Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , linaa είπε:

Επανέλαβε Κ στον επόμενο κύκλο ίσως Κ να είναι λάθος. 

Ρωτά Κ τον ενδοκρινολόγο σου . 

Σε περίπτωση που δε είναι λάθος και ξανά βγει ίδια τιμή θα έχω θέμα στην διέγερση ; Υπάρχει περίπτωση να μην έχω καλά ωάρια ; Επίσης δεν έχω ενδοκρινολόγο κ έψαξα για να κλείσω και βρίσκω ραντεβού από Σεπτέμβρη 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια... πάλι διάβαζα με τις ώρες τα νέα σας, πιάσατε πολλά θέματα!

Χαλί και εγώ δεν θα πάρω παιδικό.... είναι αρκετά ακριβά για να τα αλλάξεις ξανά μετά από λίγα χρόνια... και όταν μεγαλώσει λίγο δεν θα το θέλει πια.

Εμένα δεν μου έχουν προσφέρει ποτέ την σειρά... ακόμα και τον τελευταίο καιρό που δεν έκανε να σηκώνω και έπαιρνα μόνο 1 γάλα από το super market με άφηναν να περιμένω! Δεν νομίζω ότι ο κόσμος δίνει σημασία... και το πιο τραγικό είναι όταν κυκλοφορείς με το μετρό ή το λεωφορίο... που εκεί υπάρχουν ειδικές θέσες... και πάλι δεν σηκώνονται αν δεν το απαιτήσεις. Και μου έλεγε ένας συνάδελφος και έχει δίκιο... ακόμα και μια χαρά να νιώθει μια εγκυμονούσα είναι απαρέδεκτο να είναι όρθια γιατί με ένα φρενάρισμα βάζει σε κίνδυνο να χτυπήσει την κοιλιά... που κάποιος άλλος δεν θα πάθενε τίποτα!!!

Τα δικά μου νέα... τελικα πήγα στον οφθαλμιατρο εχθές... και πάλι καλά γιατί σήμερα είμαι χειρότερα.. οπότε θα ανησυχούσα το ΣΚ. Έχω 2 χαλάζια... το ένα είναι στο μέσο του βλεφάρου και το άλλο στην άκρη (αυτό με ενοχλεί πολύ). Αλλά που είπε τι να κάνω και να μην ανησυχώ... σε μια βδομάδα το πολύ θα περάσει.

Παραλίγο να τρακάρουμε στο δρόμο προς το γιατρό (για 2 χιλιομετρα μιλάμε)!!! Ένας έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα και είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα.. ευτυχώς ο άνδρας πήγαινε πολύ σιγα για μένα κυρίως να μην έχω αναταράξεις και πρόλαβε και έβγαλε το αυτοκίνητο εκτός δρόμου και αποφύγαμε τη μετωπική!!! Ο άλλος δεν πρόλαβε να κάνει απολύτως τίποτα και απλά εξαφανίστηκε... και ήταν και ασπρομάλλης με audi τρομάρα του!!!

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα ΝΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ....,!!!!!! Εισαι καλα....??????

Εγω δεν πηρα καθολου σουτιεν θηλασμου στην εγκυμοσυνη απλα πηρα αθλητικα μπουστακια (οχι ραμπο) αλλα με ραντες φαρδυες που φοραω ακομα και τωρα. Οταν θηλαζα το σηκωνα και ολα οκ......και δεν επαθα και τιποτα......!!!!!!!!

Σημ: αναγραφουν επανω στις οδηγιες ιδανικα ΚΑΙ ΓΙΑ ΘΗΛΑΣΜΟ.

Καλημερα κοαλακι μου...Μια χαρα ειμαι...

Εσεις τι κανετε;;; Η Μαριαννα τι κανει;;;;

Αυτο να σε πω δεν το σκεφτηκα γιατι να πω την αληθεια τα σουτιεν θηλασμου ειναι καπως αχαρα.Και εκτος απο αυτο δεν μπορεις να τα φορεσεις και για μετα ενω αυτο που λες εσυ τα φορας και μετα ...

Μπραβο ρε κοπελια αυτο θα κανω κι εγω....

dev338pr___.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ευτυχως κοριτσι μου δεν παθατε τιποτα....

Εγω παιδευομαι με χαλαζια καο κριθαρακια, πριν λιγο καιρο εκανα αφαιρεση γιατι δεν υποχωρουσε με τοπικη θεραπεια και ζεστα επιθεματα κλπ.....

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημερα κοπελουδες μου τι κανετε;;;;

Εγω καλα ειμαι πηγα πηρα σημερα απορρυπαντικο και μαλακτικο για να πλυνω τα ρουχα του μωρου...:D:D:D:D:D

Ο μπεμπης και αυτος καλα ειναι...

Κοριτσια εχω ερωτησει...

Σουτιεν θηλασμου να παρω τα κλασικα με φαρδιες τιραντες που εχουν κλιπς και κατεβαινει απο μπροστα το σουτιεν η μπορω να παρω και με μπανελες;;;;

Νάσια δεν πήρα με μπανέλες... αλλά όταν ήμουν στο νοσοκομείο μία κοπέλα είχε πάθει μαστιτιδα και της είπαν ότι πρέπει να βάλει σφικτό σουτιέν... και έβαλε pretty bra και της είπαν ότι δεν βοηθάει... και της το τυλιξαν με επίδεσμό για να περασει...

αυτή όμως το έπαθε πριν γεννήσει... οπότε δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο και όταν θηλάζεις

kPAZp2.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ευτυχως κοριτσι μου δεν παθατε τιποτα....

Εγω παιδευομαι με χαλαζια καο κριθαρακια, πριν λιγο καιρο εκανα αφαιρεση γιατι δεν υποχωρουσε με τοπικη θεραπεια και ζεστα επιθεματα κλπ.....

Βεβαια ο άνδρας μου αγχώθηκε τόσο πολύ που είπε ότι δεν με ξαναβγάζει από το σπίτι μέχρι να γεννήσω :tongue::tongue::tongue:

Η Μαριάννα σου τι κάνει?

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Το εάν θα φορεσει μια λεχωνα σουτιέν θηλασμού ή όχι είναι προσωπική τησ επιλογή και εννοω οτι ΔΕΝ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ καποια ιατρικη οδηγια-συσταση. Πολλές γυναίκες αισθάνονται ότι το πιο μεγάλο και πιο βάρη στήθος τους θέλει και παραπάνω στήριξη, επίσης το σουτιέν βοηθάει να φοράς και επιθέματα στήθος που μειώνουν της διαρροές.

Εάν αποφασίσει μια γυναικα ότι θέλει να βάλει σουτιέν, τότε είναι σημαντικό να διαλέξει ένα σουτιέν που να την κάνει και να την στηρίζει αποτελεσματικά. Εάν το σουτιέν είναι λάθος μέγεθος, έχει ραφές η μπανέλες, που «κόβουν» η πιέζουν, μπορεί προκαλέσει φραγμένους πόρους και μαστίτιδα.

Οποτε δεν ειναι απαραιτητη η χρηση σουτιεν θηλασμου αλλα ειναι απαραιτητο το σωστο νουμερο...και καταλληλοι χειρισμοι γενικα στο στηθοσ για την αποφυγη προβληματων.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Βεβαια ο άνδρας μου αγχώθηκε τόσο πολύ που είπε ότι δεν με ξαναβγάζει από το σπίτι μέχρι να γεννήσω :tongue::tongue::tongue:

Η Μαριάννα σου τι κάνει?

Ε δεν θα αγχωθει.......??????

Καλα ειναι η μαριαννα μου, ετοιμαζεται να φαει φακες......!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Νάσια δεν πήρα με μπανέλες... αλλά όταν ήμουν στο νοσοκομείο μία κοπέλα είχε πάθει μαστιτιδα και της είπαν ότι πρέπει να βάλει σφικτό σουτιέν... και έβαλε pretty bra και της είπαν ότι δεν βοηθάει... και της το τυλιξαν με επίδεσμό για να περασει...

αυτή όμως το έπαθε πριν γεννήσει... οπότε δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο και όταν θηλάζεις

Καλημερα Χριστινακι μου τι κανεις;;;

Αφου δεν παθατε κατι αυτο εχει σημασια κοπελα μου...Και εμεις εχθες πηγαμε σε εναν φιλο μας και το βραδυ και οταν φυγαμε παω να βγω απο το αμαξι και με επιασε ενας δυνατος πονος στα αριστερα ξαναεκατσα για 1 λεπτο με περασε και βγηκα μετα και με λεει δεν ξαναπαμε πουθενα μεσα στο σπιτι μεχρι να γεννησεις...αχαχαχ

Οποτε με μπανελες δεν παιρνω αλλα θα κοιταξω για αθλητικο μπουστακι οπως ειπε το κοαλακι....

dev338pr___.png

Νομίζω ότι τα μπουστάκια είναι τέλεια ιδέα!!! Και τα φοράς και μετά και σε ενοχλούν λιγότερο και σου κρατάνε το στήθος!!! Εγώ στο σπίτι και ειδικά στον ύπνο δεν μπορώ καθόλου τα σουτιέν... αλλά το μπουστάκι θα το φόραγα

kPAZp2.png

Το εάν θα φορεσει μια λεχωνα σουτιέν θηλασμού ή όχι είναι προσωπική τησ επιλογή και εννοω οτι ΔΕΝ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ καποια ιατρικη οδηγια-συσταση. Πολλές γυναίκες αισθάνονται ότι το πιο μεγάλο και πιο βάρη στήθος τους θέλει και παραπάνω στήριξη, επίσης το σουτιέν βοηθάει να φοράς και επιθέματα στήθος που μειώνουν της διαρροές.

Εάν αποφασίσει μια γυναικα ότι θέλει να βάλει σουτιέν, τότε είναι σημαντικό να διαλέξει ένα σουτιέν που να την κάνει και να την στηρίζει αποτελεσματικά. Εάν το σουτιέν είναι λάθος μέγεθος, έχει ραφές η μπανέλες, που «κόβουν» η πιέζουν, μπορεί προκαλέσει φραγμένους πόρους και μαστίτιδα.

Οποτε δεν ειναι απαραιτητη η χρηση σουτιεν θηλασμου αλλα ειναι απαραιτητο το σωστο νουμερο...και καταλληλοι χειρισμοι γενικα στο στηθοσ για την αποφυγη προβληματων.

Στο μεταξυ σκεφτομαι και το αλλο αντε το αγοραζω και σε περιπτωση που δεν εχω γαλα τι το κανω μετα ε;;;

Θα πανε αδικα 25? ενω τα μπουστακια και να μην εχω γαλα δεν θα πανε χαμενα θα τα φορεσω και μετα...;);)

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! όλες καλά;

Θυροειδή νομίζω της εκανα μαζι με τις υπολοιπες εξετάσεις αρχές Αυγούστου αλλά επειδή η παιδίατρός μου δεν πάει καλά, πρέπει να πάω να τις δείξω και σε δερματολόγο να μου πει και αυτη την γνωμη της και όταν παω και στην ενδοκρινολογο , που θελω και για μενα, θα ρωτησω και για την κόρη μου....

Ιωάννα , αν θες, πες μου ημερομηνία γεννησης της μπεμπουλας σου να την συμπληρωσω στη τρελολίστα!

Νομίζω ο ενδοκρινολόγος είναι ο πιο κατάλληλος... υπάρχουν άπειροι ορμονικοί λόγοι για τριχοπτωση... και ένας καλός ενδοκρινολόγος τους βρίσκει... μπορεί απλά να λείπει κάποια βιταμίνη!!! Εγώ πάντως πριν μείνω έγκυος είχα δοκιμάσει το κολαγόνο που διαφημίζουν... είναι πανάκριβο... αλλά νομίζω έκανε δουλειά... πρόλαβα και πήρα 1 μπουκάλι και μετά έμεινα έγκυος και δεν το ξαναπήρα.... έχανα πολύ μαλλί όμως και σταμάτησε...

Επίσης μου έχει περάσει από το μυαλό ότι ίσως να βοήθησε με κάποιο τρόπο στο να μείνω έγκυος... ίσως πάλι να ήταν τυχαίο... και απλά να έμεινα γιατί δεν είχα άγχος και ξεκουράστηκα... αλλά επειδή προσπαθούσαμε για αρκετούς μήνες... και τότε είχαμε σταματήσει λόγω ότι είχα χτυπήσει το πόδι και η μία φορά που κάναμε σεξ οδήγησε σε εγκυμοσύνη... μου περασε από το μυαλό.

kPAZp2.png

Τι θα φάτε σήμερα???

εμένα η μαμά μου με τον άνδρα μου είχαν πάει λαική και μόλις γύρισαν....

Θα φτιάξουμε κινέζικο ρυζάκι που μου αρέσει πάρα πολύ

Εγω θα κανω ντοματες με αυγα την λεγομενη στραπατσαδα που εχουμε να φαμε παρα πολυ καιρο και θα τηγανισω και καμια πατατουλα και καμια σαλατουλα και ειμαστε κομπλε....

dev338pr___.png

Τι θα φάτε σήμερα???

εμένα η μαμά μου με τον άνδρα μου είχαν πάει λαική και μόλις γύρισαν....

Θα φτιάξουμε κινέζικο ρυζάκι που μου αρέσει πάρα πολύ

Εμεις μολις φαγαμε φακες με τυρακι, σαλατουλα και ψωμακι.......!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...