Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Αγχώνομαι για το αποτέλεσμα, ρε παιδιά έχω κουραστεί μόνο να δουλεύω σα σκυλί και να μη γίνεται κάτι καλό για  εμένα… Δλδ μια ζωή θα είμαι 12 ώρες στο γραφείο χωρίς προσωπική ζωή και χωρίς παιδί τελικά; Τεσπα, ήθελα να γκρινιάξω λίγο γιατί με έχουν τεντώσει εδώ που είμαι τώρα και σκέφτομαι γιατί τα κάνω όλα αυτά εν τελεί. 

οχι δεν θα εισαι κοριτσι μου. δες το απλα ως τροπο τωρα να καλυπτεις τα εξοδα των προσπαθειων σου. κι οταν με το καλο γινει το θαυματακι σου, επαναπροσδιορισε τις συνιστωσες στη ζωη σου, δως τους μια μουτζα και πηγαινε βρες κατι πιο ανθρωπινο. ναι μεν δεν θα εχεις το ιδιο εισοδημα πιθανοτατα, αλλα θα εχεις την ψυχικη σου ηρεμια και χρονο με την οικογενεια σου. δες τωρα τη δουλεια σου απλα ως μεσο να φτασεις στον αλλο σκοπο σου, το παιδι. στα λεω απο προσωπικη εμπειρια 😉

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσια μου, ευχαριστω!

Δεν εχω πιστέψει οτι αυτο το πράγμα συμβαινει σε μενα. Όλα χτες ήταν τόσο νορμάλ....... Στόχος μου είναι η καθε μερα που θα φευγει. Μαξιμουμ στόχος είναι οι 32 εβδομάδες, περα απο εκεί γίνεται υποχρεωτικη ΚΤ, και το μόνο που προσευχομαι είναι να φτασω όσο πιό μακρυά. Στον υπερηχο η μικρή μου ήταν ζωηρή κ τη μετρησαν περίπου 1650 γραμμαρια. Μου εβαλαν ενεσεις κορτιζονης για τα πνευμόνια της. Θα βάλω και σήμερα. Μου εβαλαν κ ενδοφλεβια αντιβιωση για πρόληψη λοιμώξεων. Αν πάθω καποια λοίμωξη πρεπει το μωρό να βγεί άμεσα.

Ξερω οτι εχω τη θετική σας ενεργεια κ σκέψη γιατί αλλιως δε θα σας έγραφα πρωτο πράγμα εσας, όσο περιμενα τον άντρα μου να ετοιμασει τα πράγματα.

Εγκυούλες, φροντίστε τον εαυτό σας!

Γλυκια μου ΜΑΥ κανε υπομονη για ακομα μια φορα......!!!!!

Το ευτυχημα ειναι οτι τα καταφερες και την κρατησες μεσα σου....!!!!!

Το μωρο εαν ειναι πανω απο 1800 συνηθως δεν μπαινει θερμο αν δεν συντρεχουν αλλοι λογοι υγειας και εφοσον εκανες ενεσεις για τα πνευμονακια και ελαβες αντιβιωση ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑ.......!!!!!!!

Ολα θα πανε κατ ευχην.........,!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γλυκια μου ΜΑΥ κανε υπομονη για ακομα μια φορα......!!!!!

Το ευτυχημα ειναι οτι τα καταφερες και την κρατησες μεσα σου....!!!!!

Το μωρο εαν ειναι πανω απο 1800 συνηθως δεν μπαινει θερμο αν δεν συντρεχουν αλλοι λογοι υγειας και εφοσον εκανες ενεσεις για τα πνευμονακια και ελαβες αντιβιωση ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑ.......!!!!!!!

Ολα θα πανε κατ ευχην.........,!!!!!!!!!!!!!

Κοαλακι μου, φοβαμαι τόσο πολύ για το θεμα της υπόλοιπης αναπτυξης...

78xyp2.png

RUAmp3.png

Ζαλιστηκααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:τα γραφω να το ετοιμασω!!!!να τα εχω ετοιμα οταν παω!!!!!δεν ειμαι για περα δωθε!!!!!!!!!!

Ζωη μου,σε ευχαριστω πολυυυυ!!!!!!!!!!να σαι καλα!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Ξέρω, ένας τόνος είναι.. Εγώ πλέον όπου πάω κουβαλάω κι ό,τι άλλο σχετικό νομίζω, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου ζητήσουν. Έχει καταντήσει γελοίο.

Μεσα κοριτσι μου.. Και οι αναγκες μόνο με πάπια.... Καταλαβαίνεις...

Κατάλαβα.. Κουράγιο κι υπομονή βρε κούκλα, τι να σου πω.. Τουλάχιστον είναι 15 μέρες υπόθεση, όχι παραπάνω. Θα είσαι εδώ στο καφέ, θα περάσει ο καιρός, όπως και με τη Μαρία. Ευτυχώς είναι καλά το μικρούλι!

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Αχ, May Μου μακάρι να εγινε οτι εγινε και να περασει, να ξεχαστει...και να γεννησεις στην ωρα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σε σκεφτόμαστε και σε αγαπάμε ολες!!!

Που εισαι Μποτσακι να διαταξεις την μπεμπα της ΜΑΥ να μεινει στην θεση της!!!!!!!!!!!!!!;;;;;;

Λοιπόν, πατουσίτσα, από τις σημειώσεις μου εδώ βλέπω ότι είχα χρειαστεί:

• Έναν τόνο αιτήσεις που συμπλήρωσα εκεί.
  • Μια φωτογραφία.
  • Αντίγραφο Ε1 του συζύγου αν υποβάλετε κοινή, αλλιώς δικό σου.
  • Αν έχεις κάρτα ανεργίας νομίζω δε χρειάζεται το Ε1, αλλά να έχεια μαζί την κάρτα.
  • Το βιβλιάριο του συζύγου, το οποίο πρέπει να είναι θεωρημένο για το τρέχον έτος.
  • Μια βεβαίωση από το προηγούμενο ταμείο σου ότι δεν έχεις πλέον δικαίωμα ασφάλισης εκεί κι έχεις διαγραφεί.
  • Ταυτότητα και μια φωτοτυπία της (απλή).
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
  • Τους αριθμούς ΑΜΚΑ, ΑΦΜ, ταυτότητος κλπ τα δικά σου και του συζύγου γιατί θα χρειαστούν στη συμπλήρωση των αιτήσεων.

Αυτά μου είχαν ζητήσει εμένα.. Τώρα τι να σου πω, για σιγουριά θα έκανα κι ένα τηλέφωνο... Η όλη διαδικασία εκεί πάντως κράτησε γύρω στο μισάωρο και δε χρειαζόταν να παρεβρίσκεται κι ο σύζυγος.

Ζωη μου,''την βεβαιωση απο το προηγουμενο ταμειο μου''

θα την συμπληρωσω εκει ετσι????????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Κοαλακι μου, φοβαμαι τόσο πολύ για το θεμα της υπόλοιπης αναπτυξης...

αντε βρε!!!!!!!!!!!!μια χαρα θα ειναι η τσαπερδωνιτσα σου!!!!!!!!!!!ειμαι σιγουρη!!!!!!θα τα καταφερεται και οι 2 σας!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

θα προσευχομαστε και για της 2 σας!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

d.gif

may μου ολες θα σε σκεφτομαστε καθε μερα και ολα θα πανε καλα..Παρε σαν παραδειγμα την Μαρια και την ngn ολα ειναι μια χαρα και χαιρονται τα μωρακια τους...Και μην φοβασαι τιποτα αφου η μπεμπα ειναι μια χαρα αυτο εχει σημασια...

dev338pr___.png

Κοριτσια μου, ευχαριστω!

Δεν εχω πιστέψει οτι αυτο το πράγμα συμβαινει σε μενα. Όλα χτες ήταν τόσο νορμάλ....... Στόχος μου είναι η καθε μερα που θα φευγει. Μαξιμουμ στόχος είναι οι 32 εβδομάδες, περα απο εκεί γίνεται υποχρεωτικη ΚΤ, και το μόνο που προσευχομαι είναι να φτασω όσο πιό μακρυά. Στον υπερηχο η μικρή μου ήταν ζωηρή κ τη μετρησαν περίπου 1650 γραμμαρια. Μου εβαλαν ενεσεις κορτιζονης για τα πνευμόνια της. Θα βάλω και σήμερα. Μου εβαλαν κ ενδοφλεβια αντιβιωση για πρόληψη λοιμώξεων. Αν πάθω καποια λοίμωξη πρεπει το μωρό να βγεί άμεσα.

Ξερω οτι εχω τη θετική σας ενεργεια κ σκέψη γιατί αλλιως δε θα σας έγραφα πρωτο πράγμα εσας, όσο περιμενα τον άντρα μου να ετοιμασει τα πράγματα.

Εγκυούλες, φροντίστε τον εαυτό σας!

ΜΑΥ μου υπομονή κορίτσι μου!!!! Η μάνα όλα τα αντέχει για τα παιδάκια της και στο λέω εγώ που πέρασα τόσα και τώρα είναι στην αγκαλιά μου. Και εμένα ο 1ος μου στόχος ήταν οι 32εβδ. όπως θυμάσαι κι όμως την ξεπέρασα και φτάσαμε στις 37. Γι'αυτό είμαι σίγουρη οτι θα τα καταφέρεις και εσύ και η κορούλα σου!!!! ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Ονομάζεται ελληνικό δημόσιο!! :lol:

Ναιιιιιιιιι ελληνικο δημοσιο και για την πληθωρα δικιολογητικων αλλα και για το οτι καθε υποκαταστημα ζηταει αλλα ντι αλλων.........

Εγω πηγα και την καρτα οαεδ, το συμπληρωσα στο μνμ μου μετα.....!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ζωη μου,''την βεβαιωση απο το προηγουμενο ταμειο μου''

θα την συμπληρωσω εκει ετσι????????

Όχι, πατουσίτσα, είναι το χαρτί που πρέπει να πάρεις από το ΙΚΑ ότι δεν είσαι πλέον ασφαλισμένη εκεί.

p8P6p2.png

Νgn μου!!!!!!!!!!καλημεραααααααα!!!!πως εισαστε??????????καλα?????????/η μπεμπουλα μας καλα??????????πως πανε οι θηλασμοι?????????

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...