Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Angel83 said:

Καλησπέρα, εγώ θα σου πω απλά τη δική μου εμπειρία από τον προεμφυτευτικο... Μετά από 5 αποτυχημένες έμβρυομεταφορες προχώρησα σε 2 ωοληψιες κ έστειλα για προεμφυτευτικο έλεγχο σε 2 δόσεις συνολικά 13 βλαστοκυστες (ετών 41), φρέσκες όχι κατεψυγμένες, σε κατεψυγμένες δε συστήνεται γενικα, αυτή τουλάχιστον είναι η θέση του δικού μου γιατρού. Από τις 13 βρέθηκαν 2 υγιείς, έχω βάλει τη μια κ σε λίγες μέρες μπαίνω στον 7ο. Δόξα το θεό όλα δείχνουν να πηγαίνουν πολύ καλά. Για μένα τουλάχιστον ο προεμφυτευτικος ήταν μονόδρομος κ μου έδωσε τη λύση μετά από τόσες αποτυχημένες προσπάθειες. Σκέψου σε πόσες ακόμη αποτυχημένες εμβρυομεταφορες θα προχωρούσα με τις 13 βλαστοκυστες, με ότι συνεπάγεται αυτό κατά βάση για τη ψυχολογία τη δική μου κ του συζυγου  μου. Οικονομικά δεν κέρδισα κάτι, αφού τα λεφτά ουσιαστικά από τις εμβρυομεταφορες τα έδωσα για τον προεμφυτευτικο. 

Πόσα χρήματα έδωσες για τις 13 βλαστοκυστες ?

1 hour ago, Bubble24 said:

Ο προεμφυτευτικός έχει αξία και νόημα όταν έχεις πολλές βλαστοκύστες (>5) και θέλεις να κάνεις την καλύτερη επιλογή. Αν έχεις λίγές βλαστοκύστες ή οι δύσκολα φτιάχνεις καινούριες δεν αξίζει να κάνεις προεμφυτευτικό για τους λόγους που είπαν και τα άλλα κορίτσια. Προχώρησε σε ΕΤ (αυτό κάνω και εγώ και είμαι 46 λόγω δυσκολίας από ανδρικό παράγοντα). Αυτό προτείνουν και μεγάλα κέντρα εξωσωματικής στο εξωτερικό. Αν έχεις αρκετές σε βοηθάει να κάνεις τη βέλτιστη επιλογή και να αυξήσεις πολύ τις πιθανότητες βιώσιμης εγκυμοσύνης. Εμένα ο γιατρός μου μου είπε ότι δεν μειώνεται η πιθανότητα επιβίωσης των εμβρύων εφόσον τα εργαστήρια είναι καλά. Αν είσαι σε καλό εμβρυολογικό και έχεις πολλές θα σου πρότεινα να το κάνεις. Σχετικά με το κόστος, αν θυμάμαι καλά είναι κάπου 700 + 250 ανά έμβρυο, δλδ αν έχεις δύο έμβρυα 700+500 ευρώ.

Έκανες πολύ καλά!! Σε γλύτωσε από απίστευτη ταλαιπωρία και στεναχώρια. Στην περίπτωση όμως που σε μια κοπέλα μετά βίας προκύπτει μια βλαστοκύστη και υπάρχει σημαντική υπογονιμότητα η άμεση ΕΤ είναι μονόδρομος. 

Εμένα μου είπαν ότι πάει 180-200 η βλαστοκυστη δεν μου ζήτησαν συν 700.  Εγώ στην τελευταία διέγερση πήραμε 10 και είχαμε πολύ κακη γονιμοποίηση, γονιμοποιηθηκαν μόνο 3 από τα οποία τα δύο γίνανε βλαστοκυστες. Και τελικά βάλαμε μια γιατί η άλλη δεν άντεξε την απόψυξη. Ήταν βιοχημική. Αυτήν την φορά βλέπανε 8 την δεύτερη μέρα του κύκλου. Οπότε θα πω ότι δεν περιμένω πάνω από 5 βλαστοκυστες στην καλύτερη των περιπτώσεων. Αν κάνω 2-3 βλαστοκυστες έχει νόημα να κάνω προεμφυτευτικο γιατί βάσει των λεγόμενων σας καταλαβαίνω ότι δεν έχει νόημα. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν προτιθομαι να κάνω και άλλη διέγερση για να μαζέψω περισσότερα γιατί έχω κουραστεί πολύ και αν είναι να με ζορισει και άλλο μάλλον δεν θα κάνω παιδί.  Θα προσπαθήσω να υιοθετήσω. Μη σου πω πως αν παραζοριστω δεν θα κάνω και προεμφυτευτικο και αν κάτσει έκατσε. Στο κάτω κάτω ότι και να κάνεις πάντα υπάρχει ένα αλλά.

11 minutes ago, Losr said:

Εμένα μου είπαν ότι πάει 180-200 η βλαστοκυστη δεν μου ζήτησαν συν 700.  Εγώ στην τελευταία διέγερση πήραμε 10 και είχαμε πολύ κακη γονιμοποίηση, γονιμοποιηθηκαν μόνο 3 από τα οποία τα δύο γίνανε βλαστοκυστες. Και τελικά βάλαμε μια γιατί η άλλη δεν άντεξε την απόψυξη. Ήταν βιοχημική. Αυτήν την φορά βλέπανε 8 την δεύτερη μέρα του κύκλου. Οπότε θα πω ότι δεν περιμένω πάνω από 5 βλαστοκυστες στην καλύτερη των περιπτώσεων. Αν κάνω 2-3 βλαστοκυστες έχει νόημα να κάνω προεμφυτευτικο γιατί βάσει των λεγόμενων σας καταλαβαίνω ότι δεν έχει νόημα. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν προτιθομαι να κάνω και άλλη διέγερση για να μαζέψω περισσότερα γιατί έχω κουραστεί πολύ και αν είναι να με ζορισει και άλλο μάλλον δεν θα κάνω παιδί.  Θα προσπαθήσω να υιοθετήσω. Μη σου πω πως αν παραζοριστω δεν θα κάνω και προεμφυτευτικο και αν κάτσει έκατσε. Στο κάτω κάτω ότι και να κάνεις πάντα υπάρχει ένα αλλά.

Επίσης εγώ δεν έχω να δώσω μαζεμένα τώρα 2700 η 3000. Στην περίπτωση που ήταν πολλές.

50 minutes ago, Neverstop said:

@MK2012 μάθαμε για το εμβρυακι??

@Losr όσες γνωστές μου έκαναν μεταφορά με ελεγμένα έμβρυα πέτυχαν όλες τελειομηνη εγκυμοσύνη. Υπάρχει ένα ποσοστό 60-70% εμφύτευσης. Σίγουρα υπάρχουν κι αποτυχίες αλλά η συντριπτική πλειοψηφία πάνε καλά.

Εγώ ομως δεν έχω θέμα εμφυτευσεων. Τις χειρότερες έχουμε βάλει και κάνω εμφυτεύσεις. Ο γιατρός τραβάει τα μαλλιά του γιατί έχω από τα πιο δεκτικά ενδομήτρια που υπάρχουν. Ότι του βάλεις θα το τραβήξει αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό είναι βιοχημικές. Του τρελού. Και για να προλάβω υστεροσκοπηση έχω κάνει και το μικρωβιωμα είναι οκ. Και ορμονικά δεν μου λέει ότι υπάρχει κάτι λάθος.

16 minutes ago, Losr said:

Επίσης εγώ δεν έχω να δώσω μαζεμένα τώρα 2700 η 3000. Στην περίπτωση που ήταν πολλές.

Εγώ ομως δεν έχω θέμα εμφυτευσεων. Τις χειρότερες έχουμε βάλει και κάνω εμφυτεύσεις. Ο γιατρός τραβάει τα μαλλιά του γιατί έχω από τα πιο δεκτικά ενδομήτρια που υπάρχουν. Ότι του βάλεις θα το τραβήξει αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό είναι βιοχημικές. Του τρελού. Και για να προλάβω υστεροσκοπηση έχω κάνει και το μικρωβιωμα είναι οκ. Και ορμονικά δεν μου λέει ότι υπάρχει κάτι λάθος.

Μια ινσουλίνη έχουμε θέμα και ένα dfi 20%. Και τίποτε άλλο. Για την ινσουλίνη παίρνω και χάπι και προσέχω διατροφή.

18 minutes ago, Losr said:

Μια ινσουλίνη έχουμε θέμα και ένα dfi 20%. Και τίποτε άλλο. Για την ινσουλίνη παίρνω και χάπι και προσέχω διατροφή.

Λέω τον πόνο μου τώρα όπως καταλαβαίνετε. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!

Αν και η μέρα μου εχθές ήταν αρκετά κουραστική, τα νέα είναι ευχάριστα.

Η μπουμπού μου μεγάλωσε αρκετά από τον τελευταίο υπέρηχο πριν 2 εβδομάδες... πήρε 460 γρ και έφτασε 1780 γρ. Συνεχίζει να είναι σε μικρή εκατοστιαία θέση... αλλά είναι ανάπτυξη είναι καλή και ανεβήκαμε εκατοστιαία θέση, οπότε ο γιατρός ήταν πολύ ικανοποιημένος. Το doppler ήταν καλό. Ο τράχηλος καλός... ο ομφάλιος λώρος grade 1, η θέση του μωρού ισχυακή και δεν προβλέπεται να γυρίσει καθώς δεν έχει χώρο πλέον. Αυτό όμως είναι καλό γιατι δεν θα πιέζεται ο τράχηλος να ανοίξει.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ!!! αν και ο απαράδεκτος μπαμπάς της δεν συμφωνεί !!!:-) :-) :-) :-)

Η ημερομηνία που στοχεύουμε είναι η 38 εβδομάδα και ο γιατρός προτιμάει Τρίτη!!! Άρα μάλλον 10/12 θα γεννήσουμε αν όλα πάνε καλα. Θα με δει ξανά σε 2 εβδομάδες και από εκεί και πέρα ακόμα πιο συχνά...

Για τη γέννα προτιμάει επισκληρίδιο από ολική... αλλά μου είπε ότι είναι δικό μου θέμα τι θα επιλέξω! Με ρώτησε και για τα βλαστοκύτταρα τι σκοπεύω να τα κάνω...

Αυτά γενικά τα νέα :-) :-)

Κατά τα άλλα τρελή αναμονή... είχα ραντεβού στις 8 το απόγευμα και περιμέναμε 3 ώρες... έγινα κομμάτια.... τελικά σπίτι φτάσαμε στη 1.

Πάω να διαβάσω και τα δικά σας νέα... νομίζω είχαμε και άλλες επισκεψεις σε γιατρό!

Αχ μπραβο Χρηστινακι μου!!!!!!!!!!!!!Ολα καλα με την μπεμπουλα σου!!!!!!!!Μεγαλωνει η ζουζουνιτσα!!!!!!!Τελεια τα νεαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αληθειααααα????????να σου πω.....και ποσο γεννηθηκε ο Μητσαρας???????????:tongue::tongue::tongue::tongue:

πατουσιτσα μου λαθος!!!! στις 33+5 ηταν 1934 και στις 36+6 ηταν 2500!! θυμαμαι που ειχε παρει πολυ αποτομα βαρος εκεινες τις μερες και ενω μεχρι τοτε μου ελεγε ο γιατρος με το ζορι θα βγει 2800 το μωρο, μου λεει καλα τι το ταϊσες και μεγαλωσε επιτελους???? θα τα περασουμε τα 3000- 3200 μου λεει.. και επεσε μεσα!!!! πραγματικα το βαρος το πηρε τις τελευταιες 10 μερες που εβαλα κ@@@ κατω επειδη ημουν Αθηνα και ειχα τη μαμα μαζι να με ταϊζει οοοολη μερα και να κανει οοοολες τις δουλειες!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Η μπουμπού μου μεγάλωσε αρκετά από τον τελευταίο υπέρηχο πριν 2 εβδομάδες... πήρε 460 γρ και έφτασε 1780 γρ. Συνεχίζει να είναι σε μικρή εκατοστιαία θέση... αλλά είναι ανάπτυξη είναι καλή και ανεβήκαμε εκατοστιαία θέση, οπότε ο γιατρός ήταν πολύ ικανοποιημένος. Το doppler ήταν καλό. Ο τράχηλος καλός... ο ομφάλιος λώρος grade 1, η θέση του μωρού ισχυακή και δεν προβλέπεται να γυρίσει καθώς δεν έχει χώρο πλέον. Αυτό όμως είναι καλό γιατι δεν θα πιέζεται ο τράχηλος να ανοίξει.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ!!! αν και ο απαράδεκτος μπαμπάς της δεν συμφωνεί !!!:-) :-) :-) :-)

Η ημερομηνία που στοχεύουμε είναι η 38 εβδομάδα και ο γιατρός προτιμάει Τρίτη!!! Άρα μάλλον 10/12 θα γεννήσουμε αν όλα πάνε καλα. Θα με δει ξανά σε 2 εβδομάδες και από εκεί και πέρα ακόμα πιο συχνά...

Για τη γέννα προτιμάει επισκληρίδιο από ολική... αλλά μου είπε ότι είναι δικό μου θέμα τι θα επιλέξω! Με ρώτησε και για τα βλαστοκύτταρα τι σκοπεύω να τα κάνω...

Κατά τα άλλα τρελή αναμονή... είχα ραντεβού στις 8 το απόγευμα και περιμέναμε 3 ώρες... έγινα κομμάτια.... τελικά σπίτι φτάσαμε στη 1.

Πάω να διαβάσω και τα δικά σας νέα... νομίζω είχαμε και άλλες επισκεψεις σε γιατρό!

Χριστινακι μου μπραβο! με το καλο! ολα τελεια! εννοειται με επισκληρ, θα δεις το μωρακι σου αμεσως!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Να παει και 3600?????Καλα θα ειναι!!!!!!!!!!!

ε απο σημερα το βραδυ θα βαραμε και την ινσουλινη και πιστευω θα τον ισοροπησει!!!!!!!!!!Τι ναπω!

μαρηηη μια χαρα θα ειναι ο κουκλος σου, παλια τοσο γεννιοντουσαν συνηθως τα παιδακια, μη κοιτας τωρα που οι γιατροι εχουν καθιερωσει οτι τα παιδια ειναι μεγαλα αμα περνανε τα 3500! το φυσιολογικο βαρος νεογεννητου κυμαινεται απο 2.500κιλα εως 4.000κιλα! να μπορεις να το πιανεις μανα μου το παιδι!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Γεια σου Χριστινακι μου...με το καλο μαναρακι μου...με εναν πονο.

Κουλα η μπουμπου σου...ε;;

ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑ!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

μαρηηη μια χαρα θα ειναι ο κουκλος σου, παλια τοσο γεννιοντουσαν συνηθως τα παιδακια, μη κοιτας τωρα που οι γιατροι εχουν καθιερωσει οτι τα παιδια ειναι μεγαλα αμα περνανε τα 3500! το φυσιολογικο βαρος νεογεννητου κυμαινεται απο 2.500κιλα εως 4.000κιλα! να μπορεις να το πιανεις μανα μου το παιδι!!

Οπως λεει και η συμπεθερα μου να ειναι πιανουμενος!!!!!!!!!!!

Μαρη εμενα και 5 κιλα να εβγαινε δεν με ενοιαζε το θεματακι του ζαχαρου με ανησυχησε!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Αμααααααααααααααααααααααααααν!!!!!!!!!!!!!!!!!3200 ειναι εμενα τωρα!!!!!!!!!Θεουλη μουυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααα!!!!!!!!!!!!παιδαρος λεμεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

κοριτσια τι κανετε?μπραβο στα κοριτσακια που ειχαν γιατρο κ ειδαν τα μπεμπακια τους!!!!!!!!!εγω πηγα κ εκανα εξαγωγη τον φρονιμιτη κ τωρα τρωω φακες

Ιωαννα μου γεια σου....ολα καλα με τον φρονιμιτη μαναρακι μου;;

Η μουρμουριτσα σου τι κανει;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

μαρηηηη παρατηρησε το πολυ προσεκτικα μη τυχον εχει κανει κακα το μωρο!!! μη σε τρομαζω αλλα επειδη μιλησες για πρασινο χρωμα...

Μη με τρομάζετε ρε! Θα βάλω τα κλάματα δεν θέλω και πολύ! Αν ήταν κάτι κακό δεν θα ξαναειχα;; Παω από το φόβο μου καθε μισή ωρα τουαλέτα όχι για κατούρημα αλλά για να τσεκάρω. Δεν ξαναειχα τίποτα. Και δεν ήταν πράσινο πρασινο. Άφηνε την ιδέα του πρασίνου χρώματος.. Τόσο που σκέφτομαι πως αν ήταν κάτι σοβαρό θα ξαναειχα και πως μπορεί να ήταν της ιδέας μου το χρώμα από τηεξεξέταση τη χθεσινή..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Μη με τρομάζετε ρε! Θα βάλω τα κλάματα δεν θέλω και πολύ! Αν ήταν κάτι κακό δεν θα ξαναειχα;; Παω από το φόβο μου καθε μισή ωρα τουαλέτα όχι για κατούρημα αλλά για να τσεκάρω. Δεν ξαναειχα τίποτα. Και δεν ήταν πράσινο πρασινο. Άφηνε την ιδέα του πρασίνου χρώματος.. Τόσο που σκέφτομαι πως αν ήταν κάτι σοβαρό θα ξαναειχα και πως μπορεί να ήταν της ιδέας μου το χρώμα από τηεξεξέταση τη χθεσινή..

Αφου πηρες το γιατρο σου μην αγχωνεσαι!! Χαλαρωσε κ απλα παρατηρησε το χρωμα των υγρων στη διαρκεια της μερας! Αν ηταν κατι ανησυχητικο ο γιατρος θα σου το ελεγε!

Ελλη μου γεια σου...αμα πηρες τον γιατρο και σου ειπε δεν ειναι τιποτα μην αγχονεσαι...μια χαρα ειναι ο μπεμπουλης σου μαναρακι μου....

Εγω πηγα τουαλετα και εχω υγρα σαν μυξα...μαλλον ειναι οι πολυκιστηκες που εχω καθυστερισει γιατι απο τι ξερω οταν εισαι εγκυος δεν εχεις υγρα...

Εγω το ειχα καταλαβει οτι δεν...δεν πηραζει αλλη φορα...

Εσυ μαναρακι μου τι αλλα νεα;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Αφου πηρες το γιατρο σου μην αγχωνεσαι!! Χαλαρωσε κ απλα παρατηρησε το χρωμα των υγρων στη διαρκεια της μερας! Αν ηταν κατι ανησυχητικο ο γιατρος θα σου το ελεγε!

Στεφανια μου τι μου κανειςςς;;;

Καλα εισαι μαναρακι μου;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Στεφανια μου τι μου κανειςςς;;;

Καλα εισαι μαναρακι μου;;

Καλα ειμαι Ριτσακι! Εδω... Περιμενω... Γιατι κουραζεσαι βρε τοσο τωρα τελευταια;; Τι δουλειες βρισκεις κ κανεις καθε μερα; Παρε κ ρεπω.. Οσο για τα υγρα.. Ποιος ειπε οτι στην εγκυμοσυνη δεν εχεις υγρα;; Εχεις μεγαλη λαχταρα καλο μου να γινεις μανουλα κ απογοητευεσαι ευκολα! Μην το καανεις... Αν κ ειναι δυσκολο γιατι ο περιγυρος λυσσαει αν δεν κανεις παιδι μαα σε ενα χρονο απο τοτε που παντρευεσαι! Κ εγω τα ιδια τραβηξα που ειμαι 3+ χρονια παντρεμενη.. Ειδικα απο την πεθερα μου τα τραβηξα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...