Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσάρες καλησπέρα! Σας έχει συμβεί ποτέ την 3η μέρα του κύκλου να έχετε κοντά 200 οιστραδιόλη, 6 προγεστερόνη αλλά να μην φαίνεται κανένα κυστικό στον υπέρηχο? Όπως καταλάβατε αυτός ο κύκλος μου είναι για κλάματα.. Θυμίζω ότι τον προηγούμενο μήνα έκανα υστεροσκόπηση. Μήπως επηρέασε τις ορμόνες? Πρώτη φορά μου συμβαίνει.. Για ακόμα μια φορά όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει...

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ρε συμπεθερα να σε ρωτησω γιατι δε βλεπω το μποτσακι μεσα, επειδη εχω χασει επεισοδια! γιατι θα γεννησει με καισαρικη?

Λογικα θα γεννησει με προγραμματισμενη καισαρικη λογω προσωπικησ τησ επιθυμιας, δεν ξερω αν συντρεχει επιπλεον καποιος λογος ιατρικος (λογω σακχαρου κλπ)...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Λογικα θα γεννησει με προγραμματισμενη καισαρικη λογω προσωπικησ τησ επιθυμιας, δεν ξερω αν συντρεχει επιπλεον καποιος λογος ιατρικος (λογω σακχαρου κλπ)...

αααα οκ ελεγα μην εχω χασει κανενα επεισοδιο!! καλα κανει, ας κανει ο,τι την κανει να νιωθει πιο ασφαλης!! αφου γενναει και σε ιδιωτικο θα κανει με επισκληριδιο και θα δει τον μποτσακογιο απευθειας!! κι εγω οταν ειχα μεινει εγκυος ηθελα καισαρικη!

to1Np2.png

KCkop2.png

ε ναι ακομα ειναι μικρουλια για να καταφερνουν να καθονται στο δωματιο τους, γι'αυτο το προσπαθω κι εγω με την ξυλινη πορτουλα που εβαλα στα σκαλια γιατι πριν ενω επαιζε μια χαρα στο δωματιο του αν επαιρνε χαμπαρι οτι εφευγα κατεβαινε κι αυτος στην κουζινα, ενω τωρα ερχεται στην πορτα, με βλεπει οτι κανω δουλειες και ξαναγυριζει πισω και παιζει μεχρι που να χασει την υπομονη του και αρχισει να εκσφενδονιζει ολα τα παιχνιδια στην κουζινα και τον κατεβαζω τον καημενο!! βρηκες χαλι???

Μπηκα σε 2-3 σελιδες εκ των οποιων η μια ειναι αυτη που ανεφερες και εσυ αλλα μενει να καταληξω επιτελους...

Θελω να παρω ενα οχι εντελως βρεφικο αλλα παιδικοεφηβικο αν βρω...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μπηκα σε 2-3 σελιδες εκ των οποιων η μια ειναι αυτη που ανεφερες και εσυ αλλα μενει να καταληξω επιτελους...

Θελω να παρω ενα οχι εντελως βρεφικο αλλα παιδικοεφηβικο αν βρω...

τα βρεφικα,τουλαχιστον στη βιοκαρπετ, βγαιναν σε πολυ μικρες διαστασεις και καθολου χοντρα! ειδικα εσεις που εχετε πιο βαρυ χειμωνα εκει χρειαζεστε κατι πιο ενισχυμενο!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοαλάκι και Αγορομάμυ μην ανησυχειτε και εγω εδω στη παρεα μας θα ειμαι!!!!! Οι φρεσκομανουλες και οι λεχωνες θα αυξανονται σιγα σιγα και λογικό είναι να χαθούν λιγάκι μέχρι να μπουν σε προγραμματακι!!!

Κόψιμο πιπίλας: Εγω την αφησα να την χρησιμοποιει αλλα την ειχαμε μονο για να κοιμηθει και μετα την πεταγε στον υπνο της...ξυπνουσε, την εβαζε λιγακι και ξανα πέταγμα....Κατά την διάρκεια της ημέρας δεν της την εδινα ιδιαιτερα έως καθολου ή προσπαθουσα να της μαθω οτι ειναι μονο για υπνο....Εμείς την κοψαμε κοντα στον 1,5 χρόνο, τόσο απλά και ευκολα και ευτυχως δεν ειχαμε δραματα! Της ειπα οτι χαλανε τα δοντακια και να την πεταξουμε στα σκουπιδια και πηγαμε στην κουζινα και η ιδια την πεταξε στον καδο!!!!! Αυτο ήταν!!!! Κανά δυο βραδυα την ζητησε αλλά επειδη εχει το "νινί" της, ησυχαζε!!!

Δωμάτιο: θέλουν κίνητρα τα παιδιά μας για να μένουν κάποιες ωρες στα δωματια τους. Στην αρχη μαζι με την μαμα, τον μπαμπα ή όποιον ακόμη περνάνε ώρες μαζί να απασχολουνται στο παιδικό δωματιο για να μαθουν το δωματιο οτι δεν ειναι μονο για τον υπνο. Σταδιακά θα μενουν και μόνα τους και θα εναλλάσεται η παρουσια μας εκει και ξανα μονα τους κ.ο.κ.

Αυτά σας τα λεω, από την δική μου εμπειρεία επειδή έχω μεγαλύτερη την μικρή μου και τα έχω ήδη ζήσει!

Αλήθεια, ξεκινησατε να τους δινετε 1 μαρκαδορο και λευκο χαρτί για γραμμουλες και ζωγραφική; Μια μερα όταν δεν ηταν ακομη 2χρ , ειχα ανοιχτη την τηλεοραση και εδειχνε μακιγιαζ σε πρωινη εκπομπη. Μου ζητησε (δεν μιλουσε ακομη) μαρκαδορο και της δινω (τους ειχα σε ντουλαπι και τις εδινα ενα-δυο και μπλοκ και ζωγραφιζαμε) ! Ημουν στο σαλονι με μια φιλη και πηγε η μικρη στο δωματιο της να ζωγραφισει...Ακουγα ησυχια και παω να δω τι κανει. Ειχε προσπαθησει να μακιγιαριστει με πρασινο μαρκαδορο: ματι, μαγουλο και γενικα ειδα ενα προσωπο βαμμενο!!!!!!!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ναι θελουμε ενισχυμενο χαλακι...

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχχαχαχ μακιγιαζ ε.....??????:tongue::tongue::tongue:

Καλεεεεεεεεε ξεχασα να σου πω, η αγγελικουλα σου δε παιζεται με την προσευχουλα για το αδερφακι......:-D

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλησπέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοαλάκι και Αγορομάμυ μην ανησυχειτε και εγω εδω στη παρεα μας θα ειμαι!!!!! Οι φρεσκομανουλες και οι λεχωνες θα αυξανονται σιγα σιγα και λογικό είναι να χαθούν λιγάκι μέχρι να μπουν σε προγραμματακι!!!

Κόψιμο πιπίλας: Εγω την αφησα να την χρησιμοποιει αλλα την ειχαμε μονο για να κοιμηθει και μετα την πεταγε στον υπνο της...ξυπνουσε, την εβαζε λιγακι και ξανα πέταγμα....Κατά την διάρκεια της ημέρας δεν της την εδινα ιδιαιτερα έως καθολου ή προσπαθουσα να της μαθω οτι ειναι μονο για υπνο....Εμείς την κοψαμε κοντα στον 1,5 χρόνο, τόσο απλά και ευκολα και ευτυχως δεν ειχαμε δραματα! Της ειπα οτι χαλανε τα δοντακια και να την πεταξουμε στα σκουπιδια και πηγαμε στην κουζινα και η ιδια την πεταξε στον καδο!!!!! Αυτο ήταν!!!! Κανά δυο βραδυα την ζητησε αλλά επειδη εχει το "νινί" της, ησυχαζε!!!

Δωμάτιο: θέλουν κίνητρα τα παιδιά μας για να μένουν κάποιες ωρες στα δωματια τους. Στην αρχη μαζι με την μαμα, τον μπαμπα ή όποιον ακόμη περνάνε ώρες μαζί να απασχολουνται στο παιδικό δωματιο για να μαθουν το δωματιο οτι δεν ειναι μονο για τον υπνο. Σταδιακά θα μενουν και μόνα τους και θα εναλλάσεται η παρουσια μας εκει και ξανα μονα τους κ.ο.κ.

Αυτά σας τα λεω, από την δική μου εμπειρεία επειδή έχω μεγαλύτερη την μικρή μου και τα έχω ήδη ζήσει!

Αλήθεια, ξεκινησατε να τους δινετε 1 μαρκαδορο και λευκο χαρτί για γραμμουλες και ζωγραφική; Μια μερα όταν δεν ηταν ακομη 2χρ , ειχα ανοιχτη την τηλεοραση και εδειχνε μακιγιαζ σε πρωινη εκπομπη. Μου ζητησε (δεν μιλουσε ακομη) μαρκαδορο και της δινω (τους ειχα σε ντουλαπι και τις εδινα ενα-δυο και μπλοκ και ζωγραφιζαμε) ! Ημουν στο σαλονι με μια φιλη και πηγε η μικρη στο δωματιο της να ζωγραφισει...Ακουγα ησυχια και παω να δω τι κανει. Ειχε προσπαθησει να μακιγιαριστει με πρασινο μαρκαδορο: ματι, μαγουλο και γενικα ειδα ενα προσωπο βαμμενο!!!!!!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου καλα εισαστε??? καλε τι μαρκαδορο να του δωσω, αμα του το δωσω ή θα τον φαει ή θα παει να το πεταξει!! δε τον βλεπω να ειναι ετοιμος για μαρκαδορο!! θα βρω τον τοιχο εμπριμε:tongue::tongue:

τι κανεις εσυ?? αδιαθετησες?

to1Np2.png

KCkop2.png

Ηλιοβασιλεμα μου καλα εισαστε??? καλε τι μαρκαδορο να του δωσω, αμα του το δωσω ή θα τον φαει ή θα παει να το πεταξει!! δε τον βλεπω να ειναι ετοιμος για μαρκαδορο!! θα βρω τον τοιχο εμπριμε:tongue::tongue:

τι κανεις εσυ?? αδιαθετησες?

Παρομοιως......

Τον τοιχο και οχι μονο εμπριμε.......:tongue::tongue::tongue:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Δεν αδιαθετησα.....Αυριο θα κανονισω και το ραντεβου με τον γιατρο που πηγαινα μεχρι αρχες καλοκαιριου...για τα μέσα Νοέμβρη!

Οσο για το μακιγιαζ της μικρης, εχω κοκετα κορη, τί να κάνω;!!!:P:p:p:p

Ναι μεχρι να μεγαλωσουν λιγο τα νεα μωρα της παρεας και να μας ξανα πιασει η παρλαπιπα..........ωσπου καποια να ξανα μεινει εγκυος και παλι αβυσσος...................:-(:-(:-(

παντως εμενα δε με βλεπω εγκυο συντομα, ο συμπεθερος μου εσπασε τα νευρα παλι!! τους ειπαν παλι θα τους κοψουν απο το μισθο και ειναι μεσα στο αγχος και παλι το ξανασκεφτεται... μεταξυ μας κοριτσια δεν εχει και αδικο, ηδη εχουμε μειωσει κατα πολυ τα εξοδα, δεν ξερουμε πως θα ειναι το μελλον... να πεινασουμε δεν προκειται απλα ειμαστε της αρχης οτι θελουμε να βαζουμε και λεφτα στην ακρη καθε μηνα, εστω 50 ευρω, τους τελευταιους μηνες ομως οχι δε καταφερνουμε να βαλουμε, τρωμε και απο ετοιμα με διαφορα εξοδα!! ακομα δεν το συζηταω γιατι κι εγω απο την παλινδρομη και μετα δε νιωθω πολυ ετοιμη, θα κανω λιγο ακομα υπομονη και βλεπουμε..

to1Np2.png

KCkop2.png

Εμενα 2 φορες μου εχει ζωγραφίσει τον τοιχο!

Μια φορα μόλις είχαμε βαψει το σαλονι και διαδρομο και εβλεπε μπογιες κλπ και παρασυρθηκε και πηγε και μουτζουρωσε το φρεσκοβαμμενο τοιχο στα 2,5της! Και άλλη μια φορά πιο μετά, κατά τα 3 που ζωγραφιζε καλα και ειχε κανει ολοκληρο σχεδιο στο ξυλινη μπαλκονοπορτα του δωματιου της και ειχε συνεχισει και στον τοιχο ...Και μου ζητησε μωρομαντηλο. Και της λεω γιατι; και παω στο δωματιο και βλεπω σπιτακια και λουλουδια και ανθρωπακια και την μικρη με το μωρομαντηλο να σβηνει τις ζωγραφιες της!!!!!

Δεν αδιαθετησα.....Αυριο θα κανονισω και το ραντεβου με τον γιατρο που πηγαινα μεχρι αρχες καλοκαιριου...για τα μέσα Νοέμβρη!

Οσο για το μακιγιαζ της μικρης, εχω κοκετα κορη, τί να κάνω;!!!:P:p:p:p

καλα κανει η κορακλα σου Ηλιοβασιλεμα μου, και που εισαι ακομα!! να ειναι γερο το κοριτσακι σου και να ειναι και κοκετα και δεσποινιδα με τα ουυυυλα της!! αντε να δουμε τι θα σου πει και ο γυναικολογος, ολα καλα να πανε!

to1Np2.png

KCkop2.png

Εμενα 2 φορες μου εχει ζωγραφίσει τον τοιχο!

Μια φορα μόλις είχαμε βαψει το σαλονι και διαδρομο και εβλεπε μπογιες κλπ και παρασυρθηκε και πηγε και μουτζουρωσε το φρεσκοβαμμενο τοιχο στα 2,5της! Και άλλη μια φορά πιο μετά, κατά τα 3 που ζωγραφιζε καλα και ειχε κανει ολοκληρο σχεδιο στο ξυλινη μπαλκονοπορτα του δωματιου της και ειχε συνεχισει και στον τοιχο ...Και μου ζητησε μωρομαντηλο. Και της λεω γιατι; και παω στο δωματιο και βλεπω σπιτακια και λουλουδια και ανθρωπακια και την μικρη με το μωρομαντηλο να σβηνει τις ζωγραφιες της!!!!!

αχ η γλυκια μου, μου φανηκε πολυ συγκινητικο, το εκανα εικονα στο μυαλο μου!! απο τη μια ικανοποιησε την επιθυμια της και χαρηκε και απο την αλλη εσπευσε να τα διορθωσει, δεν υπαρχει η Αγγελικουλα σου!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...