Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , dimi.tra είπε:

Η στάση ύπνου ξυπνάω κάθε δυο ώρες γιατί κάτι θυμάμαι παίζει; Γιατί εγώ αυτό παθαίνω! Δεν ηρεμώ με τίποτα, πήγα σε μάθημα γιόγκα για γονιμότητα και έφυγα με περισσότερα νεύρα απ ότι πήγα! Υποτίθεται θα χαλάρωνα τρομάρα μου. Εμένα ένα πράγμα με ηρεμεί, το αεροπλάνο, από την στιγμή της απογείωσης. Τότε απλά κοιμάμαι σαν μωράκι. Είναι ο θόρυβος μου έχουν πει. Αλλά που λεφτά για αεροπλάνα τώρα, κάτσε στα αυγά σου όπως είσαι θα μου πείτε. Είναι εποχή μας τώρα βρε κορίτσια, πάντα τέτοιο μήνα πηγαίναμε ένα ταξιδάκι και με έχει πιάσει μια καταθλιψαρα φουλ. Πρέπει να πάω κ σε ένα γάμο που η κοπέλα είναι έγκυος και δεν θέλω καν να πάω! Παρακαλάω μήπως μου έρθει περίοδος νωρίτερα να αρχίσω την διέγερση να την γλιτώσω αλλά 25η ημέρα δεν μου έχει έρθει ποτέ περίοδος 😭

Τι κύκλο έχεις κορίτσι μου ??? Ίσως και την γλιτώσεις αν είσαι 28 με 30 μέρες χαχαχα

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ελλη εδω ειμαι και εγω....προσπαθω να ξεχασω την μυρωδια από το σουβλάκι που εφαγαν οι αλλοι και τις τηγανητες πατατες....και να χωνεψω την μια φετουλα ψωμι τοστ με τυρι φινα + 1 γαλα που εφαγα....:confused:

Ουτε εμενα μου αρεσουν να πονηρευονται απο τοσο μικρα και να μιλανε με βρισιες....και σαν ισοι με μεγαλους...Η κορη μου παντως ακόμη δεν εχει ξεστομισει "κακιά" λέξη....Γιατί και εμείς δεν μιλάμε ετσι....Αλλά αρχίζει να τα ακούει από αλλού πχ σχολειο και ερχεται και μου λεει: δεν κανει να λεμε κακες λεξεις!!!!

Αχ, η αγαπη μου!!!!είναι ακόμη αθώα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμενα παντως κοριτσια δεν μου αρεσει καθολου που μαθαινουν τα μωρα να μιλανε ετσι!Το θεωρω πολυ χοντροκομενο και λαθος αυτο που κανουν!!!!!!!

Απαπαπαπααπππααππαπα!!!!!!!!!!!

μποτσακι μου αστα, αυτο ελεγα κι εγω παρακατω, αυτη η φιλη μου που εχουν μαθει το παιδακι της να βριζει ασυστολα τωρα εχουν προβλημα στην πρωτη δημοτικου! απο το νηπιο ειχε αλλα τωρα παραεγινε.. το εχουν μαθει να μιλαει και να φερεται σαν μεγαλος με αποτελεσμα να μην ταιριαζει με τα παιδακια της ηλικιας του και να μη το κανουν παρεα.. επισης απο μικρο του ελεγανοποτε πηγαινε να κλαψει ας πουμε "αααα ρεζιλι γινεσαι αμα κλαις, δεν εισαι αντρας αμα κλαις" με αποτελεσμα να εχει γινει πολυ σκληρο παιδι, δεν ζει την αθωοτητα της ηλικιας του! αυτο το παιδακι το εχω σαν δικο μου, και τους τα ελεγα απο οταν ηταν μωρο οτι του κανουν πολυ κακο και εχθες με φωναξε η μαμα του να μου ζητησει συμβουλες και εκλαιγε που βλεπει κρυφα στα διαλειμματα να μη παιζουν τα αλλα παιδακια τον γιο της. και μου ελεγε ποσο ντρεπεται που δε με ακουγε οταν τους τα ελεγα, οχι οτι εχει σημασια τωρα, απλα θα πρεπει να ασχοληθω τωρα λιγο με τον μικρο της και λογω της δουλειας μου αλλα και γενικα εχω πολυ ιδιαιτερο δεσιμο με αυτο το αγορακι!

to1Np2.png

KCkop2.png

Εμενα παντως κοριτσια δεν μου αρεσει καθολου που μαθαινουν τα μωρα να μιλανε ετσι!Το θεωρω πολυ χοντροκομενο και λαθος αυτο που κανουν!!!!!!!

Απαπαπαπααπππααππαπα!!!!!!!!!!!

Εμάς η μάνα μου δεν μας έλεγε τέτοια. Ούτε ο μπαμπάς ούτε οι παππούδες που είχα στο σπίτι. Εγώ ήξερα το πουλάκι και ο αδερφός μου την κοκονα. Αλλά μερικοι άνθρωποι έχουν περίεργο τρόπο. Ο αδερφός μου το μόνο όταν τον άλλαζαν το έπιανε συνέχεια.. Λες και θα του το έκλεβαν! Αλλά έχω ακούσει για πολλά αγοράκια που το κάνουν αυτο. Τι μπορείς να πεις;;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

μποτσακι μου αστα, αυτο ελεγα κι εγω παρακατω, αυτη η φιλη μου που εχουν μαθει το παιδακι της να βριζει ασυστολα τωρα εχουν προβλημα στην πρωτη δημοτικου! απο το νηπιο ειχε αλλα τωρα παραεγινε.. το εχουν μαθει να μιλαει και να φερεται σαν μεγαλος με αποτελεσμα να μην ταιριαζει με τα παιδακια της ηλικιας του και να μη το κανουν παρεα.. επισης απο μικρο του ελεγανοποτε πηγαινε να κλαψει ας πουμε "αααα ρεζιλι γινεσαι αμα κλαις, δεν εισαι αντρας αμα κλαις" με αποτελεσμα να εχει γινει πολυ σκληρο παιδι, δεν ζει την αθωοτητα της ηλικιας του! αυτο το παιδακι το εχω σαν δικο μου, και τους τα ελεγα απο οταν ηταν μωρο οτι του κανουν πολυ κακο και εχθες με φωναξε η μαμα του να μου ζητησει συμβουλες και εκλαιγε που βλεπει κρυφα στα διαλειμματα να μη παιζουν τα αλλα παιδακια τον γιο της. και μου ελεγε ποσο ντρεπεται που δε με ακουγε οταν τους τα ελεγα, οχι οτι εχει σημασια τωρα, απλα θα πρεπει να ασχοληθω τωρα λιγο με τον μικρο της και λογω της δουλειας μου αλλα και γενικα εχω πολυ ιδιαιτερο δεσιμο με αυτο το αγορακι!

αμααααααααααααν ειναι πολυ κριμα!!!!!!!!

1sh1p2.png

Εμάς η μάνα μου δεν μας έλεγε τέτοια. Ούτε ο μπαμπάς ούτε οι παππούδες που είχα στο σπίτι. Εγώ ήξερα το πουλάκι και ο αδερφός μου την κοκονα. Αλλά μερικοι άνθρωποι έχουν περίεργο τρόπο. Ο αδερφός μου το μόνο όταν τον άλλαζαν το έπιανε συνέχεια.. Λες και θα του το έκλεβαν! Αλλά έχω ακούσει για πολλά αγοράκια που το κάνουν αυτο. Τι μπορείς να πεις;;

Τιποτα Ελλη μου,το μονο που μπορεις να πεις ο καθενας στο σπιτι του οπως κρινει αλλα μετα μην κλαινε και χτυπιουνται που τα παιδακια εχουν προβλημα στο σχολειο και παντου λογω της γλωσσας τους για την οποια δεν ευθυνονται κιολας αυτα αλλα δυστυχως οι γονεις τους!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Ελλη εδω ειμαι και εγω....προσπαθω να ξεχασω την μυρωδια από το σουβλάκι που εφαγαν οι αλλοι και τις τηγανητες πατατες....και να χωνεψω την μια φετουλα ψωμι τοστ με τυρι φινα + 1 γαλα που εφαγα....:confused:

Ουτε εμενα μου αρεσουν να πονηρευονται απο τοσο μικρα και να μιλανε με βρισιες....και σαν ισοι με μεγαλους...Η κορη μου παντως ακόμη δεν εχει ξεστομισει "κακιά" λέξη....Γιατί και εμείς δεν μιλάμε ετσι....Αλλά αρχίζει να τα ακούει από αλλού πχ σχολειο και ερχεται και μου λεει: δεν κανει να λεμε κακες λεξεις!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου γλυκο!!!! καλα εισαστε ε?? ψοφιο το ζουζουνακι σου?? σουβλακια ε???αχ βαχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Αχ κουμπαρα μου σαν κι εμενα κι εσυ!Να προσεξουμε να μη βαρυστομαχιασουμε!Να πινουμε σοδα!

1sh1p2.png

καλα κι εμενα το πιανει το πουλακι του συνεχεια αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα, εκει δεν πρεπει να τους κανεις παρατηρηση! απλα μεγαλωνοντας το συμβουλευεις οτι αυτο το σημειο του σωματος ειναι τελειως προσωπικο και δε το δειχνουμε σε κανεναν απολυτως αν δεν ειναι η μαμα ή ο μπαμπας μπροστα!για ευνοητους λογους...

to1Np2.png

KCkop2.png

Πτωμα η μικρη μου!!!! Αυριο θα ειναι πιο χαλαρή....με παιδικα στη τηλεόραση και μόνο μάθημα μουσικοκινητικής 1 ωρα....

Καθόμουν πριν και ξεφύλλιζα ενα παλιό περιοδικό μαγειρικης και ονειρευομουν τί θα φτιάξω την Κυριακη με το ρεπό μου το διατροφικο!!!! Ετσι κανω, όλο όνειρα οτι θα φαω αυτο και το αλλο και φτανει εκεινη η μερα και μολις παραστρατησω, κατευθειαν με σκυλοποναει η κοιλια, εχω διαρροιες κλπ...και τελικα ουτε τα μισα δεν τρωω.....Ατιμη κοινωνια!!!!

Διαφημίσεις

Σουβλάκι;; Τηγανιτές πατάτες;; Τι είναι αυτά;; Εξωγήινα γεύματα;; :tongue:

Εγώ ήμουν πολύ χειρότερη από την Αγγελική. Είχαν κάνει το ακριβώς αντίθετο από αυτό που λέει η Αγορομαμυ. Σε σημειο να με κοροϊδεύουν όλοι κλαψιαρα μέχρι και στην έκτη δημοτικού! Έλεγε ο ένας τον άλλον μαλακα και εκλεγα λες και έλεγαν.εμένα.. Μετά βέβαια επειδή κουραστηκα να με κοροϊδεύουν όταν πήγα γυμνάσιο είπα κομμένα αυτά. Και απέκτησα ένα στόμα οχετό. Βέβαια μεγαλώνοντας άρχισα να μιλάω όπως αρμόζει σε γυναίκα! Αλλά μην με νευριαζαν γιατί δεν τους ξεπλενε ούτε ο Νείλος. Δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτε την έκφραση του αντρουλη μου όταν με είχε ακούσει πρώτη φορά να τσακωνομαι και να βρίζω! Είπε το εξής: "με την Έλλη τα έχω η με τον Βαγγέλη;;"

Βέβαια μου το κόλλησε παρατσούκλι από τότε αλλά αυτό είναι άλλο θέμα!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Μποτσακι να σε ρωτησω μια απορια που εχουμε με τον αντρα μου?? απο τι υλικο εκανες τη ντουλαπα??

Απο αυτο μωρε που φτιαχνουν και τα ικεα.Μελαμινη δεν λεγεται?Που ειναι φτηνο!

1sh1p2.png

καλα κι εμενα το πιανει το πουλακι του συνεχεια αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα, εκει δεν πρεπει να τους κανεις παρατηρηση! απλα μεγαλωνοντας το συμβουλευεις οτι αυτο το σημειο του σωματος ειναι τελειως προσωπικο και δε το δειχνουμε σε κανεναν απολυτως αν δεν ειναι η μαμα ή ο μπαμπας μπροστα!για ευνοητους λογους...

Ετσι και εγω στην κορη μου, της ελεγα για το πουλάκι της οτι δεν το πιανει κανεις αλλος εκτος απο μαμα και μπαμπα και παιδιατρο!!!! Και όταν ξεκινησε παιδικο, της ελεγα να σκουπιζεται μονη της και με μωρομαντηλο και στο σπιτι θα μπανιαριζονταν...γιατι πηγαιναν το προσωπικο του παιδικου καποιες φορες και σκουπιζαν τα παιδακια οταν εκαναν κακα....

Τωρα με τα ξαδερφακια της, είδε τα πουλακια τους και λεει: μαμα το αγόρι εχει τσ...νακι και το κοριτσι πουλακι! πουλακι σαν τα πουλακια που πετανε!!!!¨ :tongue::tongue::tongue::P:p:p:p

Απο αυτο μωρε που φτιαχνουν και τα ικεα.Μελαμινη δεν λεγεται?Που ειναι φτηνο!

Τετοιο ντουλαπι ασπρο μελαμινη εχουμε φτιαξει στο μπανιο μας γυρω στα 110? μια κολονα στηλη στις διαστασεις που θελαμε...Μας βγηκε καλη τιμη γιατι ψαχναμε και δεν βρισκαμε ουτε διαστασεις που μας χωρουσαν ουτε τιμες νορμαλ....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...