Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Losr είπε:

Πόσα χρήματα έδωσες για τις 13 βλαστοκυστες ?

Εμένα μου είπαν ότι πάει 180-200 η βλαστοκυστη δεν μου ζήτησαν συν 700.  Εγώ στην τελευταία διέγερση πήραμε 10 και είχαμε πολύ κακη γονιμοποίηση, γονιμοποιηθηκαν μόνο 3 από τα οποία τα δύο γίνανε βλαστοκυστες. Και τελικά βάλαμε μια γιατί η άλλη δεν άντεξε την απόψυξη. Ήταν βιοχημική. Αυτήν την φορά βλέπανε 8 την δεύτερη μέρα του κύκλου. Οπότε θα πω ότι δεν περιμένω πάνω από 5 βλαστοκυστες στην καλύτερη των περιπτώσεων. Αν κάνω 2-3 βλαστοκυστες έχει νόημα να κάνω προεμφυτευτικο γιατί βάσει των λεγόμενων σας καταλαβαίνω ότι δεν έχει νόημα. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν προτιθομαι να κάνω και άλλη διέγερση για να μαζέψω περισσότερα γιατί έχω κουραστεί πολύ και αν είναι να με ζορισει και άλλο μάλλον δεν θα κάνω παιδί.  Θα προσπαθήσω να υιοθετήσω. Μη σου πω πως αν παραζοριστω δεν θα κάνω και προεμφυτευτικο και αν κάτσει έκατσε. Στο κάτω κάτω ότι και να κάνεις πάντα υπάρχει ένα αλλά.

Επίσης εγώ δεν έχω να δώσω μαζεμένα τώρα 2700 η 3000. Στην περίπτωση που ήταν πολλές.

Εγώ ομως δεν έχω θέμα εμφυτευσεων. Τις χειρότερες έχουμε βάλει και κάνω εμφυτεύσεις. Ο γιατρός τραβάει τα μαλλιά του γιατί έχω από τα πιο δεκτικά ενδομήτρια που υπάρχουν. Ότι του βάλεις θα το τραβήξει αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό είναι βιοχημικές. Του τρελού. Και για να προλάβω υστεροσκοπηση έχω κάνει και το μικρωβιωμα είναι οκ. Και ορμονικά δεν μου λέει ότι υπάρχει κάτι λάθος.

Μια ινσουλίνη έχουμε θέμα και ένα dfi 20%. Και τίποτε άλλο. Για την ινσουλίνη παίρνω και χάπι και προσέχω διατροφή.

Λέω τον πόνο μου τώρα όπως καταλαβαίνετε. 

Κοίτα αν δεν έχεις χρήματα για προεμφυτικο τότε οκ είναι λογικό να μην σε συμφέρει. Θα είχε νόημα ακόμα Κ με 2-3 βλαστοκυστες γιατί αντί να χάνεις χρόνο για να βάλεις αυτές που θα σου δώσουν μια βιοχημική Κ θα χάσεις Κ άλλο χρόνο αυτούς τους δύο μήνες κάνεις φυσικούς τροποποιημένους Κ μαζεύεις αλλά 2 ή 3 έμβρυα 

Οπότε αντί να έχεις 6 βιοχημικές Κ να ταλαιπωρείς Κ την μήτρα σου τσάμπα θα μαζεύεις Κ αλλά έμβρυα . Τώρα αν δεν υπάρχουν λεφτά αλλάζει το πράγμα 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια μου καλημερα.......τι κανετε....?????

ΜΑΥ ΜΟΥ οοοοοοοοολα να πανε καλα γλυκια μου.........!!!!!!!!!!

Εχεις την σκεψη μας, την αγαπη μας και τις ευχες μας........!!!!!!!!!

Στειλε μας νεα σου οποτε μπορεις.......!!!!!!!!!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.......

ΤΡΟΜΑΞΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.......!!!!!!

Τι να εγινε αραγε........???????????

ΑΧ ΘΕΕ ΜΟΥ ΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ...........!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημερα κοριτσια και απο μενα!!!!!!!!!!!!

τωρα μιλησα με την may!!!!!!

καλα ειναι η μπεμπουλα της και η may μας!!!!!!!!!!!

ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ!!!!!!!!

θα μπει σε λιγο να σας ενημερωσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οκ???????????

βγαινω για λιγο και ξαναμπαινω!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

κοριτσια χτες τ απογευμα η μικρη ειχε πολυ γκρινια μαλλον ειχε πονακια την ειχα αγκαλια κ προσπαθουσα να την ηρεμησω κ ο αντρας μου σιδερωνε μια στολη του(εχουμε μια ντουλαπα στολες αυτος ηθελε την συγκεκριμενη που ηταν ασιδερωτη)κ εκεινη την ωρα ηρθε η πεθερα μου κ λεει αγορι μου τι κανεις εκει?αστα κατω θα τα κανω εγω.κ λεω γω οπα εσυ τωρα τι θες κ ανακτευεσαι?ειναι δυνατον ο γιος μου να σιδερωνει?κ λεω γιατι ντροπη ειναι?αλλωστε το κανει πολυ συχνα,ειναι τοσο κακο που βοηθαει τη γυναικα του δηλαδη?μετα την αρπαξε κ ο αντρας μου κ αρχισε εμενα να μου λεει διαφορα της εβγαλα κ εγω ενα στομα αλλο πραγμα φοβηθηκε κ ζητουσε συγγνωμη κ φυσικα την λεει ο αντρας μου αντε σηκω φυγε τωρα.με εκανε τουρμπο.

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

καλημερα κοριτσια! τι λαχταρα πηρα με τη May μας Παναγια μου!! ολα να πανε καλα!

πατουσιτσα μου, Ιωαννα μου καλα ειστε ε?? Αχ Ιωαννα μου ποσο μου τη δινουν οι πεθερες, αμαν!! Δηλαδη η πεθερα σου τι εκανε οταν ο γιος της στην Ευελπιδων εκανε τα παντα μονος του??? πηγαινε στον διοικητη και παραπονιοταν??? ελεος!!!

Αχ κοριτσια ο μικρος ξυπνησε πολυ αγριεμενος για ζημιες και με εχουν πιασει τα νευρα μου! και οσο τον μαλωνω ξεκαριζεται! μου ανοιξε την καταψυξη και εριξε το πρωτο συρταρι και το εσπασε, ειλικρινα με επιασε απελπισια! ειναι πολυ καλοκεφος δεν ειναι οτι γκρινιαζει, θα αρχισω εγω ομως, γκρρρρρρ!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ και ΙΩΑΝΝΑΚΙ.....μετα το κοψοχολιασμα με τη γλυκια μας ΜΑΥ........,!!!!!!!!!

Τι κανουν τα νινακια σας........??????

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ εφοσον σε στηριζει και ο ανδρας σου μην αγχωνεσαι........

Οσο για το οτι ενας ανδρας ειναι μονο για νταηλικια, φωνες και για τιποτα αλλο ποσο μαλλον για σιδερωμα αυτα εγω τα ακουω ΒΕΡΕΣΕ.........!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

καλημερα κοριτσια! τι λαχταρα πηρα με τη May μας Παναγια μου!! ολα να πανε καλα!

πατουσιτσα μου, Ιωαννα μου καλα ειστε ε?? Αχ Ιωαννα μου ποσο μου τη δινουν οι πεθερες, αμαν!! Δηλαδη η πεθερα σου τι εκανε οταν ο γιος της στην Ευελπιδων εκανε τα παντα μονος του??? πηγαινε στον διοικητη και παραπονιοταν??? ελεος!!!

Αχ κοριτσια ο μικρος ξυπνησε πολυ αγριεμενος για ζημιες και με εχουν πιασει τα νευρα μου! και οσο τον μαλωνω ξεκαριζεται! μου ανοιξε την καταψυξη και εριξε το πρωτο συρταρι και το εσπασε, ειλικρινα με επιασε απελπισια! ειναι πολυ καλοκεφος δεν ειναι οτι γκρινιαζει, θα αρχισω εγω ομως, γκρρρρρρ!

Καλεεεεεε συμπεθεραααααα τι επαθε ο γαμπος.......???????? αφηνιασε......????????????

Σου εγραψα εχθες για τα μωρομαντηλα toujours αν ενδιαφερεσε γιατι τα εχει σε προσφορα........

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

May μου φαντάζμαι πόσο θα τρόμαξες!!!! Εδώ εγώ τρόμαξα!!! Μην ανησυχείς όμως... μια χαρά θα τα πάει το μωρόκι σου... Εχθές διάβαζα με τις ωρες για πρόωρα μωράκια... Μπορεί να μην χρειαστεί καν να γεννήσεις ακόμα... αλλά ακόμα και να γεννήσεις κοντεύουμε τις 30 εβδομάδες!!! Πέρασε το επικίνδυνο διάστημα!!! Όλη η θετική μου σκέψη είναι μαζι σου...

Μαράκη μου συλλυπητήρια...Ζωή σε σας... Τι άσχημη νύχτα η χθεσινή!!!

Καλημέρα κορίτσια... τι κάνετε οι υπόλοιπες?????

Μακάρι να έχουμε θετικά νέα από το κορίτσι μας... έχει καμία το τηλ να επικοινωνήσει μαζί της?

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

May μου φαντάζμαι πόσο θα τρόμαξες!!!! Εδώ εγώ τρόμαξα!!! Μην ανησυχείς όμως... μια χαρά θα τα πάει το μωρόκι σου... Εχθές διάβαζα με τις ωρες για πρόωρα μωράκια... Μπορεί να μην χρειαστεί καν να γεννήσεις ακόμα... αλλά ακόμα και να γεννήσεις κοντεύουμε τις 30 εβδομάδες!!! Πέρασε το επικίνδυνο διάστημα!!! Όλη η θετική μου σκέψη είναι μαζι σου...

Μαράκη μου συλλυπητήρια...Ζωή σε σας... Τι άσχημη νύχτα η χθεσινή!!!

Καλημέρα κορίτσια... τι κάνετε οι υπόλοιπες?????

Μακάρι να έχουμε θετικά νέα από το κορίτσι μας... έχει καμία το τηλ να επικοινωνήσει μαζί της?

Καλημερα........τι κανεις χριστινακι???

Θα μπει σε λιγο να μας ενημερωσει, ειναι καλα παντως......

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημερα Χριστινακι! πως εισαι? το ματι σου πως ειναι?

Συμπεθερα μου εχει παραζωηρεψει ο μικρος, πρεπει να γινω πιο αυστηρη γιατι οσο δυναμωνει θα τα διαλυσει ολα. Εδω και μια εβδομαδα ειναι αλλο παιδι. Εχθες στην παραλια εριχνε συνεχεια τον καδο σκουπιδιων και τον μαλωνα και καποιοι ηταν εκει και με κοροϊδευαν οτι σιγα μη με ακουσει ο μικρος.Δεν ειναι ετσι ομως, πρεπει να μπουν τα ορια απο τωρα, δεν αντεχω να μου γινει πολυ ζωηρος με την εννοια να μη σεβεται! ειναι μικρος δε λεω αλλα πρεπει να τα στρωσουμε απο τωρα συμπεθερα!! βοηθεια μας γιατι ειμαι βεβαιη οτι περνας τα ιδια!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα Χριστινακι! πως εισαι? το ματι σου πως ειναι?

Συμπεθερα μου εχει παραζωηρεψει ο μικρος, πρεπει να γινω πιο αυστηρη γιατι οσο δυναμωνει θα τα διαλυσει ολα. Εδω και μια εβδομαδα ειναι αλλο παιδι. Εχθες στην παραλια εριχνε συνεχεια τον καδο σκουπιδιων και τον μαλωνα και καποιοι ηταν εκει και με κοροϊδευαν οτι σιγα μη με ακουσει ο μικρος.Δεν ειναι ετσι ομως, πρεπει να μπουν τα ορια απο τωρα, δεν αντεχω να μου γινει πολυ ζωηρος με την εννοια να μη σεβεται! ειναι μικρος δε λεω αλλα πρεπει να τα στρωσουμε απο τωρα συμπεθερα!! βοηθεια μας γιατι ειμαι βεβαιη οτι περνας τα ιδια!!

Ακριβως.......ΑΠΟ ΤΩΡΑ.....!!!!!!!

Τι θα πει "σιγα μη σε ακουσει".....????? στο χερι μας ειναι να τα κανουμε να ακουνε, αν τα αφησουμε ενεξελεγκτα τοτε ειναι που δεν θα συμμορφωθουν....

Θελει πολυ ομιλια, υφος αναλογο και να καταλαβουν την διαφορα αναμεσα στην ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ απο την ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ.......!!!!!!!

Νομιζω οτι κατι θα καταφερουμε με γνωμονα τα παραπανω.......

Σημ: σε λιγο μεγαλυτερη ηλικια εχει πιο αποτελσματικα βηματακια σωστησ συμπεριφορας, δεδομενου οτι εχουν ωριμασει περισσοτερο.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλύτερα είναι το μάτι μου!!! Αν και είναι ακόμα πρησμένο και με ενοχλεί....

έχετε δίκιο με τα μικρά... πρέπει από νωρίς να καταλάβουν τι απαγορεύεται!!!

Ο μικρός της αδελφής μου είναι πολύ δύσκολο παιδί... φοβερά υπερκινητικό και βαριιέται εύκολα... οπότε σκαρφίζεται συνεχώς καινούρια πράγματα να κάνει.. ειδικά όταν είναι στο σπίτι. Ο άνδρας της αδελφής μου όταν ο μικρός γκρίνιαζε του έκανε το χατήρι ότι και να ζήταγε!!! Να φανταστείτε όταν δεν ήταν καν 2 χρονών έκλαιγε και ζήταγε το κατσαβίδι και του το έδωσε... το είδα και τρελάθηκα... και έτρεξα εγώ και του το πήρα πίσω... Έτσι τώρα ότι και να του πει ο πατέρας του δεν ακούει.... αφού μια μέρα είπε στην κοπέλα που το φύλαγε... αφησε με (να κάνει κάτι που ήθελε) γιατί αλλιώς θα το πω στον μπαμπά μου!!!

kPAZp2.png

πωπω πολυ ασχημο να τα κακομαθαινει ο ενας γονιος! δημιουργουνται και ενδοοικογενειακα προβληματα μετα, οχι μονο θεματα συμπεριφορας στο παιδι!! συμπεθερα σιγουρα μεγαλωνοντας θα καταλαβαινουν καλυτερα. Δε λεω, παιδια ειναι και θα ειναι ζωηρα, ετσι πρεπει! απλα νομιζω οτι υπαρχουν τα ορια και οταν πανε να τα περασουν θελει πολυ ιδιατερο χειρισμο. Εγω σημερα του υψωνα τη φωνη με εντονο υφος και ξεκαρδιζοταν. Αλλες φορες θελω να γελασω κι εγω μαζι αλλα εννοειται κρατιεμαι γιατι αν γελασω το εχασα το παιχνιδι! Σημερα ομως πραγματικα δε μου φαινοταν αστειο που γελουσε και του ελεγα πιο εντονα την παρατηρηση και τοτε ηταν που ορμηξε παλι στην καταψυξη! τον πηρα και τον εβαλα στο παρκο και οταν τον εβγαλα δεν ξαναπλησιασε το ψυγειο. για να δουμε!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...