Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 56 λεπτά , Neverstop είπε:

Γλυκιά μου, εύχομαι να δικαιωθεί σύντομα η προσπάθειά σου🙏🏻

Το θυμάμαι ναι.. εγώ πιστεύω πολύ στον προεμφυτευτικο για σένα..

Εμένα είχε τύχει σε κάποιους κύκλους 14 να είναι, Με ίδιο κύκλο κι εγώ. Αλλά έκανα κανονικά ωοληψια δεν είχα θέμα.

Αν σου συντάξουν σωστά την έκθεση από το κέντρο μπορείς να πάρεις φάρμακα ακόμη κι αν έχεις κατάψυξη. Εξαρτάται τό λόγο που θα αναγράφουν.

Άρα δεν είναι ανησυχητικό; Μπορεί απλά να έτυχε σε αυτόν τον κύκλο και στον επόμενο να είναι κανονικά ; Απλά λογικά δεν θα κάνω ωορρηξία σε αυτόν τον κύκλο ; 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Και εμεις καλα ειμαστε, μολις εβαλα τη φουρτουνα για υπνο ενω ο ανδρας μου εφυγε πριν ωρα και πηγε στη μαμα του...

Και εδω το ιδιο, υπεροχη μερα, αναψα λιγο θερμανση το πρωι να "σπασει" το σπιτι για το μωρο και δεν ξερω πωσ να την ξεφορτωθω τωρα....:tongue::tongue::tongue: και σε συνδυασμο με τον ζεστο ηλιο ηρθε και εδεσε, για τοσο ζεστη μιλαμε....!!!!!!

Ωραιο να ειναι το σπιτακι ζεστο!!!!!!Απο Δευτερα χαλαει ο καιρος!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ωραιο να ειναι το σπιτακι ζεστο!!!!!!Απο Δευτερα χαλαει ο καιρος!!!!!!!!!

Μαρηηηηηηηηηηη μολις εκανα συμπληρωση στο μηνυμα....και αφου λεσ οτι χαλαει ο καιροσ δεν θα ειμαι για πολυ με το φανελακι.......:tongue::tongue::tongue:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

κοριτσια τι κανετε?αχ εκανα ολα τα κολπα που μου ειπατε για να φυγει η μυρωδια της ξινισμενης ντοματας απ το ντουλαπι αλλα τιποτα τι αλλο να κανω??εχω απελπιστει

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Μαρηηηηηηηηηηη μολις εκανα συμπληρωση στο μηνυμα....και αφου λεσ οτι χαλαει ο καιροσ δεν θα ειμαι για πολυ με το φανελακι.......:tongue::tongue::tongue:

Ε απολαυσε τον καιρο γιατι απο Δευτερα θ;α ειασαι με πουλοβερακι!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Παω Μαρκετ!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

κοριτσια τι κανετε?αχ εκανα ολα τα κολπα που μου ειπατε για να φυγει η μυρωδια της ξινισμενης ντοματας απ το ντουλαπι αλλα τιποτα τι αλλο να κανω??εχω απελπιστει

Καλεεεεεεεεεε πλακωσε τα στην χλωρινη κι αστα ανοιχτα μεχρι να ξεμυρισουν!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Μποτσάκι κοιμήθηκες και ονειρευόσουν την κουνια;;;;;;;;;; Μπήκες μέσα και δεν εβγαινες;;;;χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Γιόρταζε και η Νικολούλη χθες! καλα λετε!!!!!!!!!!!!!! πώς ηταν ντυμενη αραγε; χαχαχαχαχαχαχαχα Κοαλάκι ξενυχτησες και χθες μεχρι το τελος της εκπομπης;

Βγηκαμε και ψωνισαμε τα παπουτσακια μας τα adidas και γυρίσαμε γιατι εχω να τελειωσω το φαγητο!!! Ωαρια ηλιολουστη μερα και με ζεστη και ζηλεψα ενα καφε σε καφετερια...

Πατουσίτσα σας τα εφεραν εσας τα πράγματα της μπεμπας σας;

Γειά! Πήρα σβάρνα τα σούπερ μάρκετ και όλοι με ρωτάνε ποτέ γενναω! Χαχαχα! Βλέπουν την κοιλιά μου που είναι τεράστια και χαμηλά! Η κοπέλα στο λιντλ είπε στους άλλους να μου δώσουν την σειρά στο ταμείο και λέει:άντε γιατί τόση ώρα που περιμένει η κοπέλα θα το χάσει στο δρόμο! Με βλέπουν όλοι που περπατάω σαν Πιγκουίνος και με κοιτάνε! Χαχαχαχαχα! Πολύ πλάκα! Για περπάτημα θα πάω το απόγευμα. Όχι πως δεν περπατούσα τόσες ώρες γύρω γύρω στα ράφια αλλά εντάξει..

Είναι καμμία μέσα;;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Μποτσάκι κοιμήθηκες και ονειρευόσουν την κουνια;;;;;;;;;; Μπήκες μέσα και δεν εβγαινες;;;;χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Γιόρταζε και η Νικολούλη χθες! καλα λετε!!!!!!!!!!!!!! πώς ηταν ντυμενη αραγε; χαχαχαχαχαχαχαχα Κοαλάκι ξενυχτησες και χθες μεχρι το τελος της εκπομπης;

Βγηκαμε και ψωνισαμε τα παπουτσακια μας τα adidas και γυρίσαμε γιατι εχω να τελειωσω το φαγητο!!! Ωαρια ηλιολουστη μερα και με ζεστη και ζηλεψα ενα καφε σε καφετερια...

Πατουσίτσα σας τα εφεραν εσας τα πράγματα της μπεμπας σας;

Ηλιοβασιλεμαα μολις ηρθα απο το Μαρκετ κι εγω αυτο σκεφτομουνα καφε σε καφετερια!!!!!!!χαχαχααχαχαχαχαχχχααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Μπααααααααα δεν εχει τελειωσει το στησιμο γιατι δουλευει ο αντρας μου κι εγω καθομαι και τα κοιταζω σαν χαζη!!!!!!!

Με γεια τα παπουτσακια!!!!

1sh1p2.png

Γειά! Πήρα σβάρνα τα σούπερ μάρκετ και όλοι με ρωτάνε ποτέ γενναω! Χαχαχα! Βλέπουν την κοιλιά μου που είναι τεράστια και χαμηλά! Η κοπέλα στο λιντλ είπε στους άλλους να μου δώσουν την σειρά στο ταμείο και λέει:άντε γιατί τόση ώρα που περιμένει η κοπέλα θα το χάσει στο δρόμο! Με βλέπουν όλοι που περπατάω σαν Πιγκουίνος και με κοιτάνε! Χαχαχαχαχα! Πολύ πλάκα! Για περπάτημα θα πάω το απόγευμα. Όχι πως δεν περπατούσα τόσες ώρες γύρω γύρω στα ράφια αλλά εντάξει..

Είναι καμμία μέσα;;

Α κι εγω δεν εχω παραπνο απο την μερα που φαινομαι οτι ειμαι εγκυος οπου και να ειμαι εχω προτεραιοτητα ακομ κι οταν ειμαι μαζι με τον αντρα μου και περπαταμε χερι χερι.Κι εκει μου τη δινουν.

Αφου μου λεει μολις γεννησεις θα βαζουμε κανενα μαξιλαρι να κανουμε τις δουλειες μας!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

1sh1p2.png

Ηλιοβασιλεμαα μολις ηρθα απο το Μαρκετ κι εγω αυτο σκεφτομουνα καφε σε καφετερια!!!!!!!χαχαχααχαχαχαχαχχχααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Μπααααααααα δεν εχει τελειωσει το στησιμο γιατι δουλευει ο αντρας μου κι εγω καθομαι και τα κοιταζω σαν χαζη!!!!!!!

Με γεια τα παπουτσακια!!!!

Λιγο ακομα εμεινε να τα κοιτας σα χαζη, μετα θα κοιτας το περιεχομενο σα χαζη.......χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.......:tongue::tongue::tongue:

Μαρηηηηηηη ερχεται ο μπουμπουκος μας......,!!!!!!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ καλοφορετα τα παπουτσακια σας. Ειστε καλα....?????

ΕΛΛΗ πως εισαι σημερα.....??????

ΙΩΑΝΝΑΚΙ καλα λεει το ΜΠΟΤΣΑΚΙ, ριξε χλωρινη και αερισε αλλιως δεν προκειται να φυγει η μυρωδια. Συνεχεια ομως ανοιχτο το ντουλαπι, καθολου μην το κλεινεις. Γενικα τετοιες μυρωδιες θελουν ισχυροτερες μωρωδιες για να φυγουν.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Λιγο ακομα εμεινε να τα κοιτας σα χαζη, μετα θα κοιτας το περιεχομενο σα χαζη.......χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.......:tongue::tongue::tongue:

Μαρηηηηηηη ερχεται ο μπουμπουκος μας......,!!!!!!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ καλοφορετα τα παπουτσακια σας. Ειστε καλα....?????

ΕΛΛΗ πως εισαι σημερα.....??????

ΙΩΑΝΝΑΚΙ καλα λεει το ΜΠΟΤΣΑΚΙ, ριξε χλωρινη και αερισε αλλιως δεν προκειται να φυγει η μυρωδια. Συνεχεια ομως ανοιχτο το ντουλαπι, καθολου μην το κλεινεις. Γενικα τετοιες μυρωδιες θελουν ισχυροτερες μωρωδιες για να φυγουν.

Ναι μαρηηηηηηηηηη σαν χαζη κοιταω!!!!!!!Δεν το πιστευω!!!!!!!

1sh1p2.png

Μόλις ήρθα σπίτι. Παρότι πονούσα πήγα για περπάτημα. Περπατάμε στους δρόμους ανάμεσα στα χωραφια οπότε ούτε αυτοκίνητα περνανε αλλά ο δρόμος είναι ανώμαλος χαλικοδρομος. Και κουράζομαι πιο πολύ. Άρχισα να πονάω λίγο και στην.κοιλια χαμηλά οπότε λεω στοπ. Στροφή και σπίτι. Ζεσταθηκα κιολας. Ιδρωσα! Καλα ήταν. Την Δευτέρα τωρα. Δεν έχω αντοχή για κάθε μέρα..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Ναι μαρηηηηηηηηηη σαν χαζη κοιταω!!!!!!!Δεν το πιστευω!!!!!!!

Και μένα μου φαίνετε απιστευτο! Και έχω γίνει και πολυ ευαίσθητη και όλο τα κοιτάω και κλαίω. Κουνάω το καροτσι, το παρκοκρεβατο το οποίο έχει από κατω σιδεράκια σαν τα ριλαξ και τα ανοίγεις λίγο με το πόδι και γίνεται κουνιστο! Τα ρουχαλακια του.. Μόνο αυτά λοιπουν Μποτσακι μου για να ολοκληρωθούμε.. Εγώ έτσι νιωθω..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

κοριτσακια κοντευει ο καιρος που θα παρετε τα μπεμπακια σας αγκαλια!!!!!!!!!!!αχ ποσο σας νοιωθω?κ εγω ενοιωθα οτι δεν περναν οι μερες με τιποτα για να κρατησω την μπεμπα αγκαλια.

ΚΟΑΛΑΚΙ Κ ΜΠΟΤΣΑΚΙ το κανα κ με χλωρινη ξανα αλλα τιποτα!!!!!!!!!!!!εχει μπριζα μεσα στο ντουλαπι οποτε εβαλα αποσμητικο στην μπριζα κ ελπιζω να ξεβρωμισει

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Το μυαλό μου στα ωάρια!!!!!!!!!!!!!!! Αντι να γραψω ωραια μερα, εγραψα ωαρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Το υποσυνείδητο μου εκφράζεται!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...