Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κορίτσια μου παρακολούθησα την συζήτηση σας ,εμένα προσωπικά η άποψη μου είναι μην ασχολείστε μην δίνετε σημασία στο τι λένε ο ένας και ο άλλος μην δίνετε σημασία στο τι κάνουν μπροστά σας ,γράψτε τους θα πονέσει περισσότερο,σωστή βάση στην ηρεμία σας ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο μας ,τα λέω σε εσάς για να τα ακούω και εγώ χαχαχαχα

Εγώ θα πω ότι ο καθένας έχει κάποιο πρόβλημα στην ζωή του κ γι'αυτον είναι το πιο μεγάλο ας σεβαστούμε αυτό . Λιγοι τα έχουν όλα λυμμενα οπότε δεν υπάρχει κάτι που σε κάνει υποδεέστερο Άπτον άλλο για να νιώθεις Κ έτσι. 

2 ώρες πρίν, Losr είπε:

41 είμαι και προσπαθώ από τα 28 που παντρεύτηκα. Δεν πιστεύω ότι ήμουν τυχερή από τον περίγυρο μου γιατί πραγματικά δεν έχω τον τέλειο και καλό περίγυρο. Απλά τους δώσαμε να καταλάβουν εξ αρχής από τότε ότι εμείς εγώ δηλαδη και ο άντρας μου δεν θα ασχοληθούμε καν. Ήταν τέτοια η αντιμετώπιση μας που και κάποιος να ρωτάτε στις αρχές απλά από το ύφος μας ήξερε ότι δεν θα ξαναρωτήσει. Αυτό προσπαθώ να πω. Συν ότι και κάποια στιγμή κάποια κοπέλα να προσπαθήσει πχ επιδεικτικά να κάνει επίδειξη μπροστά μου πχ χαιδεμα κοιλιά μπορώ να γίνω τόσο αδιαφορη σαν να μην βλέπω τι κάνεις οπότε νιώθανε ότι δεν πιάνει σε μένα και δεν το ξανακάνανε. Ποτε έγγυος φίλη μου δεν μου είπε πιάσε μου αυτό γιατί είναι βαρύ και να μου το επέβαλλε γιατί ήξερε εξ αρχής ότι θα φάει άκυρο. Ναι βοήθησα πολλές φίλες μου στις εγκυμοσύνες τους όταν πραγματικά χρειάστηκε. Προσπαθώ απλώς να σας δώσω μια άλλη οπτική του πως πρέπει να βλέπετε και να αντιμετωπίζετε όλα αυτά. Γιατί εγώ πιστεύω ότι αυτό που βλέπουν οι άλλοι αυτό και σου κάνουν.

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μποτσακι μου και ορμονικο να μην ειναι, ειναι σιγουρα ανθρωπινο!! εχουμε ολοι τα πανω μας κ τα κατω μας, κι εγω ειμαι καπως ετσι σημερα!! σου βγαινει ισως και λιγο το αγχος που αθελα σου εχεις για την εγκυμοσυνη, τον τοκετο,το μωρακι σου και τον ερχομο του και ολα οσα πρεπει να τακτοποιησεις μεχρι τοτε...

Ναι ισως ειναι κι αυτο!Τι ναπω!!!!!!!

Θα περασει οπως ολα!!!!!

1sh1p2.png

Ήρθα! Τι κάνετε;; Βλέπω μιλάτε για τρίχες!

Αγορομαμυ μου ότι το δείχνει μόνο δεν πειράζει. Σκέψου ότι εχω ξαδερφακι που του έλεγες τι έχεις εκεί; Και ελεγε: π.....@. Αυτά του τα έμαθε η γιαγιά μου βέβαια.. Τώρα εγινε 5 χρόνων ο μικρός. Όταν μιλάει η μάνα μου νε τη μάνα του στο τηλέφωνο θέλει κι αυτός να μιλήσει. Ρωτάει τη μάνα μου:τι κάνει ο μπεμπης;; (για τον γιόκα μου!) Καλά είναι λέει η μαμά μου. Και μετά λέει: ποτε θα γεννηθεί να πάμε για γκομενες; Τι του απαντάς εκεί;;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλα θα κανεις να φας........

Ναι εαν δεν υπαρχει λογος κατα πασα πιθανοτητα ειναι ορμονικο, πολυ συχνο φαινομενο στην κυηση και οχι μονο...........

Θα περασει απο μονο του, οπως ηρθε ετσι θα φυγει κιολας..........

Ναι δεν υπαρχει λογος!!!!Θα φυγει γιατι θα του αλαξω τα φωτα!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Μποτσάκι συμφωνώ με τις προλαλήσαντες!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Θα σε κάνουμε εμείς να ανέβεις!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p

Ευχαριστω κουμπαρουλα!Τι κανετε?Τι κανει το κοριτσι μας?

1sh1p2.png

πατουσιτσα μου γλυκια εδω εισαι κ εσυ?? να σου πω,εσυ που μενεις Αθηνα γιατι δεν πας μια βολτα στην Καβαλας που εχει και τα αιων που εχουν πολυ καλες προσφορες και καλα χαλια? να σε ρωτησω και κατι ασχετο γιατι την τελευταια φορα σε πηραμε απο τα μουτρα... με το τοξοπλασμα ολα ενταξει ε?? το σκεφτομουν την ωρα που εκανα μπανιο χαχαχα!!

Ελα αγορομαμμυ μου!!!!!!!!!Σαλαμινα μενω μαναρακι μου!!!!!!κοιταξα σημερα εδω...αλλα τιποτα...ολο βλακειες εχει.....και πανακριβα!!!!!!!!!!!

για να μπω Αθηνα πρεπει να ειμαι απελπισμενη!!!!!!!!αχχαχαχαχαχαχαχχααχαχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

α,ναι με το τοξοπλασμα μια χαρα!!!!!!!!!!!θα ξανακανω αυτο το μηνα!!!!μου ειπε ο γιατρος να κανω!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Εγω παλι εχω κεραμιδοκαφε πλακακι και ξανθα μαλλακια (ανταυγειες) οποτε λαμποκοπουν και μολις τις βλεπω και εμενα με πιανουν τα νευρα μου.......!!!!!!!!

Και τριχα δεν επεφτε (κεφαλι) και τριχα δεν εβγαινε (ποδια κλπ)............

αχ αυτο με την τριχα στο ποδαρι, καθε τρεις μερες χρειαζομουν ξυρισμα που για εμενα ηταν πολυ καλα επειδη εχω τριχα, και τωρα χρειαζομαι καθε μερα και παλι το ποδι ειναι αγριο!! τωρα τις αφηνω να ξεκινησω κερι ολο το χειμωνα να ησυχασω.. ευτυχως εχω μεν τριχοφυϊα αλλα με πιανουν καλα οι μεθοδοι αποτριχωσης! εχω κανει και laser σε προσωπο κ χερια!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ναι δεν υπαρχει λογος!!!!Θα φυγει γιατι θα του αλαξω τα φωτα!

Δεν θα προλαβεις, εφυγε κιολας........χαχαχαχχαχαχχαχαχαχαχαχχαχ......!!!!!!!!

Ε μα με τοσο χιουμορ επανηλθες στο τσακ μπαμ.......!!!!!!!!!!

Και παρεααααααα εμας φυσικα.......!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Όσο για τις τρίχες εγώ χάνω 2 φορές το χρόνο πολύ πολύ πολύ όμως τρίχα. Κάθε φθινόπωρο και άνοιξη. Και έχω και φιτρες μικρές που ούτε με τσιμπιδάκι δεν πιάνονται.. Θέλω γλύψιμο από αγελάδα για να κολλήσουν! Χαχαχαχα!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Αγορομαμυ μου ότι το δείχνει μόνο δεν πειράζει. Σκέψου ότι εχω ξαδερφακι που του έλεγες τι έχεις εκεί; Και ελεγε: π.....@. Αυτά του τα έμαθε η γιαγιά μου βέβαια.. Τώρα εγινε 5 χρόνων ο μικρός. Όταν μιλάει η μάνα μου νε τη μάνα του στο τηλέφωνο θέλει κι αυτός να μιλήσει. Ρωτάει τη μάνα μου:τι κάνει ο μπεμπης;; (για τον γιόκα μου!) Καλά είναι λέει η μαμά μου. Και μετά λέει: ποτε θα γεννηθεί να πάμε για γκομενες; Τι του απαντάς εκεί;;

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Καλησπέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!

Η τριχόπτωση είναι πολύ σπαστική...εμείς και οι μαμά και κόρη μαδαμε....και πίνουμε και σίδηρο αλλα ακόμη δεν γλυτωσαμε απο τριχες...

Της μικρής εχουν αραιωσει πολυ τα μαλλια και δεν ξερω μηπως χρειαζεται και τπτ εξτρα εκτος του σιδηρου για να δυναμωσουν και να πυκνωσουν!

Ηλιοβασιλεμα μου εχετε αποκλεισει οτιδηποτε οργανικο και παθολογικο και δεν εννοω καποια αρρωστια φυσικα απλα καποιο ειδος μυκητα κλπ..........

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ροχαλίζει από την κούραση. Από το πρωί ξύπνια με σχολειο και παιχνίδι με τον ξαδερφό της, μεσημέρι δεν κοιμήθηκε και το απόγευμα πηγε και μαθημα παραδ. χορων! Πήγαμε και επίσκεψη στην γιαγια και στον παππου μου και γυρισαμε, μπανιαριστηκε, εφαγε και μολις ξαπλωσε....δεν αντεξε παρολο που ηθελε να δει τον ζορό στη τηλεοραση! Ξεπατώθηκε...

χαχαχαχα, ειναι το παιδακι μιας φιλης μου ετσι..και χειροτερα!!! ειναι αφασια απλα το κακο ειναι οτι γελαμε εμεις οι μεγαλοι με αυτα που τους μαθαινουμε και μετα τα μαλωνουμε για να μη τα λενε παραεξω... τουλαχιστον ετσι επαθε η φιλη μου, πηγε το παιδι προνηπιο και πηγαινε το μπινελικι συννεφο:tongue::tongue::tongue: καλα δε μιλαω για την περιπτωση του μικρου που λες, αυτα που λεει δεν ειναι τιποτα μωρε!! εχει πλακα που ξερουν ποτε να κολλησουν την ατακα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...