Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Έχω άλλα τρία αλλά δεν τα λες καλά,3ββ 2αα,2ββ ότι γίνει θα δείξει ,το κακό είναι ότι νομίζω πως δεν έχω κουράγιο για άλλη διεργεση ,7 χρόνια έχω στερέψει από όλα 

7 χρόνια;;;; Βρε κορίτσι μου…τι να πω; Μακάρι να είναι η τελευταία σου! Οι αριθμοί είναι σχετικοί. Μια χαρά είναι οι βλαστοκύστες σου και μπορούν να δώσουν εγκυμοσύνη αν όλα τα άλλα είναι υπό έλεγχο. Εγώ θα τις έβαζα και τις 3. Και τώρα 3 έβαλα. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Συνηθως οπου παει η μητρα ακολουθει και ο πλακουντας...

Εσυ εισαι σς τετοια ηλικια κυησης που αν μι τι αλλο η μητρα κατεβαινει και συμπαρασερνει και τον πλακουντα, δεν ειναι ενδειξη για προωρο τοκετο αλλα φυσιολογικα προσεχουμε λιιιιγο πραπανω ειδικα τις τελευταιες εβδομαδες γενικα......;);)

Οχι ακομα δεν δοκιμασαμε τον υπνοσακο ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ....!!!!!

Ναι ξεκινησουν τα κρυα και βλεπουμε....!!!!!!!!

Αντε κοριτσια καληνυχτω, φιλακια....!!!!!!!

εγινε κοαλακι μου!!!!!!!!!καλο ξημερωμα να εχετεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα τα πουμε αυριοοοοοοοοοο!!!!!μακιαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια μου δεν σας προλαβα...Εμεις ειχαμε παει βολτουλα με τους κουμπαρους μου....γι'αυτο χαθηκα....πιστευω αυριο να τα πουμε....

Καληνυχτα κοριτσια μου....τα λεμε αυριο....

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑ!!!

Ματσσσσ!!! Μουτσσσσ!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοριτσια μου δεν σας προλαβα...Εμεις ειχαμε παει βολτουλα με τους κουμπαρους μου....γι'αυτο χαθηκα....πιστευω αυριο να τα πουμε....

Καληνυχτα κοριτσια μου....τα λεμε αυριο....

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑ!!!

Ματσσσσ!!! Μουτσσσσ!!!

Καλησπερα ριτσα μου!!!!!!!καλα εισαι???πως τα περασατε??????καλα κανατε!!!!εμεις καλα ειμαστε!τρωμε μανταρινια!!!!ξαπατωθηκαμε!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ εχει πολλα σ......κα (μη βλεπεις μποτσακι)τι κανει ο μικρουλης?

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μια χαρα η νεα σας δασκαλα!!!!!μ αρεσει που σου λεει τα παντα η μικρη εχετε κανει πολυ καλη δουλεια μαζι της.

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ μια χαρα που ρχεται η μανουλα σου!!!!!!!!!για τον πλακουντα ειναι καλο να μην κουραζεσαι !!!!!!!!!!!!

ΕΛΛΗ γεννησες?

εμεις κοριτσια σημερα ειμαστε μονες μανα κ κορη κ θα κανουμε καμια δουλιτσα κ αν ζεστανει το μεσημερακι θα την βγαλω βολτιτσα.αχ κοριτσια απο τοτε που αλλαξαμε γαλα η μικρη κανει κακα(συγνωμη πρωι πρωι) της καθε μερα!!!!!!!!τι καλο θα φατε σημερα?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλημέρα! Τι μου κανετε;; Εγώ γελαω με τον άντρα μου. Έχασε το στοιχημα.. Χαχα! Δεν το.παραδέχεται βέβαια. Λεει έχουνε όλη τη μερα μπροστά.. Καλα καλα λεω.. Το βράδυ που πηγα για υπνο είχα ακόμα εννοχλησεις. Ενδιάμεσα που ξυπνούσα για τουαλέτα λίγα πράγματα αλλά το πρωί είχα κατι πόνους που ξεκινούσαν από τα πλευρά. Στην αρχή νόμιζα το έντερο αλλά μερα πήγε χαμηλά στην κοιλια μετά ψηλα στη μήτρα στην μεση στην.πλάτη! Άντε λεω. Το είχα για κάνα μισάωρο ερχόταν έφευγε. Τον άντεχα βέβαια όχι κάτι έντονο πολύ αλλά σίγουρα δεν το έλεγες απλώς εννοχληση.

Ηλιοβασίλεμα μου ακούγεται πολύ καλή η δασκάλα η καινουρια! Μπράβο της!

Πατουσιτσα και εμένα ο πλακουντας ειναι χαμηλά πλεον. Στο ύψος το αφαλου περιπου. Βασικά όχι περίπου εκεί είναι.. Εγώ δεν στόλιζω φετος! Κάθε χρόνο στολίζουμε το έλατο που εχουμε έξω (έχουμε ελατο φυτεμενο στον κηπο) και έβαζα και φώτα στα καγκελα δεξιά και αριστερά απο τη σκαλιτσα που έχουνε στην κυρια είσοδο. Τέλος παντος εγω τα έφτιαχνα φέτος δεν θα μπορω. Αν θέλουν ας στολισουν! Τρελαίνομαι για τα Χριστούγεννα αλλα εγώ το στολίδι μου θα το εχω στην.αγκαλιά μου..

Κοαλακι ΦΜ λοιπον.. Χαχαχαχα! Σήμερα το είδα!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ εχει πολλα σ......κα (μη βλεπεις μποτσακι)τι κανει ο μικρουλης?

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μια χαρα η νεα σας δασκαλα!!!!!μ αρεσει που σου λεει τα παντα η μικρη εχετε κανει πολυ καλη δουλεια μαζι της.

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ μια χαρα που ρχεται η μανουλα σου!!!!!!!!!για τον πλακουντα ειναι καλο να μην κουραζεσαι !!!!!!!!!!!!

ΕΛΛΗ γεννησες?

εμεις κοριτσια σημερα ειμαστε μονες μανα κ κορη κ θα κανουμε καμια δουλιτσα κ αν ζεστανει το μεσημερακι θα την βγαλω βολτιτσα.αχ κοριτσια απο τοτε που αλλαξαμε γαλα η μικρη κανει κακα(συγνωμη πρωι πρωι) της καθε μερα!!!!!!!!τι καλο θα φατε σημερα?

Μπράβο στη μουρμουρα! Κακά κάθε μερα! Οπως βλέπεις δεν.γέννησα. Δεν ενιωθα εξαλλου πως γενναω! Δεν πειραζει.. Έχουμε καιρό (δυστυχώς) ακόμα! Όσο για το φαι δεν εχω ιδέα. Ας φτιαξει οτι θελει η πεθερά μου.. Εσύ τι κανεις;;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Μπράβο στη μουρμουρα! Κακά κάθε μερα! Οπως βλέπεις δεν.γέννησα. Δεν ενιωθα εξαλλου πως γενναω! Δεν πειραζει.. Έχουμε καιρό (δυστυχώς) ακόμα! Όσο για το φαι δεν εχω ιδέα. Ας φτιαξει οτι θελει η πεθερά μου.. Εσύ τι κανεις;;

αντε υπομονη λιγο σου μεινε ακομα!!!!!!!!!α μενεις κοντα με την πεθερα?η μουρμουρα τωρα κοιμηθηκε της εβαλα κ κλασικη μουσικη κ νανουριστηκε

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

αντε υπομονη λιγο σου μεινε ακομα!!!!!!!!!α μενεις κοντα με την πεθερα?η μουρμουρα τωρα κοιμηθηκε της εβαλα κ κλασικη μουσικη κ νανουριστηκε

Στο ίδιο σπίτι μένουμε. Απλώς ο καθένας στα λημερια του.. Για το φαγητό αγχώνομαι μόνο όταν μαγειρευει κατι που δεν το τρωω η δεν το τρωει ο άντρας μου.. Κατά τα αλλά ο καθε εβας στη δουλίτσα του και ούτε γάτα ούτε ζημιά.. Πάω να φτιάξω πρωινο γιατί χθες με τα πονακια που είχα εν έφαγα τίποτα και σήμερα πεινάω!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!

Ξυπνησαμε και η μικρη ζωγραφιζει και βλεπει παιδικα...και εγω περναω περα δωθε απο κουζινα στο σαλονι και βλεπω τις 2 λεκάνες με ρουχα για σιδερωμα και ολο το καθυστερω....

Φαγητο εχω μαγειρεμενο και μαλιστα 2 λογιων, οποτε δεν αγχωνομαι, αν και η μικρη μου ζητησε για σημερα πατατες και ομελετα!!!! Καθε μερα η κουβεντα για το μαγειρεμα γινεται (σαν παιχνιδακι) και ή της λεω οτι θα φτιαξω αυτο για να ξερει ή οταν μου ζηταει κατι, της το φτιαχνω και ευχαριστιεται. Βεβαια την ομελετα δεν την τρωει...γιατι γενικα το αυγο δεν το τρωει λογω αλλεργιας που ειχε κανει μωρο....μονο μεσα σε φαγητα κ γλυκα...Αλλα ειχε φαει μια φορα στη γιαγια μου ομελετα και τωρα οταν μου το ζηταει, το φτιαχνω μηπως και ξαναφαει!

Ιωαννα καλημερα!!!

το χερι μου με ποναει ακομη...μονο οταν ξυπναω το πρωι , μετα απο την ξεκουραση, το νιωθω λιγο καλυτερα αλλά κατα την διαρκεια της μερας με ενοχλει παραπανω...Το σιδερωμα τωρα σκεφτομαι, που θα το κουρασω παλι....

Λεω και μεσα στη βδομαδα αν συνεχιστει να με ποναει, να παω σε ορθοπεδικο στο ΙΚΑ...

Κοριτσια πάλι πονούσα όπως το.πρωί. Δεξιά αριστερά και χαμηλά στην κοιλιά και η μέση και η πλατη.. Καλα οτι είναι η δευτερη φορά σήμερα που έπιασε λοξιγκα τον.μπέμπη! Αν το ξαναπάθω κάνα δύο φορές ακόμα το απόγευμα θα πάρω το γιατρό. Παντος νυστάζω πολυ τωρα..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

μπραβο ΕΛΛΗ μου που τα πατε καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανοιχτο το εχω παντα απλα απλωνα ρουχα

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ καλημερα τι κανεις?

το χερι σου?

Το καλα είναι σχετικό.. Θα έλεγα πως έχει να κάνει με τις μέρες. Υπάρχουν και φορες που σεληνιαζομαστε!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...