Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Sunshine. είπε:

Για την προλακτινη μου είχαν πει να κάθομαι στο σαλονάκι ένα μισάωρο και μετά να δίνω αίμα. Μάλλον ανεβαίνει από την κίνηση. 

Υπομονή…Μεγάλη κουβέντα! Αρα θα μεταφέρεις κατεψυγμένα και εσύ! Εγω δεν έχω άλλα αν αποτύχει και αυτή. Μακάρι να αδιαθετήσεις σύντομα και να προχωρήσεις. Ευχαριστώ και πάλι.  Καλημέρα! 🤞🙏🥰

Έχω άλλα τρία αλλά δεν τα λες καλά,3ββ 2αα,2ββ ότι γίνει θα δείξει ,το κακό είναι ότι νομίζω πως δεν έχω κουράγιο για άλλη διεργεση ,7 χρόνια έχω στερέψει από όλα 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κορίτσια μου, τί κάνετε;

Ειμαι στο σπίτι πιά, χτες ήταν τόσο περίεργα που γύρισα.. Το μηχανάκι του ζαχάρου, το μπλόκ με τις μετρήσεις, το ημερολόγιο με τα ραντεβού στο γιατρό, όλα στο κομοδίνο μου, όπως τα είχα αφήσει πρίν φύγω... Μου σφίγγεται η καρδιά και δεν το χω συνηδητοποιήσει. Ακόμα έπρεπε να ήμουν έγκυος, ακόμα επορεπε αυτή η μικρή μου αγάπη, να ήταν στην κοιλιά... Τέλοσπάντων, ευχαριστώ το Θεό που έχουμε κ τη Βασιλική να μετριάζει τη λύπη κ το άγχος μας, να μας κάνει να ξεχνιόμαστε... Πηγαίνουμε δυο φορες την ημέρα, και η ημερα μας έχει βρει νόημα, να πάμε στο ραντεβού με το παιδάκι μας!

Είμαστε σε σταθερή κατάσταση, σε μηχανική υποστήριξη ακόμα μεν, αλλά οι γιατροί είπαν οτι είναι το σύνηθες. Οι γιατροί είναι τόσο φειδωλοί, όμως οι νοσηλευτριες κ μαίες είναι τόσο γλυκές κάποιες, έρχονται κ σου λένε "καλά είναι το παιδάκι σου, μην κλαις".... Και σε ζεσταίνουν με τον τρόπο τους..

Αυριο είχα ραντεβού στο γιατρό..... Ωρες ώρες ακόμα ζω σα σε όνειρο...

Ελπίζω οτι ειστε όλες καλά!

Εγκυούλες να ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ!!! Σας φιλώ όλες!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια μου ηρθααααα.....τι κανετε...???

Εμεις καλα, μολις κοιμηθηκαμε.....!!!!!

Το απογευμα δεν πηγαμε βολτα γιατι εκανα δουλειτσες και μετα μπανακι...:-D

ΜΑΥ ΜΟΥ γλυκουλα μην στεναχωριεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ......!!!!!!

Πλεον ΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΟΝΕΙΡΟ, ΠΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΙΟ ΑΛΗΘΙΝΟ

κοντα στο αγγελουδι που σε λιγες μερες θα παρεις στην αγκαλια σου....:-D

Ευχομαι να ειστε παντα καλα........:-D

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ τι κανετε...???? πως ειναι το μωρο....????? εκανε αλλο πυρετο σημερα.....??????

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ πηρες τα αποτελεσματα...????? ολα καλα ευχομαι....!!!!:-D

Τα υπολοιπα κορτσουδια τι κανουν....????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κορίτσια μου, τί κάνετε;

Ειμαι στο σπίτι πιά, χτες ήταν τόσο περίεργα που γύρισα.. Το μηχανάκι του ζαχάρου, το μπλόκ με τις μετρήσεις, το ημερολόγιο με τα ραντεβού στο γιατρό, όλα στο κομοδίνο μου, όπως τα είχα αφήσει πρίν φύγω... Μου σφίγγεται η καρδιά και δεν το χω συνηδητοποιήσει. Ακόμα έπρεπε να ήμουν έγκυος, ακόμα επορεπε αυτή η μικρή μου αγάπη, να ήταν στην κοιλιά... Τέλοσπάντων, ευχαριστώ το Θεό που έχουμε κ τη Βασιλική να μετριάζει τη λύπη κ το άγχος μας, να μας κάνει να ξεχνιόμαστε... Πηγαίνουμε δυο φορες την ημέρα, και η ημερα μας έχει βρει νόημα, να πάμε στο ραντεβού με το παιδάκι μας!

Είμαστε σε σταθερή κατάσταση, σε μηχανική υποστήριξη ακόμα μεν, αλλά οι γιατροί είπαν οτι είναι το σύνηθες. Οι γιατροί είναι τόσο φειδωλοί, όμως οι νοσηλευτριες κ μαίες είναι τόσο γλυκές κάποιες, έρχονται κ σου λένε "καλά είναι το παιδάκι σου, μην κλαις".... Και σε ζεσταίνουν με τον τρόπο τους..

Αχ καρδιά μου μην στενοχωριεσαι όλα καλα θα πανε. Τη Μιχαελα σου σε λιγο καιρο θα την έχεις σπίτι σας και θα τα θυμάσαι όλα σαν ένα κακο όνειρο. Προσευχομαστε ολες για σας και σας αγαπάμε πολυ!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Κορίτσια μου, τί κάνετε;

Γεια σου may μου....ολα καλα θα πανε με την μικρουλα σου,γιατι ειναι δυνατη....οπως και η μανουλα τις.....

Καλη ξεκουραση may μου...να ξερεις οτι σ'αγαπαμε ολες...Φιλακια!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Μαυ μου σε καταλαβαινουμε, αλλά θα φτασει σύντομα η μέρα που θα πάρετε αγκαλιά και την δεύτερη κορούλα σας!!! Η Β. καλά σε υποδέχτηκε; Μιλήσατε καθόλου για την μπεμπούλα την αδερφούλα της; Σε σκεφτόμαστε και σας αγαπάμε! Ξεκουρασου να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου και θα δυναμωσει πολύ γρήγορα και η μπεμπούλα σας!!!!

Ριτσακι μου,τι κανεις καλη μου?

Περιμενεις την ακατανομαστη?Γι αυτο τετοια νυστα?

Γεια σου Μαρακι μου....δεν σε προλαβα...ε;;

Η ακατανομαστη ηταν να ερθει σημερα...αλλα ακομα δεν εχει ενφανηστει....Γι'αυτο ισως νυσταζω....

Εσυ πως εισαι Μαναρακι μου....η Δημητρουλα σου καλα;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Η ακατανομαστη ηταν να ερθει σημερα...αλλα ακομα δεν εχει ενφανηστει....Γι'αυτο ισως νυσταζω....

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ η νυστα δεν ειναι μονο συμπτωμα περιοδου......;)

Δλδ απο αυριο (αν δεν ερθει) μετρας καθυστερηση.....???????

Γιουυυυυυυπι.........:-D

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Έχεις συχνά καθηστερηση Ρίτσα μου;;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Κοαλακι μου, Ριτσακι μου τι κανετε;;

Ελλακη μου τι μου κανεις;;

Εγω σημερα ειμαι καπως...γιατι περιμενα την ακατανομαστη και δεν εχει ερθει....και εχω μια νυστα....πιστευω μεχρι αυριο,θα μου εχει ερθει...

Εσυ πως εισαι Μαναρακι μου;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλησπέρα Κορίτσια!

Διάβασα τα απογευματινά σας νεα, αλλά δεν έχει κοιμηθεί η μικρή ακομη και πηγαινοερχομαι στο δωμάτιο μέχρι να αποκοιμηθεί....

Είστε καλα;

Ελλη ξεκουραζεσαι;

Ριτσα σε επιασε υπνηλια αναμενοντας την περίοδο....

Κοαλάκι είστε καλα; Εστειλες την φουρτούνα στον αντρα της, να τον περιποιηθεί που είναι αρρωστούλης;

κοριτσια τι κανετε?καναμε το πρωτο μας εμβολιο!!!!!!!!!!!εκλαψε το χρυσο μου αλλα μετα κοιμηθηκε!!!!!!ειμαστε 4870 κ 58.5 ποντους καλα ειπε η παιδιατρος εσεις μανουλες τι λετε?ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ τι κανει ο μικρος σου σημερα?ΚΟΑΛΑΚΙ τι κανεις?η φουρτουνιτσα?ΕΛΛΗ κατσε ξαπλα ας ειναι το σπιτι ακαταστατο δεν πειραζει(για δες ποια μιλαει εγω που ενω ειχα αιμα κ διαατολη 2( απ οτι εμαθα μετα ηθελα )πρωτα να φτιαξω το σπιτι κ μετα εφυγα για το νοσοκομειο)ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ?ΜΠΟΤΣΑΚΙ?ΡΙΤΣΑ?ΣΟΤΣΑΦΙ?ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ?ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ?ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ?ΝΑΣΙΑ?ZOI?MAY?NGN?ΧΡΙΝΤΙΜ?ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΞΕΧΑΣΑ ΖΗΤΩ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ

Γεια σου Ioannaki μου....καλα εισαι;;

Εκανε η μικρουλα σου το πρωτο εμβολιο...το μαναρακι μου....

Εγω σημερα εχω ριξει κατι υπνους...και παλι νυσταζω...αστα να πανε...

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλησπέρα Κορίτσια!

Διάβασα τα απογευματινά σας νεα, αλλά δεν έχει κοιμηθεί η μικρή ακομη και πηγαινοερχομαι στο δωμάτιο μέχρι να αποκοιμηθεί....

Είστε καλα;

Ελλη ξεκουραζεσαι;

Ριτσα σε επιασε υπνηλια αναμενοντας την περίοδο....

Κοαλάκι είστε καλα; Εστειλες την φουρτούνα στον αντρα της, να τον περιποιηθεί που είναι αρρωστούλης;

Τζαααα....:-D

Μαρη αν την στειλω πολυ φοβαμαι οτι θα γινει καλα ο γαμπρος αλλα θα αρρωστησει η συμπεθερα μου.......:lol::lol::lol:

Εσεις τι κανετε......??????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...