Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Losr είπε:

Το ότι ο προεμφυτςυιτκος δεν σου εξασφαλίζει υγιές παιδί το ξέρω και εγώ. Όμως τι σου εξασφαλίζει ο προεμφυτςυιτκος τελικά? Θέλω να πω αν μια βλαστοκυστη βγει υγιές και την μεταφέρεις και πάρεις θετική Χοριακη υπάρχει πάλι η πιθανότητα να έχεις βιοχημική? Ρωτάω γιατί εγώ αυτό προσπαθώ να αποφύγω. Αν είναι να καταλήξω πάλι στο ίδιο αποτέλεσμα δεν είμαι σίγουρη ότι έχει νόημα. 

Σου εξασφαλίζει ότι αν έχεις 6 βλαστοκυστες πχ δεν θα κάνεις 3 εμβρυομεταφορες με έμβρυα με χρωμμοσωμικες ανωμαλίες. Κ επισης θα ξέρεις στις βλαστοκυστες σου τι ποσοστό είναι τουλάχιστον χωρίς χρωμμοσωμικες ανωμαλίες . Βιοχημική με προεμφυτικο συμβαίνει σπανια επίσης . Όμως αυτό δεν σου αποκλειει αργότερα στην κύηση κατι να αναπτυχθεί λάθος πχ συγγενής ανωμαλία . 

πρίν από 7 λεπτά , Losr είπε:

Το ότι ο προεμφυτςυιτκος δεν σου εξασφαλίζει υγιές παιδί το ξέρω και εγώ. Όμως τι σου εξασφαλίζει ο προεμφυτςυιτκος τελικά? Θέλω να πω αν μια βλαστοκυστη βγει υγιές και την μεταφέρεις και πάρεις θετική Χοριακη υπάρχει πάλι η πιθανότητα να έχεις βιοχημική? Ρωτάω γιατί εγώ αυτό προσπαθώ να αποφύγω. Αν είναι να καταλήξω πάλι στο ίδιο αποτέλεσμα δεν είμαι σίγουρη ότι έχει νόημα. 

Κοινώς αντί να κάνεις 10 εμβρυομεταφορες μέσα στα χρόνια θα μπορούσες να έχεις κάνει τις μισές 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι τελειωσε το παρτυ.....αλλα φετος μου φανηκαν πολυ ζωηρα ολα τους!!!! Ισως επειδη ειμαι ταλαιπωρημενη με το χερι και κουρασμενη, ενιωθα οτι βλεπω το σπιτι υπο διαλυση....

Ευχαριστω Ριτσα για τις ευχες σας και γρηγορα να βγουν αληθινα τα ονειρα σου !!!!!!!

Σε ευχαριστω μαναρακι μου....και εσεν τα ονειρα σου να βγουν αληθινα....

Καλη ξεκουραση μαναρακι μου....καλο ξημερωμα να εχουμε....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Εξαιρετικα ενδιαφερουσα η σημερινη εκπομπη της νικολουλη γιαυτο θα μου επιτρεψετε να αποχωρησω για να την παρακολουθησω...

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ μου αρεσε πολυυυυυυυ η κουζινα που διαλεξες, απλη και ομορφη......;) για να κανεις το φαγακι σου. Σου ευχομαι ολοψυχα τη δευτερα να πετας απο τη χαρα σου....!!!!!!!

Κοριτσακια μου γλυκαααα θα σας καληνυχτησω για να κουκουλωθω με τον ανδρουλη μου και το παπλωμα μας (γιατι αγαπιεται πλεον) και να δουμε το υπολοιπο της εκπομπης. Θα τα πουμε αυριο...

Φιλακια πολλα σε οοοοολες......!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου!

Τι κανετε?

Εμεις ξημερωσαμε καλα,μια ακομη ομορφη μερα δοσμένη απο τον καλο μας Τον Θεουλη!

ΡΙΤΣΑ ΜΟΥ,καλοριζικη η νεα σας κουζινα!Καλα μαγειρεματα κοριτσι μου!Οχι για σας μαρηηηηηηηη!Καλα μαγειρεματα για το παιδακι που θα ρθει συντομααααααα!:tongue:!600 ευρω,ε?Πωπω,ακριβουτσικη!Αλλα ειναι πολυ ωραια!Πηρες και συ με κεραμικη εστια?Καλη βρε κοριτσια,αλλα μην πεσει κατι επανω,πωωωω!Εγω εχω βαλει προστατευτικα να μην χτυπηθει@:cool:

Ευχομαι τη Δευτερα που θα ξαναμπω να εχουμε πολυ ευχαριστα νεα!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ,το τσιμπησες το κεφτεδακι?Εμεινε μεσα ωστε να το γευτει ο γαμπρος μου?

Λοιπον,θα ξεκινησεις με αυτο το ποντιακο κομματι,που ειναι το αγαπημενο μου,και απο τον αγαπημενο μου καλλιτεχνηηηη!

:tongue::tongue:'>http://www.youtube.com/watch?v=IYdHyViprIQ......:tongue::tongue::tongue:

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ,τι εγινε εψε στη Νικολουλη?Ολο χανω τις μερες!Εψε νομιζα πως ηταν πεμπτη!Τι παθαινω????:confused::confused:

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,σε καταλαβαινω απολυτα!Και γω θα ειχα φρικαρει ενα εβλεπα εναν χαμο στο σπιτι!Σημασια εχει πως τα παιδακια και κυριως η Αγγελικουλα,περασε καλα!Τελικα τι κερασες στο σχολειο?

ΜΠΟΤΣΑΚΙ,ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ,ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ,ΖΩΗ,ΙΩΑΝΝΑ,ΝΑΣΙΑ ΜΟΥ,ΜΑΥ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΧΑΕΛΑ ΜΑΣ,ΣΟΤΣΑΦΙ,ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ,ΣΤΕΦΑΝΙΑΝΑ,ΥΟΛΑ ΜΟΥ,ΟΛΕΣ ΚΑΛΑΑΑΑ?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

ΚΟΑΛΑΚΙ,να ξερεις πως σου τη ''χαριζω'' που δεν εχεις καλημερίσει ηδη,γιατι εχεις τον αντρουλη!Αλλιως θα τσιριζα τοοοοσο που θα ξεσηκωνα οληηηη την Δραμααααα!:tongue::tongue::tongue:8-):cool:

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

καλημερα τι κανετε?

ΜΑΡΑΚΙ καλα να περασετε στα πεθερικα!!!!!!!!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ μπραβο για τους υπνους που ριχνεις!!!!!!!!!!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ καλα?ο μικρος?

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ πως ειναι το χερι σου?

ΡΙΤΣΑΚΙ καλοριζικη η κουζινα πολυ ωραια !!!!!!!!!!!!

ΕΛΛΗ τι κανεις?

ΜΠΟΤΣΑΚΙ?ΣΤΕΦΑΝΙΑΝΑ?ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ?ΚΟΑΛΑΚΙ?MAY?Κ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΞΕΧΝΩ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

καλα ειμαι ΜΑΡΑΚΙ!!!!!!!!καλα κ η μικρη εσυ?η ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ?με την εξαγωγη με ποναει λιγο αλλα θα περασει.

Δοξα Τον Θεο,και η Δημητρουλα καλα!Ηπιαμε γαλατακι το πρωι,και τωρα κοιμαται!

Παιρνεις αντιβιωση?Να σου πω,πονεσες πολυ?

Μου ειχε πει,ενας ο οδοντιατρος μου,πως πρεπει να τους αφαιρεσω και γω τους φρονιμιτες,γιατι βγαινουν στραβα και θα μου προκαλεσει προβλημα στην κατω οδοντοστοιχεια,αλλα οπως εχω ηδη αναφερει,δεν εχω κανει ποτε κατι στα δοντια μου,και φοβαμαι!

Εχει ηρεμησει η μικρουλα Ειρηνη-Ραφαελα?(ετσι θα την ονομασετε,σωστα?)

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημερα κοριτσακια μου!! τι κανετε?? εμεις καλα, ο μικρουλης κοιμαται! εχει υπεροχη μερα εδω!! ευτυχως εχουμε ομορφη θεα και δε μας κακοφαινεται που δε μπορουμε να παμε βολτιτσα!! καλε πρωι πρωι μας χαλασε το πλυντηριο... φαινοταν οτι παει να τα φτυσει... ευτυχως το ειχαμε στα αμεσα σχεδια να αγορασουμε καινουργιο γιατι το ειχε ο αντρας μου πανω απο 10 χρονια, ειχε βγαλει ελαττωματα και ηταν και 5κιλο και πλεον χρειαζομαστε μεγαλυτερο. Οταν εστιβε νομιζες οτι γκρεμιζεται το σπιτι! Ευτυχως ειχαμε ηδη στα υποψην ποιο θα παρουμε και σε λιγακι θα το παραγγειλουμε.

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα κοριτσακια μου!! τι κανετε?? εμεις καλα, ο μικρουλης κοιμαται! εχει υπεροχη μερα εδω!! ευτυχως εχουμε ομορφη θεα και δε μας κακοφαινεται που δε μπορουμε να παμε βολτιτσα!! καλε πρωι πρωι μας χαλασε το πλυντηριο... φαινοταν οτι παει να τα φτυσει... ευτυχως το ειχαμε στα αμεσα σχεδια να αγορασουμε καινουργιο γιατι το ειχε ο αντρας μου πανω απο 10 χρονια, ειχε βγαλει ελαττωματα και ηταν και 5κιλο και πλεον χρειαζομαστε μεγαλυτερο. Οταν εστιβε νομιζες οτι γκρεμιζεται το σπιτι! Ευτυχως ειχαμε ηδη στα υποψην ποιο θα παρουμε και σε λιγακι θα το παραγγειλουμε.

Καλως το κοριτσι μας!

Καλεεεε,τι παθατε με τις ηλεκτρικες συσκευες?

Αντε,με το καλο να παρετε πλυντηριο!Σιγουρα θελετε μεγαλυτερο,με τα ρουχα του μικρο,αλλα και του παιδιου που ευχομαι να ρθει συντομα,θα το χρειαστείτε!

Εσυ γιαβρι μου ειχες αναφερει για στεγνωτηριο?

Εχω εγω!Πλυντηριο/στεγνωτηριο,μαζι!Μου το ειχε κανει δωρο η κουνιαδα μου,οταν βαφτισα τον γιο της!Στην Κοζανη,η αληθεια ειναι πως το χρειαζομαστε!Εχουμε πολυ βαρυ χειμωνα!Πολυ χαμηλες θερμοκρασιες και πολυυυυυυυυ χιονι(το οποιο και μισω,και θα το φαω στη μαπα οταν ξεκινησω δουλεια:mad::-x:-x).

Λοιπον,καλο χρυσο,δεν λεω,αλλα καιει πολυ ρευμα και τα ρουχα,ορισμενα απο αυτα τα στενευει!Ειπαμε ομως,πρακτικο!Και για σας που εχετε υγρασια και κανουν 1 βδομαδα τα ρουχα να στεγνωσουν!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...