ της λεω λαθος κανεις εγω θα δω τους γονεις μου εσενα κ τον πεθερο μου θα σας δει η κορη σου.δεν μπορεις να χεις απαιτηση απ τη νυφη να σε δει απ τη στιγμη που χεις κορη οπως κ γω που χω δυο αδελφια αγορια δεν θα απαιτησω απ τις γυναικες τους να δουν τους γονεις μου.κοριτσια δεν την ντρεπομαι στο τοσο 9 μηνες εγκυος δεν μου κανε ουτε ενα πιατο φαι.ολα μονη μου ακομα κ στην αρψη της εγκυμοσυνης που εκανα συνεχεις εμετους κ δεν μπορουσα να μαγειρεψω ας ηταν να φερνε ενα πιατο φαι για τον γιο της ο καημενος ετρωγε απ εξω.εκανε την καλη 15 μερες που ηταν η μανα μου εδω μολις εφυγε η μανα μου στοπ ολα!!!!!!!α πηρε τηλ πριν λιγο πως το παθε κ λεει τι κανει η μπουμπου?ειμαι απαραδεκτη εχω ποσες μερες να ρθω να την δω κ της λεω ε αφου το καταλαβες παλι καλα.δε μπορω να τα κραταω μεσα μου με προκαλει να τη τα πω βρε κοριτσια.αχ θελω να δω τι θα κανει οταν μεινει η κορη εγκυος.α μου πε επισης μια αλλη μερα οτι να θελω να καθαρισω το σπιτι για τον αραβωνα κ πω θα τα κανω μονη μου κ λεω πες στην κορη να ρθει να σε βοηθησει κ λεει ε η Βικη δεν ξερει κ λεω ευκαιρια να μαθει.περιμενε να της πω οτι θα ρθω γω να σε βοηθησω αλλα ουστ

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Αμαααααααααν μαναααααα μου,ποσα γραψατεεεεεεεε καλεεεεε?

Σαματις θυμαμαι τιποτες?

ΕΛΛΗ ΜΟΥ,σαφεστατα ειναι σημαντικο που ακους καλες κριτικες για τον συγκεκρομενο γυναικολογο!Σκεψου ομως πως τον ειδες πρωτη φορα,και ισως η πολυωρη εξεταση ολων των υπολοιπων να μη του επετρεψε να φερθει πιο οικεια!Και μενα στην αρχη ο δικος μου γυναικολογος με τρομαζε,αλλααααα ειναι υπεροχος ανθρωπος!Καλοπροαιρετος,αστειος!Οποτε ευχομαι την επομενη φορα να μην ταλαιπωρηθεις τοσο και να εχεις μια καλυτερη εικονα!

Οσο για τις εξετασεις σου....ΜΑΡΗΗΗΗΗ,τον αιματοκριτη σου ουτε στα τρελα μου ονειρα δεν τον φτανω!Παντως και ο δικος μου αιματοκριτης προς το τελος της εγκυμοσυνης μου ειχε ανεβει!!!Φτου φτου,να μη σε βασκανω!Το λευκωμα στα ουρα παντα ειναι αυξημενο στις εγκυους λογο ορμονων,αυτο στο λεω με απολυτη βεβαιοτητα!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑΑΑΑΑ ΜΟΥ,καλα μαρη,ξεραθηκες στον υπνο χθες!Εστρωσες δερματακι???Τι εγινε με το χαλι?Να σου πω,νυφικο της πηρες?Μονο αυτο σου λειπει νομιζω!!!!:tongue::tongue:

Και μεις πηραμε κοριτσια χαλι!!!Δε σας το ειπα!Ροζ με φιγουρες τη Μινι και τη Νταιζυ να βαφονται και να πινου καφε!Οικολογικο και πολυυυ χοντρο!Και το πηραμε απο ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ σε πολυ καλη τιμη,150 ευρω,λιγο πιο μικρο απο τις διαστασεις που ψαχνεις!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙΙΙΙ,θες να σε φτιαξω πρωι πρωι?Μολις κοιμηθηκε η μικρη,καθησα βεραντα για ενα τσιγαρακι και καφε γαλλικο και βρεεεεχειιι!

Χεχεχε!Ερχεται και η σειρα σου μαρηηηη!Αν και θα ηταν καλο εαν δεν το συνεχιζες,αλλα το θεεεες το βρωμιαρικο.:rolleyes:

Πως ειναι οι τιμες σακχαρου σημερα/χθες βραδυ?Μειωσες μηπως το περπατημα/ την κινηση γενικοτερα?Πινεις νερο?Για να σου ανεφερε ομως η ΜΑΥ μας για το πικ(καλα το ειπα?),μαλλον κατι τετοιο θα ειναι!

ΣΟΤΣΑΦΙΙΙΙ,μοντελιστ μαρηηηη!Καλο ξεκινημα διατροφης!Μην αγχωνεσαι!Μαζι σου ολες,εγκυουλες και μη!Και γω θα ξεκινησω διατροφη!3 ριμαδο κιλα θελω να χασω!Στο χερι τους ειναι?Βρε ουστ!Αντε σταματας σε λιγες μερες τη δουλεια,σωστα?

ΖΩΗ ΜΟΥ,απο Θεσσαλονικη εισαι?

Οι υπολοιπες τι κανετε καλε?

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ,αλλαζουμε μαρη σπιτια?Εδω θα βλεπεις βουνοοοο και χωραφιααα!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,γελασα πολυυυυ με την παρατηρηση της μικρης σου!Χαχαχαχαχα!Ακου γιατι εχουν εξω τα βυζια!Παντως,βλεπετε τι εντυπωση κανει το γυμνο γενικα?Αχ και που να μεγαλωσει και να αντιλαμβανεται πως η μοδα για τη νεολαια ειναι βρακια,στριγκ και βυζια εξω.Τσ τσ τσ...αισχος!

Νασιαααα που εισαι καλεεεε?Σε εχασα μαρη γειτονισα!

ΚΟΑΛΑΚΙΙΙΙ,ηρθε ο αντρουλης σου?Τι κανετε?

Με γεια τα πραγματακια σας!Να τα χαρειτε κοριτσια!

Και μεις πηραμε καροτσι της chicco!Το θελαμε ελαφρυ και βολικο διοτι το αμαξι μας δεν εχει χωρο!Αν και BMW,αλλα απο χωρους σκ...ουλες!:lol:

Μαρηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!Ατιμηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!

Θα με πεθανετε την γυναικα!Απαπααπαπαπαπαπαπα!!!!!!!!!!

Τι κανει μαρη η Δημητρουλα μας?

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ηρθες μαρηηηηηηη......??????

Θα εφευγα για νανακια αλλα μου ηρθε mail για την ανακληση απο το ιατρικο φορουμ και σας ενημερωσα...........και καθησα τελικα, χαχα......!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ηρθες μαρηηηηηηη......??????

Θα εφευγα για νανακια αλλα μου ηρθε mail για την ανακληση απο το ιατρικο φορουμ και σας ενημερωσα...........και καθησα τελικα, χαχα......!!!!!!!!!!

κοαλάκι τι δουλειά κάνεις????

ευχαριστούμε για την ενημερωση

kPAZp2.png

καλημέρες καλημέρες,,,,,, ρε κορίτσια...............εχω την ιδέα οτι έχω πέσει θύμα ιατρικού λάθους!!!!!!!!!!!!

σάκχαρο νηστείας 75 μια ώρα μετά το πρωινό (γάλα με δημητριακά ) 78 , είναι τώρα αυτό ζάχαρο για διαβήτη κύησης????

μπας και τσάμπα τραβάω όλο αυτο το ζόρι!!τι να πω...θα το κοιτάξω , μήπως τους πω να κάνω ξανά μια καμπύλη???

Σοτσαφι μου κι εμενα στην αρχη ετσι ηταν συνεχεια.Γι'αυτο το παρακολουθεις για να το τσεκαρεις και να το κρατας χαμηλα!!!!!!!!!!!!

Γι'αυτο κανουμε διτροφη αλλωστε και οχι ενεσεις!

1sh1p2.png

αγορομαμη αυτο που λες για να τους γηροκομισεις μου το πε κ η δικια ,μου λεει να εσυ θα μας δεις που εισαι κ νοσημευτρια κ της λεω λαθος κανεις εγω θα δω τους γονεις μου εσενα κ τον πεθερο μου θα σας δει η κορη σου.δεν μπορεις να χεις απαιτηση απ τη νυφη να σε δει απ τη στιγμη που χεις κορη οπως κ γω που χω δυο αδελφια αγορια δεν θα απαιτησω απ τις γυναικες τους να δουν τους γονεις μου.κοριτσια δεν την ντρεπομαι στο τοσο 9 μηνες εγκυος δεν μου κανε ουτε ενα πιατο φαι.ολα μονη μου ακομα κ στην αρψη της εγκυμοσυνης που εκανα συνεχεις εμετους κ δεν μπορουσα να μαγειρεψω ας ηταν να φερνε ενα πιατο φαι για τον γιο της ο καημενος ετρωγε απ εξω.εκανε την καλη 15 μερες που ηταν η μανα μου εδω μολις εφυγε η μανα μου στοπ ολα!!!!!!!α πηρε τηλ πριν λιγο πως το παθε κ λεει τι κανει η μπουμπου?ειμαι απαραδεκτη εχω ποσες μερες να ρθω να την δω κ της λεω ε αφου το καταλαβες παλι καλα.δε μπορω να τα κραταω μεσα μου με προκαλει να τη τα πω βρε κοριτσια.αχ θελω να δω τι θα κανει οταν μεινει η κορη εγκυος.α μου πε επισης μια αλλη μερα οτι να θελω να καθαρισω το σπιτι για τον αραβωνα κ πω θα τα κανω μονη μου κ λεω πες στην κορη να ρθει να σε βοηθησει κ λεει ε η Βικη δεν ξερει κ λεω ευκαιρια να μαθει.περιμενε να της πω οτι θα ρθω γω να σε βοηθησω αλλα ουστ

αν είναι δυνατόν!!! μερικοί άνθρωποι έχουν τρελό θράσος!!!

προφανώς την κόρη της δεν την έχει αφήσει να κάνει ποτέ τίποτα στο σπίτι!!!

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...