Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσάρες καλησπέρα! Σας έχει συμβεί ποτέ την 3η μέρα του κύκλου να έχετε κοντά 200 οιστραδιόλη, 6 προγεστερόνη αλλά να μην φαίνεται κανένα κυστικό στον υπέρηχο? Όπως καταλάβατε αυτός ο κύκλος μου είναι για κλάματα.. Θυμίζω ότι τον προηγούμενο μήνα έκανα υστεροσκόπηση. Μήπως επηρέασε τις ορμόνες? Πρώτη φορά μου συμβαίνει.. Για ακόμα μια φορά όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει...

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια μου!!! Ngn μου, Έλλη μου τί κάνετε?? ααα είχατε ανάλυση για κάδο για πάνες..κι εγώ θέλω να πάρω έναν ειδικό αλλά όχι πολύ ακριβό..είμαι στο ψάξιμο!

Αγοροmummy μου περαστικά σας!

κορίτσια μου θα βγω πάλι γιατί φευγουμε..αν μπορέσω θα ξαναμπω το βραδάκι αλλιώς αύριο μάλλον..σας φιλω προς το παρόν! :D:D

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια, και εμείς πετάμε τα σκουπίδια μας καθημερινά και επειδή του μπάνιου ο κάδος είναι μικρός , τότε τις πάνες τις πετάγαμε εξω στον κάδο της βεράντας όπου οι γάτες δεν πλησίαζαν γιατί δεν πέταγα αποφαγια.... Άλλωστε στη μπεμπα λόγω θηλασμού, είχαμε σε κάθε τάισμα και άλλαγμα πάνας με κακά!

Κοπελουδες μου καλησπερα τι κανετε;;;

Εμεις ειμαστε μια χαρα.Σημερα το πρωι τρεχαμε στο Ικα στην Κοζανη στον γιατρο (Πτολεμαιδα δεν εχει εληξε η συμβαση του γιατρου) για να παρψ την αδεια που δικαιουμε,στα χαρτια μονο εννοείτε και επειδη θελανε και μια υπογραφη του γιατρου μου πηγα λιγο αργα γιατι παει μετα τις 10:30 στο γραφειο οποτε μεχρι να γυρισω μεσημεριασε.

Αγοροmummy περαστικουλια σας.Πως ειναι ο μικρος;;;

Βλεπω πιασατε συζήτηση για καδους για τις πανες;;;

Εγω ειπα θα παρω εναν μεγαλο κανονικο,θα τον εχω εξω στο μπαλκονι και απευθειας πεταμα εκει....Αλλα ουτε και θερμομετρο μπανιου θα παρω γιατι οπως ειπατε το καλυτερο θερμομετρο ειναι ο αγκωνας....

Κατα τα αλλα αγαπες μου καλες τι κανετε;;;

dev338pr___.png

Κοριτσακια τσαααα! ο μικρος μετα το μπανιο κ το αντιπυρετικο συνηλθε,εφαγε κ την κρεμα κ τωρα επεστρεψε στα γνωστα του καθηκοντα,να γκρεμισει το δωματιο του!!! ηρθε η παιδιατρος, δε βρηκε τιποτα ερεθισμενο απο αυτακια,λαιμο,κοιλιτσα κλπ και ειπε πιθανοτατα να ηταν τυχαιο ή απο δοντια αλλα κυκλοφορει και ιωση λαρυγγιτιδας και θα φανει μεχρι αυριο το πρωι αν ειναι κατι τετοιο. αν ξανακανει υψηλο πυρετο θα τον παμε το πρωι για εξετασεις αιματος ειπε. αυτααααααα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσακια τσαααα! ο μικρος μετα το μπανιο κ το αντιπυρετικο συνηλθε,εφαγε κ την κρεμα κ τωρα επεστρεψε στα γνωστα του καθηκοντα,να γκρεμισει το δωματιο του!!! ηρθε η παιδιατρος, δε βρηκε τιποτα ερεθισμενο απο αυτακια,λαιμο,κοιλιτσα κλπ και ειπε πιθανοτατα να ηταν τυχαιο ή απο δοντια αλλα κυκλοφορει και ιωση λαρυγγιτιδας και θα φανει μεχρι αυριο το πρωι αν ειναι κατι τετοιο. αν ξανακανει υψηλο πυρετο θα τον παμε το πρωι για εξετασεις αιματος ειπε. αυτααααααα!

Μακαρι να ηταν κατι τυχαιο και να μην ξανακανει πυρετο αγοροmummy.

Πν\αντως τι σου ειναι τα μικρα ε;;;Μπορει να εχουν πυρετο και μολις τους πεσει κατευθειαν στρωνουν,ενω εμεις θελουμε μερες για να συνέλθουμε.

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

Μακαρι να ηταν κατι τυχαιο και να μην ξανακανει πυρετο αγοροmummy.

Πν\αντως τι σου ειναι τα μικρα ε;;;Μπορει να εχουν πυρετο και μολις τους πεσει κατευθειαν στρωνουν,ενω εμεις θελουμε μερες για να συνέλθουμε.

ναι Νασια μου, εμεις ειμαστε πιο δυσκολοι ασθενεις!! τα μικρα δε κλαινε τη μοιρα τους σαν εμας, απαξ και νιωσουν καλα αυτο ηταν! εσυ καλα εισαι? εβγαλες ακρη με τα γραφιοκρατικα ε?

to1Np2.png

KCkop2.png

ναι Νασια μου, εμεις ειμαστε πιο δυσκολοι ασθενεις!! τα μικρα δε κλαινε τη μοιρα τους σαν εμας, απαξ και νιωσουν καλα αυτο ηταν! εσυ καλα εισαι? εβγαλες ακρη με τα γραφιοκρατικα ε?

Καλα ειμαι κουκλα μου.Ναι ενταξει τελειωσα με τις υπογραφες απο τους γιατρους και τωρα μενει να παω αυριο στο ικα αλλα στα γραφεια για να καταθεσω τα χαρτια.

dev338pr___.png

Καλησπέρα Νάσια!!!! Αντε να τελειώσεις με τα γραφειοκρατικά!!! Φαίνεσαι ότι βγαίνεις σε άδεια ως υπάλληλος 56 μέρες πριν την ΠΗΤ;

Αγορομάμυ καλύτερα ο Δημητράκης; Μπορεί και να ήταν πυρετός λόγω κανά δύσκολου δοντιού....

Καλησπέρα Νάσια!!!! Αντε να τελειώσεις με τα γραφειοκρατικά!!! Φαίνεσαι ότι βγαίνεις σε άδεια ως υπάλληλος 56 μέρες πριν την ΠΗΤ;

Αγορομάμυ καλύτερα ο Δημητράκης; Μπορεί και να ήταν πυρετός λόγω κανά δύσκολου δοντιού....

καλησπερα ηλιοβασιλεμα μου.Τι κανετε;;;;Ναι παιρνω την αδεια που δικαιουμε σαν υπαλληλος...

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

Νάσια ,Οπότε δικαιούσαι και τα επιδόματα μητρότητας;; είναι καλή βοήθεια αυτά τα χρήματα!

Τελικά κλείσατε την ντουλάπα του μωρού;

Ελλη, οταν γραφεις νεο μήνυμα. εχει εικονίδιο ενα στρογγυλό (γη) και εισαγεις λινκ!

Νάσια ,Οπότε δικαιούσαι και τα επιδόματα μητρότητας;; είναι καλή βοήθεια αυτά τα χρήματα!

Τελικά κλείσατε την ντουλάπα του μωρού;

Ελλη, οταν γραφεις νεο μήνυμα. εχει εικονίδιο ενα στρογγυλό (γη) και εισαγεις λινκ!

Ναι τα δικαιουμε και οπως λες ειναι μεγαλη βοηθεια αυτα τα χρηματα!!!!!

Ναι κλεισαμε 3φυλη με παταρι και θα κοστισει συνολο 285?.Στο μεταξυ το παταρι μπορουμε να το προσθεσουμε και αργοτερα αλλα λεω τον αντρα μου ας την παρουμε εξαρχης με παταρι γιατι στην πορεια ολο και κατι αλλο θα βγαινει και θα δινουμε τα χρηματα εκει....Οπως λεει και ο αντρας μου "ουδεν μονιμοτερο του προσωρινου".Απλα αν την παιρναμε χωρις παταρι θα διναμε 195?.

dev338pr___.png

Νάσια καλά το σκέφτεστε! Καλύτερα τωρα να ξεμπερδεύετε και από την φασαρία τοποθέτησης αλλά και τα λεφτα δεν ηταν πολλά περισσότερα στο τελικο κοστος με ή χωρίς πατάρι...

Πότε θα στην τοποθετήσουν με το καλό; Η κουνια θα έρθει αρχές Νοεμβρίου;

Νάσια καλά το σκέφτεστε! Καλύτερα τωρα να ξεμπερδεύετε και από την φασαρία τοποθέτησης αλλά και τα λεφτα δεν ηταν πολλά περισσότερα στο τελικο κοστος με ή χωρίς πατάρι...

Πότε θα στην τοποθετήσουν με το καλό; Η κουνια θα έρθει αρχές Νοεμβρίου;

Ε ναι ειναι μεν 90? ευρω παραπανω αλλα δεν ειναι τραγικο το ποσο και οπως λες θα γλιτωσουμε και αργοτερα την φασαρια ηλιοβασιλεμα μου.Τελος της εβδομαδας με ειπε οτι θα ερθει.Για την κουνια θα παρω τηλ αυριο να μαθω τι γινεται γιατι με ειχε πει οτι σημερα θα παραλαμβαναν οποτε αυριο θα ξερω.Και σε περιπτωση που παλι με πει οτι θα καθυστερησουν κι αλλο μαλλον θα την ακυρωσω...

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...