Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

ξεκινησες εσυ προσπαθεια διεγερσης ;; η οχι ακομα ; 

Οχι ακόμα αγάπη, μάλλον στον επόμενο κύκλο, μαζεύω χαρτιά για να πάρω τα φάρμακα. Έκανε ο σύζυγος και ένα σπερμοδιάγραμμα πάλι να δούμε που βρισκόμαστε και περιμένουμε κ αυτό. 

3 ώρες πρίν, Anastasia14 είπε:

Μου θυμίζεις εμένα που πρότεινε ο άντρας μου ταξίδι του μέλιτος στην Ασία και το μόνο που με κρατάει είναι ότι θα στοιχίσει όσο δύο ωοληψιες 😅 οριακά είμαι να πω φτάνει, αν δεν κάνουμε παιδί τουλάχιστον να ζήσουμε 

Συγγνώμη αλλά επειδή κ εμένα ο μηνας του μέλιτος ήταν στην Ασία, το μόνο που έχω να πω είναι ΝΑ ΠΑΣ!!! Αξίζει πραγματικά! 

• Μου αρέσει 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Όχι είμαι καλα. Αυτό που ανεφερα πάνω το νιωθω στο ηβικο οστό. Τα μουδιασματα το βραδυ τα ειχα. Μπορεί να ειναι από πολλούς λόγους. Ισως επειδή εχει βαρύνει και ο μικρος. Σημερα το κλασικο πόνο στη λεκανη νιώθω παροτι κουράστηκα αρξετα ολο το πρωι. Ούτε πονακια έχω. Το μόνο διαφορετικό που έχω είναι ότι ο πονος μετατοπιστικε και πονάω κάπου ανάμεσα στον κόλπο και τον πρωκτό. Και αυτό δεν ειναι καλο οποτε θα κοιταξω να ξεμπερδεψω με ότι έχω να κάνω σύντομα και να δω τι θα μου πει ο γιατρος την Πεμπτη..

Μηπως εχεις αιμορροιδες???????

1sh1p2.png

Όχι είμαι καλα. Αυτό που ανεφερα πάνω το νιωθω στο ηβικο οστό. Τα μουδιασματα το βραδυ τα ειχα. Μπορεί να ειναι από πολλούς λόγους. Ισως επειδή εχει βαρύνει και ο μικρος. Σημερα το κλασικο πόνο στη λεκανη νιώθω παροτι κουράστηκα αρξετα ολο το πρωι. Ούτε πονακια έχω. Το μόνο διαφορετικό που έχω είναι ότι ο πονος μετατοπιστικε και πονάω κάπου ανάμεσα στον κόλπο και τον πρωκτό. Και αυτό δεν ειναι καλο οποτε θα κοιταξω να ξεμπερδεψω με ότι έχω να κάνω σύντομα και να δω τι θα μου πει ο γιατρος την Πεμπτη..

Ελλακη μου ....τι μου κανεις;;...πονας μαναρακι μου;;

Κατ'αλλα καλα εισαι;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Μποτσακι ορμα σε όποιον σου την πει και μην μασας. Είπα και εγώ να την βρίσω την άλλη που μας εκλεισε το πρωί αλλά το μετανιωσα όταν είδα το υφος που πήρε οταν ειδε την κοιλια μου..

Κοαλακι μου σωστή φουρτουνα η φουρτούνα..

Ριτσα μου εσύ καλα τελειωσες. Εγώ να δω ποτε θα αρχίσω..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσουδια μου θα σας αφησω!! τωρα εβαλα θερμομετρο στον μικρο και του εχει πεσει τελειως αλλα ειναι ακομα υπο τη δραση του αντιπυρετικου... παω να ξαπλωσω λιγο να χαζεψω τηλεοραση!! φιλακια πολλα σε ολες σας τσουπρες!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

πωπωωπωπω!!!!!!!Προεορτια ε??Υπομονη μαναρακι μου

Αλλα ξεκουρασου και λιγακι!!!!!!!

Ναι Μποτσακι μου θα ξεκουραστω...αυτη την φορα εχω και πολλα νευρα....δεν ποναω τοσο πολυ...Αντε να ερθουνε να ηρεμησω....

Εσυ καλα εισαι Μποτσακι μου;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Μηπως εχεις αιμορροιδες???????

Όχι δεν εχω. Ούτε δισκοιλιωτητα έχω πλέον.. Το αντίθετο θα έλεγα! Βασικά δεν ειναι ακριβώς πόνος. Μια εντονη πίεση νιωθω αλλά μονο οταν ειμαι όρθια. Μάλλον έχει κατέβει κι αλλο ο μικρός..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Κοριτσουδια μου θα σας αφησω!! τωρα εβαλα θερμομετρο στον μικρο και του εχει πεσει τελειως αλλα ειναι ακομα υπο τη δραση του αντιπυρετικου... παω να ξαπλωσω λιγο να χαζεψω τηλεοραση!! φιλακια πολλα σε ολες σας τσουπρες!!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ καληνυχτα και περαστικααααααα σας.....!!!!!!!

Αυριο ελπιζω να μην εχει τιποτα ο μπουμπουκος μας.....!!!!!!!:-D:grin::-D

ΕΛΛΗ μην ξεχνας οτι πλησιαζεις στον τοκετο, ολα (πονοι, ενοχλησεισ) ειναι εν μερη φυσιολογικα...;)

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Καληνυχτα μαναρακι μου...τα λεμε αυριο....

Φιλακια πολλα!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Όχι δεν εχω. Ούτε δισκοιλιωτητα έχω πλέον.. Το αντίθετο θα έλεγα! Βασικά δεν ειναι ακριβώς πόνος. Μια εντονη πίεση νιωθω αλλά μονο οταν ειμαι όρθια. Μάλλον έχει κατέβει κι αλλο ο μικρός..

Α το λεω γιατι εγω που εχω αιμορροιδες εχω τον ιδιο πονο!!!!!!!

1sh1p2.png

Καληνυχτα καλη μου αγορομανουλα!!!!!!!Περαστικουλια και φιλακια τρυφερα στον Δημητρακη μας!!!!!

1sh1p2.png

Καλησπέρα καλες μου!

Τι κάνετε?Προσπαθώ να διαβάσω ολά τα νέα σας,αλλά νυσταξα.

ΜΑΥ μου,ο Θεός θα σταθεί Δίκαιος και σύντομα θα είστε όλοι μαζί στο σπίτι σας!Κράτα γερά κοπέλα μου!Η σκέψη μας να σε συντροφεύει!

ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ,NGN,χαίρομαι που είστε καλα!Να είναι γερά τα παιδάκια σας!

Χαίρομαι που μπαινετε σε εναν ρυθμο!

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ,λυπάμαι για την απώλεια της φίλης σου!Δεν έχω λογια,βιωνψω ακόμη τη δική μου απώλεια.... Ο χρονος είναι ο μεγαλύτερος γιατρός!

ΕΛΛΗ ΜΟΥ,περαστικά! Πως είσαι?

Οι υπόλοιπες καλά?

ΡΙΤΣΑ-ΜΠΟΤΣΑΚΙ δεν τελειωσατε με δουλειές?

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ,τι κάνετε?

ΖΩΗ ΜΟΥ,ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ,ΣΟΤΣΑΦΙ,ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ,ΓΕΙΤΟΝΙΣΑ?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μποτσακι ορμα σε όποιον σου την πει και μην μασας. Είπα και εγώ να την βρίσω την άλλη που μας εκλεισε το πρωί αλλά το μετανιωσα όταν είδα το υφος που πήρε οταν ειδε την κοιλια μου..

Κοαλακι μου σωστή φουρτουνα η φουρτούνα..

Ριτσα μου εσύ καλα τελειωσες. Εγώ να δω ποτε θα αρχίσω..

Εσυ Μαναρακι μου να μην κουραζεσαι και πολυ γιατι εχεις τον Μπεμπη στην κοιλιτσα σου...κακομοιρα μου κανονισε...αντε!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...