Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Έχω άλλα τρία αλλά δεν τα λες καλά,3ββ 2αα,2ββ ότι γίνει θα δείξει ,το κακό είναι ότι νομίζω πως δεν έχω κουράγιο για άλλη διεργεση ,7 χρόνια έχω στερέψει από όλα 

7 χρόνια;;;; Βρε κορίτσι μου…τι να πω; Μακάρι να είναι η τελευταία σου! Οι αριθμοί είναι σχετικοί. Μια χαρά είναι οι βλαστοκύστες σου και μπορούν να δώσουν εγκυμοσύνη αν όλα τα άλλα είναι υπό έλεγχο. Εγώ θα τις έβαζα και τις 3. Και τώρα 3 έβαλα. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ηλιοβασιλεμα μου ασε τι γινεται στους παιδικους... περυσι που δουλευα τυχαινε να πηγαινω στις τουαλετες να τσεκαρω τα μικρα και ηταν ενα αγορακι και εκανε τσισα και ενα κοριτσακι ειχε γονατισει και κοιτουσε το πουλι του αγοριου!!! τυχαινε η μαμα εκεινου του κοριτσιου να δουλευει εκει καθαριστρια και της το ειπα και λεει δεν ειχε ξαναδει τετοιο η μικρη ουτε της ειχαν μιλησει γι αυτο!

Ελληηηη Βαγγεληηηηη χαχααχαχα!! πολυ γελασα! παει τωρα σου κολλησε αυτο!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Απο αυτο μωρε που φτιαχνουν και τα ικεα.Μελαμινη δεν λεγεται?Που ειναι φτηνο!

κανει αυτο για εξωτερικους χωρους ετσι? ωραια, αρχισαμε να ψαχνομαστε κι εμεις γιατι δεν παει αλλο με τα παπουτσια, πρεπει να τα τακτοποιησω σωστα πριν μπει ο χειμωνας!!

to1Np2.png

KCkop2.png

κανει αυτο για εξωτερικους χωρους ετσι? ωραια, αρχισαμε να ψαχνομαστε κι εμεις γιατι δεν παει αλλο με τα παπουτσια, πρεπει να τα τακτοποιησω σωστα πριν μπει ο χειμωνας!!

Ναι εγω το εχω στο μπαλκονι.Ειναι οπωε λεει και το ηλιοβσιλεμα ψηλο πολυ και το δικο μου ειναι ντουλαπα.Καθε ραφι παιρνει 4 ζευγαρια και εχει 9 ραφια!!!!!!!!!!

Μου λυθηκαν τα χερια.Και ξερετε?Η πλακα ειναι οτι για τον αντρα μου εναμιση ραφι ειναι αρκετο!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Τετοιο ντουλαπι ασπρο μελαμινη εχουμε φτιαξει στο μπανιο μας γυρω στα 110? μια κολονα στηλη στις διαστασεις που θελαμε...Μας βγηκε καλη τιμη γιατι ψαχναμε και δεν βρισκαμε ουτε διαστασεις που μας χωρουσαν ουτε τιμες νορμαλ....

Κι εμενα 110 μου πηρε αλλα ειναι δυφιλη ντουλαπα με ραφια φαντασου!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Ναι εγω το εχω στο μπαλκονι.Ειναι οπωε λεει και το ηλιοβσιλεμα ψηλο πολυ και το δικο μου ειναι ντουλαπα.Καθε ραφι παιρνει 4 ζευγαρια και εχει 9 ραφια!!!!!!!!!!

Μου λυθηκαν τα χερια.Και ξερετε?Η πλακα ειναι οτι για τον αντρα μου εναμιση ραφι ειναι αρκετο!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τελεια!! εγω θα αφησω κενο κατω να παιρνει και 2-3 κουτια για να βαζω τις μποτες!! μια χαρα!!! να σου πω, γα τον μπεμπη αφησες κανενα κενο ραφακι???

to1Np2.png

KCkop2.png

Ρε έχει πολύ πλάκα όταν θέλει κάτι και θέλει να με φωναξει και να γελάσουμε κάνει ενα: Βαγγελακι! Όταν εχω κέφια απαντάω με χοντρή φωνή: έφτασε!

Όταν δεν έχω κεφια δεν απαντάω και αν πει σε φώναξα λέω δεν άκουσα κανεναν να φωνάζει Έλλη! (κακα τα ψεμματα δεν είναι όλες οι ώρες ίδιες και μερικές φορές με εννοχλει)

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Εννοειται να μην βρεχεται απο νερα...γιατι θα χαλασει και η μελαμινη!

αυτο μου ειπε και ο αντρας μου αλλα δεν υπαρχει και αλλη λυση για εξωτερικο χωρο! το μονο που λεμε μηπως την φτιαξουμε βιδωτη στον τοιχο και οχι να ακουμπαει στο δαπεδο να μη λιμναζουν νερα γιατι το μπαλκονι το πιανουν ολες οι καιρικες συνθηκες, ειμαστε σε υψομετρο και το μπαλκονι βγαινει μπροστα πολυ.

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

αυτο μου ειπε και ο αντρας μου αλλα δεν υπαρχει και αλλη λυση για εξωτερικο χωρο! το μονο που λεμε μηπως την φτιαξουμε βιδωτη στον τοιχο και οχι να ακουμπαει στο δαπεδο να μη λιμναζουν νερα γιατι το μπαλκονι το πιανουν ολες οι καιρικες συνθηκες, ειμαστε σε υψομετρο και το μπαλκονι βγαινει μπροστα πολυ.

Ααααααααααααα θα βρεχεται?Γιατι εμενα δεν βρεχεται και για να μην λιμναζουν τα νερα την εχει κανει με ποδαρακια απο κατω και ειναι οκ.

1sh1p2.png

Τελευταία ενημέρωση 11/10/2013: από Ηλιοβασίλεμα

Όπου ΜΠΛΕ αγορι, ΡΟΖ κορίτσι και ΜΠΛΕ/ΡΟΖ και τα δύο!!!

:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D ΛΙΣΤΑ ΤΡΕΛΟΠΑΡΕΑΣ by Koalaki :-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

Stefaniana >>> έρχεται και ο 2ος Λαρισσαίος στις 7/11

Xrydim >>> δουλευτιαρικο κορίτσι θα βγει και αυτο σαν τη μανα του, θα πάρει ρεπό στις 26/11!!!

Ελλη >>> να το το τρικαλινο στις 02/12

Νάσια >>> Εγκυούλα από Πτολεμαϊδα παρούσα στη παρέα, περιμένει με λαχτάρα τον γιο της στις 05/12

Μποτσάκι >>> γιοκαρος με τα "ουυυυλα" του, θα τα σπασω ολα στις 08/12

Yola >>> κόρη έχει και έρχεται ο γιος να προσέχει την αδερφούλα του, δεν θα περιμένει μέχρι τις 24/12, θέλει ραντεβού ο κύριος κανά 2 βδομάδες νωρίτερα!!!

Σοτσαφι >>> ερχεται το κλωτσοσκουφι στις 15/12, να προλαβει να στολισει με την μαμα και τον μπαμπά το χριστουγενιατικο δέντρο!!!

Ζωή >>> Θεσσαλονικιότικο μπεμπέ και αυτό για 15/12!!!!

Neraidoula7 >>> έρχεται και η μικρή νεραϊδα από Κύπρο στις 17/12!!!

Πατουσίτσα >>> Κόρη, Νέα νύφη Κλεισμένη για τον Μποτσακογιό, αναμένουμε στις 17/12

Christina123 >>> Περιμένει το πρώτο της μπεμπέ να της πει τα κάλαντα στις 24/12

May23 >>> κόρη έχει και έρχεται και η δευτερη η Χριστουγεννιάτικη στις 25/12

Maeve >>> να τος και ο πατρινος στις 27/12

Rafailitsa >>> το όνομα είναι έτοιμο, να σιγουρέψουμε και το φύλο και νατο και το 1ο μπεμπέ της παρέας για το 2014!!!

Συμπεθέρα = Αγορομάμμυ>>> γιο εχει και θα προσπαθήσει λίαν συντόμως για το 2ο!!!!!!!!!!!!!!!

Ηλιοβασίλεμα >>> κορη εχει και στρωνει εδαφος για 2ρο, θα περασει βουνα, λαγκαδια, θαλασσες και ποταμια μα ενα ειναι το σιγουρο "για θιασοοοο την κοβω".

Ρίτσα >>> Θα τα καταφέρει να γίνει μανούλα γιατί το προσπαθεί με όλη της την ψυχή!!!!

Μαρία Thess >>> κοριτσομάνα εκ Κοζάνης!!!

Κοαλακι >>> κορη εχει και δεν στρωνει τιποτα, εκλεισε το εργοστασιο, με κανεναν "συμβιβασμο" ισως ξανα ανοιξει.

Θαλεια >>> γιο αστρωτο επισης, εδω θελουμε μαλλον και υπογραφες εκτος απο τον συμβιβασμο.

ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ:

Vick >>> Να και η μανούλα η τρίτεκνη, έγιναν τα πρώτα γεννητούρια της παρέας, στις 31/8/2013!!!!!! Να μας ζήσει ο μπέμπης !!!!!!!!!!!!!!

Happymummy >>> Σεβασμός στη πολύτεκνη μαμά!!! Γέννησε και το 4ο μπουμπούκι της παρακαλώ!!!

Μαρακι >>> γιο έχει και η μπέμπα της γεννηθηκε 26/9!!!!

Ngn >>> γιο έχει και να και η κόρη γεννήθηκε 1/10!!!!!!

Πήρατε αδιάβροχο προστατευτικό για τα καρότσια; Εγώ δεν ξερω αν θυμάστε είχε παρει ένα ο αντρουλης μου στα Τζαμπο αλλά το πέταξα. Δεν είχε πουθενα χρατς για να πιανεται στο καρότσι και δεν εφάρμοζε με τίποτα. Οπότε πήγα στο μαγαζι που πήρα το καρότσι και μου είπε η κοπελα θα μου κρατησει στην επόμενη παραλαβη ένα και θα το πάρω την Παρασκευή..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Κοριτσια μου θα σας αφησω, παω να αραξω λιγο, πινω μια σουρωτη γιατι εφαγα μια μπωλαρα ποπ κορν! και στην εγκυμοσυνη ετρωγα, ειναι το πιο υγιεινο σνακ για τις εγκυους και πολυ θρεπτικο αρκει να γινεται με ελαιολαδο και οχι πολλα αλατια!!

Το πρωι περιμενουμε τον μαστορα να μας βαλει την πορτουλα και τη βιβλιοθηκουλα... Καληνυχτες πολλες και ομορφες γλυκες μου φιλες!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ααααααααααααα θα βρεχεται?Γιατι εμενα δεν βρεχεται και για να μην λιμναζουν τα νερα την εχει κανει με ποδαρακια απο κατω και ειναι οκ.

Εγω εχω βαλει ροδιτσες απο κατω (όπως ειχε η κουνια και με ειχε βολεψει να την μετακινω για να καθαριζω κλπ) αλλά η αληθεια ειναι επειδη ειναι κολωνα στηλη δεν ειναι και πολυ καλη στην ιισορροπια της και την μετακινω με φοβο...μην μου ερθει στο κεφαλι!

Παντως εξω στη βεραντα αν βαλεις ποδαρακια ή ροδες θα βολευει! και θα προστατευεται απο νερα τουλαχιστον τα κατω....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...