Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, karlajo είπε:

Οι τιμές που είναι κατάλληλες όταν ξεκινάς προετοιμασία για μεβρυομεταφορα ποιες είναι κορίτσια? Θα ξεκινήσω τελικά στον κύκλο του Ιουνίου πάνω περίοδο γύρω στις 7!

Προγεστερόνη κάτω του 1, οιστραδιόλη έως 40-50. TSH κάτω από 2,5. Αυτά θυμάμαι

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημερα ΖΩΗΤΣΑ και ΝΑΣΟΥΛΑ....

Τι κανετε......?????

Καλημερα koalaki μου καλα ειμαστε...

Απο τωρα αγχωνομαι πως θα καταφερω να μεγαλωσω τον μικρο ετσι οπως θελω και να μην γινει κακομαθημενο...Εχθες ελεγα στον αντρα μου οτι σιγουρα μετα δεν θα θελω να γυρισω στην δουλεια και να τον μεγαλωσω εγω και οχι η μαμα σου ή η θεια σου και να τον κανουν κακομαθημενο σαν τον ξαδερφο σου (αυτο βεβαια δεν του το ειπα)

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα Ζωη!

εχω πολυκυστικες και η περιοδος δεν ξερω ποτε θα ερθει..αλλα ετσι νιωθω...γιατι ειδα η βερα οτι με στενευει...οποτε ξεκινησαν πο κατακρατησεις...

Πατουσιτσα κοιταξε και στο σαιτ του αοεδ....μηπως οτι χρειαζεσαι, γινεται ηλεκτρονικα!

Κοαλάκι ναι η τιμωρια= συνεπειες των πράξεων μπορεί να ειναι και απωλεια...πχ στην μικρη μου οταν κανει κατι που δεν ειναι σωστο, η τιμωρια της ειναι κατι που της αρεσει και το χανει προσωρινα...Πχ περσυ με τον παιδικο που μου εκανε την δυσκολη η μικρη και δεν ηθελε να παει, της ελεγα οτι αν δεν παει σχολειο, στο σπιτι που θα μεινει, δεν θα δει καθολου παιδικα...και επιανε!

Πιο μικρή παλι, που μου εκανε σκανταλια για να την μαλωσω, της επαιρνα και εκρυβα το νινι της (ενα λουτρινο συγκεκριμενο που το εχει ως ηρεμηστικο)

ελα κουμπαρα μουυυυυυυυ!!!!!!!!!καλημεραααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλα εισαι?????η Αγγελικουλα μας καλα ειναι?????????

για να κοιταξω και στο σαιτ....αχ λες????????μακαρι!!!!!!!!!να γλυτωσω την ταλαιπωρια!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Ζωη μου,καλημερα!!!!!!καλα εισαι?????????σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση!!!!πηρα τηλ. την κουμπαρα μου και ευτυχως θ παω στο ΙΚΑ περαματος.παλι καλα!!!!

αυριο θα παω να τελειωνω!!!!!!!!!κατα τις 12 να ειμαι εκει!!!!!

θυμασαι τι δικαιολογιτηκα χρειαζονται?και αν χρειαζονται????

στο ταμειο του αντρα μου θα μπω.του Δημοσιου.

Καλημέρα, καλημέρα! Μια χαρούλα! Λοιπόν, κι εμένα του δημοσίου είναι, εκπαιδευτικός. Δώσε μου λίγα λεπτάκια να βρω τι ακριβώς είχα χρειαστεί εγώ.

Εν τω μεταξύ, για τη μέση και την πλάτη που είχα κι εγώ πρόβλημα, βρήκα κάτι βιντεάκια στο youtube με γιόγκα για εγκύους, τα οποία με βοήθησαν απίστευτα με 10-20 λεπτά ενασχόληση κάθε μέρα. Αν σε ενδιαφέρουν, πες μου να σου τα στείλω. Βέβαια σίγουρα πρώτα πρέπει να πάρεις το οκ από το γιατρό σου, αλλά είναι γενικά χαλαρή γυμναστική.

Λοιπόν, πάω να ψάξω τα δικαιολογητικά και επανέρχομαι.

p8P6p2.png

Καλημερα Ζωη!

εχω πολυκυστικες και η περιοδος δεν ξερω ποτε θα ερθει..αλλα ετσι νιωθω...γιατι ειδα η βερα οτι με στενευει...οποτε ξεκινησαν πο κατακρατησεις...

Ε τότε κατακράτηση θα είναι και σίγουρα θα έχεις χάσει παραπάνω. Και, στην τελική, πέρα από τη ζυγαριά, κάνεις μια ισορροπημένη διατροφή. Και από μόνο του αυτό λέει πολλά!

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, καλημέρα! Μια χαρούλα! Λοιπόν, κι εμένα του δημοσίου είναι, εκπαιδευτικός. Δώσε μου λίγα λεπτάκια να βρω τι ακριβώς είχα χρειαστεί εγώ.

Εν τω μεταξύ, για τη μέση και την πλάτη που είχα κι εγώ πρόβλημα, βρήκα κάτι βιντεάκια στο youtube με γιόγκα για εγκύους, τα οποία με βοήθησαν απίστευτα με 10-20 λεπτά ενασχόληση κάθε μέρα. Αν σε ενδιαφέρουν, πες μου να σου τα στείλω. Βέβαια σίγουρα πρώτα πρέπει να πάρεις το οκ από το γιατρό σου, αλλά είναι γενικά χαλαρή γυμναστική.

Λοιπόν, πάω να ψάξω τα δικαιολογητικά και επανέρχομαι.

εγινε Ζωη μου!!!!!!!!σε ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!;););););););)

ναι ε...????για στειλτα μου.......!

d.gif

Αχ ΖΩΗΤΣΑ ΜΟΥ η φορτουνα σημερα παλι με νοικοκυρευει, πηρε απο τη ντουλαπα της οοοολες τις καλτσουλες και τις εφερε στο σαλονι.....χιχι!!!!

Νομιζω χρειαζεται το βιβλιαριο ασφαλισης, ταυτοτητα, αλλο δεν θυμαμαι......

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημέρα κοπελιές μου! Όλα καλά εδώ, με εξαίρεση τις κουτουλιές που τρώω από την κορούλα μου! Αφού μπορώ να καταλάβω που ακριβώς είναι το κεφάλι της γιατί με πονάει, χιχι! Εδώ είναι που λένε το "μάνα κουράγιο"; :lol:

Εσείς τι κάνετε; Τι ρούχο έκλεψε πάλι η φουρτουνίτσα;

Και εμενα zoi μου ωρες ωρες με κλωτσαει και ποναω παρα πολυ αφου λεω τον αντρα μου νιωθω πως θα με σπασει κανα πλευρο...χαχαχαχαχ

dev338pr___.png

Καλημερα Ζωη!

Δλδ θα αδιαθετησεις???????? αχ τι καλαααααααα να μας πεις ευχαριστα σε λιγο καιροοοοοοοοο......!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσια μου, ευχαριστω!

Δεν εχω πιστέψει οτι αυτο το πράγμα συμβαινει σε μενα. Όλα χτες ήταν τόσο νορμάλ....... Στόχος μου είναι η καθε μερα που θα φευγει. Μαξιμουμ στόχος είναι οι 32 εβδομάδες, περα απο εκεί γίνεται υποχρεωτικη ΚΤ, και το μόνο που προσευχομαι είναι να φτασω όσο πιό μακρυά. Στον υπερηχο η μικρή μου ήταν ζωηρή κ τη μετρησαν περίπου 1650 γραμμαρια. Μου εβαλαν ενεσεις κορτιζονης για τα πνευμόνια της. Θα βάλω και σήμερα. Μου εβαλαν κ ενδοφλεβια αντιβιωση για πρόληψη λοιμώξεων. Αν πάθω καποια λοίμωξη πρεπει το μωρό να βγεί άμεσα.

Ξερω οτι εχω τη θετική σας ενεργεια κ σκέψη γιατί αλλιως δε θα σας έγραφα πρωτο πράγμα εσας, όσο περιμενα τον άντρα μου να ετοιμασει τα πράγματα.

Εγκυούλες, φροντίστε τον εαυτό σας!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν, πατουσίτσα, από τις σημειώσεις μου εδώ βλέπω ότι είχα χρειαστεί:

• Έναν τόνο αιτήσεις που συμπλήρωσα εκεί.
  • Μια φωτογραφία.
  • Αντίγραφο Ε1 του συζύγου αν υποβάλετε κοινή, αλλιώς δικό σου.
  • Αν έχεις κάρτα ανεργίας νομίζω δε χρειάζεται το Ε1, αλλά να έχεια μαζί την κάρτα.
  • Το βιβλιάριο του συζύγου, το οποίο πρέπει να είναι θεωρημένο για το τρέχον έτος.
  • Μια βεβαίωση από το προηγούμενο ταμείο σου ότι δεν έχεις πλέον δικαίωμα ασφάλισης εκεί κι έχεις διαγραφεί.
  • Ταυτότητα και μια φωτοτυπία της (απλή).
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
  • Τους αριθμούς ΑΜΚΑ, ΑΦΜ, ταυτότητος κλπ τα δικά σου και του συζύγου γιατί θα χρειαστούν στη συμπλήρωση των αιτήσεων.

Αυτά μου είχαν ζητήσει εμένα.. Τώρα τι να σου πω, για σιγουριά θα έκανα κι ένα τηλέφωνο... Η όλη διαδικασία εκεί πάντως κράτησε γύρω στο μισάωρο και δε χρειαζόταν να παρεβρίσκεται κι ο σύζυγος.

p8P6p2.png

[*]Έναν τόνο αιτήσεις που συμπλήρωσα εκεί.

[*]Μια φωτογραφία.

[*]Αντίγραφο Ε1 του συζύγου αν υποβάλετε κοινή, αλλιώς δικό σου.

[*]Αν έχεις κάρτα ανεργίας νομίζω δε χρειάζεται το Ε1, αλλά να έχεια μαζί την κάρτα.

[*]Το βιβλιάριο του συζύγου, το οποίο πρέπει να είναι θεωρημένο για το τρέχον έτος.

[*]Μια βεβαίωση από το προηγούμενο ταμείο σου ότι δεν έχεις πλέον δικαίωμα ασφάλισης εκεί κι έχεις διαγραφεί.

[*]Ταυτότητα και μια φωτοτυπία της (απλή).

[*]Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

[*]Τους αριθμούς ΑΜΚΑ, ΑΦΜ, ταυτότητος κλπ τα δικά σου και του συζύγου γιατί θα χρειαστούν στη συμπλήρωση των αιτήσεων.

[/LI

Αυτά μου είχαν ζητήσει εμένα.. Τώρα τι να σου πω, για σιγουριά θα έκανα κι ένα τηλέφωνο... Η όλη διαδικασία εκεί πάντως κράτησε γύρω στο μισάωρο και δε χρειαζόταν να παρεβρίσκεται κι ο σύζυγος.

Ο χριστος και η παναγια.....!!!!!!τι ειναι ολα αυτα.....????? εμενα μονο βιβλιαριο, ταυτοτητα, αμκα, αφμ μου ειχαν ζητησει τωρα που τα ειδα και εγω......ααα και καρτα οαεδ.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

εγινε Ζωη μου!!!!!!!!σε ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!;););););););)

ναι ε...????για στειλτα μου.......!

Θα σου τα στείλω σε πμ!

Αχ ΖΩΗΤΣΑ ΜΟΥ η φορτουνα σημερα παλι με νοικοκυρευει, πηρε απο τη ντουλαπα της οοοολες τις καλτσουλες και τις εφερε στο σαλονι.....χιχι!!!!

Νομιζω χρειαζεται το βιβλιαριο ασφαλισης, ταυτοτητα, αλλο δεν θυμαμαι......

Χαχα, τουλάχιστον είναι οι κάλτσες της κι όχι τα εσώρουχά σου :tongue:

Και εμενα zoi μου ωρες ωρες με κλωτσαει και ποναω παρα πολυ αφου λεω τον αντρα μου νιωθω πως θα με σπασει κανα πλευρο...χαχαχαχαχ

Αχ, οι κλωτσιές κι οι μπουνιές είναι οκ. Τις κεφαλιές δεν αντέχω! Εγώ νιώθω ότι έχω μια τεράστια μελανιά στην κοιλιά μου!

Κοριτσια μου, ευχαριστω!

Δεν εχω πιστέψει οτι αυτο το πράγμα συμβαινει σε μενα. Όλα χτες ήταν τόσο νορμάλ....... Στόχος μου είναι η καθε μερα που θα φευγει. Μαξιμουμ στόχος είναι οι 32 εβδομάδες, περα απο εκεί γίνεται υποχρεωτικη ΚΤ, και το μόνο που προσευχομαι είναι να φτασω όσο πιό μακρυά. Στον υπερηχο η μικρή μου ήταν ζωηρή κ τη μετρησαν περίπου 1650 γραμμαρια. Μου εβαλαν ενεσεις κορτιζονης για τα πνευμόνια της. Θα βάλω και σήμερα. Μου εβαλαν κ ενδοφλεβια αντιβιωση για πρόληψη λοιμώξεων. Αν πάθω καποια λοίμωξη πρεπει το μωρό να βγεί άμεσα.

Ξερω οτι εχω τη θετική σας ενεργεια κ σκέψη γιατί αλλιως δε θα σας έγραφα πρωτο πράγμα εσας, όσο περιμενα τον άντρα μου να ετοιμασει τα πράγματα.

Εγκυούλες, φροντίστε τον εαυτό σας!

ΜΑΥ, γυρίσατε σπίτι ή έμεινες στο νοσοκομείο; Αφού η μικρούλα είναι ζωηρή και πάνω από ενάμισι κιλό όλα μια χαρά θα πάνε. Καλό κουράγιο, κοπέλα μου.

p8P6p2.png

• Έναν τόνο αιτήσεις που συμπλήρωσα εκεί.
  • Μια φωτογραφία.
  • Αντίγραφο Ε1 του συζύγου αν υποβάλετε κοινή, αλλιώς δικό σου.
  • Αν έχεις κάρτα ανεργίας νομίζω δε χρειάζεται το Ε1, αλλά να έχεια μαζί την κάρτα.
  • Το βιβλιάριο του συζύγου, το οποίο πρέπει να είναι θεωρημένο για το τρέχον έτος.
  • Μια βεβαίωση από το προηγούμενο ταμείο σου ότι δεν έχεις πλέον δικαίωμα ασφάλισης εκεί κι έχεις διαγραφεί.
  • Ταυτότητα και μια φωτοτυπία της (απλή).
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
  • Τους αριθμούς ΑΜΚΑ, ΑΦΜ, ταυτότητος κλπ τα δικά σου και του συζύγου γιατί θα χρειαστούν στη συμπλήρωση των αιτήσεων.

Ζαλιστηκααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:τα γραφω να το ετοιμασω!!!!να τα εχω ετοιμα οταν παω!!!!!δεν ειμαι για περα δωθε!!!!!!!!!!

Ζωη μου,σε ευχαριστω πολυυυυ!!!!!!!!!!να σαι καλα!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...