Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Αγχώνομαι για το αποτέλεσμα, ρε παιδιά έχω κουραστεί μόνο να δουλεύω σα σκυλί και να μη γίνεται κάτι καλό για  εμένα… Δλδ μια ζωή θα είμαι 12 ώρες στο γραφείο χωρίς προσωπική ζωή και χωρίς παιδί τελικά; Τεσπα, ήθελα να γκρινιάξω λίγο γιατί με έχουν τεντώσει εδώ που είμαι τώρα και σκέφτομαι γιατί τα κάνω όλα αυτά εν τελεί. 

Τα ίδια σκέφτομαι κ εγώ ώρες ώρες αλήθεια έτσι μου ρχεται να πω στον γιατρό άστο θα πάω Ιαπωνία roadtrip ας κάνει καμία άλλη παιδί 🙈 αλλά δεν τολμάω να τα παρατήσω 😭

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μποτσακιιιιιιι καλα ειμαστε, εσυ?? ποτε θα βγουν οι εξετασεις σου??

Αγορομαμυ μου καλα ειμαι εγω!!!!!Περαστικουλια στον Δημητρακη μας μωρεεεεεεε!!!!!!!Θα περασει δεν θα ειναι κατι.Αφου σου ειπε κι ο γιατρος ετσι!!!!!!!!!!!

εμεις ψωνισαμε κατι πυτζαμουλες ακομα και δυο τρια πραγματακια απο το φαρμακειο που θα μας παραγγελνε που δεν ειχε,αυριο θα κανουμε και κατι ψηλα ακομα και σχεδον τελειωσαμε!

1sh1p2.png

Μου λέει η κορη μου τωρα δα: Μαμα, μπαμπά θα παντρευτω τον Αλέξανδρο!!! (νεος συμμαθητης της στο νηπιο) Και μόλις φεύγω από σχολείο, θα τον φιλάω στο στόμα, όπως οι μεγάλοι!!! και χαμογελαγε αθωα και γλυκα!!!!

Τωρα εχει παει αγκαλια στον μπαμπα της και του λεει ψιθυριστα: Οταν γινω νυφη, θα εχω νυφικο; ο Αλεξανδρος βαζει αρωμα στα μαλλιά! (μάλλον εννοει ζελέ ή καποιο αντιφθειρικο σπρευ!)

Αυτοι οι διαλογοι με το παιδακι μας, είναι τελειοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αγορομάμυ μου, ίσα ίσα μεσα στον υπνο του δεν θα αντιδρασει και δεν θα τραβηχτει απο την εντριβη!!!!! Αλλά αστο και για αργοτεραα, που μπορει να ξυπνησει...

Μποτσάκι μου καλά είσαι; κοιμήθηκες να ξεκουραστείς που ξύπνησες πρωι;

Νασια μου και εγω αγχωνομαι πολυ αλλά για να κανω και κατι, πρεπει να το ψαξω καλα, να το αναλυσω, να συγκρινω και τελικα να πραξω κατοπιν σκεψης....Δηλαδή το άγχος δεν με κανει να πρατω βιαστικα!

Οχι δεν κοιμηθηκα κουμπαραααααααα!!!!!!!!!!

Οι ορμονες στο κοκκινο και με το παραμικρο γινεται μαχη εδω μεσα και φυσικα την πληρωνει οποιος βρισκεται μπροστα μου!!!!!!

Αστα!!!!!!!!!Καλυτερα ομως για να κοιμηθω μια και καλη!

1sh1p2.png

Αγαπες μου εγω θα σας καληνυχτησω.Ηρθε η ωρα να παω σπιτακι μου.Καλο βραδυ να εχετε ολες και τα λεμε αυριο.Φιλακια πολλα πολλα....

Καληνυχτα καλο μου!!!!!!Καλη ξεκουραση!!!!!!!!!!

Φιλακιααααααααα!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Αυριο το απογευμα θα παρω τις εξετασεις κι ο Θεος βοηθος!!!!!!

Αυτη την εβδομαδα ευτυχως καθαριζουμε στρωνουμε αλαζουμε διακοσμηση μπας και μου αλαξει και λιγο η διαθεση της γυναικας!!!!!!

Ωρε μολις γεννησω και μετα που θα μπω ατους ρυθμους μου νομιζω θα πω της μανας μου η αν μπορει ο αντρας μου να ασχοληθει με το μωρο οσο μπορουνε και θα φαει η μυγα σιδερο εδω μεσα πο υ λεει και η συμπεθερα μουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!Θα οργωσω ολο το σπιτι!!!!!!!

Ε μαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Τωρα που το ειπα Συμπεθερααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Που εισαι μαρηηηηηηηηηη σημεραααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ξεκουραζεσαι καλο μουυυυυυυυυυυυυυ???????????

1sh1p2.png

Καληνύχτα Νάσια μου!!! Καλή ξεκούραση!!!!!!!!!!!!!!

Μποτσάκι μου πλακωθήκατε;;;;;;;;;;;;; χμ......φαντάζομαι!!!!! Αλλά τί να κάνεις, οι ορμόνες στο φουλ!!!!!!!!!!! Εδώ εγω με την παλιο εξαφανισμένη περίοδο, εχω φουνταμάρες, ορέξεις για φαγητά (μην σας μπαινει ο νους στο πονηρό)

Αγορομάμυ, πήρα πρωι πρωί τηλεφωνο στη γραμματεα να μου συνταγογραφησει ο γυναικολογος εξετασεις για θυροειδη και τα φαρμακα μου και ξέχασα να το κλεισω το ραντεβου! Και μετα δοκίμασα 3 φορές ξανα τηλεφωνο και μιλούσε συνέχεια! Αυριο πάλι.

Μου λέει η κορη μου τωρα δα: Μαμα, μπαμπά θα παντρευτω τον Αλέξανδρο!!! (νεος συμμαθητης της στο νηπιο) Και μόλις φεύγω από σχολείο, θα τον φιλάω στο στόμα, όπως οι μεγάλοι!!! και χαμογελαγε αθωα και γλυκα!!!!

Τωρα εχει παει αγκαλια στον μπαμπα της και του λεει ψιθυριστα: Οταν γινω νυφη, θα εχω νυφικο; ο Αλεξανδρος βαζει αρωμα στα μαλλιά! (μάλλον εννοει ζελέ ή καποιο αντιφθειρικο σπρευ!)

Αυτοι οι διαλογοι με το παιδακι μας, είναι τελειοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου ΛΙΝΩΩΩΩΩΩΩ!!! Τι υπεροχη ειναι!!! κανω τωρα μια εικονα στο μυαλο μου: τον αντρα σου στο μπαλκονι να παρακολουθει την μικρη στο νηπιο και μολις ο Αλεξανδρος την πλησιασει και της δωσει το φιλακι, κανει ο δικος σου ενα σαλτο και προσγειωνεται στο προαυλιο, πιανει τον Αλεξανδρο απο το γιακα και του λεει "Μεγαλε, γαμπρος ή μακαριτης.. θα το παρεις το κοριτσι!!!":tongue::tongue::tongue:

to1Np2.png

KCkop2.png

Ηλιοβασιλεμα μου ΛΙΝΩΩΩΩΩΩΩ!!! Τι υπεροχη ειναι!!! κανω τωρα μια εικονα στο μυαλο μου: τον αντρα σου στο μπαλκονι να παρακολουθει την μικρη στο νηπιο και μολις ο Αλεξανδρος την πλησιασει και της δωσει το φιλακι, κανει ο δικος σου ενα σαλτο και προσγειωνεται στο προαυλιο, πιανει τον Αλεξανδρο απο το γιακα και του λεει "Μεγαλε, γαμπρος ή μακαριτης.. θα το παρεις το κοριτσι!!!":tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχα Της απάντησε ο μπαμπας της: αμα θελει να σε παντρευτει, θα ερθει να με ρωτησει εμενα και θα δω αν θα τον αφησω!!! πρωτα να μεγαλώσεις, να τελειωσεις το σχολείο , να σπουδασεις σαν τη μαμα σου και μετα!!!! και γελαγε με ενα χαμογελο ολο ανησυχια!!!!

Βεβαια, η μικρουλα μας όταν λεει να παντρευτει, εννοει το φιλι...δεν το εχει αντιληφθει ακριβως τι ειναι ο γαμος περα των φιλιων!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, κορίτσια!

Αγορομάμυ, περαστικά στο Δημητράκη! Ελπίζω να μην ξαναανεβάσει ο καημενούλης..

Έλλη, είσαι καλύτερα σήμερα;

Ηλιοβασίλεμα, απίστευτη η μικρή! Όσο για το στρώμα που μου είπες, δυστυχώς δεν έχει φερμουάρ - είναι σαν ενηλίκου, σκέψου. Θα πάρω αύριο ένα τηλέφωνο να ρωτήσω για καθαρισμό, πως το κάνουν, γιατί δε θέλω να βάλουν και χημικά...

Νάσια, πες της καλύτερα "πήρα δονητή, να σου τον δείξω;" :tongue:

Μποτσάκι, καλέ, ξαναπήγε δεξιά! Δεν κάνεις καλή δουλειά! :tongue: Και φάτους όλους! Πότε ξανά θα μπορείς να μαλώνεις όποτε θες και να είσαι δικαιολογημένη;;

Ρίτσα, γεια σου! Τελείωσες με το στρώσιμο;

Οι υπόλοιπες ελπίζω καλά!

Εμείς εδώ καλά, μόλις φάγαμε το βραδινό μας και τελειώσαμε και το σιδέρωμα του δεύτερου πλυντηρίου! Αύριο λέω να πλύνω σεντονάκια κλπ.

p8P6p2.png

Ρίτσα πού χάθηκες;;;;;;;;;;;

Καλα εισαι Ηλιοβασιλεμα μου;;

Εγω το Σαββατο εστρωσα....Κυριακη ειχα επισκεψεις εναν φιλο του αντρα μου...μετα το βραδακι πηγαμε για φαει στους κουμπαρους μας....γι'αυτο χαθηκα....

Εσυ τι κανεις μαναρακι μου;;...Πως εισαι;;

Τι διαβαζω ...η Αγγελικουλα αγαπαει;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Η μουρμουριτσα μου σημερα τρωει κ κοιμαται δεν ξερω τι επαθε λετε να ναι ησυχη επειδη αυριο εχουμε εμβολιο?Αγορομαμη περαστικα στον γιοκα σου!!!!!!!!!!!!!Ηλιοβασιλεμα τι ωραιες κουβεντες που λεει η μικρη σου?αχ η κουμπαρα μου εχει μια τσαπερδονα η οποια ειναι μουτρο!!!οταν ημουν εγκυος καθε φορα που πηγαινα στο γιατρο μεναμε στη κουμπαρα μου ενα βραδυ κ μου λεγε τι κανει το μωρακι?της λεω καλα ειναι κ ελεγε αντε περιμενω να ρθει.λιγες μερες πριν γεννησω ειχαμε παει κ λεει τι κανει η μπεμπα?λεω καλα ειναι κ λεει αντε πια να ερθει......κ λεω ναι θα ερθει μετα απο λιγο ερχεται μου σηκωνει την μπλουζα επιανε την κοιλια μου κ μου λεει μπορεις ν ανοιξεις λιγο να δω κ μετα κλειστην παλι.χαχαχαχα!!!!!!!!!οταν η μαμα της διαβαζει τον αδελφο της που παει δευτερα δημοτικου παει κ αυτη κ λεει ασε μαμα θα του τα μαθω εγω που τα ξερω πιο καλα!!!!!!!!!!!!!!!αφου η κουμπαρα μου φοβαται οταν θα παει νηπιο μη τυχον λεει στη δασκαλα ασε κυρια θα τα πω εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Νασια τετοια αδιακριτη ειναι κ η δικια μου!!!!!!!!οσο για την κουνια εγω την ειχα παραγγειλει μεσα ιουλιου κ μου λεγαν σε 10 μερες θα την εχεις ε τελικα μου την φεραν 10 μερες αφου γεννησα.

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...