Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, LENAKI19 είπε:

Για αυτό έγραψα πως η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα από όλες μας εδώ μέσα,τώρα το αν θα πω κάτι εγώ ή κάποια είναι οι εμπειρίες που μοιραζόμαστε!Ευχομαι κορίτσι μου να σου πάνε όλα όπως επιθυμείς 🌹

Εννοείτε όλοι λέμε απόψεις μας

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ααααααααααααα θα βρεχεται?Γιατι εμενα δεν βρεχεται και για να μην λιμναζουν τα νερα την εχει κανει με ποδαρακια απο κατω και ειναι οκ.

μποτσακι μου κανονικα δε θα βρεχεται αλλα οταν θα βρεχει με αερα μαζι θα την βρεχει σιγουρα..!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τελευταία ενημέρωση 11/10/2013: από Ηλιοβασίλεμα

Όπου ΜΠΛΕ αγορι, ΡΟΖ κορίτσι και ΜΠΛΕ/ΡΟΖ και τα δύο!!!

:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D ΛΙΣΤΑ ΤΡΕΛΟΠΑΡΕΑΣ by Koalaki :-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

Stefaniana >>> έρχεται και ο 2ος Λαρισσαίος στις 7/11

Xrydim >>> δουλευτιαρικο κορίτσι θα βγει και αυτο σαν τη μανα του, θα πάρει ρεπό στις 26/11!!!

Ελλη >>> να το το τρικαλινο στις 02/12

Νάσια >>> Εγκυούλα από Πτολεμαϊδα παρούσα στη παρέα, περιμένει με λαχτάρα τον γιο της στις 05/12

Μποτσάκι >>> γιοκαρος με τα "ουυυυλα" του, θα τα σπασω ολα στις 08/12

Yola >>> κόρη έχει και έρχεται ο γιος να προσέχει την αδερφούλα του, δεν θα περιμένει μέχρι τις 24/12, θέλει ραντεβού ο κύριος κανά 2 βδομάδες νωρίτερα!!!

Σοτσαφι >>> ερχεται το κλωτσοσκουφι στις 15/12, να προλαβει να στολισει με την μαμα και τον μπαμπά το χριστουγενιατικο δέντρο!!!

Ζωή >>> Θεσσαλονικιότικο μπεμπέ και αυτό για 15/12!!!!

Neraidoula7 >>> έρχεται και η μικρή νεραϊδα από Κύπρο στις 17/12!!!

Πατουσίτσα >>> Κόρη, Νέα νύφη Κλεισμένη για τον Μποτσακογιό, αναμένουμε στις 17/12

Christina123 >>> Περιμένει το πρώτο της μπεμπέ να της πει τα κάλαντα στις 24/12

May23 >>> κόρη έχει και έρχεται και η δευτερη η Χριστουγεννιάτικη στις 25/12

Maeve >>> να τος και ο πατρινος στις 27/12

Rafailitsa >>> το όνομα είναι έτοιμο, να σιγουρέψουμε και το φύλο και νατο και το 1ο μπεμπέ της παρέας για το 2014!!!

Συμπεθέρα = Αγορομάμμυ>>> γιο εχει και θα προσπαθήσει λίαν συντόμως για το 2ο!!!!!!!!!!!!!!!

Ηλιοβασίλεμα >>> κορη εχει και στρωνει εδαφος για 2ρο, θα περασει βουνα, λαγκαδια, θαλασσες και ποταμια μα ενα ειναι το σιγουρο "για θιασοοοο την κοβω".

Ρίτσα >>> Θα τα καταφέρει να γίνει μανούλα γιατί το προσπαθεί με όλη της την ψυχή!!!!

Μαρία Thess >>> κοριτσομάνα εκ Κοζάνης!!!

Κοαλακι >>> κορη εχει και δεν στρωνει τιποτα, εκλεισε το εργοστασιο, με κανεναν "συμβιβασμο" ισως ξανα ανοιξει.

Θαλεια >>> γιο αστρωτο επισης, εδω θελουμε μαλλον και υπογραφες εκτος απο τον συμβιβασμο.

ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ:

Vick >>> Να και η μανούλα η τρίτεκνη, έγιναν τα πρώτα γεννητούρια της παρέας, στις 31/8/2013!!!!!! Να μας ζήσει ο μπέμπης !!!!!!!!!!!!!!

Happymummy >>> Σεβασμός στη πολύτεκνη μαμά!!! Γέννησε και το 4ο μπουμπούκι της παρακαλώ!!!

Μαρακι >>> γιο έχει και η μπέμπα της γεννηθηκε 26/9!!!!

Ngn >>> γιο έχει και να και η κόρη γεννήθηκε 1/10!!!!!!

Καλεεε! Είμαι τρίτη σε σειρά;;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

τελεια!! εγω θα αφησω κενο κατω να παιρνει και 2-3 κουτια για να βαζω τις μποτες!! μια χαρα!!! να σου πω, γα τον μπεμπη αφησες κανενα κενο ραφακι???

Ε για τον μπεμπη κατι θα βρεθει!!!!!!!!!Και για τον αντρα μου θα τον εφτιαχνα αλλα δεν εχει οσα παπουτσια εχω εγω!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Αααααααααααααααα και τα ραφια εχουν πλαινα που μπουρεις να τα βαλεις σε οτι υψος θελεις.Και για μποτες.Στην αρχη του ειχα πει να φτιαξει δυο και να τις ενωσει αλλα μολις εφερε αυτη και την ειδα τεραστια λεω ασε να δουμε.Αργοτερα θα του πω να φτιαξει και την αλλη διπλα για να βαζω και τα κουτια της προηγουμενης εποχης και να τελειωνει η υποθεση!!!!!!!!!Γιατι χρησιμοποιω το ενα παταρακι της ντουλαπας για να τα βαζω!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εμεις έχουμε σιδερένια στη βεραντα οποτε την πιανει δεν την πιάνει βροχη αυτή στέκεται κυρία! Μόνο που θελει ξυσιμο και βάψιμο γιατί σε κάποια σημεία φούσκωσε και έφυγε το χρώμα αλλα αυτό το προσπερνάμε..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Κοριτσια μου θα σας αφησω, παω να αραξω λιγο, πινω μια σουρωτη γιατι εφαγα μια μπωλαρα ποπ κορν! και στην εγκυμοσυνη ετρωγα, ειναι το πιο υγιεινο σνακ για τις εγκυους και πολυ θρεπτικο αρκει να γινεται με ελαιολαδο και οχι πολλα αλατια!!

Το πρωι περιμενουμε τον μαστορα να μας βαλει την πορτουλα και τη βιβλιοθηκουλα... Καληνυχτες πολλες και ομορφες γλυκες μου φιλες!!

Καληνυχτα συμπεθερουλα μου, καλη ξεκουραση......

Φιλιααααααααα στο γαμπρο..........

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσια μου θα σας αφησω, παω να αραξω λιγο, πινω μια σουρωτη γιατι εφαγα μια μπωλαρα ποπ κορν! και στην εγκυμοσυνη ετρωγα, ειναι το πιο υγιεινο σνακ για τις εγκυους και πολυ θρεπτικο αρκει να γινεται με ελαιολαδο και οχι πολλα αλατια!!

Το πρωι περιμενουμε τον μαστορα να μας βαλει την πορτουλα και τη βιβλιοθηκουλα... Καληνυχτες πολλες και ομορφες γλυκες μου φιλες!!

Αντε κοριτσακι μου καλη ξεκουραση,και με το καλο οι δουλιτσες σας αυριο.Το ποπκορν αραγε το ανεβαζει το παλιο ζαχαρο??Οεεεεεεεοοοοοοοοο?????????

1sh1p2.png

Καληνυχτα συμπεθερουλα μου, καλη ξεκουραση......

Φιλιααααααααα στο γαμπρο..........

Που εισαι μαρηηηηηηηηηηηηηηη τοσην ωρα?????????

Ετρωγες τιποτα παλι να με εκνευρισεις??????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Παω να φαω κι εγω την σουπα μου κι ερχομαι!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Αντε κοριτσακι μου καλη ξεκουραση,και με το καλο οι δουλιτσες σας αυριο.Το ποπκορν αραγε το ανεβαζει το παλιο ζαχαρο??Οεεεεεεεοοοοοοοοο?????????

Τα ποπκορν ειναι τροφη υψηλου γλυκαιμικου δεικτη δυστυχως, οποτε καλο ειναι να αποφευγεται η καταναλωση τους......!!!!!

Εδω ειμαι μαρηηηηηηηηηηη, η αληθεια ειναι οτι ετρωγα......

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Τελευταία ενημέρωση 11/10/2013: από Ηλιοβασίλεμα

Όπου ΜΠΛΕ αγορι, ΡΟΖ κορίτσι και ΜΠΛΕ/ΡΟΖ και τα δύο!!!

:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D ΛΙΣΤΑ ΤΡΕΛΟΠΑΡΕΑΣ by Koalaki :-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

Stefaniana >>> έρχεται και ο 2ος Λαρισσαίος στις 7/11

Xrydim >>> δουλευτιαρικο κορίτσι θα βγει και αυτο σαν τη μανα του, θα πάρει ρεπό στις 26/11!!!

Ελλη >>> να το το τρικαλινο στις 02/12

Νάσια >>> Εγκυούλα από Πτολεμαϊδα παρούσα στη παρέα, περιμένει με λαχτάρα τον γιο της στις 05/12

Μποτσάκι >>> γιοκαρος με τα "ουυυυλα" του, θα τα σπασω ολα στις 08/12

Yola >>> κόρη έχει και έρχεται ο γιος να προσέχει την αδερφούλα του, δεν θα περιμένει μέχρι τις 24/12, θέλει ραντεβού ο κύριος κανά 2 βδομάδες νωρίτερα!!!

Σοτσαφι >>> ερχεται το κλωτσοσκουφι στις 15/12, να προλαβει να στολισει με την μαμα και τον μπαμπά το χριστουγενιατικο δέντρο!!!

Ζωή >>> Θεσσαλονικιότικο μπεμπέ και αυτό για 15/12!!!!

Neraidoula7 >>> έρχεται και η μικρή νεραϊδα από Κύπρο στις 17/12!!!

Πατουσίτσα >>> Κόρη, Νέα νύφη Κλεισμένη για τον Μποτσακογιό, αναμένουμε στις 17/12

Christina123 >>> Περιμένει το πρώτο της μπεμπέ να της πει τα κάλαντα στις 24/12

May23 >>> κόρη έχει και έρχεται και η δευτερη η Χριστουγεννιάτικη στις 25/12

Maeve >>> να τος και ο πατρινος στις 27/12

Rafailitsa >>> το όνομα είναι έτοιμο, να σιγουρέψουμε και το φύλο και νατο και το 1ο μπεμπέ της παρέας για το 2014!!!

Συμπεθέρα = Αγορομάμμυ>>> γιο εχει και θα προσπαθήσει λίαν συντόμως για το 2ο!!!!!!!!!!!!!!!

Ηλιοβασίλεμα >>> κορη εχει και στρωνει εδαφος για 2ρο, θα περασει βουνα, λαγκαδια, θαλασσες και ποταμια μα ενα ειναι το σιγουρο "για θιασοοοο την κοβω".

Ρίτσα >>> Θα τα καταφέρει να γίνει μανούλα γιατί το προσπαθεί με όλη της την ψυχή!!!!

Μαρία Thess >>> κοριτσομάνα εκ Κοζάνης!!!

Κοαλακι >>> κορη εχει και δεν στρωνει τιποτα, εκλεισε το εργοστασιο, με κανεναν "συμβιβασμο" ισως ξανα ανοιξει.

Θαλεια >>> γιο αστρωτο επισης, εδω θελουμε μαλλον και υπογραφες εκτος απο τον συμβιβασμο.

ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ:

Vick >>> Να και η μανούλα η τρίτεκνη, έγιναν τα πρώτα γεννητούρια της παρέας, στις 31/8/2013!!!!!! Να μας ζήσει ο μπέμπης !!!!!!!!!!!!!!

Happymummy >>> Σεβασμός στη πολύτεκνη μαμά!!! Γέννησε και το 4ο μπουμπούκι της παρακαλώ!!!

Ιωάννα >>> φρεσκομανούλα με μια μπεμπούλα από Ορεστιαδα!!!

Μαρακι >>> γιο έχει και η μπέμπα της γεννηθηκε 26/9/13!!!!

Ngn >>> γιο έχει και να και η κόρη γεννήθηκε 1/10/13!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...