Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Σε περίπτωση που δε είναι λάθος και ξανά βγει ίδια τιμή θα έχω θέμα στην διέγερση ; Υπάρχει περίπτωση να μην έχω καλά ωάρια ; Επίσης δεν έχω ενδοκρινολόγο κ έψαξα για να κλείσω και βρίσκω ραντεβού από Σεπτέμβρη 

Ο γιατρος σου δεν συνεργαζεται με καποιον για πιο αμεσα;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ήρθα πάλι. Έχω καουρες αυτές τις μέρες και δεν μπορώ ούτε το δάχτυλο να κουνησω για να γράψω στο κινητό.

Εγώ έβαλα τον αντρουλη μου έφαγες2 κεφτεδάκια για μένα και τον κουνιαδο μου να φάει ένα λουκάνικο για μένα. Με πείραξαν νομίζω! Χαχαχαχα!

Κοαλακι εμάς είχε την προηγούμενη βδομάδα ο Μαρινόπουλος τις λιμπερο σε προσφορά επιστροφή 50% με την κάρτα.

Εγώ μωρομαντηλα πήρα τα Johnson extra sensitive. Τα οποία δεν τα εβρησκα σε κανένα σούπερ και πήρα 2 τριάδες από τζαμπο 3,99 ?. Και έχω και ένα πακέτο προδερμ από 0 χρόνων που το πήρα με κουπόνια και άλλο ένα τέτοιο Τζόνσον που μου έστειλαν με δείγματα.

Ηλιοβασιλεμα το μπανακι αυτό το πράσινο λέω αλλά δεν το βλέπω να κυκλοφορεί.. Το άλλο το έχουν και τα τζαμπο 40 ευρώ! Θα μου το παρουν οι δικοί μου. Και το καθησματακι με τα λεφτά που μου έδωσαν θα το πάρω άρα σαν να μου το παίρνουν αυτοί είναι.

Πατουσιτσα μπακλαβά τρως;; Φάε και για μένα λίγο γιατί όλο σιροπιαστά ονειρεύομαι..

Μποτσακι μου τι κανείς εσύ;;

Ρίτσα επιτέλους ήρθες!

Ποια άλλη είναι μέσα;;

Ναι Ελλη μου ηρθα.... αλλα τωρα παω για νανι γιατι κλεινουν τα ματακια μου...πιστευω μαναρακι μου να τα πουμε αυριο.....

Καλο ξημερωμα να εχουμε...Φιλακια!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελλη και εγω τα τζονσον χρησιμοποιουσα τοτε οταν ηταν μπεμπα η κορη μου! αλλα τωρα όποια βρω σε καλη τιμη γιατι πλεον δεν την ενοχλουν στο δερμα οι αλλαγες στις μαρκες και στις διαφορετικες ποιοτητες!!!

Εγώ πήρα αυτά γιατί ήταν τα μόνα που έγραφαν extra sensitive. Τα παμπερς τα είχα χρησιμοποιήσει εγώ και μου μύριζαν κάπως. Και τα προδερμ τα έχω χρησιμοποιήσει και μου άρεσαν γι'αυτο πήρα και ένα πακέτο από αυτα.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Ναι Ελλη μου ηρθα.... αλλα τωρα παω για νανι γιατι κλεινουν τα ματακια μου...πιστευω μαναρακι μου να τα πουμε αυριο.....

Καλο ξημερωμα να εχουμε...Φιλακια!!!

Καληνύχτα γλυκιά μου!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Κοριτσια άσχετο αλλά γινεται η κοιλιά να χαμηλωνει τόσο απότομα;; Σε λίγο θα την.κρατάω. Καλα οτι νιωθω πως ο μικρος εχει τα χερια του μεσα στη λεκανη μου. Μαζί με ολα τα ωραια (εμετους και καουρεςβ) με επιασε και το εντερο μου. Μιλάμε για διάρροια όχι πλακα. Εκτος απο τον πονο.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσια άσχετο αλλά γινεται η κοιλιά να χαμηλωνει τόσο απότομα;; Σε λίγο θα την.κρατάω. Καλα οτι νιωθω πως ο μικρος εχει τα χερια του μεσα στη λεκανη μου. Μαζί με ολα τα ωραια (εμετους και καουρεςβ) με επιασε και το εντερο μου. Μιλάμε για διάρροια όχι πλακα. Εκτος απο τον πονο.

ΕΛΛΗ ΜΟΥ και η δικη μου κοιλια χαμηλωσε αποτομα κανενα μηνα πριν την κανονικη πητ ασχετα που γεννησα πιο νωρις 3 εβδομαδες......!!!!!!

Τωρα οσον αφορα τις διαροιες ειναι συμπτωμα τοκετου αλλα το τονιζω ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΤΡΟΜΑΞΩ ΤΖΑΜΠΑ.....!!!!!!!

Αλλο εαν οφειλεται σε καποιο παθολογικο αιτιο....!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΕΛΛΗ ΜΟΥ και η δικη μου κοιλια χαμηλωσε αποτομα κανενα μηνα πριν την κανονικη πητ ασχετα που γεννησα πιο νωρις 3 εβδομαδες......!!!!!!

Τωρα οσον αφορα τις διαροιες ειναι συμπτωμα τοκετου αλλα το τονιζω ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΤΡΟΜΑΞΩ ΤΖΑΜΠΑ.....!!!!!!!

Αλλο εαν οφειλεται σε καποιο παθολογικο αιτιο....!!!!!!!

Το ξέρω αυτό για τις διαρροιες και μην φοβάσαι δεν με τρομάξες. Έχω θέμα με το έντερο και με πιανουν κολικοί απροειδοποίητα..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Το ξέρω αυτό για τις διαρροιες και μην φοβάσαι δεν με τρομάξες. Έχω θέμα με το έντερο και με πιανουν κολικοί απροειδοποίητα..

Απλα το αναφερω γιατι οπως γραφεις σου εκανε εντυπωση το υψος της κοιλια σου........

Εμενα ειχε χαμηλωσει πολυυυυυυ οταν μπηκα στο μηνα μου και μετα απο 5 μερες γεννησα.......

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Απο διαρροιες εχω πικρα πειρα....συχνα πυκνα....

Ελλη πιες λιγο λεμονακι...

Αν ειχα φρέσκο θα το έτρωγα! Και ΌΧι λογο εγκυμωσυνης.. Φυσικά οχι τη φλούδα. Τρελαίνομαι να τρωω ξυνο λεμονακι! Οι άλλοι τονίζουν όταν με βλέπουν εγω ομως το ευχαριστιεμαι! Μιαμ μιαμ!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου θα σας αφησω, κλεινουν τα ματια μου........

Καληνυχτα και ονειρα γλυκα ΚΑΙ ΞΙΝΑ.....!!!!!!! Χαχα.....!!!!!!!

Φιλακια σε οοοοοοοολες σας......!!!!!!!

Ξημερωνει νεα ημερα, αντε να δουμε και ολα να πανε καλα....!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ήρθα πάλι. Έχω καουρες αυτές τις μέρες και δεν μπορώ ούτε το δάχτυλο να κουνησω για να γράψω στο κινητό.

Εγώ έβαλα τον αντρουλη μου έφαγες2 κεφτεδάκια για μένα και τον κουνιαδο μου να φάει ένα λουκάνικο για μένα. Με πείραξαν νομίζω! Χαχαχαχα!

Κοαλακι εμάς είχε την προηγούμενη βδομάδα ο Μαρινόπουλος τις λιμπερο σε προσφορά επιστροφή 50% με την κάρτα.

Εγώ μωρομαντηλα πήρα τα Johnson extra sensitive. Τα οποία δεν τα εβρησκα σε κανένα σούπερ και πήρα 2 τριάδες από τζαμπο 3,99 ?. Και έχω και ένα πακέτο προδερμ από 0 χρόνων που το πήρα με κουπόνια και άλλο ένα τέτοιο Τζόνσον που μου έστειλαν με δείγματα.

Ηλιοβασιλεμα το μπανακι αυτό το πράσινο λέω αλλά δεν το βλέπω να κυκλοφορεί.. Το άλλο το έχουν και τα τζαμπο 40 ευρώ! Θα μου το παρουν οι δικοί μου. Και το καθησματακι με τα λεφτά που μου έδωσαν θα το πάρω άρα σαν να μου το παίρνουν αυτοί είναι.

Πατουσιτσα μπακλαβά τρως;; Φάε και για μένα λίγο γιατί όλο σιροπιαστά ονειρεύομαι..

Μποτσακι μου τι κανείς εσύ;;

Ρίτσα επιτέλους ήρθες!

Ποια άλλη είναι μέσα;;

Ελα ελλη μου!!!!!!!!Καλα ειμαι!!!!!Τρωω κοτοπουλακι και φυσικα μαρουλι!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...