Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Losr είπε:

Το ότι ο προεμφυτςυιτκος δεν σου εξασφαλίζει υγιές παιδί το ξέρω και εγώ. Όμως τι σου εξασφαλίζει ο προεμφυτςυιτκος τελικά? Θέλω να πω αν μια βλαστοκυστη βγει υγιές και την μεταφέρεις και πάρεις θετική Χοριακη υπάρχει πάλι η πιθανότητα να έχεις βιοχημική? Ρωτάω γιατί εγώ αυτό προσπαθώ να αποφύγω. Αν είναι να καταλήξω πάλι στο ίδιο αποτέλεσμα δεν είμαι σίγουρη ότι έχει νόημα. 

Σου εξασφαλίζει ότι αν έχεις 6 βλαστοκυστες πχ δεν θα κάνεις 3 εμβρυομεταφορες με έμβρυα με χρωμμοσωμικες ανωμαλίες. Κ επισης θα ξέρεις στις βλαστοκυστες σου τι ποσοστό είναι τουλάχιστον χωρίς χρωμμοσωμικες ανωμαλίες . Βιοχημική με προεμφυτικο συμβαίνει σπανια επίσης . Όμως αυτό δεν σου αποκλειει αργότερα στην κύηση κατι να αναπτυχθεί λάθος πχ συγγενής ανωμαλία . 

πρίν από 7 λεπτά , Losr είπε:

Το ότι ο προεμφυτςυιτκος δεν σου εξασφαλίζει υγιές παιδί το ξέρω και εγώ. Όμως τι σου εξασφαλίζει ο προεμφυτςυιτκος τελικά? Θέλω να πω αν μια βλαστοκυστη βγει υγιές και την μεταφέρεις και πάρεις θετική Χοριακη υπάρχει πάλι η πιθανότητα να έχεις βιοχημική? Ρωτάω γιατί εγώ αυτό προσπαθώ να αποφύγω. Αν είναι να καταλήξω πάλι στο ίδιο αποτέλεσμα δεν είμαι σίγουρη ότι έχει νόημα. 

Κοινώς αντί να κάνεις 10 εμβρυομεταφορες μέσα στα χρόνια θα μπορούσες να έχεις κάνει τις μισές 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοαλάκι χάζευα σε ενα σαιτ το xalia.com που μπορείς να ορίσεις εσύ τις διαστάσεις του χαλιού...Βεβαια το ιδιο που επελεξε η νυφη μου για δωρο βαπτισης στον ανηψιο μου, το εχει και το πρακτικερ σε πολυ καλυτερη τιμη...Ακομη το ψαχνουμε!

Με μαύρη ζάχαρη τα εφτιαξα!!! Αν και θελω να αγορασω στεβια, να την δοκιμασω σε ζαχαροπλαστικη...

Πήρα και κοκα κολα απο σουπερ με στεβια. Δεν ειχα παρει ειδηση οτι εχουν κυκλοφορησει τετοια αναψυκτικα...Αυριο θα την δοκιμασω!

Για κατσε να δω λιγο......

Αυριο εννοεις τωρααααααα που αλλαξε η μερα η αυριο αυριο,........?????????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Για κατσε να δω λιγο......

Αυριο εννοεις τωρααααααα που αλλαξε η μερα η αυριο αυριο,........?????????

ΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΧΙΧΙΧΙΧΙΙΧΙΧΙ:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Κρατιεμαι ακομη...........

Θα βρεις κατι, μην βιάζεσαι!!! Αλλωστε εσυ που θα εχεις νεογεννητο, ίσως μπορεις να το καθυστερησεις το χαλι...Μόνο στην κουνια της και στις κουβέρτες της θα είναι η μπέμπα!!! Και μπορείς να στρώσεις μια μοκετα δικια σας... Και να το αφήσεις για αργοτερα πχ για την περίοδο εκπτώσεων!

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου νυσταξαααααααααααα...........

Θα σας αφησω γιατι κλεινουν τα ματια μου..........

Καληνυχτα και ονειρα γλυκα και ΚΟΥΛΟΥΡΙΑΣΜΕΝΑ, χαχα......!!!!!!!!!!

Φιλακια σε οοοοοοολες.............

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

καληνυχτα κοαλακι μου!!!!!!!!!καλο ξημερωμαααααααα!!!!!!!!!!!!μακιαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Κοριτσιααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εκανα κατι ψιλοδουλιτσες εριχνα και κατι στροφες με τον μπεμπη αλλα δεν αντεχω αλλο!κουραζομαι πολυ ευκολα η μποχλαδα!!!!!!!!!!!!

Και οχι τιποτα αλλο μπαινω κι εδω και μιλατε για φαγητο ξκαι για γλυκα και θα με πιασει νευρασθενειααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!Ατιμεεεεεεεεεεεεεες!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Κοαλακι μου δεν σε προλαβα!!!!!!!!!!!!!!

Καλη σου νυχτα και ονειρα γλυκα!!!!!!!!!!!!Φιλακια στην καπετανισσα!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!

Αγορομάμυ έπρεπε να του τηλεφωνήσετε, αφου είδατε τις ατέλειες και να απαιτήσετε από τον ίδιο επιδιόρθωση χωρίς εξτρα επιβάρυνση!!!!!

Πάνω από το κεφάλι τους πρέπει να είμαστε και να μιλάμε!!!!!!!

Γι αυτο στρεσαριστηκες και εισαι κάπως....

Κοαλάκι εγω που εχω μεγαλυτερη πια κορη, νιωθω πώς όλες οι ηλικίες τους δινουν χαρά και πρωτόγνωρα συναισθήματα...και πλέον μαζευονται περισσότερες αναμνήσεις και συνεχεια αναπολείς ενώ ταυτοχρονα ζεις το παρόν και το χαίρεσαι!

Πατουσίτσα υπναρού!!!!!!!!!!!!!!!!!! Η μπεμπουλα σας καλά;

Λοιπόν, χάθηκα όλο το απόγευμα γιατί το έριξα στην ζαχαροπλαστική. Εφτιαξα κεϊκ και μπισκοτάκια κανελας!!!!!!!!!!! Για να εχω για το παιδι για το σχολειο του αλλά και για αυριο που εχω ελευθέρας!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ζύμωσα και ψωμί ολικής και το έχω αφήσει να φουσκώσει....

Και είμαι εγκρατης, δεν εχω τσιμπήσει καθόλου............

Αν παει μεσανυχτα, αλλάζει η μέρα...Λετε να φαω τιποτα απ ολα αυτα;;;χαχαχα:P:p:p:p

Κουμπαραααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!Εκανες μαγειρικες ε?????Κι εγω τρελαινομαι μου εχει λειψει πολυ αλλα περιμενω τι να κανω!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Καλημερα κοριτσια μου απο την ηλιολουστη Κοζανη!!!Εχει πολυ ωραια μερα!Περιμενω να ταισω τη μικρη και να παμε βολτιτσα!

Τι κανετε?Τα μωρακια σας/παιδακια σας?

:arrow:ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μου,εκανες το ψωμακι σου?Για πες εντυπωσεις!

Παντως το δικο μου βγηκε καλο,νοστιμο και αφρατο!Ηδη σημερα εκανα σαντουιτσ στον αντρα μου,για τη δουλεια!

Τα κουλουρακια κανελας πως τα κανεις?

:arrow:ΜΠΟΤΣΑΚΙΙΙΙ πραγματικα γελαω με το ''μποχλαδα''!!!!!!!Χαχαχαχα!

:arrow:Η ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ να φανταστω ΚΟΙΜΑΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!

Τι κανετε οι υπολοιπες?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημερα φιλεναδιτσες μου γλυκες!!!! τι μου κανετε? εμεις καλα, ο μικρος εχει παει εκκλησια με τον μπαμπα του κι εγω εμεινα να ξεπεταξω τις καθημερινες δουλιτσες, κρεβατια, λιγο το μπανιο και να κανω καμια ετοιμασια για το μεσημεριανο, μπιφτεκια με πατατουλες στο φουρνο!! Μαρακι βορινο τι κανει η ζουζουνα σου??? η συνονοματη μου??? καλα ειναι?

to1Np2.png

KCkop2.png

βλεπω ειμαι μονη οποτε ας μονολογησω!!!! καλε μποτσακι κι εγω γελασα πολυ με το "μποχλαδα" το λεμε πολυ με την κολλητη μου απο τη σχολη, αμα μας συγχηζε καμια καθηγητρια ή καμια περιεργη συμφοιτητρια για την ακριβεια λεγαμε "ασε μας μωρε με την μποχλαδω" ετσι να γεμιζει το στομα οταν το λες, χαχαχαχα!!! βρε κοριτσια χαθηκε η Ριτσα! απο τη μερα που πηγε στο γιατρο δεν εχει ξαναμπει! την επομενη μερα θα μιλουσε κιολας με τον γιατρο για να δουν τι θα εκαναν, ελπιζω να ειναι καλα και απλα να εχει κανενα θεμα με το ιντερνετ!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...