Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λάθος. Όχι το swing. Ήταν η πρωτη επιλογή μου αλλά ειναι πιο ακριβο. Το mini electric της Medela που ειναι λίγο πιο οικονομικό γιατί δεν βγαίνω και έρχεται χειμώνας.

http://klinikum.gr/product/mini-electric/

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

καλησπέρα!!!!!!! Τι μου κάνετε???????

Είστε όλες καλά??????

Εμείς είμαστε καλά αν κ εγώ είμαι λίγο βραχνιασμενη κ είχα εχθές 38 πυρετό αλλά τώρα είμαι καλύτερα.ο πανουλης μου έχει αρχίσει κ βγάζει το 8ο δοντακι του.αυτα!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κορίτσια μου καλησπέρα! Τί κάνετε;

Σήμερα επέστρεψα στη δουλειά. Πολύ χαλαρά, 8-12 πάω και απο εκεί φεύγω για να είμαι 1 η ώρα στο επισκεπτήριο. Αυτή τη στιγμή, μου κάνει καλό που βγήκα έξω, στο σπίτι δεν προσφέρω πολλά, αντίθετα η Βασιλική μου προσκολλήθηκε τόσο επάνω μου απο τότε που γύρισα, που κάθε μεσημέρι είχα πρόβλημα στο να φύγω για το μαιευτήριο. Όταν αλλάξουν τα πράγματα- πρώτα ο Θεός- και πίνει με μπιμπερό η μικρή μου, πάλι θα σταματήσω τη δουλειά, οπότε μέχρι τότε, αποφάσισα να ξαναπάω...

Εξακολουθούμε να είμαστε στην υποστήριξη, μέχρι την 35η-36η εβδομάδα, αυτός είναι ο "κανόνας" μου είπαν.. Αύξησε το γαλατάκι της σήμερα, στα 4μλ το δίωρο, και φτάσαμε τα 1580 γραμμάρια.. Μία κοπέλα σήμερα παραδίπλα φώναξε από χαρά που το μικρό της έφτασε το κιλό, μετά από ένα μήνα ήδη στη μονάδα.. Προσπαθούνε τόσο όλα τα μωράκια, είναι μικροί αγωνιστές και εμείς τίποτα μπροστά τους. Εγώ μαζεύω τόση ενέργεια για να είμαι ήρεμη τα δύο αυτά μισάωρα της ημέρας.. Ευτυχώς η Παναγίτσα μας έχει βοηθήσει μέχρι σήμερα..

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ, έφτασες τις 32 εβδομάδες..!!! Γιούπιιιι!!! Αυτό είναι ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ σκαλοπάτι να ξέρεις, αλλά είμαι σίγουρη οτι θα φτάσεις και πολυ πολύ πιο πέρα!!

ΕΛΛΗ μου, κοντεύεις και συ!! Κράτα γερά, ένας μήνας έμεινε!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου, κάθε μέρα και καλύτερα ο Δημητράκης έτσι;;! Εσύ και ο σύζυγος συνήλθατε τελείως;;

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου αγαπημένο, εγώ γέννησα Πέμπτη και το Σάββατο έκανα ολόκληρη μπάνιο, βρέχοντας την τομή κανονικά, οπότε μην αγχώνεσαι!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ καλή μου, ζωήρεψε η Δεσποινούλα;; Μήν ξεχνάς οτι μεγαλώνει πολύ απο εδώ και μπρός και είναι λογικό να μή χωράει να χορεύει όπως παλιά!!

ΣΤΕΦΑΝΙΑΝΑ μου, υπομονή κορίτσι μου, ετσι και γω στη Βασιλική, περίμενα και περίμενα και περίμενα, αλλά ήταν τόσο βολεμένη που δεν ήθελε να κουνήσει ρούπι από τη φωλίτσα της..

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ το κοριτσάκι σου τί κάνει καλή μου;

Εσένα ΙΩΑΝΝΑ μου;;

ΡΙΤΣΑΚΙ να τολμήσω να ρωτήσω αν είχαμε κανένα νέο από την ακατανόμαστη;; Ξουτ ξουτ μακρυά μακρυά!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, ΚΟΑΛΑΚΙ, ΝΑΣΙΑ, ΧΡΥΝΤΙΜ, ΣΟΤΣΑΦΙ μου, πως τα πας με τις μετρήσεις;;

ΓΙΟΛΑ μου, μπαίνεις και εσύ στην 32η!! Προχωράς και όλα θα πάνε τέλεια!!!

Συγγνώμη αν ξεχνάω κάποια!! Σας φιλώ όλες και πάντα σας ευχαριστώ που με σκέφτεστε!! Τα ξαναλέμε!!!!

may μου γεια σου....η μικρουλα σου ειναι δυνατη ...και συντομα θα ειναι στην αγκαλιτσα σου μαναρακι μου....μπραβο!!!

Εγω καλα ειμαι ....η ακατανομαστη δεν εχει ερθει αλλα ειμαι σιγουρη οτι ειναι η πολυκυστικες μαναρακι μου...παντος σε ευχαριστω πολυ....Φιλακια may μου...τα λεμε....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!

Σήμερα ειχαμε πολύ πρωινο ξύπνημα γυρω στις 6 και στις 7 φυγαμε απο σπιτι εγω με τον αντρα μου γιατι ειχαμε κάτι δουλειες εκτός πόλης. Ξύπνησε και μας χαιρέτησε η γλυκια μου 7 παρά και ανέβηκε η μαμά μου να την ετοιμάσει και να την πανε στο σχολειο της μαζι με τον παππου της!

Επιστρέψαμε το μεσημέρι αλλά από την υπερένταση που τράβηξα, είχα τετοια ημικρανία που μέσα σε ενα τετραωρο εχω πιει 3 παυσιπονα!:( Τωρα αρχιζει να με αφηνει λιγο ο πονοκεφαλος και ελπιζω να μην με ξαναπιασει....

Μαράκι βορινό η μικρη μου, όπως ειπα πιο πανω ξυπνησε ακομη νωριτερα απο τις συνηθισμενες καθημερινες γιατι ηξερε οτι θα λειπουμε και ηθελε να μας κανει αγκαλιες και φιλακια!

Τις μερες που δεν εχει σχολειο, ξυπναει παλι νωρις νωρις....7-7.30 σπανια 8....και ευτυχως που εχει παιδικα η τηλεοραση οποτε παει και βλεπει και μπορω να μεινω στο κρεβατι και να ψιλοκοιμαμαι καμια ωρα ακομη!

Γιόλα, απο την ημερα που βγαινεις σε αδεια, μπορεις να κανεις την αιτηση και να καταθεσεις τα δικαιολογητικα για το επιδομα κυοφοριας στο ΙΚΑ.

Μαυ γυρισες στο φαρμακειο λιγες ωριτσες!;;; Καλό θα σου κάνει και οντως θα πεταγεσαι στο μαιευτηριο πιο ευκολα χωρις τον αποχαιρετισμο με την Β.... Η μπεμπουλα πινει πια 4μλ; ΜΠΡΑΒΟ!!!!

Ελλη , νομιζω ο Βερροπουλος εχεις τα παμπερς 1+1 δώρο τις μικρές συσκευασιες!

Χριστινακι, παει και αυτο το μαξιλαρακι, μπηκες και στην 32η!!!! Αντε παμε για την 36η!

Στεφανιανα, υπομονη!!!!!!!!!!!!!! όταν αποφασισει το μπεμπε και ο γιατρος σου θα γεννησεις το μωρακι σου γερο πανω απ ολα!!!

Κοαλάκι το ρίξατε στα ψωνια; Καλα κανετε!!!!!!!

Αγορομαμυ, ειστε ακομη καλυτερα σημερα; εφαγε τελικα μουσακα ο Ταρζαν ;

Πατουσιτσα περασα απο τζαμπο Πατρας σημερα...ειδα οτι ειχε τα απλα τα φωτιστικα τα στρογγυλα...καποια ηταν στο ταμειο και ειχε αγορασει ενα τετοιο! Σε σκεφτηκα να σου επαιρνα και να σου εστελνα αλλα μολις ειχαμε πληρωσει και φευγαμε....και ειχα και τον ρημαδι τον πονοκεφαλο! Αλλα μπορει να ξαναπαμε συντομα...αν θελεις στο παιρνω και στο στελνω!;)

Μποτσακι μου πού εισαι και πώς εισαι;;;; εχεις ακομη την τρελη κουραση;

Ιωάννα, το χνουδακι σε ολο το σωμα και μενα ειχε η μικρη μου....σταδιακα ξανθαινει λιγακι αλλα εγω νομιζω οτι εχει τριχουλες στα ποδια!!! και αναρωτιεμαι αν θα μου μοιασει στην τριχοφυια....που δεν το βλεπω!!! Εγω εχω ανοιχτοχρωμη τριχα και το ξυρισμα δεν με ταλαιπωρει...

Αυτα...........

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου!Τι κανετε?

Σημερα και αυριο ο αντρας μου εχει αδειουλα,οποτε θα τον χαρουμε αρκετα!

Ξυπνησαμε καλα,ο αντρας βγηκε για εξωτερικες δουλειες και γω εσωτερικες!

Εχει τοσο ωραια μερα,που επωφελήθηκα και επλυνα τα ριχταρια και τα καλύμματα απο τα μαξιλαρια του σαλονιου!

:arrow:ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ γλυκο,καλεεεεεε,οταν λεω ''μελιτζανες'' εννοώ πολλα γλυκια!Μαρηηηη,δεν ειπε η ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ,πως αντι για γλυκα και διαφορες ''αμαρτιες'' θα λεμε διαφορα λαχανικα για να συμβαδισουμε μαζι σας?Χαχαχαχα!

:arrow:ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ,καλως τον δεχτηκες τον αντρουλη σου!Ευχομαι να περασετε υπεροχα,οσες μερες κι αν καθησει!Εχουμε νεα απο μεταθεση?Πως τα βλεπετε τα πραγματα?

:arrow:ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ,καλοπερνατε μανα και κορη!Καλα κανετε κοριτσαρα μου!Περασατε καλα το τριημερο,ετσι?Με τα εργοχειρα τελειωσες?Μαρηηη,φωτογραφια θελω!

:arrow:ΕΛΛΗ ΜΟΥ,τι περιεργη ονομασια εχει το γλυκο?

Εσυ ξερεις τον οργανισμο σου καμαρι μου!Παντως,οταν σε μενα η μικρη ειχε κατεβει αρκετα,ειχαν σταματησει οι καουρες και οι πολλες αναγωγες!

:arrow:ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥμπαινετα και παλι στους ρυθμους σας?

Τι κανει η Αγγελικουλα σου?Πως ξυπνησε σημερα για το σχολειο μετα απο 3 μερες καλου υπνου(φανταζομαι)?!

:arrow:ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ,τι κανει η μπουμπου σου?Ηρεμησε απο τα συμπτωματα του εμβολιου?Να σας ζησει η κουνιαδα!Καλα στεφανα και σε σας,καλη χριστιανη η μικρη σας!Του χρονου θα γινει ο γαμος σας?

:arrow:ΣΤΕΦΑΝΙΑΝΑ,με εναν πονο κοπελα μου γλυκια!!Να γεννηθει υγιες και να ειναι καλοτυχο σε ολη του τη ζωη!

:arrow:ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ,ξημερωσατε καλα?

Τα υπολοιπα καλα μας κοριτσια τι κανουν?

Μαρακι μου τι μου κανεις;;

Κανεις δουλειτσες....οντως σημερα ειχε ωραια μερα...

Εγω καλα ειμαι....:tongue::tongue:.

Η Δημητρουλα σου καλα ειναι;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοριτσια μουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!Ηρθα κι εγω να πω την καλησπερα μου!!!!!!!!!!!!Τι κανετε καλεεεεεεεεε???????????????

Εμεις καλα εχουμε σηκωθει απο νωρις κι εχει ερθει και η μαμα μου και θα ξαναερθει κι αυριο και μαζευουμε για να μεινουν μονο τα χαλια τα οποια λεω να στρωσω 3 με 4 μερες πριν γεννησω για να μην γινουν κωλος γιατι ειναι μπορντω και το παραμικρο φαινεται!!!!!!!!!!!Εκλεισα ραντεβου με τον γιατρο μου στις 7 Νοεμβρη κι ο Θεος βοηθος!!!!!!!!!

Μαυ μου πολυ χαιρομαι και ολες μας δηλαδη με τα νεα σου!!!!!!Η μικρη ειναι μεγαλη δυναμη δεν μασαει πουθενα θα το δεις.Ηδη απ'οτικαταλαβα εχει αρχισει και λειτουργει!!!!!!!!εκανες πολυ καλα που πας για δουλεια,θα σου κανει καλο να ξεφευγεις οσο μπορεις!!!!!!!!Προσευχομαστε ολες για σενα αλλα κι εσυ να ξερεις μας δινεις απιστευτο κουραγιο με την δυναμη σου!!!!!!!!Οποτε δεν ανησυχω για το μπανακι.Θα το κανω!!!!!!!Ειπα κι εγωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!

Μαρακι τι κανει η Δημητρουλα μας?ειστε καλα?

Οσον αφορα τις μελιτζανες μου αρεσουν και αυτες!!!!!!!χιχιχιχχιχιχιχιχιχι!!!!!!!!!!!

Ιωαννακι μου εσεις?Η μουρμουριτσα σου??

Αγορομαμυ μου ωρε μανα μου φαγητο σημερα!!!!!!!!!!!!Ο Δημητρακης μια χαρα ετσι?

Κοαλακι μουυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!Βλεπει και παιδικα το φουρτουνακι?????Καλα ψωνιααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Ελλη μου βλεπω δεν κρατιεσαι μαναρακι μουυ!!!!!!!!!!!!Θα γεννησουμε καλεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!Μη φοβασαι δεν το γλυτωνουμε!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Εγω κοριτσια ο μονος λογος που ανυπομονω ειναι για το θεμα του διαβητη.αλλιως δεν με νοιαζει!!!!!!Ολα στην ωρα τους!!!!!!!!!!!!

Χρηστινακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!Τον πιασαμε τον στοχο!!!!!!

Τελειααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!Παμε για τον επομενο τωρα!!!!!Μη φοβασαι τιποτα!!!!!!!!!!

Θαλειτσα μουυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!εισαστε καλα?Ο Παναγιωτακης μας?

Περαστικα μαναρακι μου!!!!!!!!!!

Yola μου μια χαρα!Θα δεις το παληκαρακι σου σημερα!Ολα θα πανε τελειαααααααα!!!!!!!!Να μας πεις,θα περιμενουμε.εγω Yola μου τα εκανα τα χαρτια μου στο Ικα με την αδεια.Οτι θες μπορω να σου πω.13/10 βγηκα.

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεε κουμπαρααααααααα!!!!!!!!!!!Που εισαστε καλεεεεεεε????????????

Συμπεθερααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!Μαρηηηηηηηηηηηηηηη??????

Δουλειες κανεις?????????Τι κανει η νυφουλα μουυυυυυυυυυυ??????????

1sh1p2.png

Καλησπερα κοπελες μου καλες!

Τι κανετε?

Η μικρη μου ειχε λιγη γκρινια σημερα,οποτε το απογευματακι πηγαμε για περπατημα!Αχ τι χαρες που εκανε!Ολο με κοιτουσε και γελουσε παρα πολυ(τωρα απο χαρα ηταν,με κοροιδευε,θα σας γελασω:tongue::tongue:)!Μετα σπιτι,καναμε και μια ωραιοτατη ομελετα,ηπιες το γαλατακι της και νανι!Φυσικα θα ξυπνησει σε καμια ωρα για μπανακι/γαλα και νανι!

:arrow:ΜΑΥ μου,αυξησε γρηγορα τα ml γαλατος το κοριτσακι σας!Αχ ψυχουλα μου,μεγαλωνει!Η Παναγια να το προστατευει,και ολα τα παιδακια που ειναι σε αυτη τη θεση!Οσο για τη δουλεια,οπως ανεφεραν και τα κοριτσια,επραξες σωστα!Θα ανεβει η διαθεση σου,θα ξεχαστεις με τον κοσμο/το ''τρεξιμο'' της δουλειας!Βλεπεις πως ολα μπαινουν σε μια σειρα,ειτε τα προκαλούμε,ειτε ερχονται απο μονα τους!Εδω θα ειμαστε κοριτσι μου!

:arrow:ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,τι κανεις κοριτσι μου?Τελειωσες με τις δουλειες?Αφαντη η ακατανομαστη?Και να μην ρθει ξανα!Ουστ!

:arrow:ΘΑΛΕΙΑ ΜΟΥ,περαστικα σου κοριτσι μου!Εισαι καλυτερα?

:arrow:ΥΟΛΑ ΜΟΥ,καλον υπερηχο!Αναμενουμε νεα σου!

Τα υπολοιπα κοριτσια μας τι κανουν?

:arrow:ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,θα προσπαθησω να σε ξεματιασω και θα σου πω!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

:arrow:ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,σε ξεματιασα.Πρεπει να ειχες πολυ ματι,γιατι το στομα μου δεν εκλεινε με τιποτα και πονεσαν πολυ τα ματια μου!Ακομη και τωρα νιωθω πως ειναι πολυ πρισμενα.Κανε τον σταυρο σου 3 φορες και αν εχεις λαδακι απο εκκλησια,σταυρωσε το μετωπο σου.

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ,ειδα τις φωτογραφιες.Βρε ματια μου,ειναι πολυ ομορφα τα σχεδια.Να σου πω,απο μονη σου τα δημιουργησες ή υπαρχει καποιο ''μοτιβο'' οπου εκει εκανες το σχεδιο?Μπραβο σου!Και οι κορνιζες πολυ ωραιες!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Βρε Μαρακι απο τις 2 παρα μεχρις τις 6 και κατι, ειχα παρει 3 παυσιπονα και ακομη με πεθαινε το κεφαλι μου!!!!!!!!!!!

Αχ, θα σε εχω υποψιν μου οταν θελω ξεματιασμα διαδυκτιακο!!!;);););) Ευχαριστω πολυ!!!

Νιωθεις καλυτερα κοριτσι μου?Θα σου γραψω και μια προσευχη,να τη λες!Αλλα αμα θελεις να τη δωσεις σε αλλον,δε θα την πεις με το στομα!Θα τη γραψεις και θα την δωσεις!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...