Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

@MK2012 μάθαμε για το εμβρυακι??

@Losr όσες γνωστές μου έκαναν μεταφορά με ελεγμένα έμβρυα πέτυχαν όλες τελειομηνη εγκυμοσύνη. Υπάρχει ένα ποσοστό 60-70% εμφύτευσης. Σίγουρα υπάρχουν κι αποτυχίες αλλά η συντριπτική πλειοψηφία πάνε καλά.

Τώρα γυρνάω από το επαγγελματικό ταξίδι κ συνεχίζω να τρέχω από το πρωί 🤣

Λοιπόν, με πήραν τηλ πως ακόμα αναπτύσσεται, δεν έχει γίνει ακόμα βλαστοκύστη αλλά είναι σε καλό δρόμο λένε και θα το τσεκάρουν και αύριο 6η ημέρα… τι να πω! Μακάρι βρε κορίτσια!🙏🙏🙏

• Καλή τύχη! 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ!!!!

Είσαι τέλεια!!! Μου έδωσες πλήρη αναφορά!! Λίγα λόγια και καλά! Ενημερώθηκα για όλες τις φίλες!!! Κάπου διάβασα οτι η γοργόνα σου χτύπησε το ποδαράκι της στην πισίνα!! Όπως είπε κ το Μποτσάκι, μέχρι να παντρευτεί θα γιάννει!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!

Κοιτάς για κούνιες και αλλαξιέρες;; Υπέροχα τα πρώτα ψώνια για το μωρό!! Με το καλό αγαπημένη!! Χαίρομαι που ξεπέρασες τους φόβους σου!!

ΜΑΡΑΚΙ,

Τι ρήξη υμένων καλέ ακούω;; Πάει, αυτή η μπέμπα σου, έχει βάλει τακούνια και τρέχει!! Θα μας σκάσει, αλλά θα την βγάλουμε στην ώρα της!! Ακούς μικρη;;

ΚΟΑΛΑΚΙ,

καλοπερνάτε με τη φουρτούνα εκεί στις διακοπές ε;; Παγωτάκια διαβάζω, μπαλκόνια, βόλτες, θαλασσίτσα, δε θα θες να επιστρέψεις!! Και με το δίκιο σου φυσικά!! Πολύ καλή συνέχεια γλυκιά μου!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ,

περιμένουμε τα νέα για τον πιό γλυκό ήχο της ζωής σου!! Σε ποια βδομάδα είσαι τώρα;

ΡΙΤΣΑ

καλωσήρθες από την πανέμορφη Κρήτη κ περαστικά στο ποδαράκι σου!!

NGN

Υπέροχα νέα από την αδυνατούλα σου!! Να δεις που και αυτή η κουκλίτσα θα βγεί όσο πρεπει στο τέλος ! Να μην ανησυχείς καθόλου! Παρεπιπτόντως ΥΠΕΡΟΧΟ δωμάτιο με τις πριγκίπισσες!! Η μικρή σου θα το απολαύσει πλήρως!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ,

σου το χω ξαναπεί!! Οι μαγειρικές σου με λιγουρεύουν πάντα ! Τί ψάρια φουρνίζεις;;

Τι άλλα νέα;; Πολλή ζέστη!!!

Ποια άλλη κούκλα ξέχασα;;

Σε ευχαριστω για το καλωσορισμα may23 και για τα περαστικα,αλλα δεν βλεπω να περναει σε 2 εβδομαδες που μου ειπε η γιατρινα.Γιατι ολο δουλειες κανω......

Εσυ καλα εισαι?

Σορυ που εξαφανιστηκα αλλα ειχα δουλειτσες μπολικες!!!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαχαχαχαχχαα καλοφάγωτα και καλοχώνευτα πατουσίτσαααα!!!

Κάτι άσχετο, εσύ ψώνισες τα βασικά πράγματα της γοργονίτσας σου?

ιχιχιχχιιχχιχιχιχιχ!!!!!καλοχωνευτα τωρα!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

βασικα εχουμε παραγ.την κουνια το στρωμα και την παντα!

οσο αφορα για τη διακοσμιση της γοργονιτσας μου,εχω καταληξει!!!!με τη βοηθεια των κοριτσιων!!!να ναι καλα ολες!!!!

κατι αλλο...οχι ακομη!!!!!!!!

εσυ...????????????:D:D:D:D:D

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

κοαλακιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ακομη γελαω με το διαλογοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!χααχχααχαχαχαχχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!παλαβιαραααα!!!!!!!!!!!!!!ιχιχιχιχιχιχχιχ!!!!!!!!!!

το εοδα συμπεθεραααααααααααα!!!!!!!!!!!τελειο ειναι!!!!!δεν μικραινει!!!!!!!

αχ τελεια ειναι κοριτσια τα glitter!!!!!!!!

ηρθα που λετε κοριτισα.πηγα πηρ 4 παστες....ετσι να βρισκονται........χιχιχιχιχιχι!!!!ε.....περασα και απο τα εβερεστ......να...πηρα και ενα σαντουιτσακι.......(και τι δεν εβαλα μεσα δλδ!!!!)

και να μαι!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν πηραζει!!!!!!!!Ολα μεγαλα!!!!Τι να κανουμε!!!!!!!!!

Για πες τι εβαλες στο σαντουιτς?

1sh1p2.png

Σε ευχαριστω για το καλωσορισμα may23 και για τα περαστικα,αλλα δεν βλεπω να περναει σε 2 εβδομαδες που μου ειπε η γιατρινα.Γιατι ολο δουλειες κανω......

Εσυ καλα εισαι?

Σορυ που εξαφανιστηκα αλλα ειχα δουλειτσες μπολικες!!!!!!

Καλεεεεεεε κατσε να ξεκουραστεις για να γιανει το ποδαρακι σου..!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσια μουυυυυυυυ τζααααα....!!!!!

Τι κανετε....???

Καταρχην να σας ενημερωσω οτι η συμπεθερα μου (αγοροmummy) εκανε τον υπερηχο και το εμβρυακι της ειναι μια χαρα, λιγο μικροτερο αλλα ξερετε αυτα παιζουν αναλογα με την συλληψη....!!!!! Το βραδυ θα μας εχει περισσοτερα νεα καθως επιστρεφουν...!!!!! Καλη επιστροφη λοιπον......!!!!!

Λοιπον τωρα στισ αφιξεις....!!!!!

Μαυ μου καλωσηρθατε, ελπιζω να περασατε πολυ πολυ καλα στις διακοπες σας και να ξεκουραστεικατε...η β επιπεδου πλησιαζει, ολα θα πανε καλα.

Περαστικα ριτσακι μου, ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο και σε απασχολησει - κουρασει πολυ, ελπιζω να καταφερες να φερεις εις περας τους σκοπους σου οποιοι και να ηταν αυτοι...

Ηλιοβασιλεμα μου περαστικα στην αγγελικουλα σου, θα το ξεχασει και θα ηρεμησει...αν δεν το εχει κανει ηδη...!!!!!

Ελλη μου με το καλο ο γαμος σας αυριο, να γεμισετε και αλλο ευτυχια απο αυριο...!!!!!

Μαρακι μου πως εισαι σημερα με τον βηχα...??? θα περασει και αυτο, οπως και ολα....!!!!!! Τη συνταγη την ξερεις αιωνες τωωωωρα...!!!! Υπομονη λεγεται....!!!!

Οι αλλες καρακαηδονες τι κανουν...????

Σε ευχαριστω koalaki μου κουτσα κουτσα τα καταφερνω παρ'ολο που μου ειπε ξεκουραση η γιατρινα.Ποναω αλλα τι να κανω δεν γινατε,πρεπει να τα κανω!!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Μπραβοοοοοοοο μποστανι μου.....!!!!!!

Η μια πιο μικρο η αλλη πιο μεγαλο, για να δουμε θα αποφασισουμε καμια φορααα....???? η αληθεια ειναι οτι καταλαμβανει αρκετο χωρο και για το δικο μου μιλαω....!!!!!!

Ναι αλλα ειναι και το δικο σου πολυ ομορφο!!!!!!

Το φουρτουνακι μας την επεσε?

1sh1p2.png

Δεν πηραζει!!!!!!!!Ολα μεγαλα!!!!Τι να κανουμε!!!!!!!!!

Για πες τι εβαλες στο σαντουιτς?

συμπεθερα σε τρωει το κ@λαρ@κι σου....χιχιχιχιχιχιχχ!!!!!!!τον συμπεθερο σκεφτομαι που θα τον τρεχεις μετα.........:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

εβαλα ζαμπον,τυρι,μανιταρια,ντοματα,πατατες,και ουγγαρεζα!αυτα!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

d.gif

συμπεθερα σε τρωει το κ@λαρ@κι σου....χιχιχιχιχιχιχχ!!!!!!!τον συμπεθερο σκεφτομαι που θα τον τρεχεις μετα.........:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

εβαλα ζαμπον,τυρι,μανιταρια,ντοματα,πατατες,και ουγγαρεζα!αυτα!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

χαχαχχαχαχααααααααααααα!!!!!!!!!Εχω πρηστει απο εκεινη την ωρα με την σαλατα που δεν μου κανει αισθηση!!!!

Δεν παθαινουν τιποτα οι συμπεθεροι ας τρεξουν και λιγο!!!!!!!!!!!

Εσενα δεν ποναει το στομαχι σου καθολου?Εχω διαλυθει με τις παλιοκαουρες!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Συμπεθερααααααα μουυυυυτι καλαααααααα......!!!!!!!

Πολυ χαρηκα με τα νεα σου.....!!!!!!! Ειναι μικρουλι ακομα αλλα ειναι εκει και περμενει...να πας να το ξαναδεις....!!!!! Τι κανει ο γαμπρος....????

Λοιπον...τα νεα μας...!!!!

Η ριτσα και η μαυ επεστρεψαν απο τις διακοπες...

Η ριτσα χτυπησε λιγο το ποδι της οπως και η αγγελικουλα...

Η ελλη αυριο παντρευεται αν δεν κανω λαθος (μαλλον το γνωριζεις)

Δεν ξερω αν ξεχασα τιποτα αλλο...!!!!!

Εμεις ακομα διακοπες...

Ναι koalaki μου εγω και η Αγγελικουλα ειμαστε τραματιες!!!!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ακουστε τωρα τι εχω παθει.Θελω να παω να ξυριστω για να ειμαι αυριο φρεσκια και καθαρουλα και σκεφτομαι τι ταλαιπωρια θα περασω η μαυρη!!!!!!!

Κοιμηθηκε η φουρτουνα μου...!!!!

Σκεφτεσαι την ταλαιπωρια τωρα που θα πας να ξυριστεις η αυριο που θα πας να κοιταχτεις....??????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ακουστε τωρα τι εχω παθει.Θελω να παω να ξυριστω για να ειμαι αυριο φρεσκια και καθαρουλα και σκεφτομαι τι ταλαιπωρια θα περασω η μαυρη!!!!!!!

βαλε τον συμπεθερο συμπεθερααααααααααα!!!!!!!!!!!αχαχαχαχαχαχχαχαχαχ!!!!!!!!!

ασε ασε.......το ξυρισμα ειναι βασανο....................!!!!!!!!!!!

d.gif

ιχιχιχχιιχχιχιχιχιχ!!!!!καλοχωνευτα τωρα!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

βασικα εχουμε παραγ.την κουνια το στρωμα και την παντα!

οσο αφορα για τη διακοσμιση της γοργονιτσας μου,εχω καταληξει!!!!με τη βοηθεια των κοριτσιων!!!να ναι καλα ολες!!!!

κατι αλλο...οχι ακομη!!!!!!!!

εσυ...????????????:D:D:D:D:D

Α ωραία! Αα ναι θυμάμαι με γοργονίτσες και βυθό κλπ!:D

Εγώωωω τώρα το έμαθα, πότε να προλάβω?:tongue::tongue::tongue:

Εύχομαι να είναι όλα καλά στη β επιπέδου και μετά θα αρχίσουμε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...