Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Σε περίπτωση που δε είναι λάθος και ξανά βγει ίδια τιμή θα έχω θέμα στην διέγερση ; Υπάρχει περίπτωση να μην έχω καλά ωάρια ; Επίσης δεν έχω ενδοκρινολόγο κ έψαξα για να κλείσω και βρίσκω ραντεβού από Σεπτέμβρη 

Ο γιατρος σου δεν συνεργαζεται με καποιον για πιο αμεσα;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ενας τυπικος διαλογος αναμεσα στην πατουσιτσα και στην γειτονισσα με την οποια μεχρι προτεινως δεν ειχαν επαφες καθολου...

Η γειτονισσα κανει χαλβα...

Μυρισε η πατουσιτσα καθοτι εγκυος...

Αααχ τι να κανω...??? μου μυρισε χαλβας....!!!! Να παω στα φαρσαλα....??? πολυ μακρυα βρε παιδακι μου....?? να παω στο ζαχαροπλαστειο...???? θα με περασουν για τρελη...!!!!! Αχχχ τι να κανω..???? θελω χαλβαααα...!!!!!!

Διαλογος...

Πατουσιτσα: γεια σας...κυρια ταδε (γειτονισσα), εεε ηρθα να σας ζητησω λιγο να με ξεματιαξετε....ποναει το κεφαλι μου.....!!!!!!

Γειτονισσα: περασε κοριτσι μου, καθησε θα σε ξεματιαξω αμεσως, ξερω απο αυτα...

Πατουσιτσα: αχχχχ χιλια ευχαριστω, ποναει το κεφαλι μου και δεν ηξερα που αλλου να απευθυνθω, εσεις λογω ηλικιας κατι παραπανω θα ξερετε...

Γειτονισσα: μην στεναχωριεσαι κοριτσι μου, ξερω εγω απο αυτα, αααα ευκαιρια εχω κανει και χαλβααα.....!!!!

Πατουσιτσα: εεε εχω παρει κιλα και δεν θελω να επιβαρυνω το μωρο, σας ευχαριστω παντως (αχχχ να με δωσει λιγοοοο χαλβαααα) λεει απο μεσα της η πατουσιτσα.

Γειτονισσα: εεε δεν κανει, παω αμεσως να σου φερω...

Πατουσιτσα: ε ενταξει θα δοκιμασω αλλα λιγο...!!!!!

Γειτονισσα: σου εφερα ενα πιατο να φας οσο θελεις και το υπολοιπο να το παρεις σπιτι σου και το πιατο το φερνεις αυριο.

Πατουσιτσα: ευχαριστω πολυ για ολα, ξεματιαγμα και χαλβα....!!!! Καληνυχτα σας....!!!!!

Γειτονισσα: παρακαλω δεν κανει τιποτα, μια πορτα ειμαστε, καληνυχτα.

Υστερα απο 5 μηνες...!!!!!

Γειτονισσα: καλεεεεεε κοριτσι μου εσυ γεννησες, να σου ζησει το μωρακι,γερο και καλοτυχο...!!!!

Πατουσιτσα: ααααχ περασε τοοοοοσος καιρος.....?? ουτε που το καταλαβα, σαν χθες μου φαινεται που με κερασατε χαλβα....!!!!!

Γειτονισσα: την επομενη φορα θα κερασω και το μωρο σου χαλβα....!!!! Η εσενα οταν θα ξαναμεινεις εγκυος....!!!!!

Να λοιπον ενας πολυ σημαντικος λογος που πρεπει να κραταμε επαφες με τους γειτονες, ο χαλβααααααααας....!!!!!!! Χαχαχαχααχχααχχαχαχαχαχαχχα..........!!!!!!!!!!!

Πατουσιτσα μου πλακα κανουμε ε....????!!!!!!!

χαχαχαχαχαχααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν παιζεσαι!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μετα απο ολα αυτο μπορεις να εξηγησεις σε παρακαλω στον αντρα μου τι ειναι η σταμπα σον καναπε οτι δν ειναι απο τον Αλεξανδρο αλλα απο εμενα κατουρηθηκααααααααααααααα!!!

χαμενες!παει εχω ακρατεια τι θα κανω!γελαγα γελαγα και δνε προλαβα να σηκωθω η βαρεων βαρωνμου φυγαν!

Μαριαααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!

Πειτε μου μπραβοοοοοοοοο!!!!!!!!Τα καταφερα!!!!!!!!:-D:grin::-D:grin::-D

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

μετα απο ολα αυτο μπορεις να εξηγησεις σε παρακαλω στον αντρα μου τι ειναι η σταμπα σον καναπε οτι δν ειναι απο τον Αλεξανδρο αλλα απο εμενα κατουρηθηκααααααααααααααα!!!

χαμενες!παει εχω ακρατεια τι θα κανω!γελαγα γελαγα και δνε προλαβα να σηκωθω η βαρεων βαρωνμου φυγαν!

Μαρη κατουρλου θα ησυχασεις καθολου???

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

κοαλακιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ακομη γελαω με το διαλογοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!χααχχααχαχαχαχχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!παλαβιαραααα!!!!!!!!!!!!!!ιχιχιχιχιχιχχιχ!!!!!!!!!!

το εοδα συμπεθεραααααααααααα!!!!!!!!!!!τελειο ειναι!!!!!δεν μικραινει!!!!!!!

αχ τελεια ειναι κοριτσια τα glitter!!!!!!!!

ηρθα που λετε κοριτισα.πηγα πηρ 4 παστες....ετσι να βρισκονται........χιχιχιχιχιχι!!!!ε.....περασα και απο τα εβερεστ......να...πηρα και ενα σαντουιτσακι.......(και τι δεν εβαλα μεσα δλδ!!!!)

και να μαι!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Γινεται αραγε πιο μικρο?

Μπραβοοοοοοοο μποστανι μου.....!!!!!!

Η μια πιο μικρο η αλλη πιο μεγαλο, για να δουμε θα αποφασισουμε καμια φορααα....???? η αληθεια ειναι οτι καταλαμβανει αρκετο χωρο και για το δικο μου μιλαω....!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μπραβοοοοοοοο μποστανι μου.....!!!!!!

Η μια πιο μικρο η αλλη πιο μεγαλο, για να δουμε θα αποφασισουμε καμια φορααα....???? η αληθεια ειναι οτι καταλαμβανει αρκετο χωρο και για το δικο μου μιλαω....!!!!!!

εγω τι να πω μαρη????????????μιση σελιδα πιανει!!!!!!!!ιχχιχιιχιχιχιχχι!!!!αλλα μ'αρεσει!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

κοαλακιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ακομη γελαω με το διαλογοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!χααχχααχαχαχαχχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!παλαβιαραααα!!!!!!!!!!!!!!ιχιχιχιχιχιχχιχ!!!!!!!!!!

το εοδα συμπεθεραααααααααααα!!!!!!!!!!!τελειο ειναι!!!!!δεν μικραινει!!!!!!!

αχ τελεια ειναι κοριτσια τα glitter!!!!!!!!

ηρθα που λετε κοριτισα.πηγα πηρ 4 παστες....ετσι να βρισκονται........χιχιχιχιχιχι!!!!ε.....περασα και απο τα εβερεστ......να...πηρα και ενα σαντουιτσακι.......(και τι δεν εβαλα μεσα δλδ!!!!)

και να μαι!!!!!!!!!!!!!!!!

Χαχαχαχαχχαα καλοφάγωτα και καλοχώνευτα πατουσίτσαααα!!!

Κάτι άσχετο, εσύ ψώνισες τα βασικά πράγματα της γοργονίτσας σου?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...