Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , linaa είπε:

Επανέλαβε Κ στον επόμενο κύκλο ίσως Κ να είναι λάθος. 

Ρωτά Κ τον ενδοκρινολόγο σου . 

Σε περίπτωση που δε είναι λάθος και ξανά βγει ίδια τιμή θα έχω θέμα στην διέγερση ; Υπάρχει περίπτωση να μην έχω καλά ωάρια ; Επίσης δεν έχω ενδοκρινολόγο κ έψαξα για να κλείσω και βρίσκω ραντεβού από Σεπτέμβρη 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλα ειμαι Ριτσακι! Εδω... Περιμενω... Γιατι κουραζεσαι βρε τοσο τωρα τελευταια;; Τι δουλειες βρισκεις κ κανεις καθε μερα; Παρε κ ρεπω.. Οσο για τα υγρα.. Ποιος ειπε οτι στην εγκυμοσυνη δεν εχεις υγρα;; Εχεις μεγαλη λαχταρα καλο μου να γινεις μανουλα κ απογοητευεσαι ευκολα! Μην το καανεις... Αν κ ειναι δυσκολο γιατι ο περιγυρος λυσσαει αν δεν κανεις παιδι μαα σε ενα χρονο απο τοτε που παντρευεσαι! Κ εγω τα ιδια τραβηξα που ειμαι 3+ χρονια παντρεμενη.. Ειδικα απο την πεθερα μου τα τραβηξα!

Στεφανια μου δηλαδη και να εισαι εγκυος εχεις υγρα;;

Εχω υγρα καθαρα ομως σαν μυξα...και λεω μηπως ειναι απο τις πολυκιστηκες;;

Οσο για τον κοσκο δεν εχω θεμα...απλως εχω φαει τοσες φορες τα μουτρα μου και δεν θελω να τα ξαναφαω....αλλα εχω εσας που μου δινεται δυναμη και σας ευχαριστω γι'αυτο....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελλη μου γεια σου...αμα πηρες τον γιατρο και σου ειπε δεν ειναι τιποτα μην αγχονεσαι...μια χαρα ειναι ο μπεμπουλης σου μαναρακι μου....

Εγω πηγα τουαλετα και εχω υγρα σαν μυξα...μαλλον ειναι οι πολυκιστηκες που εχω καθυστερισει γιατι απο τι ξερω οταν εισαι εγκυος δεν εχεις υγρα...

Εγω το ειχα καταλαβει οτι δεν...δεν πηραζει αλλη φορα...

Εσυ μαναρακι μου τι αλλα νεα;;

Τα υγρά σαν μυξα είναι τα λεγόμενα υγρά σαν ασπραδι αυγού που ειναι ενα από τα πρώτα σημαδια εγκυμοσύνης Ρίτσα..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Στεφανια μου δηλαδη και να εισαι εγκυος εχεις υγρα;;

Εχω υγρα καθαρα ομως σαν μυξα...και λεω μηπως ειναι απο τις πολυκιστηκες;;

Οσο για τον κοσκο δεν εχω θεμα...απλως εχω φαει τοσες φορες τα μουτρα μου και δεν θελω να τα ξαναφαω....αλλα εχω εσας που μου δινεται δυναμη και σας ευχαριστω γι'αυτο....

Εγω ειχα σε ολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης υγρα. Κ διαφορα υγρα χωρις κατι παθογονο! Καθε γυναικα ειναι ιδιαιτερη! Μην απους οτι αφου εχεις αυτο εισαι ή δεν εισαι εγκυος! Μακαρι να εισαι αλλα κ να μην εισαι καποια στιγμη θα ερθει! Ολοι γινονται γονεις σημαρα!

Τα υγρά σαν μυξα είναι τα λεγόμενα υγρά σαν ασπραδι αυγού που ειναι ενα από τα πρώτα σημαδια εγκυμοσύνης Ρίτσα..

Ετσι ειναι Ελλη μου ειναι σαν ασπραδι αυγου...λες βρε Ελλη μου;;

Εγω ηξερα οτι δεν εχεις υγα οταν εισαι εγκυος...λαθος ε;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Εγω ειχα σε ολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης υγρα. Κ διαφορα υγρα χωρις κατι παθογονο! Καθε γυναικα ειναι ιδιαιτερη! Μην απους οτι αφου εχεις αυτο εισαι ή δεν εισαι εγκυος! Μακαρι να εισαι αλλα κ να μην εισαι καποια στιγμη θα ερθει! Ολοι γινονται γονεις σημαρα!

Τοτε λαθος πρεπι να το ξερω εγω....

Εννοειτε οτι κι αν δεν ειμαι δεν πηραζει...καποια στιγμη θα γινει...μαναρακι μου.

Εσυ πως νιωθεις μαναρακι μου;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Τοτε λαθος πρεπι να το ξερω εγω....

Εννοειτε οτι κι αν δεν ειμαι δεν πηραζει...καποια στιγμη θα γινει...μαναρακι μου.

Εσυ πως νιωθεις μαναρακι μου;;

Σαν να καθομαι σε αναμμενα καρβουνα! Προσπαθω να σκεφτομαι οτι σε λιγες μερες θα αλλαξουν πολλα αλλα δεν τα καταφερνω.. Με κουρασαν κ ολοι που μου λενε "ακομα να γεννησεις;" Λες κ εχω ραντεβου ή εξαρταται απο μενα! Τραγικοι ολοι!

Καλέεεεε! Μποτσάκι, να τον χαίρεσαι τον αντρούλη σου! Πάντα γερός κι ευτυχισμένος να είναι!

Και Χριστινάκι, τέλεια τα νέα από το γιατρό, μπράβο!!

Κι Έλλη, μην αγχώνεσαι βρε κούκλα. Αν ήταν μηκώνιο, τότε το πράσινο υγρό θα έπρεπε να είναι αμνιακό, έτσι δεν είναι; Το αμνιακό όμως έχει οσμή σαν σπέρμα, δεν είναι άοσμο, όπως το δικό σου. Άρα το θεωρώ απίθανο... Πέρα από όλα αυτά, όμως, το βασικό είναι ότι ο γιατρός σου είπε να μην ανησυχείς. Ό,τι και να λέμε εμείς, αυτός ξέρει καλύτερα. Εμπιστεύσου τον ;)

p8P6p2.png

Πω πω!!! έχετε γράψει τα άπειρα σε 2 μέρες...τα διάβασα όλα, αλλά δεν ξέρω τι θα θυμηθώ!!!

Καταρχήν ευχηθώ και εγώ στους εορταζόμενους :-)

Ηλιοβασίλεμα να χαίρεσαι την κορούλα σου και να την δεις όπως επιθυμείς!

Μαυ μου εύχομαι γρήγορα να έρθει η Μιχαέλα σας στο σπίτι υγιής και να φέρει χαρά σε όλους σας :-). Συγκινούμε πάντα με τα νέα σας... οι μικρές μας έχουν παρόμοιο βάρος... και θα έπρεπε να γεννηθούν σχεδόν μαζί!!!

Μποτσακι να χαίρεσαι τον άνδρα σου... φέτος δεν πιστεύω να του κάνεις και άλλο δώρο εκτός από το μωρό :wink:

Αγορομαμμυ πως είναι ο Δημητράκης? Σταμάτησε τα φάρμακα?

Μποτσάκι, ινσουλίνη ε??? ευτυχώς είναι για πολύ λίγο!!!! Και κατά τα άλλα όλα τέλεια με το μωράκι σου :-)

Νάσια, ευχάριστα και τα δικά σου νέα... μπράβο κορίτσι μου... Τουλάχιστον να μην έχεις άγχος!

Ρίτσα, θα σου έλεγα και εγώ ότι όλα αυτά που αναφέρεις μπορεί να είναι συμπτώματα και εγκυμοσύνης.. αλλά με απογοητεύεις που δεν το νιώθεις εσύ μέσα σου... Ίσως όμως είναι επειδή δεν θέλεις να το πιστέψεις!!!! Εγώ πάντως συνεζίζω και ελπίζω για σενα :-)

Ιωάννα... τι πόνος με τα δόντια... περαστικά σου!!! Έχεις και τη μικρή... πολύ δύσκολα φαντάζομαι...

Στεφανανία έφτασες!!!! 5 μέρες δεν είναι τίποτα... με κανένα πόνο!!!

Κοαλάκι τι κάνει η Μαριάννα σου????

Μαρία νομίζω ότι έχουν δίκιο τα κορίτσια ότι πρέπει να προσέχεις τις ιώσεις στα παιδικά πάρτι... η κόρη σου είναι ακόμα μικρούλα!

Πατουσίτσα... Μεγάλωσε πολύ η μικρή σου!!! Συγχαρητήρια... είσαι και πανέτοιμη πλέον... οπότε απλά κάθεσαι και περιμένεις από εδώ και πέρα :-)

Έλλη δεν νομίζω να έχεις τίποτα... μπορεί να είναι και από το άγχος σου... αν ήταν θα στο είχε πει ο γιατρός σου :-)

Ζωή μου τι κάνεις?

Τι ξεχνάω???? ποια δεν χαιρέτησα?

kPAZp2.png

Σαν να καθομαι σε αναμμενα καρβουνα! Προσπαθω να σκεφτομαι οτι σε λιγες μερες θα αλλαξουν πολλα αλλα δεν τα καταφερνω.. Με κουρασαν κ ολοι που μου λενε "ακομα να γεννησεις;" Λες κ εχω ραντεβου ή εξαρταται απο μενα! Τραγικοι ολοι!

Μαναρακι μου εξω απο το χορο πολλα ξερουνε και λενε ολοι τους...αστους να λενε μαναρακι μου...απο το ενα αυτι να μπαινει και απο το αλλο να βγαινει...μην δινεις σημασια...

Με το καλο να παρεις στην αγκαλιτσα σου το μωρακι σου...και με εναν πονο μαναρακι μου...ενταξει;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Πω πω!!! έχετε γράψει τα άπειρα σε 2 μέρες...τα διάβασα όλα, αλλά δεν ξέρω τι θα θυμηθώ!!!

Καταρχήν ευχηθώ και εγώ στους εορταζόμενους :-)

Ηλιοβασίλεμα να χαίρεσαι την κορούλα σου και να την δεις όπως επιθυμείς!

Μαυ μου εύχομαι γρήγορα να έρθει η Μιχαέλα σας στο σπίτι υγιής και να φέρει χαρά σε όλους σας :-). Συγκινούμε πάντα με τα νέα σας... οι μικρές μας έχουν παρόμοιο βάρος... και θα έπρεπε να γεννηθούν σχεδόν μαζί!!!

Μποτσακι να χαίρεσαι τον άνδρα σου... φέτος δεν πιστεύω να του κάνεις και άλλο δώρο εκτός από το μωρό :wink:

Αγορομαμμυ πως είναι ο Δημητράκης? Σταμάτησε τα φάρμακα?

Μποτσάκι, ινσουλίνη ε??? ευτυχώς είναι για πολύ λίγο!!!! Και κατά τα άλλα όλα τέλεια με το μωράκι σου :-)

Νάσια, ευχάριστα και τα δικά σου νέα... μπράβο κορίτσι μου... Τουλάχιστον να μην έχεις άγχος!

Ρίτσα, θα σου έλεγα και εγώ ότι όλα αυτά που αναφέρεις μπορεί να είναι συμπτώματα και εγκυμοσύνης.. αλλά με απογοητεύεις που δεν το νιώθεις εσύ μέσα σου... Ίσως όμως είναι επειδή δεν θέλεις να το πιστέψεις!!!! Εγώ πάντως συνεζίζω και ελπίζω για σενα :-)

Ιωάννα... τι πόνος με τα δόντια... περαστικά σου!!! Έχεις και τη μικρή... πολύ δύσκολα φαντάζομαι...

Στεφανανία έφτασες!!!! 5 μέρες δεν είναι τίποτα... με κανένα πόνο!!!

Κοαλάκι τι κάνει η Μαριάννα σου????

Μαρία νομίζω ότι έχουν δίκιο τα κορίτσια ότι πρέπει να προσέχεις τις ιώσεις στα παιδικά πάρτι... η κόρη σου είναι ακόμα μικρούλα!

Πατουσίτσα... Μεγάλωσε πολύ η μικρή σου!!! Συγχαρητήρια... είσαι και πανέτοιμη πλέον... οπότε απλά κάθεσαι και περιμένεις από εδώ και πέρα :-)

Έλλη δεν νομίζω να έχεις τίποτα... μπορεί να είναι και από το άγχος σου... αν ήταν θα στο είχε πει ο γιατρός σου :-)

Ζωή μου τι κάνεις?

Τι ξεχνάω???? ποια δεν χαιρέτησα?

Σε ευχαριστω Χριστινακι μου...επειδη εχω φαει πολλες φορες τα μουτρα μου....αν δεν δω Β'χοριακη θετικη δεν το πιστευω...ασε που και παλι θα αργησω να το πιστεψω και να ειναι....:rolleyes::rolleyes:.

Παντος σε ευχαριστω πολυ Χριστινακι μου.....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Καλέεεεε! Μποτσάκι, να τον χαίρεσαι τον αντρούλη σου! Πάντα γερός κι ευτυχισμένος να είναι!

Και Χριστινάκι, τέλεια τα νέα από το γιατρό, μπράβο!!

Κι Έλλη, μην αγχώνεσαι βρε κούκλα. Αν ήταν μηκώνιο, τότε το πράσινο υγρό θα έπρεπε να είναι αμνιακό, έτσι δεν είναι; Το αμνιακό όμως έχει οσμή σαν σπέρμα, δεν είναι άοσμο, όπως το δικό σου. Άρα το θεωρώ απίθανο... Πέρα από όλα αυτά, όμως, το βασικό είναι ότι ο γιατρός σου είπε να μην ανησυχείς. Ό,τι και να λέμε εμείς, αυτός ξέρει καλύτερα. Εμπιστεύσου τον ;)

Ζωητσα μου τι κανεις;;

Καλα εισαι μαναρακι μου;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Άλλα νέα...

Ήρθε η μαμά μου μαζί σήμερα! θα μείνει τουλάχιστον 10 μέρες εδώ :-)

Θα πλύνουμε το πορτ μπεμπέ, το ρηλάξ κτλ και θα είμαι καθόλα έτοιμη.

Σήμερα βάλαμε και τα τελευταία πράγματα στην βαλίτσα και την κλείσαμε :-) :-)

Επίσης, είμαι χαρούμενη γιατί επιτέλους μετά από τόσο καιρό παντρεμένοι βάλαμε μεταφορική και φέραμε την τραπεζαρία και τα καλά γυαλικά στο σπίτι... τόσο καιρό τα είχαμε κλεισμένα σε αποθήκη.... που ήταν κρίμα!!! Η τραπεζαρία είναι πολύ πιο ωραία από αυτή που είχαμε... που ήταν πολύ παλιά, είχε χτυπηθεί και πολύ κλασική. Και αυτή που φέραμε είναι κλασική, αλλά όχι τόσο!!! Τώρα που είναι η μαμά μου εδώ θα πλύνουμε τα γυαλικά και θα τα βάλουμε στο σκρίνιο.

Επίσης διάφορα πράγματα που δεν θέλαμε τα βάλαμε στην αποθήκη ή τα πετάξαμε, οπότε άδειασε λίγο ο χώρος... ειδικά σε ένα δωμάτιο που το είχαμε λίγο σαν αποθήκη!

kPAZp2.png

Άλλα νέα...

Ήρθε η μαμά μου μαζί σήμερα! θα μείνει τουλάχιστον 10 μέρες εδώ :-)

Θα πλύνουμε το πορτ μπεμπέ, το ρηλάξ κτλ και θα είμαι καθόλα έτοιμη.

Σήμερα βάλαμε και τα τελευταία πράγματα στην βαλίτσα και την κλείσαμε :-) :-)

Επίσης, είμαι χαρούμενη γιατί επιτέλους μετά από τόσο καιρό παντρεμένοι βάλαμε μεταφορική και φέραμε την τραπεζαρία και τα καλά γυαλικά στο σπίτι... τόσο καιρό τα είχαμε κλεισμένα σε αποθήκη.... που ήταν κρίμα!!! Η τραπεζαρία είναι πολύ πιο ωραία από αυτή που είχαμε... που ήταν πολύ παλιά, είχε χτυπηθεί και πολύ κλασική. Και αυτή που φέραμε είναι κλασική, αλλά όχι τόσο!!! Τώρα που είναι η μαμά μου εδώ θα πλύνουμε τα γυαλικά και θα τα βάλουμε στο σκρίνιο.

Επίσης διάφορα πράγματα που δεν θέλαμε τα βάλαμε στην αποθήκη ή τα πετάξαμε, οπότε άδειασε λίγο ο χώρος... ειδικά σε ένα δωμάτιο που το είχαμε λίγο σαν αποθήκη!

Χριστινακι μου ποσο καιρο εισαι παντρεμενη;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Χριστινακι μου ποσο καιρο εισαι παντρεμενη;;

το σεπτέμβρη έκλεισα 2 χρόνια!

Αλλά αφού παντρευτήκαμε ξεκινήσαμε ανακαίνιση στο σπίτι.... που τελείωσε το Φεβρουάριο... να φανταστεις έμενα στη μαμά μου για κάποιο διάστημα, αν και παντρεμένη :tongue::tongue::tongue:....

Μετά το καλοκαίρι το βάψαμε... και φέτος το καλοκαιρί κάναμε μόνωση και διάφορα μερεμέτια στην αυλή!!!

Και φυσικά ξεκαθαρίσμα πραγμάτων στις αποθήκες... ντουλάπες.... ντουλάπια... πατάρι κτλ.... ώρες ολόκληρες δουλειάς!!!

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...