Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

ξεκινησες εσυ προσπαθεια διεγερσης ;; η οχι ακομα ; 

Οχι ακόμα αγάπη, μάλλον στον επόμενο κύκλο, μαζεύω χαρτιά για να πάρω τα φάρμακα. Έκανε ο σύζυγος και ένα σπερμοδιάγραμμα πάλι να δούμε που βρισκόμαστε και περιμένουμε κ αυτό. 

3 ώρες πρίν, Anastasia14 είπε:

Μου θυμίζεις εμένα που πρότεινε ο άντρας μου ταξίδι του μέλιτος στην Ασία και το μόνο που με κρατάει είναι ότι θα στοιχίσει όσο δύο ωοληψιες 😅 οριακά είμαι να πω φτάνει, αν δεν κάνουμε παιδί τουλάχιστον να ζήσουμε 

Συγγνώμη αλλά επειδή κ εμένα ο μηνας του μέλιτος ήταν στην Ασία, το μόνο που έχω να πω είναι ΝΑ ΠΑΣ!!! Αξίζει πραγματικά! 

• Μου αρέσει 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

να 'μαι κι εγωωωωωω! Ngn μου γλυκια τι ομορφα τα νεα σου!!! μπραβο να συνεχιστε ετσι!!! φαε κοπελα μου!!! και να παρεις κανενα κιλο με τοσο τρεξιμο σε λιγο καιρο που θα μπουσουλησει η μπουμπου θα τα χασεις οοοοολα!!!

Τι κανετε οι υπολοιπες κοριτσια μου?? Μαρακι βορινο εγινε famοus η Δημητρουλα?? μπραβο το κοριτσι το κοινωνικο!! ναι Μαρακι μου αυτους τους σκοπους εχω ακριβως για τον μικρο και κακως δε του το ξεκινησα νωριτερα.. ξεκινησαμε σταδιακα απο σημερα! τωρα που βαλαμε και τη βιβλιοθηκη ανεβασα τα βιβλια της σχολης να φρεσκαρω λιγο τις γνωσεις μου πανω σε αυτα τα θεματα γιατι οταν τα σπουδαζεις ειναι καλα, οταν ειναι να τα εφαρμοσεις στο δικο σου το παιδι ειναι αλλιως, αχ!!

Σημερα εριξα γελιο με τον μπομπο μου, τον εγδυσα να τον κανω μπανακι και αφησα διπλα την πανα του τυλιγμενη και οταν τελειωσαμε τον βλεπω αρπαζει την πανα και τρεχει και λεω ωχ τωρα θα παει να την πεταξει στο σαλονι και ειχαμε και επισκεπτη και τελικα μπουκαρε στο μπανιο και την πεταξε στα σκουπιδια!! μεχρι τωρα το εκανε με τα σκουπιδια της κουζινας και της ανακυκλωσης αλλα πετουσε τα παντα, μεχρι και το κινητο μου.. χαχχα!

Γεια σου ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου!!!!!!!! Επιτέλους τα λέμε!!!! Αχ τι γλύκας το αντράκι σου!!!! Πω πω σε κουφαίνουν ώρες ώρες!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αγορομαμυ, η δικια μου στην ηλικια του Δημητρακη ξέρεις τι εκανε; Γυριζα απο εργοστασιο και τις εβρισκα με την μανα μου, καποιες φορες πανω στο δικο μας σπιτι...και ηταν με το ξεσκονόπανο και καθαριζε τα σκαλιστα σημεια επιπλων με μανία!!!! Μεγάλη νοικοκυρα και η δικια μου!!! Πόσες τουμπες ειχε φαει με την σκουπα και την σφουγγαριστρα σε εκεινη την ηλικια!!!!:P:p:p Και φυσικα την εβγαζα βιντεο και φωτο....χαχαχαχα

Ναι τωρα κοιμαται.....στεναχωρεθηκε σημερα γιατι εφυγε ο ανηψιος μου που τον φιλοξενουσαμε 10μερες....και ειχε παρεουλα!

Γεια σου ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου!!!!!!!! Επιτέλους τα λέμε!!!! Αχ τι γλύκας το αντράκι σου!!!! Πω πω σε κουφαίνουν ώρες ώρες!!!

για πες μου εσυ που εχεις πρωτοτοκο αγορακι, πως ειναι η αισθηση οταν ερχεται μπεμπα μετα?? δεν ειναι τελειως αλλη φαση? εγω νιωθω πως με το αγορι νιωθω μεγαλο ερωτα και αν κανω κοριτσακι μετα θα νιωθω οτι γεννησα την καλυτερη μου φιλη!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

NGN μου,ποσο χαίρομαι που είστε καλά!!!Κάλεεε,φυσικά και να βγαινετε!Τώρα που ο καιρός είναι καλός!Και γω πριν σαραντησω,εβγαινα!,ξεκουράζεται καθόλου?

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου,τι σπουδασες αγάπη?Χαχαχα,τα πετούσε οοολα?Αμάν,ελπίζω να τα βρισκατε και ολά!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑΑΑΑ,τι εγίνε με το ψωμί?Καμάρι μου,χάνεις πόλλα κιλά και μπράβο σου!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Αγορομαμυ, η δικια μου στην ηλικια του Δημητρακη ξέρεις τι εκανε; Γυριζα απο εργοστασιο και τις εβρισκα με την μανα μου, καποιες φορες πανω στο δικο μας σπιτι...και ηταν με το ξεσκονόπανο και καθαριζε τα σκαλιστα σημεια επιπλων με μανία!!!! Μεγάλη νοικοκυρα και η δικια μου!!! Πόσες τουμπες ειχε φαει με την σκουπα και την σφουγγαριστρα σε εκεινη την ηλικια!!!!:P:p:p Και φυσικα την εβγαζα βιντεο και φωτο....χαχαχαχα

Ναι τωρα κοιμαται.....στεναχωρεθηκε σημερα γιατι εφυγε ο ανηψιος μου που τον φιλοξενουσαμε 10μερες....και ειχε παρεουλα!

αχου μωρε το κοριτσακι μας, απο αυριο θα εχει σχολειο και θα παιζει εκει με φιλεναδιτσες!!! πως πηγε το φαγητο σας? ευχαριστηθηκες την ελευθερη μερα απο διαιτα???

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

NGN μου,ποσο χαίρομαι που είστε καλά!!!Κάλεεε,φυσικά και να βγαινετε!Τώρα που ο καιρός είναι καλός!Και γω πριν σαραντησω,εβγαινα!,ξεκουράζεται καθόλου?

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου,τι σπουδασες αγάπη?Χαχαχα,τα πετούσε οοολα?Αμάν,ελπίζω να τα βρισκατε και ολά!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑΑΑΑ,τι εγίνε με το ψωμί?Καμάρι μου,χάνεις πόλλα κιλά και μπράβο σου!

Μαρακι μου ειμαι κοινωνικη λειτουργος, μαλιστα εκανα την πρακτικη μου στο Αιγινητειο στην ψυχιατρικη και εκατσα και λιγο καιρο εθελοντικα! το αναφερω επειδη εισαι και εσυ σε ψυχιατρικη! απο εκεινη τη χρονια και μετα εκανε το μυαλο μου στροφη 180 μοιρων με αυτα που ειδαν τα ματια μου!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσια μουυυυυυυυ ηρθα και εγωωωωωω........!!!!!!!

Ολες καλα.....??????

Εμεις καλα ειμαστε, μολις κοιμησα τη μαριαννα...

Το μεσημερι κοιμηθηκαμε ενα τριωρακι (τοσο κοιμομαστε παντα, καμια φορα λιγοτερο αλλα καμια φορα και λιγο περισσοτερο) και ημασταν ετοιμες για βολτα αλλα διαπιστωσα οτι ειχε ελαφρως ψυχρο αερακι και δεν βγηκαμε, ομως ειχαμε βγει για βολτα το πρωι......

NGN ΜΟΥ εισαι καλα......????? τα παιδακια σου.....???? σου αξιζει και η χαλαρωση με τον ανδρουλη σου και η ΟΡΕΞΗ που εχεις......!!!!!!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ αρχοντας ο μικρος γαμπρος...ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ......!!!!!!!!

Ειστε καλα κατα τα αλλα.....?????

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ 32 εεεεεεεεεεεε...........???????? αντε με το καλο, ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ στο ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ.......!!!!!!!!!!

Τα υπολοιπα κορτσουδια ειναι καλα......???? πως ηταν το σκ σας.......??????

Ελπιζω να το περασατε ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.........!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μαρακι ξεχαστηκα το μεσημερι με την μικρη που παιζαμε, μπηκα και για μπανιο και αφησα το ψωμια παραπανω στο φουρνο και εγινε πετρα!!!!!!!:oops::oops::oops: Γελαμε με τον αντρα μου για την αποτυχημενη μου προσπαθεια αλλά ο μπαμπας μου βρηκε λυση: να το βουταμε στον ελληνικο καφε!!!!!χαχαχα:P:p:p

Αγορομάμυ Το ευχαριστηθηκα αλλά βεβαια την διαρροια δεν την απέφυγα....Παρολο που εφαγα ψητη μπριζολα στα καρβουνα, με πειραξε! Ακόμη και ψαρι να φαω στα καρβουνα, με πειραζει...όσο και να μου αρεσουν τα ψητα, δεν τα αντεχει το στομαχι μου!

Κοαλάκι εδω υγρασία πολύ και ζέστη!!!! Πήγαμε βολτιτσα στο λιμανι και τα μαλλια της εσταζαν ιδρωτα απο το παιχνιδι και την υγρασια!

Κοριτσια μουυυυυυυυ ηρθα και εγωωωωωω........!!!!!!!

Ολες καλα.....??????

Εμεις καλα ειμαστε, μολις κοιμησα τη μαριαννα...

Το μεσημερι κοιμηθηκαμε ενα τριωρακι (τοσο κοιμομαστε παντα, καμια φορα λιγοτερο αλλα καμια φορα και λιγο περισσοτερο) και ημασταν ετοιμες για βολτα αλλα διαπιστωσα οτι ειχε ελαφρως ψυχρο αερακι και δεν βγηκαμε, ομως ειχαμε βγει για βολτα το πρωι......

NGN ΜΟΥ εισαι καλα......????? τα παιδακια σου.....???? σου αξιζει και η χαλαρωση με τον ανδρουλη σου και η ΟΡΕΞΗ που εχεις......!!!!!!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ αρχοντας ο μικρος γαμπρος...ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ......!!!!!!!!

Ειστε καλα κατα τα αλλα.....?????

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ 32 εεεεεεεεεεεε...........???????? αντε με το καλο, ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ στο ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ.......!!!!!!!!!!

Τα υπολοιπα κορτσουδια ειναι καλα......???? πως ηταν το σκ σας.......??????

Ελπιζω να το περασατε ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.........!!!!!!!!!!!

συμπεθερα μου καλα ειμαστε!! κοιμαται ο μπομπος! οσο νοικοκυρης ειναι αλλο τοσο μαστροχαλαστης ειναι, ξερεις κι εσυ απο αυτα!!!:tongue::tongue::tongue: θα της τον ετοιμασω της φουρτουνιτσας μου να ειναι νοικοκυρης!!εσυ εκπαιδευσε την να ειναι καλη μαγειρισσα για να μοιραζονται τις δουλειες!!! τωρα καθομαστε, ειναι και ενας φιλος εδω και χαζευουμε!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Γεια σου Μαράκι μου!!! Τί κάνει η Δημητρούλα σου??????

ΚΟΑΛΑΚΙ μου εσύ τι κάνεις????? Η φορτούνα σου????????

Αγορομάμμυ μου ακόμα δεν έχω καταλάβει διαφορά από θέμα φύλου γιατί είναι ακόμα μωρό. Όταν θα αρχίσει να μου κάνει νάζια θα τρελαθώ!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Μαρακι ξεχαστηκα το μεσημερι με την μικρη που παιζαμε, μπηκα και για μπανιο και αφησα το ψωμια παραπανω στο φουρνο και εγινε πετρα!!!!!!!:oops::oops::oops: Γελαμε με τον αντρα μου για την αποτυχημενη μου προσπαθεια αλλά ο μπαμπας μου βρηκε λυση: να το βουταμε στον ελληνικο καφε!!!!!χαχαχα:P:p:p

Αγορομάμυ Το ευχαριστηθηκα αλλά βεβαια την διαρροια δεν την απέφυγα....Παρολο που εφαγα ψητη μπριζολα στα καρβουνα, με πειραξε! Ακόμη και ψαρι να φαω στα καρβουνα, με πειραζει...όσο και να μου αρεσουν τα ψητα, δεν τα αντεχει το στομαχι μου!

Κοαλάκι εδω υγρασία πολύ και ζέστη!!!! Πήγαμε βολτιτσα στο λιμανι και τα μαλλια της εσταζαν ιδρωτα απο το παιχνιδι και την υγρασια!

Ηλιοβασιλεμα μου γενικα σε πειραζουν ή τωρα λογω της διαιτας εχει γινει πιο ευαισθητο το στομαχι σου?

to1Np2.png

KCkop2.png

Εγινε πιο ευαισθητο το στομαχι μου πριν καποια χρόνια....Ειδικα απο τις αρχες του 2011 που παιρνω τα χαπια του σακχαρου, εχω θεμα με τα γαστρεντερικα αλλά μου εχει γινει συνηθειο πια....

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ και εδω ειχε ζεστη το πρωι αλλα το απογευματακι φυσουσε.....τι κανει η αγγελικουλα σου.....????? ολα καλα....??????

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ βεβαιως θα την ετοιμασω οχι μονο στο μαγειρεμα αλλα και στο συγιρυσμα. Τωρα οσον αφορα τα χαλσματα μαλλον εκει δεν θα μοιραζονται τιποτα γιατι αν μοιραζονται το βλεπω το σπιτι ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕΟ.......οεο......!!!!!!!

NGN ΜΟΥ καλα ειναι η φουρτουνα μου, αρχισε κανει γκριματσες, κανει ουουυυυυυυυ, κανει γαβ γαβ και αλλα τετοια χαριτωμενα......που εχουν τα μωρα της ηλικιας της (ξερεις εσυ).

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Γεια σου Μαράκι μου!!! Τί κάνει η Δημητρούλα σου??????

ΚΟΑΛΑΚΙ μου εσύ τι κάνεις????? Η φορτούνα σου????????

Αγορομάμμυ μου ακόμα δεν έχω καταλάβει διαφορά από θέμα φύλου γιατί είναι ακόμα μωρό. Όταν θα αρχίσει να μου κάνει νάζια θα τρελαθώ!!!!!

αχ ναι θα σε ξετρελανει Ngn μου η μπουμπουκα σου!!! Σημερα συζητουσα με τον αντρα μου οτι δε θυμαμαι καθολου πως ηταν ο μικρος σαν βρεφος και θελω πολυ να ξαναζησω αυτη την περιοδο, χωρις ομως να δουλευω οπως εκανα οταν γεννησα τον Δημητρη γιατι δεν ευχαριστηθηκα τιποτα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...