Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Αγχώνομαι για το αποτέλεσμα, ρε παιδιά έχω κουραστεί μόνο να δουλεύω σα σκυλί και να μη γίνεται κάτι καλό για  εμένα… Δλδ μια ζωή θα είμαι 12 ώρες στο γραφείο χωρίς προσωπική ζωή και χωρίς παιδί τελικά; Τεσπα, ήθελα να γκρινιάξω λίγο γιατί με έχουν τεντώσει εδώ που είμαι τώρα και σκέφτομαι γιατί τα κάνω όλα αυτά εν τελεί. 

οχι δεν θα εισαι κοριτσι μου. δες το απλα ως τροπο τωρα να καλυπτεις τα εξοδα των προσπαθειων σου. κι οταν με το καλο γινει το θαυματακι σου, επαναπροσδιορισε τις συνιστωσες στη ζωη σου, δως τους μια μουτζα και πηγαινε βρες κατι πιο ανθρωπινο. ναι μεν δεν θα εχεις το ιδιο εισοδημα πιθανοτατα, αλλα θα εχεις την ψυχικη σου ηρεμια και χρονο με την οικογενεια σου. δες τωρα τη δουλεια σου απλα ως μεσο να φτασεις στον αλλο σκοπο σου, το παιδι. στα λεω απο προσωπικη εμπειρια 😉

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια μου θα σας αφησω γιατι οπου να 'ναι θα ξυπνησει ο μικρουλης, ελπιζω ηρεμος! θα τα πουμε αργοτερα! φιλακια πολλα!!

Καλο μεσημερι και μακαρι να ειναι πιο ηρεμος ο μικρος...Τα λεμε το απογευμα κουκλα μου φιλακια πολλα....

dev338pr___.png

zoi καλα κανατε και δεν αγορασατε πραγματα απο την στιγμη που βολευτηκατε με αυτα της φιλης σου γιατι οι καιροι ειναι πλεον δύσκολοι.Και εμενα με εδωσε αρκετα ρουχαλακια μια φιλη της αδερφης μου αλλα και η αδερφη μου.Η αδερφη μου/μου εγωσε και την κουβερτα για το μωρο τις ισπανικες που λεμε και ειναι η μεγαλη οποτε ενα 50ρικο τουλαχιστον το γλιτωσαμε και ειναι και μια χαρα η κουβερτα.Την ειχε παρει η μαμα μου για τον 1ο ανηψιο μου ο οποιος ειναι τωρα 17 χρονων και την ειχε χρυσοπληρωσει τοτε. 30.000δρχ την χρησιμοποιησε και στον 2ο και τωρα την εδωσε σε μενα....

dev338pr___.png

Καλό μεσημέρι αγορομάμυ!

Έτσι ακριβώς, Νάσια.. Οι καιροί είναι δύσκολοι. Σίγουρα όλες μας θα θέλαμε να φτιάξουμε τα σούπερ δωμάτια για τα μικράκια μας με ό,τι καλύτερο μέσα κλπ κλπ. Συζητούσαμε όμως κάποια στιγμή με το σύζυγο για ένα γνωστό μας ζευγάρι που είχαν φτιάξει ένα τέλειο βρεφικό δωμάτιο γιατί μπορούσαν (και μπράβο τους, δηλαδή). Τώρα, πέντε χρόνια αργότερα, το παιδάκι έχει και πάλι το τέλειο δωμάτιο και τα άπειρα παιχνίδια. Έχει και μια νταντά που το προσέχει συνεχώς. Έλεγα λοιπόν στο σύζυγο πως να, εμείς ποτέ δε θα τα προσφέρουμε αυτά στο παιδί, δε θα μπορέσουμε να στολίσουμε ένα υπέροχο παιδικό δωμάτιο. Γυρνάει και μου λέει "ναι, όμως εμείς θα το στολίσουμε με αγάπη". Ε με αποστόμωσε, γιατί όντως το συγκεκριμένο παιδάκι έχει τα πάντα εκτός από την προσοχή και την αγάπη των γονιών του, δυστυχώς. Οπότε είμαι οκ με τα μεταχειρισμένα πράγματα. Απλά τα πασπαλίζω με λίγη παραπάνω αγάπη :D

p8P6p2.png

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΧΩ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΑΣ ΚΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!!!

ΜΠΗΚΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ. ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!!

MAY MOY MΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ!!!!ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΧΕΙΣ ΤΑΡΑΧΤΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙΤΕ.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ,ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ!!!!

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΜΠΕΜΠΑ ΑΣΤΗΝ ΠΑΝΩ ΜΟΥ.ΑΠΛΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΑΥ ΜΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ.ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΓΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Καλό μεσημέρι αγορομάμυ!

Έτσι ακριβώς, Νάσια.. Οι καιροί είναι δύσκολοι. Σίγουρα όλες μας θα θέλαμε να φτιάξουμε τα σούπερ δωμάτια για τα μικράκια μας με ό,τι καλύτερο μέσα κλπ κλπ. Συζητούσαμε όμως κάποια στιγμή με το σύζυγο για ένα γνωστό μας ζευγάρι που είχαν φτιάξει ένα τέλειο βρεφικό δωμάτιο γιατί μπορούσαν (και μπράβο τους, δηλαδή). Τώρα, πέντε χρόνια αργότερα, το παιδάκι έχει και πάλι το τέλειο δωμάτιο και τα άπειρα παιχνίδια. Έχει και μια νταντά που το προσέχει συνεχώς. Έλεγα λοιπόν στο σύζυγο πως να, εμείς ποτέ δε θα τα προσφέρουμε αυτά στο παιδί, δε θα μπορέσουμε να στολίσουμε ένα υπέροχο παιδικό δωμάτιο. Γυρνάει και μου λέει "ναι, όμως εμείς θα το στολίσουμε με αγάπη". Ε με αποστόμωσε, γιατί όντως το συγκεκριμένο παιδάκι έχει τα πάντα εκτός από την προσοχή και την αγάπη των γονιών του, δυστυχώς. Οπότε είμαι οκ με τα μεταχειρισμένα πράγματα. Απλά τα πασπαλίζω με λίγη παραπάνω αγάπη :D

Εχεις απολυτω δικιο κουκλα μου τι να τα κανω τα ακριβα δωματια και τα παιχνιδια οταν δεν δινω την αγαπη που χρειαζεται στο παιδι μου. Οποτε και με τα μεταχειρισμενα μια χαρα θα μεγαλωσουν τα παιδακια μας και θα τους μαθουμε να εκτιμουν και το παραμικρο πραγμα που θα εχουν....

dev338pr___.png

μπραβο may μου που ολα ειναι καλα για σενα κ για την μπουμπου!!!!!!αχ κ γω αγορομαμη εχω θεμα με την σκονη εχω σκουρα επιπλα κ στο σαλονι.το τζαμι που λεει το ηλιοβασιλεμα μου φαινεται καλη ιδεα.Zoi εχει απολυτο δικιο ο αντρας σου τι να τα κανεις τ ακριβα πραγματα αν δεν εχει αγαπη το μωρο?κ μενα παρα πολλα μου δωσε η κουμπαρα μου κ αγορασαμε ελαχιστα.κρεβατακι καινουριο πηραμε που το αγορασαν οι δικοι μου κ καλαθουνα απο επιπλα.παλι καλα γιατι η πεθερα στην κοσμαρα της.

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Ζωη συμφωνω...τα λουσα και τα πολλα πραγματα δεν σημαινει οτι αγαπανε οι αλλοι παραπανω τα παιδια τους από τους γονεις που παρεχουν λιγοτερα πραγματα στο παιδι τους...Ειναι η αγαπη, οι αναμνησεις που του χαριζεις και που το σημαδευουν μια ζωη!!! Αυτό τα κάνει πλουσιοτερα και πιο ευτυχισμενα απο ολα τα αλλα παιδια που τα εχουν ολα πριν καν τα ζητησουν!!!!!!!!!

ουφ....βρε κορίτσια...δύσκολες μέρες για την παρέα μας!!

may μου όλα θα πάνε καλά!! πρόσπάθησε να κρατήσεις την ψυχολογία σου δυνατή!!εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου όλα να πάνε καλά!!το κοριτσάκι σου θα είναι δυνατό, και γερό!!είναι λιγο βιαστικούλι αλλά δυνατό!!εγω γεννήθηκα μολις 1800 γρ. και 24 χρόνια πρίν, με πολύλιγότερα μέσα!!σκέψου θετικά και λέγε μας νεα!!!ο θεός μαζί σας!!!!

μαράκι βορινό, συλληπητήτρια για τον άνθρωπό σας!σε καταλαβαίνω απόλυτα, για εμένα ο αδερφός της μάνας μου είναι σαν δευτερος πατέρας, μπορώ να καταλάβω πως νιώθεις!!

τώρα για όλες τις άλλες χαίρομαι που είστε καλά!!εγω΄ήσυχα άυριο τελευταία μέρα δουλειάς!!

Διαφημίσεις

ουφ....βρε κορίτσια...δύσκολες μέρες για την παρέα μας!!

may μου όλα θα πάνε καλά!! πρόσπάθησε να κρατήσεις την ψυχολογία σου δυνατή!!εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου όλα να πάνε καλά!!το κοριτσάκι σου θα είναι δυνατό, και γερό!!είναι λιγο βιαστικούλι αλλά δυνατό!!εγω γεννήθηκα μολις 1800 γρ. και 24 χρόνια πρίν, με πολύλιγότερα μέσα!!σκέψου θετικά και λέγε μας νεα!!!ο θεός μαζί σας!!!!

μαράκι βορινό, συλληπητήτρια για τον άνθρωπό σας!σε καταλαβαίνω απόλυτα, για εμένα ο αδερφός της μάνας μου είναι σαν δευτερος πατέρας, μπορώ να καταλάβω πως νιώθεις!!

τώρα για όλες τις άλλες χαίρομαι που είστε καλά!!εγω΄ήσυχα άυριο τελευταία μέρα δουλειάς!!

Σοτσαφακι μου τι κανεις.....????

Η χθεσινη ηταν δυσκολη νυχτα.......μια με το θανατο του θειου της μαριασ και επειτα με την επειγουσα εισαγωγη της μαυ στο μαιευτηριο....

Αντε και εσυ απο αυριο και μετα να ξεκουραστεις......

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσακια μου πριν απο λιγο ηρθα.Παει κι αυτο το χαρτι!!!!!!!!

Αχ τι ταραχη εχω περασει κι εγω με την Μαυ μας!!!!!!!!!

Θεε μου,ευτυχως ολα πανε καλα!!!!!!!!!!

Ετσι κι αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση να πανε και καπως αλλιως!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

ναι ναι , δύσκολη!!και για τα δυο κορίτσια!!αλλά και για όλες μας, όλες μαζί αγωνιούμε όλες μαζί χαιρόμαστε!!

ναι αύριο και μετά ξεκούραση!!τι κάνεις εσυ??

Καλα ειμαι και εγω.......μολις ξυπνησε η φουρτουνα μου!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσακια μου πριν απο λιγο ηρθα.Παει κι αυτο το χαρτι!!!!!!!!

Αχ τι ταραχη εχω περασει κι εγω με την Μαυ μας!!!!!!!!!

Θεε μου,ευτυχως ολα πανε καλα!!!!!!!!!!

Ετσι κι αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση να πανε και καπως αλλιως!!!!!!!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηη ηρθες.......??????????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...