Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσω διέγερση με meriofert 900 , 300 μονάδες τη μέρα.

Ερώτηση 1: Μετά τη ανασύσταση του φαρμάκου φυλάσσεται ψυγείο ή όχι;  Και για πόσες μέρες; 

Ερώτηση 2: Με τη βελόνα που αναρροφείται το φάρμακο με την ίδια βελόνα γίνεται η έγχυση υποδόρια στην κοιλιά;

Διότι το κουτί έχει μέσα συρριγες 1ml με το βελονάκι, το οποίο είναι κουμπωτό και δεν αλλάζει...

Ευχαριστώ!

Εχω την εντύπωση πως δεν μπαίνει ψυγείο μετά την ανασύσταση. Διάβασε τις οδηγίες και ζήτησε από τον γιατρό σου ή την μαία να σου δωσει λεπτομερείς οδηγίες και να σου δείξει πως κάνεις την ένεση. Νομίζω πως το κουτί μέσα έχει μια προγεμισμενη σύριγγα με το ringer για την ανασύσταση και οι άλλες είναι για να κάνεις την ένεση. Των 150 που έπαιρνα εγώ είχε μια σύριγγα με δύο βελόνες ή μια για την ανασύσταση και η άλλη για να κάνεις την ένεση. 
      Αλλά πρέπει να σου δώσουν λεπτομερείς οδηγίες είτε ο γιατρός είτε η μαία 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Φυγατε όλες; μεχρι να διαβασω τα νεα σας, περασε αρκετη ωρα!

Μπραβο στην μπεμπα της Μαυ!!!! Καθε μερα και καλυτερα!

Όσες είδατε σημερα τα μωρακια σας, φανταζομαι την χαρα σας!!! Αντε λιγες μερες εμειναν!!! Με το καλό!

Εγω τωρα σταματησα τις δουλειες και παλι μου εμειναν καποια πραγματα για αυριο...Ειχαμε και απροοπτο τρεξιμο σε παιδιατρο γιατι πονουσε η κοιλια της και εκλαιγε και ανησυχησα...Μας συνεστισε να της κανω διατα 3 μερες με ορο και τσαι και φιδε γιατι κυκλοφορει γαστρεντεριτιδα...και αντε να της δωσω να καταλαβει οτι δεν πρεπει να φαει τιποτα...Θα δω πώς θα ξημερώσουμε αυριο και θα δω αν θα της κανω διαιτα τελικα...

Εμεις ειμαστε 17,5 κιλα και 104,5εκ !!!!!:P:p:p:p:p:p:p

Και το χερι μου το δεξι με πεθαινει στο σημειο του καρπου....ουτε ενα κατσαρολακι δεν μπορω να σηκωσω διχως ενοχληση....με επιδεσμο και μυοχαλαρωτικα χαπια....

Ηλιοβασιλεμα μου να χαιρεσε την Αγγελικουλα σου ...πολυχρονη...και οπως επιθυμεις να την δεις μαναρακι μου....:D:D.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ααααααααααα!!!!!!τελεια αγορομαμμυ μου!!!!!θα αλλαξουμε πεσκιεσι!!!!!!!αχαχαχαχαχαχαχααααααααααααα

καλα εισαι????????ο Δημητρακης μας καλυτερα ναι????????????

ελα πατουσιτσα μου, ναι ειναι πολυ καλυτερα το βλασταρι μου! τωρα κοιμαται, γι'αυτο με βλεπετε εδω ;) εσυ τι εγινε με το γιατρο?? ολα καλα? γιατι δεν εχω διαβασει ολα τα νεα πατουσιτσα μου!! κανω δουλιτσες παραλληλα!

to1Np2.png

KCkop2.png

μαρηηηηη τα μαλλια δε φερνουν καουρες, ετσι νομιζα κι εγω και ο γιατρος μου με κοροϊδευε οτι αυτα τα λεγαν οι γιαγιαδες μας!! τα μαλλια ειναι μεσα στο σακο οποτε δεν ερχονται σε επαφη μετο στομαχι για να εχεις καουρες!! οι καουρες ειναι επειδη ο μπεμπαρος μεγαλωνει και σου πιεζει στομαχι και οισοφαγο! δεν εχει να κανει ουτε με το τι εφαγες ουτε με το χτενισμα του γιοκα σου:tongue::tongue:

χαχαχαχχαχαχαχαχχαχαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Το ξερω μαρη για πλακα τα λεω!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

ελα πατουσιτσα μου, ναι ειναι πολυ καλυτερα το βλασταρι μου! τωρα κοιμαται, γι'αυτο με βλεπετε εδω ;) εσυ τι εγινε με το γιατρο?? ολα καλα? γιατι δεν εχω διαβασει ολα τα νεα πατουσιτσα μου!! κανω δουλιτσες παραλληλα!

Αντε μ,ωρε να συνερθει ο καημενος!!!!!!!Ταλαιπωρηθηκε ο καψερουλης!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχχαχαχαχαχχαχαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Το ξερω μαρη για πλακα τα λεω!!!!!!!!!!!

αααα καλα και να μη το ηξερες ειναι πολυ συνηθισμενη η αποψη αυτη για τις καουρες, δεν ειμαστε γιατροι να τα ξερουμε οοοοοολα!!!!! ;);) εσυ τι μαγειρεψες μποτσακι?

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσια μου φαγαμε μολις...:D

ΕΛΛΗ μπορει να σου ειπαμε οτι σημερα θα εισαι καλυτερα απο τη χθεσινη εξεταση αλλα αμιχες και εκδορες θελουν τον χρονο τους για να επουλωθουν, ποσο μαλλον οταν ειναι εσωτερικες...

Οσον αφορα τα υγρα μπορει να ηταν απλη τραχηλικη εκριση αλλα καλυτερα να εισαι υπ ατμων...;)

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ δουλειες κανεις.......?????? τι κανει ο γαμπρος....?????

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ολα οκ με τα πραγματα....????? τα εστησες και τα χαζευεις....?????? αντε κανε μια προβα.....:tongue::tongue::tongue:

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ και εμεις κουνουπιδι σαλατα φαγαμε σημερα.....!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΡΙΤΣΑ ΜΟΥ,καθε φορα που διαβαζω τα νεα σου και μας λες και απο ενα νεο συμπτωμα,ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ,ανατριχιαζω κοπελα μου!Μου/μας περιγραφεις ολα οσα ενιωθα εγω στην εγκυμοσυνη μου!Δε θα ξεχασω την διπλανη μου,που μου ειχε πει πως θα καταλαβεις την εγκυμοσυνη οταν θα εχεις πολυ πονο στο στηθος σε σημειο που θα το ακουμπας και θα ποναει!Και δεν ειχε πεσει εξω!

Και σε παρακαλω,ΑΚΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ!ΠΟΣΕΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΕΣ!ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΣΕ ΣΤ'ΑΥΓΑ ΣΟΥ.ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΒΟΥΡΚΩΝΩ.ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ.

Μαρακι μου γεια σου....το ξερω οτι πραγματικα νιαζεσται για μενα ολες σας...και εγω σας νιαζωμαι και σας αγαπαω πολυ κοριτσια μου....

Πηρα πριν καμια ωρα τον γιατρο μου,αλλα δεν το σηκωσε ο ιδιος μαλλον ειχε χειρουργια σημερα...το σηκωσε η γραμματεας του τις ειπα ολα αυτα τα συμπτωματα και μου ειπε να κανω β χοριακη την Δευτερα και να τους παρω τηλεφωνο...και μου ευχηθεικε με το καλο...

Τελος σπαντων που δεν νομιζω αλλα αμα δεν ειχει ερθει μεχρι την Δευτερα θα παω,,ετσι και αλλιως πρεπει να παω...να δουμε τι ειναι....

Οσο για τις δουλειες θα προσπαθεισω οσο μπορω να μην κουραζωμαι Μαρακι μου....

Μεσα μου θα ηθελα να ηταν το θαυματακι που περιμενω τοσο καιρο...αλλα κατι μου λεει μην ενθουσιαζεσαι και φας παλι τα μουτρα σου....θα δουμε την Δευτερα θα ξερουμε κοριτσια μου...και να μην ειναι δεν πηραζει....συνεχειζουμαι....ε;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Μαρακι μου γεια σου....το ξερω οτι πραγματικα νιαζεσται για μενα ολες σας...και εγω σας νιαζωμαι και σας αγαπαω πολυ κοριτσια μου....

Πηρα πριν καμια ωρα τον γιατρο μου,αλλα δεν το σηκωσε ο ιδιος μαλλον ειχε χειρουργια σημερα...το σηκωσε η γραμματεας του τις ειπα ολα αυτα τα συμπτωματα και μου ειπε να κανω β χοριακη την Δευτερα και να τους παρω τηλεφωνο...και μου ευχηθεικε με το καλο...

Τελος σπαντων που δεν νομιζω αλλα αμα δεν ειχει ερθει μεχρι την Δευτερα θα παω,,ετσι και αλλιως πρεπει να παω...να δουμε τι ειναι....

Οσο για τις δουλειες θα προσπαθεισω οσο μπορω να μην κουραζωμαι Μαρακι μου....

Μεσα μου θα ηθελα να ηταν το θαυματακι που περιμενω τοσο καιρο...αλλα κατι μου λεει μην ενθουσιαζεσαι και φας παλι τα μουτρα σου....θα δουμε την Δευτερα θα ξερουμε κοριτσια μου...και να μην ειναι δεν πηραζει....συνεχειζουμαι....ε;;;

Ριτσακι μου ποσο θελουμε να μη σου ερθει η περιοδος.. αληθεια σου λεω, γραφω και νιωθω αυτη την προσμονη που εχει καθε γυναικα που θελει να κανει μωρακι. Ευχομαι να ειναι ο τυχερος σου μηνας αυτος και να γινουν ολα! καλα εκανες και πηρες στο γιατρο, πολυ καλα εκανες! μια χαρα περιθωριο μεχρι τη Δευτερα..

to1Np2.png

KCkop2.png

ΕΛΛΗ μπορει να σου ειπαμε οτι σημερα θα εισαι καλυτερα απο τη χθεσινη εξεταση αλλα αμιχες και εκδορες θελουν τον χρονο τους για να επουλωθουν, ποσο μαλλον οταν ειναι εσωτερικες...

Οσον αφορα τα υγρα μπορει να ηταν απλη τραχηλικη εκριση αλλα καλυτερα να εισαι υπ ατμων...;)

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ολα οκ με τα πραγματα....????? τα εστησες και τα χαζευεις....?????? αντε κανε μια προβα.....:tongue::tongue::tongue:

Koalaki μου γεια σου ...καλη χωνεψει....καλα μου εισαι;;

Οι υπολοιπες τσουπρες τι μου κανουνε;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

αααα καλα και να μη το ηξερες ειναι πολυ συνηθισμενη η αποψη αυτη για τις καουρες, δεν ειμαστε γιατροι να τα ξερουμε οοοοοολα!!!!! ;);) εσυ τι μαγειρεψες μποτσακι?

Μου το ειχε αναφερει καποια στιγμη ο γιατρος τοτε κατα τον 6ο μηνα που ειχα αρκετες καουρες,οπως μου ειχε πει κιολας για τα αναψυκτικα οτι δεν κουφαινεται το παιδι!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

αλλα μου αρεσει να το λεω!!!!!!!!χααχαχαχχαχαχα!!!!!!!!!

ακομα δεν εχω καταληξει!!!!!!Δεν ξερω κανενα μαρουλικο μαλλον!!!!!χαχαχααχαχ!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Μου το ειχε αναφερει καποια στιγμη ο γιατρος τοτε κατα τον 6ο μηνα που ειχα αρκετες καουρες,οπως μου ειχε πει κιολας για τα αναψυκτικα οτι δεν κουφαινεται το παιδι!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

αλλα μου αρεσει να το λεω!!!!!!!!χααχαχαχχαχαχα!!!!!!!!!

ακομα δεν εχω καταληξει!!!!!!Δεν ξερω κανενα μαρουλικο μαλλον!!!!!χαχαχααχαχ!!!!!!!!!!!!!!

μια χαρα και το μαρουλικο... μαζι με την αντιστροφη μετρηση για τη γεννα μετρα αντιστροφα και για το μεγαλο τσιμπουσι!!! :tongue::tongue:

to1Np2.png

KCkop2.png

συμπεθερααααα!!! ναι πολλες δουλειες, πολλα πλυντηρια βασικα γιατι χαλαει ο καιρος απο Δευτερα.. μακαρι να ειχα στεγνωτηριο!!! εσεις τι μου κανετε???

to1Np2.png

KCkop2.png

Ριτσακι μου ποσο θελουμε να μη σου ερθει η περιοδος.. αληθεια σου λεω, γραφω και νιωθω αυτη την προσμονη που εχει καθε γυναικα που θελει να κανει μωρακι. Ευχομαι να ειναι ο τυχερος σου μηνας αυτος και να γινουν ολα! καλα εκανες και πηρες στο γιατρο, πολυ καλα εκανες! μια χαρα περιθωριο μεχρι τη Δευτερα..

Γεια σου Αγορομαμμυ μου...σας ευχαριστω κοριτσια μου για ολα...

Με κανετε και νιωθω δυνατη...και να μην ειναι...αυτην την φορα δεν θα με παρει απο κατω γιατι εχω εσας κοριτσια μου...

Θελω να ξερετε οτι σας αγαπαω και σας νιαζομαι ολες Τσουπρες μου....Σας ευχαριστω πολυ μεσα απο την καρδια μου ...ολες σας!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Μπα τα στηνει ο αντρας μου ακομα!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...