Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

κοαλακι αντε μπραβο που χετε τον μπαμπα σας εκει αν καταλαβα υπηρετει σε αλλη πολη?εμεις καλα ειμαστε η μπεμπα εδω μουρμουριζει.βρε κοριτσια απο προχτες την πιανει ενα εντονο κλαμα σε σημειο να κανει καποια δευτερολεπτα να παρει ανασα κ μου κοβεται η χολη.εμεις σημερα θα φαμε καρμποναρα.

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

:arrow:Πωπω,ΙΩΑΝΝΑ μου,καρμποναρα?Μου τρεχουν τα σαλια καλεεεε!

Μηπως εχει αερια το κοριτσακι σου?Στο κανει συγκεκριμενες ωρε ή στιγμες?Πχ οταν πινει γαλα ή οταν θελει να κανει κακα?

:arrow:ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ,αντε βρε κοπελα μου,να ωδευσεις μεχρο τελους!Πως εισαι?σηκώνεσαι απο το κρεβατι?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μαράκι δεν είπα το αντίθετο. σενα μαλλον σε ενοχλουσε η Δημητρουλα. Εγω όμως είναι καθαρα ορμονικο το θέμα. Αφού με πείραξε το γλυκό που έφαγα που δεν με πείραζε. Ακόμα έχω πραγματα που με εννοχλουν. Αλλά εφαγα κρέας που δεν μμπορούσα ούτε να τοι μυρισω.. Το γλυκό αυτό είναι περίπου σαν την πουτιγκα αλλά έχει πιο πολύ σαντυγι και ελάχιστη κρεμα.. Από οτι είδα στο ίντερνετ ειναι τοπικό το όνομα Σπάτουλα.

Ιωάννα μου ειναι λίγο γκρινιαρουλα η μουρμούρα σου;; Αχου την ψυχή μου..

Ναι πλησιάζω! Το Σάββατο μπαίνω στον 9ο!

Η Xrydim μας είναι μετά τη Stefaniana. Και μετά εγω.. Όμως που είναι οεο;;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Μαρακι βορινο δεν θηλαζω αποκλειστικα δινω κ συμπληρωμα συνηθως μια φορα την μερα.ποτε πας στη δουλεια εσυ?το κανει κ ασχετες ωρες αυτο η μουρμουριτσα μου δεν ξερω τι μπορει να ειναι θα ρωτησω την παιδιατρο.ΕΛΛΗ κοντευεις κοπελα μου κ ολα θα ερθουν στη θεση τους.εινια λιγο γκρινιαρα η μικρη μου ωρες ωρες.εγω στην εγκυμοσυνη δεν ηθελα με τιποτα να φαω σπανακορυζο μου μυριζε για το οποιο τρελαινομουν.ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ μπραβο κοριτσι μου !!!!!!!ευχομαι να φτασεις μεχρι το τελος!!!!!!!βρε κοριτσια η μικρη μου απ οταν γεννηθηκε ειχε τριχουλες στο μετωπο στα μαγουλα κ στην πλατη καλα οχι πολλες σαν χνουδακι ποτε θα φυγει αυτο?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημερα κοριτσακια!! τι κανετε?? εμεις καλα, επανηλθαμε στη ρουτινα, ο μπαμπας στη δουλεια, εμεις δουλιτσες κλπ!! θα διαβασω αργοτερα φιλεναδες μου!! τωρα πεφτει σιδερο και μαγειρεμα μικρου!! μας εφερε μουσακα η μανα μου αλλα επειδη θα δωσω πρωτη φορα στον μικρο του φτιαχνω κατι ακομα για να ειμαι σιγουρη οτι δε θα μεινει νηστικος αν δε του αρεσει ο μουσακας!! see you laterrrrrr!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου τι κανετε...??????

Εμεις μολις φαγαμε, η μαριαννα φακη απο εχθες και εμεις μακαρονια με κυμα-κεφαλοτυρι και σαλατουλα. Τωρα θα κοιμηθουμε λιγο οικογενειακως και το απογευμα θα παμε στη πολη για να παρουμε ενα laptop στο νουνο μας δωρο γιατι τον αγαπαμε πολυυυυ (οχι οτι εχουν σημασια τα υλικα αγαθα, απλα ειναι καθαρα συμβολικο) και εχουμε μια σχεση που εχει χτιστει σε βαθοσ χρονου που ομωσ παραμενει δυνατη, αληθινη και αμοιβαια (οχι στα δωρα, αυτο δεν μασ ενδιαφερει ειλικρινα καθολου), μετα μαρκετ και επειτα μερικα ψωνια για τη μαριαννα μας γιατι το πρωι δεν προλαβαμε να παμε τελικα. Οποτε θα τα πουμε λογικα το βραδυ γλυκες μου!!!!!!!

Καλο μεσημερι και καλη ορεξη σε οοοοολες σας......!!!!!!!

Σας φιλω γλυκα......!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κορίτσια μου καλησπέρα! Τί κάνετε;

Σήμερα επέστρεψα στη δουλειά. Πολύ χαλαρά, 8-12 πάω και απο εκεί φεύγω για να είμαι 1 η ώρα στο επισκεπτήριο. Αυτή τη στιγμή, μου κάνει καλό που βγήκα έξω, στο σπίτι δεν προσφέρω πολλά, αντίθετα η Βασιλική μου προσκολλήθηκε τόσο επάνω μου απο τότε που γύρισα, που κάθε μεσημέρι είχα πρόβλημα στο να φύγω για το μαιευτήριο. Όταν αλλάξουν τα πράγματα- πρώτα ο Θεός- και πίνει με μπιμπερό η μικρή μου, πάλι θα σταματήσω τη δουλειά, οπότε μέχρι τότε, αποφάσισα να ξαναπάω...

Εξακολουθούμε να είμαστε στην υποστήριξη, μέχρι την 35η-36η εβδομάδα, αυτός είναι ο "κανόνας" μου είπαν.. Αύξησε το γαλατάκι της σήμερα, στα 4μλ το δίωρο, και φτάσαμε τα 1580 γραμμάρια.. Μία κοπέλα σήμερα παραδίπλα φώναξε από χαρά που το μικρό της έφτασε το κιλό, μετά από ένα μήνα ήδη στη μονάδα.. Προσπαθούνε τόσο όλα τα μωράκια, είναι μικροί αγωνιστές και εμείς τίποτα μπροστά τους. Εγώ μαζεύω τόση ενέργεια για να είμαι ήρεμη τα δύο αυτά μισάωρα της ημέρας.. Ευτυχώς η Παναγίτσα μας έχει βοηθήσει μέχρι σήμερα..

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ, έφτασες τις 32 εβδομάδες..!!! Γιούπιιιι!!! Αυτό είναι ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ σκαλοπάτι να ξέρεις, αλλά είμαι σίγουρη οτι θα φτάσεις και πολυ πολύ πιο πέρα!!

ΕΛΛΗ μου, κοντεύεις και συ!! Κράτα γερά, ένας μήνας έμεινε!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου, κάθε μέρα και καλύτερα ο Δημητράκης έτσι;;! Εσύ και ο σύζυγος συνήλθατε τελείως;;

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου αγαπημένο, εγώ γέννησα Πέμπτη και το Σάββατο έκανα ολόκληρη μπάνιο, βρέχοντας την τομή κανονικά, οπότε μην αγχώνεσαι!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ καλή μου, ζωήρεψε η Δεσποινούλα;; Μήν ξεχνάς οτι μεγαλώνει πολύ απο εδώ και μπρός και είναι λογικό να μή χωράει να χορεύει όπως παλιά!!

ΣΤΕΦΑΝΙΑΝΑ μου, υπομονή κορίτσι μου, ετσι και γω στη Βασιλική, περίμενα και περίμενα και περίμενα, αλλά ήταν τόσο βολεμένη που δεν ήθελε να κουνήσει ρούπι από τη φωλίτσα της..

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ το κοριτσάκι σου τί κάνει καλή μου;

Εσένα ΙΩΑΝΝΑ μου;;

ΡΙΤΣΑΚΙ να τολμήσω να ρωτήσω αν είχαμε κανένα νέο από την ακατανόμαστη;; Ξουτ ξουτ μακρυά μακρυά!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, ΚΟΑΛΑΚΙ, ΝΑΣΙΑ, ΧΡΥΝΤΙΜ, ΣΟΤΣΑΦΙ μου, πως τα πας με τις μετρήσεις;;

ΓΙΟΛΑ μου, μπαίνεις και εσύ στην 32η!! Προχωράς και όλα θα πάνε τέλεια!!!

Συγγνώμη αν ξεχνάω κάποια!! Σας φιλώ όλες και πάντα σας ευχαριστώ που με σκέφτεστε!! Τα ξαναλέμε!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

May μου πολύ χαρηκα με τα νέα σου! Η μικρούλα και βιαστηκουλα φαινεται μεγαλώνει και αυτο είναι πολυ καλο. Και το ότι αυξάνεται το γαλατακι που πίνει! Αχ να περάσει γρήγορα ο καιρος και να την πάρεις στην αγκαλιά σου! Όσο για τη δουλειά καλα έκανες. Να ξεφύγεις λίγο και ναην σκέφτεσαι. Και να περνάνε πιο γρηγορα οι ώρες!

Που είστε όλες σήμερα;;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλησπερα κοριτσια και απο μενα!!!!!!!!!καλα εισαστε ολες????εγω και η μικρη μου μια χαρουλα!!!φαγαμε ψαρακια λυθρηνια και χορτα βραστα!

και εφτιαξα και ενα καφεδακι!

ησυχια σημερααααααααα!!!!

Μαρακι Βορινο σου εστειλα φωτο!!!!!τα εργοχειρα μου!!!!!ιχιχχιιχχιχιχιχιχιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!

οοοοοοοοοοοοοοοοολεεεες καλα εισαστε ετσι????????????/

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Μαυ μουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλα εισαι μαναρι μου?????καλα εκανες και πηγες στη δουλεια σου!!!!!να ξεφευγει και το μυαλο,οσο γινεται και να αλλαζεις παραστασεις γενικα!!!!!

μπραβο το κοριτσι μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ολα καλα θα πανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αυξανουμε και το γαλατακι της και θα μεγαλαωνουμε μερα με τη μερα!!!!!!!!!!!

μαχητες ειναι ολα τα μωρακια!!!!οπως το ειπες....και εμεις δεν ειμαστε τιποτα μπροστα τους!!!

τωρα θα πας παλι το απογευμα?????????

d.gif

Διαφημίσεις

Καλη εβδομαδα.Χαρηκα πολυ για το μωρακι της May.Εχει ακομα λιγο καιρο μεσα αλλα ολα για καλο γινονται. Εκεινη γυρισε κι εμενα ειναι η πρωτη μερα αδειας κυησης.Ξερει καμια κοπελα αν μπορω να παω απο αυριο στο ΙΚΑ να τελειωνω με το επιδομα;

Σημερα εβαλα πλυντηρια και στο τριτο χαλασε ο καδοςκαι δεν γυρναει. Θα ερθει αυριο να το δει μαστορας αλλα στεναχωρηθηκα.Σε μια ωρα εχω γιατρο.

Ενα μηνα εχω να δω τον μπεμπουλη.Οι κλωτσιες βεβαια που τρωω ειναι αλλο θεμα

Εχω την αισθηση οτι ειναι ισχυακα και δεν εχει γυρισει

Θα σας πω το βραδυ.Φιλια σε ολες σας.

dpTCp2.png

62YBp2.png

MAY μου πολυ χαιρομαι για την μικρη σου εμεις εδω με παιδευει η μουρμουρα.βρε κοριτσια θελω να παρω θηλαστρο εχετε να προτεινετε κανα καλο?

Ιωαννα μου,καλησπερα!!!!!καλα εισαι????η μουρμουρα σου καλα ειναι??????

της ΜEDELA εχω ακουσει ειναι πολυ καλο!το ηλεκτρονικο επαγγελματικο!μπορεις να νοικιασεις κι ολας!130 ευρω... στο 3μηνο....

αν δεν κανω λαθος!!!!!!

θα ρωτησω και την αδερφη μου!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...