Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κορίτσια μου παρακολούθησα την συζήτηση σας ,εμένα προσωπικά η άποψη μου είναι μην ασχολείστε μην δίνετε σημασία στο τι λένε ο ένας και ο άλλος μην δίνετε σημασία στο τι κάνουν μπροστά σας ,γράψτε τους θα πονέσει περισσότερο,σωστή βάση στην ηρεμία σας ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο μας ,τα λέω σε εσάς για να τα ακούω και εγώ χαχαχαχα

Εγώ θα πω ότι ο καθένας έχει κάποιο πρόβλημα στην ζωή του κ γι'αυτον είναι το πιο μεγάλο ας σεβαστούμε αυτό . Λιγοι τα έχουν όλα λυμμενα οπότε δεν υπάρχει κάτι που σε κάνει υποδεέστερο Άπτον άλλο για να νιώθεις Κ έτσι. 

2 ώρες πρίν, Losr είπε:

41 είμαι και προσπαθώ από τα 28 που παντρεύτηκα. Δεν πιστεύω ότι ήμουν τυχερή από τον περίγυρο μου γιατί πραγματικά δεν έχω τον τέλειο και καλό περίγυρο. Απλά τους δώσαμε να καταλάβουν εξ αρχής από τότε ότι εμείς εγώ δηλαδη και ο άντρας μου δεν θα ασχοληθούμε καν. Ήταν τέτοια η αντιμετώπιση μας που και κάποιος να ρωτάτε στις αρχές απλά από το ύφος μας ήξερε ότι δεν θα ξαναρωτήσει. Αυτό προσπαθώ να πω. Συν ότι και κάποια στιγμή κάποια κοπέλα να προσπαθήσει πχ επιδεικτικά να κάνει επίδειξη μπροστά μου πχ χαιδεμα κοιλιά μπορώ να γίνω τόσο αδιαφορη σαν να μην βλέπω τι κάνεις οπότε νιώθανε ότι δεν πιάνει σε μένα και δεν το ξανακάνανε. Ποτε έγγυος φίλη μου δεν μου είπε πιάσε μου αυτό γιατί είναι βαρύ και να μου το επέβαλλε γιατί ήξερε εξ αρχής ότι θα φάει άκυρο. Ναι βοήθησα πολλές φίλες μου στις εγκυμοσύνες τους όταν πραγματικά χρειάστηκε. Προσπαθώ απλώς να σας δώσω μια άλλη οπτική του πως πρέπει να βλέπετε και να αντιμετωπίζετε όλα αυτά. Γιατί εγώ πιστεύω ότι αυτό που βλέπουν οι άλλοι αυτό και σου κάνουν.

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Αχ κοαλακι μου εχω τοση αγωνια να τον παρω αγκαλιτσα που ακομα κ η προκληση μου φαινεται δελεαστικη! Κατα τα αλλα.. Εχω συσπασεις αλλα χωρις πονο.. Ειναι νομιζω οι χειροτερες μερες της εγκυμοσυνης αυτες! Τουλαχιστον υπαρχει dead line.. Αρα σε 5 μερες θα εχουν τελειωσει/ αρχισει ολα!

Αρα θα τελειωσει και η αγωνια σου αλλα θα αρχισει μια νεα ζωη για τους 3 σας...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια,φευγω!Παω να παρω δωρο στο παιδι της γειτονισας,εχει γενεθλια σημερα και ειμαστε καλεσμενοιιιιι!Το πρωτο παρτυ της μικρη,εξω απο την κοιλιτσααααα!

Προσεχε εσυ με το μωρο και τις ιωσεις στο παρτυ.....

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

τελειαααααααααααααααα συμπεθερααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φτιαξτα και ετοιμασε τα με μερακιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!απο βδομαδα θα τα εχω ετοιμα και εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μια χαρααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Μποτσακι να χαιρεσαι τον αντρουλη σου και με το καλο τα πραγματάκια σας!

Κοριτσια να ρωτήσω κάτι; Η βλεννη που εκκρίνει ο κόλπος όταν ξεκινάει να "δουλεύει" ο τράχηλος τη χρώμα είναι; Πήγα τουαλετα πριν λιγο και είδα ένα πηχτό κομματάκι βλεννη αλλά μου έμοιαζε σαν να πρασινιζε. Αλλά δεν μύριζε για να πω πως έχω κάτι. Επισης πρώτη φορά το είδα αυτό..

Ευχαριστω Ελλη μου!!!!

μπορει να ειναι και απλα υγρα!!!!!!!!Εγω εχω πολλααααααα!!!!!!!!

Μηνες τωρα κι ολες οι καλλιεργειες και οι εξετασεις ειναι καθαρες!!!!!!!!

1sh1p2.png

τελειαααααααααααααααα συμπεθερααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φτιαξτα και ετοιμασε τα με μερακιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!απο βδομαδα θα τα εχω ετοιμα και εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μια χαρααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αντεεεεεεεεεεεεεεε αντεεεεεεεεεεεε και με το καλο να φτιαξουμε και την νυφικη κρεβατοκαμαρααααααααααα!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Αχ κοαλακι μου εχω τοση αγωνια να τον παρω αγκαλιτσα που ακομα κ η προκληση μου φαινεται δελεαστικη! Κατα τα αλλα.. Εχω συσπασεις αλλα χωρις πονο.. Ειναι νομιζω οι χειροτερες μερες της εγκυμοσυνης αυτες! Τουλαχιστον υπαρχει dead line.. Αρα σε 5 μερες θα εχουν τελειωσει/ αρχισει ολα!

Αχ Στεφανιανα μου εισαι πολυ κοντα ε?????

Αντε με το καλο κοριτσακι μου!!!!!!!!!

Σε 5 μερες δηλαδη θα εχεις το μωρακι αγκαλιτσα ε???????

Τελειααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Λοιποοοοον χρονια πολλα στην Αγγελικουλα της παρεας, να ειναι χιλιοχρονη και ευτυχισμενη και συντομα να αποκτησει το αδερφακι που τοσο επιθυμει!!!! Χρόνια πολλα και στη Μιχαελα μας και ας ειναι αβαπτιστη, εμεις τη γιορταζουμε την κοριτσαρα! συντομα να παει σπιτακι της στην αγκαλια των γονιων της και της αδερφουλας της!!! Μαρηηηη μποτσακομανα να χαιρεσαι τον αντρουλη σου, με το καλο να ερθει ο γιοκας σας!!! Ποιος αλλος γιορταζει??

to1Np2.png

KCkop2.png

Πήρα το γιατρό. Μου είπε πως αφού δεν ξαναείδα δεν.ειναι τίποτα και αφου δεν μυριζαν και κατα πασα πιθανότητα με ερέθισαν πολύ χθες. Αν έβλεπα αίμα θα ήταν εύκολο να καταλάβω πως μου προκάλεσαν τοκετό.. Θα δω στη συνεχεια. Δεν ηταν πράσινο ήταν σαν να άφηνε την.ιδέα του χρωματος και ήταν πιχτα σαν ζελέ να πω. (συγνωμη για την περιγραφη).ΓΤελος πάντων θα δείξει στην πορεία..

μαρηηηη παρατηρησε το πολυ προσεκτικα μη τυχον εχει κανει κακα το μωρο!!! μη σε τρομαζω αλλα επειδη μιλησες για πρασινο χρωμα...

to1Np2.png

KCkop2.png

Λοιποοοοον χρονια πολλα στην Αγγελικουλα της παρεας, να ειναι χιλιοχρονη και ευτυχισμενη και συντομα να αποκτησει το αδερφακι που τοσο επιθυμει!!!! Χρόνια πολλα και στη Μιχαελα μας και ας ειναι αβαπτιστη, εμεις τη γιορταζουμε την κοριτσαρα! συντομα να παει σπιτακι της στην αγκαλια των γονιων της και της αδερφουλας της!!! Μαρηηηη μποτσακομανα να χαιρεσαι τον αντρουλη σου, με το καλο να ερθει ο γιοκας σας!!! Ποιος αλλος γιορταζει??

Αγορομαμυ μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!ευχαριστω πολυυυυυυ!!!!!!!!!

Κι εσεις οτι επιθυμειτε και με τον Δημητρακη να αλωνιζει!!!!!!!!!

χαχααχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Ειναι καλα το παληκαρι μας???????

1sh1p2.png

Μποτσακιιιιιι μου αχ πλησιαζουν οι μερες!!!!! μαρη κι εμενα γοριλας ηταν ο γιος!!!! στον 8ο μηνα περιπου μου ειχε πει ο γιατρος "το παιδι ειναι μαλλιαρο σαν εσενα" χαχαχαχαχα!!μιλαμε γεννηθηκε με τριχα ΠΑΝΤΟΥ! κουτελο δεν υπηρχε!!! μαλλια-φρυδι ενα πραγμα!!! αλλα εξαφανιστηκαν τα παντα μεχρι να παει 3-4 μηνων, οποτε μην τρομαξετε χαχαχα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Μποτσακιιιιιι μου αχ πλησιαζουν οι μερες!!!!! μαρη κι εμενα γοριλας ηταν ο γιος!!!! στον 8ο μηνα περιπου μου ειχε πει ο γιατρος "το παιδι ειναι μαλλιαρο σαν εσενα" χαχαχαχαχα!!μιλαμε γεννηθηκε με τριχα ΠΑΝΤΟΥ! κουτελο δεν υπηρχε!!! μαλλια-φρυδι ενα πραγμα!!! αλλα εξαφανιστηκαν τα παντα μεχρι να παει 3-4 μηνων, οποτε μην τρομαξετε χαχαχα!!

Ναι αστα σου λεω κι ολο κατι καουρες εχω και λεω τι στο καλο αφου δεν τρωω!!Κι ομως μαλλια πολλα!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Ναι αστα σου λεω κι ολο κατι καουρες εχω και λεω τι στο καλο αφου δεν τρωω!!Κι ομως μαλλια πολλα!!!!!!!!!!!!!

μαρηηηηη τα μαλλια δε φερνουν καουρες, ετσι νομιζα κι εγω και ο γιατρος μου με κοροϊδευε οτι αυτα τα λεγαν οι γιαγιαδες μας!! τα μαλλια ειναι μεσα στο σακο οποτε δεν ερχονται σε επαφη μετο στομαχι για να εχεις καουρες!! οι καουρες ειναι επειδη ο μπεμπαρος μεγαλωνει και σου πιεζει στομαχι και οισοφαγο! δεν εχει να κανει ουτε με το τι εφαγες ουτε με το χτενισμα του γιοκα σου:tongue::tongue:

to1Np2.png

KCkop2.png

πατουσιτσα καλημερα!! πρωινη σημερα!!!! μαρη τι τελειο φαγητο!!!! γιαμιιιιι!!! φτιαχνω εγω ρεβυθια σημερα παντως χιχιχι!! στειλε λιγο σπετσοφαϊ εσυ!!!

ααααααααααα!!!!!!τελεια αγορομαμμυ μου!!!!!θα αλλαξουμε πεσκιεσι!!!!!!!αχαχαχαχαχαχαχααααααααααααα

καλα εισαι????????ο Δημητρακης μας καλυτερα ναι????????????

d.gif

μαρηηηηη τα μαλλια δε φερνουν καουρες, ετσι νομιζα κι εγω και ο γιατρος μου με κοροϊδευε οτι αυτα τα λεγαν οι γιαγιαδες μας!! τα μαλλια ειναι μεσα στο σακο οποτε δεν ερχονται σε επαφη μετο στομαχι για να εχεις καουρες!! οι καουρες ειναι επειδη ο μπεμπαρος μεγαλωνει και σου πιεζει στομαχι και οισοφαγο! δεν εχει να κανει ουτε με το τι εφαγες ουτε με το χτενισμα του γιοκα σου:tongue::tongue:

μωρε και αεγω αυτη την απορια ειχα........αφου ειναι μεσα στο σακο........πως γινεται να εχουμε καουρες???????χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααα!!!!μαθαμε την αληθεια!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...